Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανένας το kindle 3 από το amazon.com? Απ'ότι διάβασα στο site η ελλάδα είναι μέσα στις χώρες του global amazon και αν κατάλαβα καλά την ώρα που κάνεις την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας σου βάζουν μέσα και το πόσο του εκτελονισμού, και λένε ότι από εκεί και πέρα δεν απαιτείται να πλήρωσεις τίποτα άλλο μέχρι και την τελική παραλαβή του προιόντος. Ισχύει αυτό? Το έχει κανει κανένας να μας πει και περίπου πόσο είναι αυτό το έξτρα ποσό?

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ισχύει. Η τελική τιμή είναι γύρω στα 150 ευρώ. Το ποσό του εκτελωνισμού συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν και είναι κάπου 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Όταν το Kindle φτάσει στο τελωνείο θα σε πάρουν τηλέφωνο από τη μεταφορική και θα σου ζητήσουν να τους στείλεις ένα φαξ, όπου θα τους εξουσιοδοτείς να το εκτελωνίσουν αυτοί για λογαριασμό σου. Σου στέλνουν αυτοί το έγγραφο με email και εσύ απλώς το υπογράφεις και τους το στέλνεις πίσω. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, θα πάρεις το Kindle στην πόρτα σου.

Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα εδώ: http://elektronikosa...aragellias.html

Δημοσ.

Ισχύει. Η τελική τιμή είναι γύρω στα 150 ευρώ. Το ποσό του εκτελωνισμού συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν και είναι κάπου 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Όταν το Kindle φτάσει στο τελωνείο θα σε πάρουν τηλέφωνο από τη μεταφορική και θα σου ζητήσουν να τους στείλεις ένα φαξ, όπου θα τους εξουσιοδοτείς να το εκτελωνίσουν αυτοί για λογαριασμό σου. Σου στέλνουν αυτοί το έγγραφο με email και εσύ απλώς το υπογράφεις και τους το στέλνεις πίσω. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, θα πάρεις το Kindle στην πόρτα σου.

Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα εδώ: http://elektronikosa...aragellias.html

Περφεκτ :-D . Ευχαριστω αδερφέ ^_^

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως προσθέτεις βιβλία στην συσκευή, την συνδέεις με το pc και την βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο και κάνεις αντιγραφή τα βιβλία που έχεις ή πρέπει να συνδεθείς στο amazon και να αγοράσεις το βιβλίο ή μέσω WIFI την βλέπεις σαν network place?? Το ρωτάω γιατί δεν κατάλαβα αν μπορώ να δω τα pdf που έχω κατεβασμένα.

Δημοσ.

1. Ο πιο απλός τρόπος είναι να συνδέσεις τη συσκευή με το PC μέσω USB. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι. Το PC θα τη δει σαν εξωτερικό δίσκο και με απλό copy/paste βάζεις μέσα τα αρχεία (δηλ. τα βιβλία).
  2. Δεν χρειάζεται να συνδεθείς στο Amazon. Δεν είναι καν απαραίτητο να έχεις ενεργοποιημένο το wifi του Kindle.
  3. Δεν γίνεται μέσω wifi στο εσωτερικό σου LAN, καθώς δεν μπορείς να δεις το Kindle σαν "network place".
  4. Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις το PDF σαν attachment στο λογαριασμό email που έχεις συνδέσει με το Kindle. Πχ. αν αγόρασες το Kindle με λογαριασμό [email protected], τότε υπάρχει ένας αντίστοιχος λογαριασμός [email protected]. Αν στείλεις ένα PDF σε αυτό το email, τότε μόλις ενεργοποιήσεις το wifi του Kindle, αμέσως το αρχείο θα "κατέβει" στη συσκευή σου. Αν επιπλέον γράψεις τη λέξη "convert" στο θέμα του email, τότε η Amazon θα μετατρέψει αυτόματα το PDF σε αρχείο azw/mobi. Υπ' όψιν ότι πρώτα θα πρέπει να επιτρέψεις στον email sender να μπορεί να στέλνει αρχεία στον χρήστη [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: http://www.amazon.co...odeId=200375630

Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει καμία απολύτως δυσκολία στο να μεταφέρεις τα κατεβασμένα PDF σου στο Kindle. Αρκεί αυτά να μην είναι κλειδωμένα...

Δημοσ.

Μια παρατήρηση μόνο για να μη βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Μετά από πολύμηνη χρήση του Κ3 μπορώ πλέον να πω ότι πολύ σπάνια χρησιμοποιώ αρχεία PDF στη συσκευή (είτε κειμένου, είτε -πολύ περισσότερο- εικόνας). Δυστυχώς οι 6 ίντσες αποδείχθηκαν πολύ λίγες για αυτή τη δουλειά.

Προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα, αν όμως εσύ θέλεις το Kindle κυρίως για να διαβάζεις PDF ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις τις συσκευές των 9-10 ιντσών.

Δημοσ.

Παιδια θελω να παρω το kindle 3 για διαβασμα ελληνικων πανεπιστημιακων βιβλιων.Ορισμενα απο αυτα μπορω και να τα αγορασω σε ηλεκτρονικη μορφη π.χ. στο ebooks.gr αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατα. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορω να σκαναρω βιβλια στον υπολογιστη και να τα διαβαζω στο kindle? Εχετε τιποτα αλλο να μου προτεινετε?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα αγοράσεις από το ebooks.gr? Την τελευταία φορά που κοίταξα, παρά το όνομα του, δεν είχε e-books.

