elio_1 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Αυτά ανοίγουν με το adobe digital edition Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνεις account με το email που έβαλες στην εθνική βιβλιοθήκη. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μετά μπορείς να προσθέσεις και στο calibre το account και να τα ανοίγεις και από εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Ναι, μόλις το κατέβασα στο tablet, έκανα λογαριασμό κ login - authorize και μετά άνοιξα το αρχείο .acsm με αυτό και άνοιξε κανονικά, έβαλα διαφορετικό email από αυτο της ΕΒΕ δεν έχει θέμα. Στο tablet γενικά χρησιμοποιώ το ReadEra, είναι δωρεάν και δεν έχει διαφημίσεις, δεν ξέρω πως συγκρίνεται με άλλα, γενικά μου φαίνεται μια χαρά, το calibre το έχω στο pc αλλά δεν διαβάζω ποτέ εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 hours ago, Havik said: Ναι, μόλις το κατέβασα στο tablet, έκανα λογαριασμό κ login - authorize και μετά άνοιξα το αρχείο .acsm με αυτό και άνοιξε κανονικά, έβαλα διαφορετικό email από αυτο της ΕΒΕ δεν έχει θέμα. Στο tablet γενικά χρησιμοποιώ το ReadEra, είναι δωρεάν και δεν έχει διαφημίσεις, δεν ξέρω πως συγκρίνεται με άλλα, γενικά μου φαίνεται μια χαρά, το calibre το έχω στο pc αλλά δεν διαβάζω ποτέ εκεί. Μπορεις παντως να το κατεβασεις στο pc με το Adobe digital editions κι απο εκει να το βρεις στο folder που το κατεβαζει να το περασεις μεσα απο το calibre για να το ξεκλειδωσεις (με το αναλογο addon) και μετα να το εχεις να το φορτωσεις οπου θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roxthos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μετά από 6 χρόνια με το Likebook plus στις 7,8 το διέλυσα με πτώση και κοιτάω για κάτι αντίστοιχο στις ίδιες ίντσες. Τα epub είναι σχεδόν διπλασια από τα pdf που διαβάζω αλλά δε θα ήθελα να σέρνεται στα pdf. ποιες είναι οι προτασεις στη σημερινή αγορά; παράδειγμα meebook p78 pro , inkpad 4; ή κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Το Kindle μου έκανε update και από τότε έχει μείνει κολλημένο στην αρχική οθόνη με το παιδί κάτω από το δέντρο. Κρατάω πατημένο το power button για πόση ώρα, αναβοσβήνει η οθόνη στιγμιαία, αλλά και πάλι τζίφος. Από μπαταρία έχει κανονικά. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 minutes ago, stevenfins said: Το Kindle μου έκανε update και από τότε έχει μείνει κολλημένο στην αρχική οθόνη με το παιδί κάτω από το δέντρο. Κρατάω πατημένο το power button για πόση ώρα, αναβοσβήνει η οθόνη στιγμιαία, αλλά και πάλι τζίφος. Από μπαταρία έχει κανονικά. Καμιά ιδέα; Δοκιμασες να το βαλεις να φορτισει και να δοκιμασεις παλι με το κουμπι? Και παλι μετα αφου το βγαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Ashaman είπε Δοκιμασες να το βαλεις να φορτισει και να δοκιμασεις παλι με το κουμπι? Και παλι μετα αφου το βγαλεις? To φόρτισα για καμιά ώρα, αλλά τίποτα. Και εκτός φόρτισης το ίδιο. Θα το αφήσω μέχρι να είμαι σίγουρος ότι είναι φουλ και θα δοκιμάσω πάλι. Ίσως βιάστηκα και εγώ. Ευχαριστώ πάντως Edit: Εν τω μεταξύ μου έκανε εντύπωση που δεν το διαβάζει ο υπολογιστής Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από stevenfins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 39 minutes ago, stevenfins said: To φόρτισα για καμιά ώρα, αλλά τίποτα. Και εκτός φόρτισης το ίδιο. Θα το αφήσω μέχρι να είμαι σίγουρος ότι είναι φουλ και θα δοκιμάσω πάλι. Ίσως βιάστηκα και εγώ. Ευχαριστώ πάντως Edit: Εν τω μεταξύ μου έκανε εντύπωση που δεν το διαβάζει ο υπολογιστής αν δεν το διαβαζει ο υπολογιστης τοτε παιζει να τα εχει παιξει. Ειχα ενα τετοιο και δεν μπορεσα ποτε να βρω τροπο να συνελθει. Δεν ηταν μετα απο update βεβαια, ηταν ετσι ξαφνικα. Ποιο version ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, Ashaman είπε αν δεν το διαβαζει ο υπολογιστης τοτε παιζει να τα εχει παιξει. Ειχα ενα τετοιο και δεν μπορεσα ποτε να βρω τροπο να συνελθει. Δεν ηταν μετα απο update βεβαια, ηταν ετσι ξαφνικα. Ποιο version ειναι? Αυτό πιστεύω και εγώ. Αν εννοείς version του update θα σε γελάσω. Αν από την άλλη εννοείς ποιο Kindle είναι, είναι το basic του 2019. Προφανώς δεν ήταν μεγάλη η αξία του, αλλά με ενόχλησε, γιατί μέχρι σήμερα το χρησιμοποιούσα χωρίς προβλήματα καθημερινά. Μου φαίνεται αστείο να χαλάσει από update και όχι από κάποια πτώση ή δεν ξέρω τι. Μπορεί να διαισθάνθηκε το ενδιαφέρον που έδειξα για τα νέα μοντέλα και αποφάσισε να αυτοκτονήσει 😪 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 hours ago, stevenfins said: Αυτό πιστεύω και εγώ. Αν εννοείς version του update θα σε γελάσω. Αν από την άλλη εννοείς ποιο Kindle είναι, είναι το basic του 2019. Προφανώς δεν ήταν μεγάλη η αξία του, αλλά με ενόχλησε, γιατί μέχρι σήμερα το χρησιμοποιούσα χωρίς προβλήματα καθημερινά. Μου φαίνεται αστείο να χαλάσει από update και όχι από κάποια πτώση ή δεν ξέρω τι. Μπορεί να διαισθάνθηκε το ενδιαφέρον που έδειξα για τα νέα μοντέλα και αποφάσισε να αυτοκτονήσει 😪 Μολις πριν λιγο διαβασα ανακοινωση οτι βγαινουν νεα μοντελα (καταργειται το OASIS) και το PW θα βγει στις 7 ιντσες απο 6.8. Νομιζω εκει θα πηγαινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Ashaman said: αν δεν το διαβαζει ο υπολογιστης τοτε παιζει να τα εχει παιξει. [...] Όχι απαραίτητα. Έπειτα από ένα update των Win10 το καλοκαίρι, κανένα ebook reader μου (διάφορα kindle, pocketbook, onyx) δεν μπορεί να συνδεθεί με το PC μου με USB. Είτε δεν τα αναγνωρίζει, είτε απλά τα ανοίγει πριν τα αποσυνδέσει αμέσως. Από ότι είδα είναι συνήθες πρόβλημα σε διάφορα update των Win10. Το λάπτοπ σε Win11 διαβάζει κανονικά ότι συνδέσω. 12 hours ago, stevenfins said: Edit: Εν τω μεταξύ μου έκανε εντύπωση που δεν το διαβάζει ο υπολογιστής Δες πάνω τι απάντησα για το θέμα. Ίσως εάν προσπαθούσες να το ανοίξεις σε διαφορετικό υπολογιστή; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από LongTom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, LongTom είπε Από ότι είδα είναι συνήθες πρόβλημα σε διάφορα update των Win10. Το λάπτοπ σε Win11 διαβάζει κανονικά ότι συνδέσω. Δες πάνω τι απάντησα για το θέμα. Ίσως εάν προσπαθούσες να το ανοίξεις σε διαφορετικό υπολογιστή; Σε win11 το έβαλα, αλλά μιας και το ανέφερες, νομίζω πως έτσι και αλλιώς σε 11αρι δεν το είχα ξαναβάλει, αλλά μόνο σε win10. Θα δοκιμάσω μήπως συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που έγινε σε εσένα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 9 hours ago, LongTom said: Όχι απαραίτητα. Έπειτα από ένα update των Win10 το καλοκαίρι, κανένα ebook reader μου (διάφορα kindle, pocketbook, onyx) δεν μπορεί να συνδεθεί με το PC μου με USB. Είτε δεν τα αναγνωρίζει, είτε απλά τα ανοίγει πριν τα αποσυνδέσει αμέσως. Από ότι είδα είναι συνήθες πρόβλημα σε διάφορα update των Win10. Το λάπτοπ σε Win11 διαβάζει κανονικά ότι συνδέσω. Δες πάνω τι απάντησα για το θέμα. Ίσως εάν προσπαθούσες να το ανοίξεις σε διαφορετικό υπολογιστή; Ειχα καταλαβει οτι το θεμα εγινε μετα το update του Kindle κι οχι των Windows. Αν εχω καταλαβει καλα, κατι εγινε με το update του Kindle Και δεν περασε σωστα και τωρα εχει κολλησει. Δεν εχω βρει τροπο επαναφορας πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, Ashaman είπε Ειχα καταλαβει οτι το θεμα εγινε μετα το update του Kindle κι οχι των Windows. Αν εχω καταλαβει καλα, κατι εγινε με το update του Kindle Και δεν περασε σωστα και τωρα εχει κολλησει. Ακριβώς αυτό, ναι. Το έβαλα και σε Win10 pc και πάλι δεν το αναγνώρισε καν ως συσκευή, πόσο μάλλον ως kindle. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 15 hours ago, Ashaman said: Ειχα καταλαβει οτι το θεμα εγινε μετα το update του Kindle κι οχι των Windows. Αν εχω καταλαβει καλα, κατι εγινε με το update του Kindle Και δεν περασε σωστα και τωρα εχει κολλησει. Δεν εχω βρει τροπο επαναφορας πουθενα. Δεν ξέρω να πω την αλήθεια περί kindle. Γενικά αποφεύγω να "αναβαθμίζω" τα ebook reader, εφόσον δεν έχουν θέμα λειτουργίας. Όπως έγραψα, το πρόβλημα με τη σύνδεση στον Η/Υ υπάρχει και όταν προσπαθώ με Onyx και Pocketbook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα