Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Εκεί όμως που το Kindle δείχνει την πραγματική του αξία είναι στην παραλία!

kindle1.jpg

Και μια δεύτερη φωτό με τον ήλιο ακριβώς πάνω απ' το κεφάλι.

kindle2.jpg

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@ nzeppos

+1 για το A song of ice and fire διαβάζεις :mrgreen:

Και +1(που δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω) γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ διαβάζω στην παραλία με e-book reader(έχω Bookeen Orizon)

Δημοσ.

Παιδες ενδιαφέρομαι και εγώ για e-reader, to kindle θα ήταν ιδανικό αν ήταν στις 9-10".

Παρατήρησα τις φωτο του nzeppos και μου φάνηκε μικρό μαζί με μια εντύπωση ότι θα με κουράσει. Εχω πολλά αρχεία pdf τα οποία χρησιμοποιώ εκ των οποίων είναι κάποια με εικόνες(πχ αρκάς, πληροφορικής).

Τι θα μου προτείνατε εώς 200 ευρώ;

Διάβασα τις 10 τελευταίες σελίδες και δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Οι συσκευές στις 9,7 ίντσες κάνουν 350 ευρώ

Με καθόλα επίσημη παραγγελία ως 200 ευρώ θα σου πρότεινα Kindle 6 ιντσών (145 ευρώ). Είναι ασπρόμαυρο βέβαια και οι 6 ίντσες δεν είναι σούπερ για PDF, αλλά στα λεφτά αυτά είναι μακράν η καλύτερη λύση

Δημοσ.

eAnagnostis είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω χρώμα και μεγαλύτερη οθόνη!

Απ 'ότι φαίνεται χρειάζεται να ανεβάσω το budjet στα 300.

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι

που να έχει ξεκούραστη οθόνη;

αρκετή διάρκεια μπαταρίας;

ταχύτητα και χώρο;

Ισως κάποιο μεταχειρισμένο να με καλύψει.

Δημοσ.

Αν θες χρώμα, δεν υπάρχει σε ηλεκτρονικό αναγνώστη (με οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού). Πρέπει να πας σε tablet PC.

Το οποίο tablet δεν ενδείκνυται για πολύωρη ανάγνωση;

Εχω ξεκινήσει και διαβάζω reviews(μόλις διάβασα για το acer iconia)

Η οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού είναι η eink και μόνο;

thanks

Δημοσ.

Τα tablet PC σαφώς και δεν ενδείκνυνται για πολύωρη ανάγνωση (ή ενδείκνυνται όσο και μια καλή οθόνη υπολογιστή τέλος πάντων).

Ναι, το ηλεκτρονικό χαρτί είναι το είδος της οθόνης και ηλεκτρονικό μελάνι (e-ink) είναι η τεχνολογάι που χρησιμοποεί. Είναι το ίδιο.

Γενικά, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, πρέπει να επιλέξεις τι είναι προτεραιότητα για σένα.

Πολύωρη ανάγνωση κειμένου, ολόκληρα βιβλία κλπ --> ηλεκτρονικός αναγνώστης

PDF --> από πλευράς κούρασης στην ανάγνωση καλύτερος ο ηλεκτρονικός αναγνώστης, από πλευράς ταχύτητας και ευκολίας στο ζουμάρισμα, σκρολάρισμα κλπ καλύτερα το tablet

χρώμα και ειδικότερα έγχρωμα κόμιξ ---> tablet PC

Να πω επίσης ότι αν σε ενδιαφέρει και η χρήση ίντερνετ, το Kindle π.χ. κάνει τα βασικά (να διαβάζεις άρθρα δηλαδή), αλλά για πιο βαριά χρήση τα tablet προφανώς και είναι καλύτερα.

Κάπως έτσι νομίζω είναι το matrix των επιλογών.

Δημοσ.

Γενικά, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, πρέπει να επιλέξεις τι είναι προτεραιότητα για σένα.

PDF --> από πλευράς κούρασης στην ανάγνωση καλύτερος ο ηλεκτρονικός αναγνώστης, από πλευράς ταχύτητας και ευκολίας στο ζουμάρισμα, σκρολάρισμα κλπ καλύτερα το tablet

χρώμα και ειδικότερα έγχρωμα κόμιξ ---> tablet PC

Να πω επίσης ότι αν σε ενδιαφέρει και η χρήση ίντερνετ, το Kindle π.χ. κάνει τα βασικά (να διαβάζεις άρθρα δηλαδή), αλλά για πιο βαριά χρήση τα tablet προφανώς και είναι καλύτερα.

Κάπως έτσι νομίζω είναι το matrix των επιλογών.

thanks, κρατάω αυτά.

Μάλλον για ταμπλέτα είμαι, προσπαθώ να βρω κάποια φθηνή λύση!

Το zte smart pad τι λέει;

Δημοσ.

παίδες για το nook color τι ξέρετε;

Κάπου διάβασα ότι έχει καλή οθόνη(ips) και με root μετατρέπεται σε ταμπλέτα!

Έχετε κάποια εμπειρία;

Οι λέξεις "ταμπλέτα" και "φθηνή λύση" δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση :P

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, δηλ το zte δεν λέει κάτι;

Στα 300 ευρώ καλά δεν είναι(υπάρχει πάντα και η λύση των μεταχειρισμένων);

Πες καμιά ιδέα nzeppos!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον @nzeppos ότι ταμπλέτα και φτηνή γενικά δεν πάνε μαζί (μιλάμε για κάτι που δουλεύει καλά).

Όμως, κατ' εμέ, το Nook Color, αν μπορέσεις να το πάρεις με byserv, είναι εξαιρετική λύση για τα λεφτά του, όντως η οθόνη είναι πολύ καλή και το root πολύ εύκολο. Δεν έχει Honeycomb βέβαια.

Αν όμως διαβάζεις μυθιστορήματα π.χ.. δεν θα βολέψει, θα κουράσει η οθόνη. Για κομιξ είναι σούπερ.

Plan B: Δες και Acer Iconia Tab A100, 7 ίντσες, Android 3.2 Honeycomb, αμερικάνικη τιμή $330

Δημοσ.

Στα 300 ευρώ καλά δεν είναι(υπάρχει πάντα και η λύση των μεταχειρισμένων);

Πες καμιά ιδέα nzeppos!

Αν σε ενδιαφέρει tablet 10'', το asus transformer το βρίσκεις γύρω στα 400 ευρώ Ελλάδα (κάνε μια αναζήτηση στο skroutz), ενώ αν το παραγγείλεις από Amazon μέσω ByServ σου βγαίνει γύρω στα 360. Μία πολύ καλή λύση, με android 3.2 και πολλές δυνανότητες. Μπορείς, βέβαια, να ψαχτείς και για κανένα μεταχειρισμένο iPad 1, με τους όποιους περιορισμούς έχει. Νομίζω ότι γύρω στα 300 ευρώ θα βρεις, αν δε θέλεις να αυξήσεις το ποσό που διαθέτεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...