Για το θέμα τις συμβατότητας κλπ δες τις προηγούμενες σελίδες σε αυτό το thread.

Δημοσ.

η οθονη ειναι TFT, δηλ. επιπονη για συνεχη αναγνωση,

------------------------

μπορω να σκαναρω βιβλια στον υπολογιστη και να τα διαβαζω στο kindle? Εχετε τιποτα αλλο να μου προτεινετε?

γινεται κι αυτο αλλα μετ'εμποδιων, τα αγγλικα τα μετατρεπεις επιτυχως σε κειμενο με προγραμμα ocr, τα ελληνικα ουτε λογος, σαρρωμενα ελληνικα διστηλα ειναι καλυτερα απο μονοκατέβατα, γιατι μπορεις και ζουμαρεις στη στηλη χωρις να ξεφευγεις απο τα ορια της οθονης, δηλ. ουσιαστικα προκειται για cropping, παρ' ολα αυτα για πδφ σκαναρισμενα χρειαζεται οθονη δεκα ιντσες, με δεκαρα οθονη ομως αυξανει σημαντικα το βαρος της συσκευης,

προς νεους χρηστες kindle 3,

ΠΡΟΣΟΧΗ μεγαλη στην οθονη, δηλ. ο εσωτερικος καθρεφτης οχι το απ' εξω προστατευτικο γυαλι, προκειται για εξαιρετικα ευαισθητο εξαρτημα, με λιγη τοση δα κακοτυχια σπαει,

Δημοσ.

Επειδη έχω μείνει λίγο πίσω, αν πάρω το kindle 3 3G, δουλεύει (το 3g) στην Ελλάδα για να αγοράζω βιβλία ή θέλει να συνδεθεί σε wifi; Και αν δουλεύει το 3g είναι δωρεαν;

Βασικά σκέφτομαι να το πάρω για την μάνα μου που είναι άσχετη απο υπολογιστές αλλα διαβάζει πολυ και ξέρει πολυ καλα αγγλικά καθότι καθηγήτρια αγγλικών.

Δημοσ.

Επειδη έχω μείνει λίγο πίσω, αν πάρω το kindle 3 3G, δουλεύει (το 3g) στην Ελλάδα για να αγοράζω βιβλία ή θέλει να συνδεθεί σε wifi; Και αν δουλεύει το 3g είναι δωρεαν;

Βασικά σκέφτομαι να το πάρω για την μάνα μου που είναι άσχετη απο υπολογιστές αλλα διαβάζει πολυ και ξέρει πολυ καλα αγγλικά καθότι καθηγήτρια αγγλικών.

Tο 3G δουλεύει στην Ελλάδα, μόνο για τη wikipedia και το βιβλιοπωλείο του amazon. Για τα συγκεκριμένα sites, η πλοήγηση είναι δωρεάν. Οπότε ναι, μπορείς να κάνεις αγορές βιβλίων από amazon μέσω 3g.

Προσωπικά πάντως, δεν βρίσκω λόγο να αγοράσει κάποιος το μοντέλο 3g μόνο και μόνο για να χρησιμοποιεί το ακριβό βιβλιοπωλείο του amazon, εκτός κι αν θέλει ίσως το bestseller του τελευταίου μήνα. Υπάρχουν άπειρα βιβλία σε mobi εκεί έξω, που θα φτάνουν για να διαβάζει η μάνα σου για πολλά χρόνια! ;)

Δημοσ.

Αγαπητό thread, είμαι και στο Google+ http://www.gplus.to/eAnagnostis Είναι το προσωπικό μου προφίλ (με το όνομά μου), καθώς το Google+ δεν επιτρέπει ακόμα το αντίστοιχο του Facebook Pages Ποστάρω όμως αρκετά πράγματα που αφορούν την ηλεκτρονική ανάγνωση κλπ

Αν έχετε προφίλ εκεί ακολουθήστε με και δώστε ένα σήμα ότι είστε από το insomnia και τι nickname έχετε εδώ. Μια από τις ωραίες δυνατότητες του Google+ είναι το hangout, πρακτικά μια βιντεοκλήση με μέχρι 10 άτομα συγχρόνως. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάποιο hangout λοιπόν να γνωριστούμε και να συζητήσουμε - με βιντεοκλήση έστω.

Τέλος, για όσους από σας δεν έχετε Google+ και θα θέλατε να αποκτήσετε (κάτι που συνιστώ έτσι κι αλλιώς), νομίζω έχω 2-3 προσκλήσεις ακόμα (και λέω νομίζω, γιατί μου είχαν τελειώσει, ξαναεμφανίστηκαν κλπ). Στείλτε ένα PM με το email σας οι ενδιαφερόμενοι :)

Δημοσ.

Επειδή έχω έναν φίλο μου στο Αμέρικα και θα έρθει Ελλάδα αυτές τις μέρες, σκεφτόμουν να τσιμπήσω κανένα iPad 2, αλλά επειδή η τσέπη μου δεν είναι στα καλύτερα της, σκεφτόμουν για e-book reader.

Το kindle 3 με το οποίο ψιλοφλερτάρω, έχει κάποιο browser για πλοήγηση στο internet?

Επίσης, η 6 ιντσών οθόνη του πόσο ευδιάκριτη και πόσο ξεκούραστη είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...