Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2025 στις 6:11 ΜΜ, somogrit είπε

Καλησπέρα σας. 

Βρήκα to kindle paperwhite στο amazon.de. Αξίζει; Μπορεί να διαβάσει βιβλία της Εθνικής Βιβλιοθήκης; 

*Ιδανικά θα επέλεγα το kobo libra 2, ωστόσο δεν είναι πουθενά διαθέσιμο...

Δεν πρέπει να είναι το paperwhite σε αυτό το link. Για το new kindle φαίνεται.

Στις 14/1/2025 στις 9:53 ΠΜ, oykas2001 είπε

Καλημέρα. Τα nxtpaper που έχει η tcl τι λένε σαν εμπειρία διαβάσματος; σε σχέση με ένα κλασικό ereader. Έχω το cobo libra h2o και ψήνομαι για πιο μεγάλο και σημειώσεις, αλλά βλέπω και αυτά της tcl, δυστυχώς δεν έχω επιλογή να τα δω κάπου από κοντά (επαρχία).

Τα nxtpaper της tcl έχουν πολύ καλύτερο deep black.

Επεξ/σία από eduardo
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Το μεγάλο; Για πες εντυπώσεις αν είναι εύκολο και για γράψιμο αλλά και για διάβασμα.

To 11 έχω και είναι πολύ άνετο για διάβασμα. Προτιμώ το dark mode και είναι πολύ ξεκούραστη η ανάγνωση σε deep black που δεν θα βρεις σε e-ink reader. Αλλά και σε light mode η τεχνολογία nxtpaper κάνει άνετο το διάβασμα. Με το γράψιμο δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά αρκετά καλή ανταπόκριση του tpen και smooth γραφή.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιας και το γερασμένο πια Pocketbook HD (μοντέλο του 2016) μας άφησε χρόνους (έχω διαβάσει σε αυτό πάνω από 400 μυθιστορήματα), βγήκα στην αγορά για νέο μοντέλο....φυσικά λόγω καλής εμπειρίας με την Pocketbook ξαναπήγα σε αυτήν, και κατέλληξα στο νέο σχετικά Pocketbook Εra color....έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ καθώς η συσκευή είναι εντελώς άλλης κατηγορίας σε σχέση με το παλιό μου Pocketbook. 

Εξαιρετική και ποιοτική κατασκευή και έχει μια φρέσκια σύγχρονη οθόνη 7 ιντσών (E Ink Kaleido™ 3) που είναι ότι πρέπει για διάβασμα σε νύχτα ή ακόμα και κάτω από ντάλα ήλιο. Πιο μεγάλο είναι κουραστικό στο κράτημα όλη μέρα άλλα και σε κουβάλημα. Η εμπειρία χρήσης μοναδική και το διάβασμα απόλαυση. Το λειτουργικό τη συσκευής είναι απλό και δίνει έμφαση στην λειτουργικότητα και στο διάβασμα και όχι σε φανφάρες και σε δυνατότητες που δεν έχουν θέση σε ένα ereader όπως κάνουν άλλοι κατασκευαστές....

Δεν είναι μια φτηνή συσκευή (250 ευρώ), άλλα αν διαβάζετε αρκετά, σύντομα θα γίνει ο κολλητός σας φίλος και θα το παίρνετε μαζί σας μέχρι και στην τουαλέτα!!! Ηδη σε 5 μέρες το έχω λιώσει διαβάζοντας ήδη 3 ολόκληρα βιβλία (πάνω από 1.300 σελίδες) και η μπαταρία είναι ακόμα στο 70%...μια χαρά!!

https://pocketbook.ch/en-ch/catalog/color-e-readers/pocketbook-era-color-ch

Υ.Γ Για PDF αρχεία τα ανοίγει πανευκολα και γρήγορα άλλα καλό θα ήταν να γίνει προσρμογή στα αρχεία, για να ταιριάζουν καλύτερα στην οθόνη 7 ιντσών της συσκευής, με το πρόγραμμα k2dpdfopt.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...