Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες έγινα κάτοχος ενός Kindle Wi-Fi. Για την ώρα έχω διαβάσει μόνο pdf (χωρίς πολλές στήλες) και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όντος είναι ξεκούραστο σε σύγκριση με την οθόνη. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι έχει προκαθορισμένο zoom (fit to screen, 150%......) θα βόλευε αν ήταν περισσότερο ευέλικτο.

Για κανονικά pdf (όχι σκαναρισμένα), ελληνικά ή ξένα, συνήθως είναι πολύ καλύτερο να τα στέλνεις στο [όνομα]@kindle.com με Convert ως θέμα.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για κανονικά pdf (όχι σκαναρισμένα), ελληνικά ή ξένα, συνήθως είναι πολύ καλύτερο να τα στέλνεις στο [όνομα]@kindle.com με Convert ως θέμα.

δεν το έχω δοκιμάσει, θα το τσεκάρω . Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χμμμ... Περίεργη κίνηση. Έχοντας πάρει το Κ3 πριν από τρεις μήνες, το απλό Kindle χωρίς ήχο μου φαίνεται ψιλοάχρηστο, το touch ψιλοενδιαφέρον ( με τις δαχτυλιές τι γίνεται; ) αλλά δεν βλέπω πολλούς να αποσύρουν το Κ3 τους για να το πάρουν και το Kindle Fire... τι σόι Kindle είναι χωρίς οθόνη για ξεκούραστο διάβασμα; Κι απ' την άλλη πάλι, είναι μικρό για tablet. Δεν καταλαβαίνω πού απευθύνεται, tbh. Προσωπικά, μέχρι να βγει έγχρωμο e-ink, είμαι καλυμμένος απ' το Κ3 μου.

Δημοσ.

και έλεγα πόσο γ@μάτw θα ήταν το kindle με οθόνη αφής...... την πέτυχα την αγορά :mad: ..... μάλλον πάμε για πώληση και αγορά του Touch!!!

το Kindle Fire είναι ξεκούραστο για ανάγνωσή ή πάει προς tablet μεριά???

@eAnagnostis ωραίο το άρθρο σου, αν θες διόρθωσε το πρώτο link κάτω από "Το Kindle Touch βγαίνει σε δύο εκδοχές:"

Δημοσ.
το Kindle Fire είναι ξεκούραστο για ανάγνωσή ή πάει προς tablet μεριά???

Εφόσον δεν έχει οθόνη e-ink, δεν θα είναι τόσο ξεκούραστο όσο το "κανονικό" Kindle. Αλλά ούτε και tablet θεωρείται, γιατί αυτά (τουλάχιστον έτσι όπως τα εννοούμε συνήθως) κυμαίνονται σε διπλάσιες τιμές αγοράς και έχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες. Το Fire μάλλον πάει να χτυπήσει το Nook Color.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ,

θα ήθελα την συμβουλή σας για αγορά ebook reader γιατι με τόσα που υπάρχουν έχω ΄χασει την μπάλα ! Θέλω κάποιο ώστενα διαβάζω και .pdf αρχεία και θα το πάρωμε για να το δίνω και στην μητέρα μου που διαβάζει πολλά βιβλία . Τι προτείνετε ? Το μόνο μου όριο είναι να μην είναι πολύ ακριβώ γιατι η εποχή δεν είναι για πολλά πολλά .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ,

θα ήθελα την συμβουλή σας για αγορά ebook reader γιατι με τόσα που υπάρχουν έχω ΄χασει την μπάλα ! Θέλω κάποιο ώστενα διαβάζω και .pdf αρχεία και θα το πάρωμε για να το δίνω και στην μητέρα μου που διαβάζει πολλά βιβλία . Τι προτείνετε ? Το μόνο μου όριο είναι να μην είναι πολύ ακριβώ γιατι η εποχή δεν είναι για πολλά πολλά .

Ευχαριστώ

Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, τα PDF στις μικρές οθόνες των 6 ιντσών δεν είναι και πολύ ικανοποιητικά. Διαβάζεις, αλλά κάτι σου λείπει (λόγω σκρολαρίσματος κλπ). Τα λίγα που έχουν μεγάλη οθόνη κάνουν 300+ ευρώ.

Η value for money επιλογή είναι το νέο Kidle (έρχεται περίπου 120 με 125 ευρώ). Το πλεονέκτημα (και το value) είναι η πολύ καλή οθόνη. Κατά τα άλλα είναι λιτό.

Δημοσ.

Ναι, όλοι οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες είναι ασπρόμαυροι (όλοι=αυτοί που μπορούμε να αγοράσουμε σε ΗΠΑ και Ευρώπη). Αν θες οπωσδήποτε χρώμα, πρέπει να πας σε tablet PC (το οποίο δεν είναι βέβαια ξεκούραστο για διάβασμα βιβλίων).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...