Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά ΕΓΧΡΩΜΟΥ e-reader.

διάβασα τις πιο πρόσφατες σελίδες του θέματος , χωρίς να βρώ κάτι. θέλω λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο μεχρι 200 ευρώ.

επίσης ποιά η γνώμη σας γιαυτό ?Link

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλη φορά σε αυτό το thread, οι "έγχρωμοι e-reader", δηλαδή συσκευές με οθόνη LCD, δεν είναι καλή ιδέα. Για διάβασμα βιβλίων δε συγκρίνονται με τους κανονικούς ηλεκτρονικούς αναγνώστες με οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού, ενώ η οθόνη τους είναι πολύ χειρότερη από τα tablet PC και δεν έχουν λειτουργικό Android, που επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών κλπ Αν θες λοιπόν χρώμα και οθόνη LCD, για μένα πρέπει να πας σε ένα φτηνό tablet PC, είναι σαφώς πιο value for money.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέχρι και εγώ αποφάσισα να προβώ σε μια αγορά e-reader. Μέχρι πριν ήμουν αντίθετος σε κάτι τέτοιο! Αυτό που με προβληματίζει με το Kindle είναι ότι δεν υποστηρίζει ePub. Μα είναι δυνατόν; Σαν μην υποστηρίζει mp3 ένας multimedia player! Πέρα από το Kindle υπάρχει κάποιος άλλος reader να τα πηγαίνει καλύτερα με pdf αρχεία και να υποστηρίζει και epub;

Δημοσ.

Το ότι το Kindle δεν υποστηρίζει ePUB (που θα έπρεπε βέβαια) δεν είναι τόσο παράξενο. Η αγορά αυτή τη στιγμή βρίσκεται κυρίως στις ΗΠΑ και τη Βρετανία - και εκεί το Amazon είναι το αφεντικό, και με μεγάλη διαφορά.

Υπάρχουν συσκευές που να υποστηρίζουν ePUB και να τα πάνε καλύτερα με τα PDF, αλλά είναι γενικά ακριβότερες. Ο νέος Sony Reader και το Kobo touch είναι η μία λύση (δεν έρχονται επίσημα Ελλάδα πάντως), το Cybook Orizon είναι η άλλη (έρχεται Ελλάδα, αλλά είναι ακριβότερ).

Πάντως, αν μάθεις λίγο μετατροπές, το Kindle είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Το epub πάντως δεν είναι σοβαρό θέμα, δεν χρειάζεται να σας αποθαρρύνει. Η μετατροπή μέσω του calibre γίνεται με 2-3 κλικ ενώ είναι σχεδόν πάντα πολύ ακριβής (έως τέλεια).

Δημοσ.

Ναι η μετατροπή δεν είναι κάτι, πράγματι. Η τιμή και η οθόνη έχουν το μεγαλύτερο βάρος. Θα ακούσω την συμβουλή σας και θα προτιμήσω το Kindle, όταν έρθει η ώρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το Nook Color άλλα δεν το βρίσκω πουθενά! Έχει δει κανένας κανένα σε κανένα κατάστημα και αν ναί σε τί τιμή; Απο εξωτερικό αξίζει αν αγοράσω και πώς; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το Nook Color άλλα δεν το βρίσκω πουθενά! Έχει δει κανένας κανένα σε κανένα κατάστημα και αν ναί σε τί τιμή; Απο εξωτερικό αξίζει αν αγοράσω και πώς; Ευχαριστώ

Το Nook Color δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα και γενικότερα δεν υπάρχει εκτός ΗΠΑ, αφού ο κατασκευαστής του, το Barnes & Noble, δεν κάνει εξαγωγέ για τη συσκευή. Μπορείς να το βρεις μόνο μέσω υπηρεσιών παραγγελίας από ΗΠΑ όπως το ByServ ή στο eBay. Ο antibyron που είχε παραγγείλει πρόσφατα του ήρθε 225 ευρώ http://www.insomnia.gr/topic/318457-e-book-reader/page__st__1200

Δημοσ.

Το Nook Color δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα και γενικότερα δεν υπάρχει εκτός ΗΠΑ, αφού ο κατασκευαστής του, το Barnes & Noble, δεν κάνει εξαγωγέ για τη συσκευή. Μπορείς να το βρεις μόνο μέσω υπηρεσιών παραγγελίας από ΗΠΑ όπως το ByServ ή στο eBay. Ο antibyron που είχε παραγγείλει πρόσφατα του ήρθε 225 ευρώ http://www.insomnia..../page__st__1200

Πως λειτουργεί ακριβώς το BySev? Διάβασα λέει πώς του δίνω link για το προϊόν και μου το στέλνουν αυτοί χωρίς τελωνείο; Τι έξοδα αποστολής έχει; Ευχαριστώ rolleyes.gif

Δημοσ.

Πως λειτουργεί ακριβώς το BySev? Διάβασα λέει πώς του δίνω link για το προϊόν και μου το στέλνουν αυτοί χωρίς τελωνείο; Τι έξοδα αποστολής έχει; Ευχαριστώ rolleyes.gif

Επιλέγεις το προϊόν που θέλεις και σου στέλνουν αυτοί πόσο θα κοστίσει, οπότε και επικυρώνεις ή όχι την παραγγελία. Ναι, "παρακάμπτουν" το τελωνείο... Στο link που σου έδωσα ο antibyron που παρήγγελε πολύ πρόσφατα την ίδια ακριβώς συσκευή περιγράφει τα κόστη.

Δημοσ.

Επιλέγεις το προϊόν που θέλεις και σου στέλνουν αυτοί πόσο θα κοστίσει, οπότε και επικυρώνεις ή όχι την παραγγελία. Ναι, "παρακάμπτουν" το τελωνείο... Στο link που σου έδωσα ο antibyron που παρήγγελε πολύ πρόσφατα την ίδια ακριβώς συσκευή περιγράφει τα κόστη.

Thanks!

Δημοσ.

Και στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Στην Ελλάδα μπορεί να το φέρει κάποιο κατάστημα, αλλά ανεπίσημα (=θα το έχουν ακριβά)

Δημοσ.

To sony reader prs-t1 θα κυκλοφορησει Ευρωπη γρηγορα?

Φαινεται αρκετα καλο κα ισε καλη τιμη.

19 Οκτώβρη, στην Ολλανδία τουλάχιστον, στα €149.99 ...

Δημοσ.

νεότευκτος οθονη χρωματος, 9.7″ Color E Ink

http://blog.the-ebook-reader.com/2011/09/09/the-jetbook-color-etextbook-tablet-has-9-7-color-e-ink-screen/

Όχι ρώσικα πράγματα! :D

Πέρα από την πλάκα, δεν κατάλαβα πως ακριβώς δουλεύει αυτό το πράγμα. Τόσο έξυπνοι είναι αυτοί οι τύποι; Του βάλανε ένα φίλτρο πάνω από την οθόνη και τώρα έχει χρώματα; Μακάρι.

Είναι πάντως νομίζω ότι πιο ωραίο μπορεί να έχει κανείς.

Ακούς ΓΑΠ που δεν θέλεις ρωσικού τύπου 3βάθμια εκπαίδευση;

Ιδού πόσο μπροστά είναι οι Ρώσοι. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη συσκευή από αυτή για την ανάγνωση τεχνικών κειμένων.

Αν δουλεύει όπως λέει.

Το GPS που κολλάει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...