nzeppos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Το K3 έχει browser, αλλά μην περιμένεις θαύματα. Δεν υποστηρίζει flash, video ή γενικά κινούμενη εικόνα, είναι σχετικά αργός, μπορεί να τύχει να κολλήσει, δεν υποστηρίζει popup παράθυρα, δεν μπορείς να κατεβάσεις τυχόν attachments κλπ. Γενικά ο browser ενδείκνυται για ολιγόλεπτο "απλό" σερφάρισμα και ανάγνωση των emails, χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση την mobile εκδοχή των διαφόρων site (αν έχουν...) Με λίγα λόγια θα πάρεις το Κ3 για να διαβάζεις βιβλία και όχι για να σερφάρεις στο Internet (ενώ στο iPad2 είναι μάλλον αντεστραμμένη η κατάσταση). Από την άλλη η οθόνη του K3 είναι απλώς ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Πρέπει να τη δεις από κοντά για να καταλάβεις πόσο ευδιάκριτη και ξεκούραστη είναι. Δεν προτείνεται όμως για ανάγνωση pdf αρχείων, λόγω του μεγέθους της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Υπάρχει κανένας reader καλύτερος του kindle στα ίδια περίπου λεφτά; Στην Ελλάδα το στέλνουν από Αμερική με 150 euro αν κατάλαβα καλά, έτσι; Αυτά που θέλω να έχει είναι : Να αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες Να μπορεί να συνδέεται με pc και να μπορώ να βάλλω όποια pdf θέλω χωρίς πρόβλημα (ακόμη και πειρατικά) Εύκολη στο διάβασμα οθόνη, να μη σε κουράζει Ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Περίπου 145 ευρώ θα σου έρθει σήμερα το Kindle. Στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο κατ' εμε Το Kindle καλύπτει και τις 4 απαιτήσεις σου. Για την ακρίβεια, έτσι γενικά διατυπωμένες βέβαια όλοι οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες τις καλύπτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Για το nook τι λες; Αρκετά καλό φαίνεται(αν και δεν ξέρω από που μπορώ να το αγοράσω) Κυρίως θέλω να δέχεται όλα τα pdf ή και άλλους τύπους αρχείων χωρίς να χρειάζεται να είναι αγορασμένα και να έχουν μια πιστοποίηση αυθεντικότητας.Δηλαδή μη μου πει καμιά μέρα π.χ:Το αρχείο δεν αναγνωρίζεται- αγόρασέ το ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το nook (το 2, με την οθόνη αφής, που βγήκε πρόσφατα) είναι εξίσου καλό και ίσως και καλύτερο από το Kindle αυτή τη στιγμή. Επίσημα δε στέλνεται στην Ελλάδα, οπότε θέλει παραγγελία με μεσάζοντα όπως το byserv και έτσι φτάνει να κοστίζει 170 ευρώ (τόσο πλήρωσε κάποιος που παρήγγειλε μέσω byserv). Τώρα, τα αρχεία που δεν είναι αγορασμένα διαβάζονται παντού (ίσως με καποια εύκολη μετατροπή, κάτι που αφορά μόνο όσα αρχεία δεν είναι PDF). Στα αγορασμένα αρχεία υπάρχουν περιορισμοί και αφορούν όλες τις συσκευές. Αναλυτικά: http://elektronikosanagnostis.blogspot.com/2011/02/odigos-agoras-ebook-elektronikon.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Με λίγα περισσότερα λεφτά παίρνω κάποιο με μεγαλύτερη οθόνη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όχι. Δεν υπάρχει εξάλλου καλύτερη οθόνη. Υπάρχει μόνο μεγαλύτερη (στις 9,7 ίντσες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Λέω για άλλη μάρκα όχι για το kindle Εξ' άλλου το kindle είναι και λίγο παλιό νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ναι, το Kindle έχει βγει πριν ένα χρόνο πια - και μάλλον θα βγει καινούργιο τις επόμενες βδομάδες. Γενικά λεώ κι εγώ. Nook και Kindle έχουν την ίδια ακριβώς οθόνη (και μερικές συσκευές ακόμα επίσης). Και δεν υπάρχει καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δηλαδή αξίζει να περιμένω ;(για πόσες βδομάδες λέμε, χονδρικά ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μπορεί να μιλάμε για 2, μπορεί να φτάσουμε Οκτώβρη - αργότερα αποκλείεται, γιατί τότε ξεκινάνε στην Αμερική οι χριστουγεννιάκες πωλήσεις. Δεν ξέρει κανείς πιο συγκεκριμένα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 OK ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου και θα περιμένω για το επόμενο.Όταν βγει όμως μην ξεχάσεις να ποστάρεις στο forum αν δε σου κάνει κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Έ, ναι, τέτοια νέα τα ποστάρουμε κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlok Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μπορεί να μιλάμε για 2, μπορεί να φτάσουμε Οκτώβρη - αργότερα αποκλείεται, γιατί τότε ξεκινάνε στην Αμερική οι χριστουγεννιάκες πωλήσεις. Δεν ξέρει κανείς πιο συγκεκριμένα πάντως. Πάντως, κάπως απίθανο μου φαινεται να κυκλοφορήσουν νέο Kindle (ειδικά με τις πωλήσεις που εξακολουθεί να κάνει το 3) μαζί με το νέο tablet. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχει χρώμα και αφή, και τον λόγο τιμής/απόδοσης του 3, θα σκίσει ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πάντως, κάπως απίθανο μου φαινεται να κυκλοφορήσουν νέο Kindle (ειδικά με τις πωλήσεις που εξακολουθεί να κάνει το 3) μαζί με το νέο tablet. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχει χρώμα και αφή, και τον λόγο τιμής/απόδοσης του 3, θα σκίσει ξανά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα, αλλά από τις "διαρροές" σε New York Times και Wall Street Journal, αρκετά αξιόπιστες και συνήθως όχι τυχαίες, το tablet και το νέο Kindle (δύο Kindle μάλιστα) θα κυκλοφορήσουν "το τρίτο τρίμηνο του 2011", το αργότερο δηλαδή τέλη Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη. Tablet και Kindle αναφέρονται μαζί - τώρα αν θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα ή με κάποιες βδομάδες διαφορά δε γνωρίζω. Οι πωλήσεις του Kindle είναι καλές, αλλά ο ανταγωνισμός έχει φέρει τα πράγματα από πλευράς χαρακτηριστικών κλπ στα ίσα. Χρώμα μην ελπίζεις να έχει (θα ήταν έκπληξη), αφή πάλι το βλέπω σίγουρο πως θα έχει (βλ. και τη διαρροή στις NYT ότι τα κατάφεραν τελικά με την αφή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα