eAnagnostis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα η δεύτερη επιλογή, που "κλειδώνει" τόσο άσχημα τη συσκευή ποτέ δε μου άρεσε. Η λύση "τσαντάκι" είναι συμπαθητική - η θήκη χρειάζεται στην ουσία στη μεταφορά κατ' εμέ, όταν διαβάζεις προσθέτει βάρος. Δες και καμιά με ενσωματωμένο φωτάκι αν διαβάζεις βράδυ σε κάποιο λεωφορείο π.χ.
hispanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ μόνο για τη μεταφορά τη θέλω.Λαμπάκια υπάρχουν από ότι έχω δει και ανεξάρτητα από θήκη και πάμφτηνα.
Jimnie Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το ΝΟΟΚ το έχω με τη νεοπρέν θήκη της Β&Ν. Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο για την προστασία του ενώ μια θήκη τύπου βιβλίο θα προσέθετε όγκο και βάρος ενώ θα χάλαγε και το πολύ ωραίο κράτημα που έχει το ΝΟΟΚ.
hispanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Το ΝΟΟΚ το έχω με τη νεοπρέν θήκη της Β&Ν. Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο για την προστασία του ενώ μια θήκη τύπου βιβλίο θα προσέθετε όγκο και βάρος ενώ θα χάλαγε και το πολύ ωραίο κράτημα που έχει το ΝΟΟΚ. Από που την πήρες;Έχεις κανένα λινκ;
Jimnie Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Από που την πήρες;Έχεις κανένα λινκ; Αγοράστηκε μαζί με το ΝΟΟΚ από φίλο που ταξίδεψε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.
ikar6 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξέρω,απλά αναρωτιόμουν αν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο που να μην είναι αποκλειστικά για Nook 2, αλλά να έχει τις σωστές διαστάσεις.Δυστυχώς αυτά δεν τα στέλνει το amazon Ελλάδα. Σκέφτομαι βέβαια να πάω και σε κάτι τέτοιο.Για πείτε οι πιο έμπειροι,ποια από τις δύο επιλογές είναι πιο βολική-ασφαλής για τη μεταφορά της συσκευής. Εγώ για να είμαι ειλικρινής αρχικά είχα πάρει μία θήκη - τσαντάκι από ebay αλλά τελικά αγόρασα και την άλλη (σε στυλ βιβλίο) και είναι αυτή που χρησιμοποιώ πλέον. Οι λόγοι ήταν δύο: - ο πρακτικός λόγος ήταν ότι διαβάζω κυρίως στο κρεβάτι και έτυχε 1-2 φορές να με πάρει ο ύπνος και να μου πέσει κάτω το reader. Προκειμένου να το κλαίω λοιπόν αποφάσισα να πάω σε κάτι που θα προστατεύει συνολικά τη συσκευή - από τη στιγμή που την παρέλαβα, μου άρεσε τόσο πολύ η αίσθηση και η μυρωδιά του δέρματος, χωρίς παράλληλα να βαραίνει η συσκευή, που δεν ξαναγύρισα στην πρώτη θήκη.
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 +1 από μένα για τη θήκη στιλ βιβλίου. Ήθελα κι εγώ κάτι που να προστατεύει (έστω και λιγότερο) τη συσκευή επί 24ώρου βάσεως.
Nitseg4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω κι'εγω μια ερωτηση αφου δεν ξερω τιποτα για τους ηλεκτρονικους αναγνωστες. Η ερωτηση ειναι απλη εχω διαφορα pdf βιβλια εαν παρω το kindle 3 θα τα ανοιξει κανονικα ? και θα τα διαβαζω σαν βιβλιο οπως ανοιγουν στο pc μου? μπορω μηπως να τα μετατρεψω απο pdf σε αρχεια συμβατα για το kindle?
LongTom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω κι'εγω μια ερωτηση αφου δεν ξερω τιποτα για τους ηλεκτρονικους αναγνωστες. Η ερωτηση ειναι απλη εχω διαφορα pdf βιβλια εαν παρω το kindle 3 θα τα ανοιξει κανονικα ? και θα τα διαβαζω σαν βιβλιο οπως ανοιγουν στο pc μου? μπορω μηπως να τα μετατρεψω απο pdf σε αρχεια συμβατα για το kindle? Καταρχάς μην περιμένεις πολλά από το Kindle για τα Pdf's(μιλάμε πάντα για pdf's με πολλές εικόνες/γραφικά και όχι για απλά κειμένου). Θα τα ανοίξει βέβαια άλλα καμία σχέση με το Monitor του pc. Η οθόνη είναι πολύ μικρή για το δεις καλά,είναι βέβαια πολύ ικανοποιητικό για το μέγεθος του. Καλύτερα, εάν ντε και καλά θέλεις ereader,να δεις τίποτα σε 9-10"(όπως το kindle DX) που έχουν καλύτερες επιδόσεις σε pdf αρχεία. Μπορείς να μετατρέψεις pdf σε .mobi(η ποιότητα βέβαια θα διαφέρει πολύ ανάλογα τι pdf έχεις,αυτά τα σκαναρισμένα αρχεία εικόνας όμως δεν μετατρέπονται από ότι ξέρω) αλλά και Pdf τα διαβάζει το kindle. Ένα καλό πρόγραμμα που κάνει αυτό και πολλά άλλα είναι το calibre. Συμπερασματικά καλύτερα εάν έχεις αρχεία pdf να πάρεις καμία φθηνή ταμπλέτα ή να περιμένεις μέχρι να βγουν στην Ευρώπη-Αμερική έγχρωμοι 10" ereaders. Τα pdf's κείμενου(με λίγες/καθόλου εικόνες και όχι σκαναρισμένα-πειρατικά) από την άλλη διαβάζονται πολύ ευχάριστα σε kindle.
Nitseg4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 εαν θελω ιντερνετ και pdf σχεδια ανοιγω το λαπτοπ εδω μιλαμε μονο για διαβασμα βιβλιων. και αφου μου λετε οτι ειναι ενταξει για διαβασμα το παιρνω ..
LongTom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 εαν θελω ιντερνετ και pdf σχεδια ανοιγω το λαπτοπ εδω μιλαμε μονο για διαβασμα βιβλιων. και αφου μου λετε οτι ειναι ενταξει για διαβασμα το παιρνω .. Ναι pdf κειμένου τα ανοίγει καλά. Από εκεί και πέρα εάν μπορείς άλλαξε τα σε .mobi ή .epub(ανάλογα την συσκευή που θέλεις να αγοράσεις) γιατί έχουν περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης.
Nitseg4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 χμ ωραια βρηκα ενα kindle 3 που το δινει ενα παιδι στα 120 ..μια χαρα ειναι.
LongTom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 χμ ωραια βρηκα ενα kindle 3 που το δινει ενα παιδι στα 120 ..μια χαρα ειναι. Εάν δεν έχεις κάποιον αμερική να σου φέρει είναι πολύ καλά(αναλόγως την κατάσταση της συσκευής πάντα).
SocialNetUsr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν μερικές μέρες έγινα κάτοχος ενός Kindle Wi-Fi. Για την ώρα έχω διαβάσει μόνο pdf (χωρίς πολλές στήλες) και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όντος είναι ξεκούραστο σε σύγκριση με την οθόνη. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι έχει προκαθορισμένο zoom (fit to screen, 150%......) θα βόλευε αν ήταν περισσότερο ευέλικτο.
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για καλύτερο PDF layout υπάρχει και το custom firmware Duokan. http://flip.netzbeben.de/2010/11/duokan-available-with-english-gui-today/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα