Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει tablet 10'', το asus transformer το βρίσκεις γύρω στα 400 ευρώ Ελλάδα (κάνε μια αναζήτηση στο skroutz), ενώ αν το παραγγείλεις από Amazon μέσω ByServ σου βγαίνει γύρω στα 360. Μία πολύ καλή λύση, με android 3.2 και πολλές δυνανότητες. Μπορείς, βέβαια, να ψαχτείς και για κανένα μεταχειρισμένο iPad 1, με τους όποιους περιορισμούς έχει. Νομίζω ότι γύρω στα 300 ευρώ θα βρεις, αν δε θέλεις να αυξήσεις το ποσό που διαθέτεις.

Ξεκίνησα με budjet 200 ευρώ και το αύξησα στα 300! Παραπάνω δεν δίνω ούτε ευρώ!

Γλυκοκοιτάζω το nook color το οποίο έρχεται από usa όλα μαζί(συν τελωνείο) 220 από πωλητή στο ebay. Δεν έχω ξανα αγοράσει προϊόν με τέτοια τιμή από ebay και φοβάμαι!

Ετσι σκέφτομαι την λύση του byserv που όμως έρχεται από ότι μου είπαν συν 60 ευρώ.

Είμαι σε διλημμα γιατί αφενός 60(byserv) είναι πολλά και αφετέρου 220+60=280 με τα οποία παίρνω μια μεταχειρισμένη ταμπλέτα από Ελλάδα.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξεκίνησα με budjet 200 ευρώ και το αύξησα στα 300! Παραπάνω δεν δίνω ούτε ευρώ!

Γλυκοκοιτάζω το nook color το οποίο έρχεται από usa όλα μαζί(συν τελωνείο) 220 από πωλητή στο ebay. Δεν έχω ξανα αγοράσει προϊόν με τέτοια τιμή από ebay και φοβάμαι!

Ετσι σκέφτομαι την λύση του byserv που όμως έρχεται από ότι μου είπαν συν 60 ευρώ.

Είμαι σε διλημμα γιατί αφενός 60(byserv) είναι πολλά και αφετέρου 220+60=280 με τα οποία παίρνω μια μεταχειρισμένη ταμπλέτα από Ελλάδα.

Το ebay είναι ρίσκο, πολλοί έχουμε παραγγείλει πράγματα χωρίς να χάσουμε λεφτά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Με το byserv δεν έχω ακούσει να είχα ποτέ κανείς πρόβλημα.

Ήθελα να πω μόνο το εξής: μην πάρεις iPad 1. Είναι βαρύ για ανάγνωση, πραγματικά.

Δημοσ.

Το ebay είναι ρίσκο, πολλοί έχουμε παραγγείλει πράγματα χωρίς να χάσουμε λεφτά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Με το byserv δεν έχω ακούσει να είχα ποτέ κανείς πρόβλημα.

Ήθελα να πω μόνο το εξής: μην πάρεις iPad 1. Είναι βαρύ για ανάγνωση, πραγματικά.

eAnagnostis δεν έχω καλή σχέση με το μήλο(χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν apple, απλά με απωθεί η φιλοσοφία)!

Μάλλον για το nook color πηγαίνω. Διάβασα διάφορα και ενθουσιάστηκα. Όπως είπα και προηγουμένος θέλω χρώμα.

Οπότε θα το ρισκάρω μάλλον να το αγοράσω χωρίς byserv.

Δημοσ.

Αν ο πωλητής του ebay είναι αξιόπιστος, με αρκετές χιλιάδες πωλήσεις, με feedback πάνω από 98,5-99%, με σωστή συμπεριφορά στις αρνητικές κριτικές (αλλά και χωρίς αρνητικές κριτικές για το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις), τότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι πώς είσαι τόσο σίγουρος για τα κερατιάτικα του τελωνείου και λες ότι η τελική τιμή θα είναι 220 ευρώ μαζί με αυτό.

Δημοσ.

@antbyron Θα σου πρότεινα εαν δεν το βιάζεσαι τόσο πολύ να αγοράσεις είτε ebook reader είτε tablet να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη που αναμένετε να πέσουν όλες οι τιμές των ταμπλετών στα 300 δολάρια.Δες το σχετικό post που έβαλα σήμερα.

Επίσης εαν περιμένεις αναμένετε η Archos να βγάλει τα καινούρια της tablets G9 που θα ξεκινάνε από τα 279 δολάρια.Τώρα πόσο θα έχουν στην Ελλάδα θα δείξει.Δες εδώ το post μου με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι πώς είσαι τόσο σίγουρος για τα κερατιάτικα του τελωνείου και λες ότι η τελική τιμή θα είναι 220 ευρώ μαζί με αυτό.

nzeppos δεν είμαι σίγουρος για την τιμή, βασίζομαι στο ότι θα περάσει ως δώρο και δεν θα πληρώσω κερατιάτικα. Γνωστός έτσι έκανε και του βγήκε 220(είναι 180 συσκευή +40~ τα έξοδα αποστολής)

Ισως να είμαι αισιόδοξος και τελικά να μην μου κάτσει!

@antbyron Θα σου πρότεινα εαν δεν το βιάζεσαι τόσο πολύ να αγοράσεις είτε ebook reader είτε tablet να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη που αναμένετε να πέσουν όλες οι τιμές των ταμπλετών στα 300 δολάρια.Δες το σχετικό post που έβαλα σήμερα.

Επίσης εαν περιμένεις αναμένετε η Archos να βγάλει τα καινούρια της tablets G9 που θα ξεκινάνε από τα 279 δολάρια.Τώρα πόσο θα έχουν στην Ελλάδα θα δείξει.Δες εδώ το post μου με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

tarantules το διάβασα το άρθρο σου νωρίτερα και με έβαλε σε σκέψεις να πάρω πρόχειρα το κ3 και όταν φθηνήνουν να πάρω κάτι καλύτερο, αλλά έχω σκυλιάσει και δεν θέλω να περιμένω!

thanks anyway.

Έστειλα μήνυμα στον πωλητή αν γίνεται να το στείλει ως δώρο για να προχωρήσει η διαδικασία γιατί το παλεύω μερικές μέρες και νιώθω ότι κατάντησε σήριαλ.

Δημοσ.

κατι που ισως δεν γνωριζετε οσον αφορα αρχεια pdf

το κ3 διαβαζει μονο ασπρομαυρες σελιδες pdf, εαν οι σελιδες ειναι χρωμα σταχτύ grey ή αποχρωσεις grey, γκριζοκιτρινο, γκριζοπρασινο κτλ. δηλ. φοντο σελιδας ελαφρα χρωματισμενο σε παραλλαγη γκριζου, οι σελιδες στο κ3 εμφανιζονται λευκες χωρις κειμενο,

Δημοσ.

κατι που ισως δεν γνωριζετε οσον αφορα αρχεια pdf

το κ3 διαβαζει μονο ασπρομαυρες σελιδες pdf, εαν οι σελιδες ειναι χρωμα σταχτύ grey ή αποχρωσεις grey, γκριζοκιτρινο, γκριζοπρασινο κτλ. δηλ. φοντο σελιδας ελαφρα χρωματισμενο σε παραλλαγη γκριζου, οι σελιδες στο κ3 εμφανιζονται λευκες χωρις κειμενο,

@deep: για δώσε ένα παράδειγμα αρχείου. Γιατί εγώ ό,τι κι αν έχω βάλει στο Kindle δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έχει πολή μεγάλο κοντράστ.

Σήμερα παρήγγειλα το nook color. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω προβλήματα με τον πωλητή και το τελωνείο.

Καλές αναγνώσεις και καλό σερφάρισμα :)

Δημοσ.

@deep: για δώσε ένα παράδειγμα αρχείου. Γιατί εγώ ό,τι κι αν έχω βάλει στο Kindle δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έχει πολή μεγάλο κοντράστ.

ως παραδειγμα, The geography of Strabo - 7 (Jones Horace Leonard) LOEB κειμ. μτφρ.σχολια Book XV-XVI

μπορεις να το κατεβασεις http://www.archive.org/details/geographyofstrab07strauoft

σπανιοτατα, συγκεκριμενα μια φορα, το κ3 δεν εμφανισε σκαναρισμενες ασπρομαυρες σελιδες pdf που ειχαν ξεθωριασει, και διερωτωμαι αν υπαρχει λυση, εψαξα ματαιως στο google.....

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο σκαναρισμένο βιβλίο στην αρχική του μορφή όντως δε φαίνεται στο Kindle, αλλά στο site του Internet Archive που λίνκαρες υπάρχει και σε B/W PDF (ασπρόμαυρο δηλαδή) και σε mobi... Άρα δεν υπάρχει θέμα και επειδή μάλλον ξέρουν ότι το αρχικό σκανάρισμα είναι για διάφορους λόγους πρόβλημα έχουν δώσει και εναλλακτικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο σκαναρισμένο βιβλίο στην αρχική του μορφή όντως δε φαίνεται στο Kindle, αλλά στο site του Internet Archive που λίνκαρες υπάρχει και σε B/W PDF (ασπρόμαυρο δηλαδή) και σε mobi... Άρα δεν υπάρχει θέμα και επειδή μάλλον ξέρουν ότι το αρχικό σκανάρισμα είναι για διάφορους λόγους πρόβλημα έχουν δώσει και εναλλακτικές.

το ασπρομαυρο B/W PDF δεν το ειχα υποψιαστει και ευχαριστω για την υποδειξη,

ακολουθει ομως νεα απογοητευση, μετα απο δοκιμες διαπιστωνω οτι το κ3 δεν δειχνει ουτε αυτο το ασπρομαυρο αρχειο,

για το αρχειο mobi περιττο και να ειπω οτι το εντος του βιβλιου αρχαιο ελληνικο κειμενο εμφανιζεται στην οθονη του κ3 ως απορρητο και ανεξιχνιαστο ορνιθογραφημα,

Επεξ/σία από deep
Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση: Ψάχνω το θέμα ebook reader εδώ και κάποιο διάστημα.

Θέλω έναν με τον οποίο με ενδιαφέρει να διαβάζω κυρίως μυθιστορήματα (κατά προτίμηση epub ή στη χειρότερη pdf).

Από το ψάξιμο είδα ότι αν θες περιοδικά και pdf και έγχρωμα κτλ πας σε άλλη λύση...

Οπότε η ερώτηση είναι: Το Cybook Opus με την 5άρα οθόνη και τα 149Ε θα με καλύψει; (Δε θέλω να μπω σε διαδικασία amazon για kindle κτλ αν δεν υπάρχει καλός λόγος)

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση: Ψάχνω το θέμα ebook reader εδώ και κάποιο διάστημα.

Θέλω έναν με τον οποίο με ενδιαφέρει να διαβάζω κυρίως μυθιστορήματα (κατά προτίμηση epub ή στη χειρότερη pdf).

Από το ψάξιμο είδα ότι αν θες περιοδικά και pdf και έγχρωμα κτλ πας σε άλλη λύση...

Οπότε η ερώτηση είναι: Το Cybook Opus με την 5άρα οθόνη και τα 149Ε θα με καλύψει; (Δε θέλω να μπω σε διαδικασία amazon για kindle κτλ αν δεν υπάρχει καλός λόγος)

Για μυθιστορήματα σε ePUB θα σε καλύψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...