Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γω από το Pixmania σκεφτόμουν να το πάρω μέχρι που κόλλησα με το ebay. Αν δεν πάρω κάτι από την έκθεση , μάλλον θα το ρισκάρω με παραγγελία από Αμερική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η αναζήτηση που έχεις λινκάρει δεν έβγαζε κάπου. Των 190 ευρώ το BeBook Neo εδώ και των 140 εδώ.

Οι τιμές ενδιαφέρουσες. Ο ένας το πουλάει μετά από ένα μήνα, λέει. Και αναρωτιέμαι γιατί. Σε αυτές τις περιπτώσεις το πιο πιθανό μου φαίνεται η αγορά να μην ήταν ιδιαίτερα μελετημένη (παίρνω ηλεκτρονικό αναγνώστη για το internet, ας πούμε)

ισως ειναι πιτσιρικαδες εις αναζητησην προσανατολισμου, ισως κατι αλλο ενδοοικογενειακης κοντρας, αλλα και το πονηρον δεν αποκλειεται του σκοπου, αν δεν ειχα κιντου θα εμπαινα στον πειρασμο.... και σε παζαρι αδυσωπητο,

Εντυπώσεις από την Έκθεση Βιβλίου :

Ε-reader βρήκα μόνο στο περίπτερο του Public και των εκδόσεων Καστανιώτη. (δεν πήγα από το περίπτερο 13)

Στο Public είχε

με lcd οθόνη : ipad,archos,samsung galaxy που με μια ματιά με έπεισαν ότι δεν είναι για διάβασμα πάνω από 10-20 λεπτά

e reader , νομίζω ότι μόνο το Bookeen Orizon και το Bebook Neo άξιζαν. Τα υπόλοιπα ήταν μοντέλα 2+χρόνων

Πολύ εξυπηρετικός ο υπάλληλος .....αλλά ρε παιδιά η τιμές του public στο θεό

Στον Καστανιώτη είχε τα 3 μοντέλα σε προσφορά. Πολύ εξυπηρετικοί με άφησαν να τα δουλέψω όση ώρα ήθελα.

Το Opus δε μου άρεσε καθόλου , ούτε σαν οθόνη ούτε σαν λειτουργία....

Το Οrizon ήταν πολύ καλό ( μπορώ να πω και πιο λειτουργικό στην οθόνη από το bebook neo) αλλά ή έλλειψη λεξικού για μένα είναι σημαντική.

Το Bebook Neo με παραξένεψε λίγο η οθόνη που δουλεύει μόνο με το στυλό ( το βρήκα λίγο πιο δύσχρηστο από την οθόνη του Οrizon).Έκπληξη ήταν η ενσωμάτωση αγγλικού λεξικού που δούλευε πολύ καλά ( αλλά μάλλον με λίγες λέξεις ). Δυστυχώς βιαζόμουν και ο υπεύθυνος δεν ήταν εκεί για να συζητήσω διεξοδικά το θέμα (ενσωμάτωση και άλλων λεξικών, από που τα προμηθεύεται κανείς κτλ κτλ) . Οπότε eanagnosti αν ανέβεις και μιλήσεις μαζί του για αυτό το θέμα θα ήμουν ευγνώμων.

Στην τελική ότι πληρώνεις παίρνεις.Αν αγόραζα από αυτά τα τρία νομίζω το Bebook Neo είναι το καλύτερο ( τα 249 E είναι μια πολύ καλή τιμή , αλλά πιστεύω ότι με νέο Kindle,Nook,TAblet - σε κανά μήνα θα το δούμε κοντα στα 199 Ε...)

Ωραία, κι εγώ πάντως δεν ξέρω να έχει κάποιο άλλο περίπτερο συσκευές, αυτά τα δύο είναι.

Για τα λεξικά στο Neo που ρώτησες είχα ποστάρει αυτό το link στην παρουσίαση που είχα κάνει. Προσθέτεις λεξικά, αλλά αγγλοελληνικό και σκέτο ελληνικό δεν υπάρχει. Θα ρωτήσω για περισσότερα.

Αποκλείεται να δεις το BeBook Neo σε κάνα μήνα στα €199. Ακόμα και αυτή η τιμή θα ισχύσει μόνο για τη διάρκεια της έκθεσης. Όπως γνωρίζετε, οι τιμές σε Ευρώπη και ΗΠΑ είναι πολύ διαφορετικές, το Kindle το ίδιο το Amazon το πουλάει στις ΗΠΑ $139 (= €96) και στη Γερμανία €139...

Ναι τον είχα δει αλλά ο σύνδεσμος που έχει μέσα για να κατεβάσεις λεξικά μου βγάζει σφάλμα

You can down Wordnet and some of the other free dictionaries from here: http://stardict.sourceforge.net/Dict...w.dict.org.php

Ναι, ΟΚ. Αλλά άμα κόψεις ράψεις λίγο τη διεύθυνση, βρίσκεις http://stardict.sourceforge.net/Dictionaries.php

ΒΤW, θυμάσαι σε πιο χώρο ήταν το Public; Δεν το βρίσκω στο χάρτη της έκθεσης.

Thanx!

Θα είμαι Κυριακή απόγευμα στην έκθεση τελικά. Στο περίπτερο των Βορειοδυτικών Εκδόσεων (περίπτερο 13 - stand 5). Περάστε να γνωριστούμε από κοντά και να τα πούμε :)

Δυστυχώς πέρασα το πρωί με σκοπό να έρθω και το απόγευμα κάποια στιγμή , αλλά δεν το κατάφερα...Κρίμα ( είχα πολλά να ρωτήσω :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )

Στον Καστανιώτη είχαν μόνο το κόκκινο Opus. Τα άλλα 2 τα είχε πίσω από τον πάγκο και δεν καταλαβαίνω και το λόγο.....(έπρεπε κάποιος να πλησιάσει να κοιτάξει πάνω από το ψηλό πάγκο για να τα δει και να ενδιαφερθεί να ρωτήσει για αυτά)

Αφού δεν τσίμπησα το Neo αποφάσισα να πάω για το πιο φτηνό με λεξικό. Άρα το Sony 350

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτοχος e-reader που να μην ξέρει το Calibre. Mέσα στο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάζεις διάφορα News-feed (τα λεγόμενα recipy) για να τα διαβαζεις στον e-reader. Δυστυχώς στα Ελληνικά έχει μόνο "Τα Νέα" και την "Καθημερινή". Έχει κάποιος άλλα custom made recipes για ελληνικά site?

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτοχος e-reader που να μην ξέρει το Calibre. Mέσα στο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάζεις διάφορα News-feed (τα λεγόμενα recipy) για να τα διαβαζεις στον e-reader. Δυστυχώς στα Ελληνικά έχει μόνο "Τα Νέα" και την "Καθημερινή". Έχει κάποιος άλλα custom made recipes για ελληνικά site?

Δεν είναι τίποτα να τα φτιάξεις και μόνος σου. Πήγαινε Fetch News >> add a custom new source >> Στο URL ροής βάζεις τa RSS απο τα sites που σε εναδιαφέρουν >> βάζεις τίτλο στο feed title >> Πατάς Add feed, βάζεις και ένα όνομα στα αγγλικά στο recipe title και τέλος πατάς στα αριστερά το add/update... Τελος...

Καλά θησαυρός το calibre. Κοιταξε και το φορουμ του Mobile Reads, θα βρεις τα παντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...