oykas2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κανένα lenovo smart paper έχει κανείς; για reader και σημειώσεις. Βλέπω κάτι reviews που αναφέρουν για το software, αλλά δεν βγάζω ασφαλή συμπεράσματα. Όπως επίσης και το νέο scribe? Edit: επειδή έχω μπερδευτεί, για να στείλεις βιβλία σε kindle πρέπει να τα στείλεις πρώτα σε amazon λογαριασμό ή κάπως έτσι; δεν μπορείς μέσω calibre; Κι επίσης σε κάποια λογική τιμή υπάρχει κάποιο 10άρι που να μπορεί να κρατάει και σημειώσεις εντός βιβλίων πχ ημερολόγιο, to do lists κλπ ; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από oykas2001
kos39k Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καλησπέρα ομάδα και Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι από καρδιάς. Ερώτησις: Ποιό είναι το minimum αποδεκτό μέγεθος σε ίντσες για ανάγνωση (κυρίως) pdf και EPUB; Εχω το amazon kindle basic 3 (6 ίντσες) και παρόλο που του εχω και το koreader,τα βγάζει όπως να'ναι.(εντύπωση μου κάνει ότι το κινητό και το tablet τα εμφανίζουν ολόσωστα) Κάποια οικονομική πρόταση έστω και για μεταχειρισμένο που να παίζει σωστά τα αρχεία;
Drakumel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, kos39k είπε Καλησπέρα ομάδα και Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι από καρδιάς. Ερώτησις: Ποιό είναι το minimum αποδεκτό μέγεθος σε ίντσες για ανάγνωση (κυρίως) pdf και EPUB; Εχω το amazon kindle basic 3 (6 ίντσες) και παρόλο που του εχω και το koreader,τα βγάζει όπως να'ναι.(εντύπωση μου κάνει ότι το κινητό και το tablet τα εμφανίζουν ολόσωστα) Κάποια οικονομική πρόταση έστω και για μεταχειρισμένο που να παίζει σωστά τα αρχεία; Έχω το kobo libra 2 (7"). Σε epub θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα σε κανένα μέγεθος. Τα pdf με τη δική του εφαρμογή δυστυχώς δεν παλεύονται. Με το koreader που τα χειρίζεται πολύ καλύτερα (κόβει τα περιθώρια) είναι οκ. Σε portrait είναι οριακά αποδεκτό, αλλά εξαρτάται και από το pdf. Αν τα περιθώρια που έχει είναι μικρά και το koreader δεν έχει να κόψει αρκετά, η ανάγνωση είναι δύσκολη. Ιδανικά θέλει μεγαλύτερη οθόνη. Σε landscape είναι πολύ άνετο, αλλα πιθανολογώ ότι και οι 6" σε landscape θα είναι εντάξει. Όλα αυτά με την αποδοχή ότι δε θα βλέπεις το pdf όντως σελίδα-σελίδα αλλά θα δεχτείς το χώρισμα του koreader. Αν θέλεις να βλέπεις τα pdf στην πραγματική τους μορφή χωρίς να χωρίζει τις σελίδες, νομίζω ότι θέλεις μεγαλύτερο. Χωρίς να έχω σχετική εμπειρία, αμφιβάλλω ότι φτάνουν ακόμα και οι 8".
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Για τα pdf θεωρώ κι εγώ πως κάτω από 10" (άρα πρακτικά tablet) δεν έχει νόημα. Που είναι και λογικό γιατί τα ereaders με οθόνες eink φτιάχτηκαν για οτιδήποτε άλλο εκτός από pdf.
kos39k Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Παιδιά για να καταλάβω..Το koreader μπαίνει σε όλα κανονικά εκτός από τα kindle (μόνο με jailbreak;) Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο του koreader για kindle; Ρωτάω για να εγκαταλείψω τις προσπάθειες με το calibre μπαας και τα διαβάσει σωστά.Ακομα και με μετατροπη σε epub τα ιδια..Επισης με το kindle 12th gen signature 2024 τι παίζει;Ακούω καλά λόγια..
oykas2001 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Καλημέρα. Τα nxtpaper που έχει η tcl τι λένε σαν εμπειρία διαβάσματος; σε σχέση με ένα κλασικό ereader. Έχω το cobo libra h2o και ψήνομαι για πιο μεγάλο και σημειώσεις, αλλά βλέπω και αυτά της tcl, δυστυχώς δεν έχω επιλογή να τα δω κάπου από κοντά (επαρχία).
indefix1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Καλησπέρα, επειδή ψάχνομαι για ereader και κοιτάω το kindle αρχικά. Υποστηρίζει το kindle το Adobe Digital Editions? Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω κυρίως για ανάγνωση βιβλίων από την εθνική βιβλιοθήκη (nlg.gr) Ευχαριστώ!!
Ashaman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 8 minutes ago, indefix1 said: Καλησπέρα, επειδή ψάχνομαι για ereader και κοιτάω το kindle αρχικά. Υποστηρίζει το kindle το Adobe Digital Editions? Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω κυρίως για ανάγνωση βιβλίων από την εθνική βιβλιοθήκη (nlg.gr) Ευχαριστώ!! Απ'οσο ξερω οχι αλλα μπορεις να κατεβασεις το επισημο Adobe digital στο pc και να πας στο folder Που τα σωζει και να τα κανεις μετατροπη με το calibre σε epub (ακομα κι ειναι σε epub ηδη, το ξεκλειδωνει) για να το ανεβασεις στο Kindle
indefix1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Συνεπώς για τα βιβλία της Εθνικής βιβλιοθήκης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κάποιου είδους "χακάρισμα". Σωστά? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από indefix1
Ashaman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 25 minutes ago, indefix1 said: Συνεπώς για τα βιβλία της Εθνικής βιβλιοθήκης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κάποιου είδους "χακάρισμα". Σωστά? Απ'οσο ξερω ναι. Δεν ξερω αν ξερει κανεις κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα