Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια το δικο μου εδω και μερες εχει 'μαυρισει' δηλαδη δειχνει αλλα με πολύ χαμηλη φωτεινοτητα.

Το εκανε και πιο παλια αλλα μετα απο λιγα ανοιξε κλεισε εφτιαχνε ,εδω και κατι μερες δεν φτιαχνει.

Τα δοκιμασα ολα. restart κτλ. Με την εγγυηση τι παίζει?? δεν εχω κλεισει χρόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν το διευκρινίζεις, αλλά μάλλον έχεις Kindle. Έχει χαλάσει η οθόνη. Είσαι μέσα στην εγγύηση (κρατάει 1 χρόνο). Επικοινώνησε με το Amazon από εδώ και θα σου το αντικαταστήσουν.

Δεν το διευκρινίζεις, αλλά μάλλον έχεις Kindle. Έχει χαλάσει η οθόνη. Είσαι μέσα στην εγγύηση (κρατάει 1 χρόνο). Επικοινώνησε με το Amazon από εδώ και θα σου το αντικαταστήσουν.

Eυχαριστώ.Ναι για το dxg προκειτε.

Αν προσεξα καλα μπορουμε πλεον να κανουμε προπαραγγελια και τα υπολοιπα νεα kindle.

Δεν βλεπω πουθενα το DXG ...Τελος Εποχης;

Και γω τότε εκτιμώ ότι θα ανοίξουν οι παραγγελίες εκτός ΗΠΑ. Μου φαίνεται απίθανο να μην το πουλάνε εκτός ΗΠΑ. Απλά έχει προτεραιότητα η Αμερική (λογικό).

Τελικά έψαξα λίγο παραπάνω για το kindle DX, καθώς και για το Pocketbook 902, αλλά εν τέλει συνειδητοποίησα ότι ακόμα και η οθόνη των 9,7' ιντσών είναι αρκετά μικρή. Ουσιαστικά πρόκειται για μισή σελίδα Α4. Σε κατακόρυφη διάταξη δηλαδή το μέγεθος των γραμμάτων είναι σαν να έχουμε 2 σελίδες του εγγράφου τυπωμένες ανά όψη σελίδας Α4, ενώ σε οριζόντια διάταξη το μέγεθος των γραμμάτων είναι παρόμοιο με το κανονικό έγγραφο, αλλά κάθε στιγμή βλέπουμε τη μισή σελίδα. Αν λάβουμε υπόψη και τις τσουχτερές τιμές σε τέτοια μεγέθη, είναι μάλλον προτιμότερα ακόμα τα φυσικά αντίγραφα και για μικρά κείμενα η εκτύπωση.

Κοίτα, μια σελίδα Α4 φαίνεται μια χαρά στις 9,7 ίντσες. Δε βρίσκω τη διαγώνιο του Α4, όμως η οθόνη του Kindle DX που έχω δεν μου φαίνεται σε καμιά περίπτωση μισό Α4. Τώρα, τα άλλα θέματα που αναφέραμε πιο πάνω και η τιμή ισχύουν.

Το Α5 (το μισό του Α4) έχει διαστάσεις 148 × 210mm. Το kindle DX έχει οθόνη με διαγώνιο 9.7' δηλ 246,4mm, το οποίο αν λάβουμε υπόψη το λόγο των διαστάσεων της οθόνης (1200/824 είναι τα pixels) δίνει διαστάσεις 139,5 × 203,1mm. Είναι ελάχιστα μικρότερη η οθόνη δηλαδή από το Α5. Σε κείμενα mobi αυτό ίσως δεν το παρατηρεί κανείς, γιατί τα περιθώρια στο kindle πρέπει να είναι ελάχιστα, αλλά για τα pdf που έχουν στάνταρ περιθώρια τι γίνεται;

btw, πολλά μπράβο για το site σου!

λοιπόν, έχεις δίκιο για τις διαστάσεις: όντως είναι λίγο μικρότερη από Α5 (έβαλα διπλωμένο Α4 πάνω στο DX που έχω) για την ακρίβεια όλη η συσκευή μαζί είναι λίγο μικρότερη από Α4, αλλά στο διάβασμα των A4 είναι ΟΚ, αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στα σκαναρισμένα 2 σελίδες σε μία.

θενξ για site :)

Δεν θα το έλεγα. Τα περισσότερα tablets έχουν οθόνη μέχρι 10,1'' (ελάχιστη διαφορά σε σχέση με τις 9,7'' του kindle dx) και ελάχιστα έχουν μεγαλύτερη, αλλά δεν είναι και πολύ tablets από κει και πέρα. Αν λοιπόν το έγγραφο φαίνεται μικρό στο kindle dx, θα φαίνεται το ίδιο μικρό και στα tablets, χωρίς μάλιστα τα τελευταία να διαθέτουν οθόνη e-ink. Και πράγματι, τα περισσότερα pdfs με Α4 πιστεύω θα διαβάζονται στις 9,7'' (έστω κάποια όχι τόσο άνετα όσο τα πρωτότυπα), αλλά το πρόβλημα επικεντρώνεται στα δίστηλα με τα μικρά γράμματα που το πάνω κάτω θα είναι λίγο σπαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...