asta08 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Όχι, ούτε αυτό χρειάζεται ξεκλείδωμα των βιβλίων. Αυτό το θέμα υπάρχει με το Kindle βασικά. (Καλά, το θέμα είναι γιατί τα βιβλία να είναι κλειδωμένα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Κι ένα τελευταίο επειδή από την κουβέντα μαζί σου γεννιούνται ερωτήσεις. Έχεις παρατηρήσει καλύτερη συμπεριφορά κάποιου στα pdf; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Από τις συσκευές 6 ιντσών, γενικά ό,τι έχει οθόνη αφής είναι καλύτερο από συσκευή που δεν έχει. Τα Sony έχουν περισσότερα είδη zoom, που είναι ένα συν, αλλά αυτό που βασικά μετράει είναι η ταχύτητα στο scrolling. Δεν μπορώ να πω ότι σε αυτό έχω βρει αξιοσημείωτες διαφορές. Για τα pdf, πλεονέκτημα του BeBook Neo και των Sony είναι ότι έχουν reflow (που δεν έχει το Orizon). Το reflow σου επιτρέπει στα PDF κειμένου (όχι εικόνας, όχι δηλαδή στο απλό σκανάρισμα χωρίς OCR) να μεγαλώσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς πέρα από το να κάνεις ζουμ. Είναι χρήσιμο το reflow δηλαδή (το Kindle, btw, δεν έχει reflow). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta08 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αποφάσισα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλή αγορά και καλές αναγνώσεις λοιπόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ανέβασα σήμερα βίντεο με hands-on παρουσίαση του Kindle DX (9,7 ίντσες) και δοκίμασα όσα διαφορετικά PDF μπορούσα να φανταστώ (και manga, που δεν το είχα ξανακάνει). Όπως θα δείτε και από το screenshot, παραγγελία με σημερινές ισοτιμίες δίνει τελική τιμή (με δασμούς + έξοδα αποστολής) 373 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τρελή προσφορά του Amazon για το DX (νομίζω μόνο για σήμερα). Τελική τιμή λιγότερο από 300 ευρώ. Για του λόγου το αληθές: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ενδιαφέρομαι για τα Sony prs-350,650,950. Για την ώρα δεν είναι διαθέσιμα πουθενά ( ή σχεδόν πουθενά ,το 650 το έχω βρει αλλά σε "συλλεκτική" τιμή ). Αλλά από 26-30/4 λένε ότι θα είναι πάλι διαθέσιμα. Το θέμα είναι ότι πολλά από αυτά τα μαγαζιά δεν στέλνουν Ελλάδα. Έχει να προτείνει κανείς μαγαζιά από Ευρώπη που να παραδίδουν σίγουρα τέτοιες συσκευές στην Ελλάδα? Αν το παραγγείλω από Αμερική θα υπάρξει πρόβλημα με τελωνείο? Τι γίνεται τότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τρελή προσφορά του Amazon για το DX (νομίζω μόνο για σήμερα). Τελική τιμή λιγότερο από 300 ευρώ. Για του λόγου το αληθές: σταδιαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 @nzeppos: εύγε! ισχύει! το ανέβασα και στο blog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι πρακτικό... Οι σημειώσεις που κάνει κανείς πάνω σε ένα βιβλίο τι γίνονται μετά? Εννοώ αποθηκεύονται μόνο στον e-reader? Αποθηκεύονται μαζί με το βιβλίο και αποτελούν πλέον "πακέτο" ώστε να το βλέπει και όποιος άλλος διαβάσει το ίδιο βιβλίο? Μπορούν να μεταφερθούν στον υπολογιστή και να αποθηκευτούν ξεχωριστά? ps τώρα είδα στον Παπασωτηρίου γι αυτόν τον e-reader με 90Ε. Υπάρχει καμιά πληροφορία γι αυτόν? http://www.papasotiriou.gr/product.games.asp?pfid=1884627&prid=1138859 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2011 από hikesl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angpsi Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 @eAnagnostis: Ενδιαφέρομαι για Sony PRS-350, και μάλιστα ροζ (!)- δώρο για την κοπέλα μου. Έχοντας ψάξει ιδιαίτερα σχολαστικά τα διάφορα reviews, και βεβαίως και τα δικά σου (εξαιρετική δουλειά και μεράκι από μέρους σου, ευχαριστούμε!), όπως και διάφορα videos που μπορούν να δώσουν μια κάποια αίσθηση του reader, η αίσθησή μου είναι ότι το PRS-350 είναι συγκριτικά το πιο βολικό από την άποψη α) φορητότητας β) no-fuss ενασχόληση με τον χώρο του ebook, ειδικά στην Ελλάδα εφόσον - αν κατάλαβα καλά - οι περισσότεροι τίτλοι είναι adobe drm κλειδωμένοι. Tο έχω βρει διαθέσιμο περίπου στα €180 στο Pixmania και στο Open247. Θα ήθελα λοιπόν κι εγώ να ρωτήσω μετά από τόσους άλλους αν πιστεύεις ότι αξίζει πράγματι περισσότερο σε σχέση με ένα Kindle / ροζ θήκη Επίσης δεν είδα αντιδράσεις στο thread σχετικά με το Onyx Boox M91S στα €329, το οποίο σύμφωνα με το site του θα αρχίσει να στέλνει από τις αρχές Μαΐου σε όσους έχουν προ-παραγγείλει. Τα specs δείχνουν καλά, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν δυνατό επεξεργαστή σε μία μεγάλη οθόνη pearl, και απ' ότι φαίνεται υποστηρίζει όλα τα format. Στα συν ότι έχει και ελληνικό μενού! Μήπως υπάρχει κάποια άποψη σχετικά και με αυτό; Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deep Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 χριστος ανεστη και χρονια πολλα, για το Onyx Boox M90 (με wi-fi) αδημονω κι εγω να δω τι μελλει γενεσθαι, ισως αποτελεσει την καταλληλη λυση για τον σκοπελο που λεγεται pdf, http://www.onyx-boox.com/ http://blog.onyx-boox.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angpsi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ε, ναι, δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Αν και μια επιπλέον απορία σχετικά με το Onyx είναι αν προτιμάμε γρήγορο επεξεργαστή / no touch screen ή πιο αργό επεξεργαστή / touch screen (για "χειρόγραφα" markups). Για gadget - no fuss - portable ebook reader το Sony 350 συνεχίζει να μου μοιάζει πιο ενδιαφέρον: το Onyx δείχνει πιο "εργαλείο"... Τι γνώμη έχετε εσείς οι πιο έμπειροι στο χώρο; (Διευκρινίζω πως εγώ δεν είχα ασχοληθεί πότε μέχρι σήμερα με το συγκεκριμένο σπορ, απλώς ασχολούμαι για να αγοράσω ένα δώρο μέχρι τα μέσα Μαΐου.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deep Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εαν σκοπευεις σε περιηγηση στο διαδυκτιο ή σε αναγνωση αρχειων pdf, η οθονη αφης αποτελει προτερημα και θα ελεγα οτι θεωρειται σχεδον απαραιτητη, το σκρολαρισμα ανοικτης σελιδος χειροκινητως με μονο τον κερσορα ειναι σημαντικο υστερημα, δηλ. θα καθυστερεις πολυ και σε ορισμενες περιπτωσεις παρα την ενταση της προσπαθειας δεν θα εχεις αποτελεσμα, βεβαιως ο γρηγορος επεξεργαστης ειναι σημαντικο, εαν δεν σκοπευεις διαδυκτιο το Sony 350 πλεονεκτει απολυτως σε φορητοτητα, εχω διαβασει οτι το βαζεις στην τσεπη στο παντελονι, εχει την καλυτερη οθονη pearl, μπορει να το εχεις μαζι σου συνοδεια οπουδηποτε πηγαινεις εξω απο το σπιτι και να διαβαζεις λογοτεχνια, γι' αυτους τους λογους νομιζω οτι το σονυ ειναι ακαταμαχητο, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ειδικός δεν είμαι , αλλά και γω είμαι στο ίδιο δίλημμα.Αφού το έψαξα πολύ και άκρη δεν βρήκα (γιατί πάντα βγαίνει κάτι πιο σύγχρονο , πιο εξελιγμένο κτλ κτλ) , κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που μετράει στην τελική είναι μόνο το πόσο καλά κάνει τη δουλειά του. Δηλαδή το να διαβάζεις βιβλία. Με βάση αυτό wifi και λοιπά καλούδια είναι άχρηστα για μένα. Επειδή τα Ελληνικά e-book είναι ελάχιστα (ή πανάκριβα )ένα λεξικό είναι και αυτό καλοδεχούμενο. Tα Prs-350 , 650 έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλω (και κυρίως το λεξικό που δουλεύει μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη). Δυστυχώς Ελλάδα δε μπορώ να τα βρω για να τα συγκρίνω. Το 650 θα είναι και διαθέσιμο από 5/5. Άσε που ελάχιστα e-shop βρίσκω να το στέλνουν Ελλάδα (ή το πουλάνε 50Ε πάνω από ότι Ευρώπη). Οπότε με βλέπω και μένα να καταλήγω στο 350. PS. To open247 δεν το ήξερα ( δεν το εχει και το skroutz ).Είναι αξιόπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα