Ashaman Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 2 hours ago, Symbad said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σε αυτή την τιμή δε θα βρεις κάτι σε καινούριο. Πρέπει να ανέβεις λίγο-αρκετά (όπως το δει κανείς), για να φτάσεις σε αυτό το έγχρωμο e-reader της pocketbook https://www.bestprice.gr/item/2159232795/pocketbook-inkpad-color-3.html?qid=9OCUZHIo6m7&seq=26 Από reviews που έχω δει φαίνεται να είναι πολύ αξιόλογο, με την τελευταία τεχνολογία σε έγχρωμη οθόνη e-ink kaleido 3. Μόνα μειονεκτηματα θα έλεγα το μέγεθος οθόνης, που σε pdf εικόνας δε θα σε καλύψει, αφού εκεί μάλλον θέλεις 10+ ίντσες και δεύτερον δεν κάνει για να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις. Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα και φυσικά αν κάποιος έχει κάτι άλλο υπόψη του ας το μοιραστεί... Καλησπερα και Χρονια πολλα Ειχε στο μυαλο της να διαβαζει κομικς. Οπως της εξηγησα κι εγω ειναι πολυ ακριβα τα 10ιντσα εγχρωμα και οτιδηποτε μικροτερο δε θα μπορουσε να το χαρει. Οσον αφορα τα Kobo Libra (2?) & Pocketbook Era? Ειναι καποιο αισθητα καλυτερο? Αν ναι σε τι? Ευχαριστω παιδες. 1 hour ago, Conan2046 said: Τι σκοπεύει να διαβάζει και το θέλει έγχρωμο; Ίσως απογοητευτεί από τα χρώματα, αναλόγως πως το φαντάζεται. Δυστυχώς η τεχνολογία gallery3 μάλλον μας τελείωσε. Καλησπερα και χρονια πολλα. Comics ηθελε να διαβασει αλλα της εξηγησα κι εγω οτι αν δεν ειναι δεκαρι δε θα το χαρει. Οποτε της ειπα καλυτερα καποιο tablet.
Conan2046 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Ashaman είπε Καλησπερα και Χρονια πολλα Ειχε στο μυαλο της να διαβαζει κομικς. Οπως της εξηγησα κι εγω ειναι πολυ ακριβα τα 10ιντσα εγχρωμα και οτιδηποτε μικροτερο δε θα μπορουσε να το χαρει. Οσον αφορα τα Kobo Libra (2?) & Pocketbook Era? Ειναι καποιο αισθητα καλυτερο? Αν ναι σε τι? Ευχαριστω παιδες. Καλησπερα και χρονια πολλα. Comics ηθελε να διαβασει αλλα της εξηγησα κι εγω οτι αν δεν ειναι δεκαρι δε θα το χαρει. Οποτε της ειπα καλυτερα καποιο tablet. Δεν είναι μόνο το κόστος, είναι και η απόδοση των χρωμάτων, ανεξάρτητα κόστους καλύτερα τάμπλετ για κόμικς. 1 1
fluter4life Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2024 στις 10:30 ΜΜ, Ashaman είπε Καλησπερα και Χρονια πολλα Ειχε στο μυαλο της να διαβαζει κομικς. Οπως της εξηγησα κι εγω ειναι πολυ ακριβα τα 10ιντσα εγχρωμα και οτιδηποτε μικροτερο δε θα μπορουσε να το χαρει. Οσον αφορα τα Kobo Libra (2?) & Pocketbook Era? Ειναι καποιο αισθητα καλυτερο? Αν ναι σε τι? Ευχαριστω παιδες. Καλησπερα και χρονια πολλα. Comics ηθελε να διαβασει αλλα της εξηγησα κι εγω οτι αν δεν ειναι δεκαρι δε θα το χαρει. Οποτε της ειπα καλυτερα καποιο tablet. Το libra color που βγήκε πριν κάνα μήνα έχει χρώμα, αλλά κάνει 260 από amazon.de. Reviews που έχω δει λένε ότι 7 ιντσές είναι οκ για comics από μέγεθος αλλά τα χρώματα είναι λίγο washed out. Νομίζω η επικρατούσα άποψη είναι ότι για κομιξ καλύτερα να πάρεις ένα ταμπλετ, και καλύτερα θα τα βλέπεις και λιγότερα χρήματα θα δώσεις. Επεξ/σία 17 Μαϊου από fluter4life 1
Ashaman Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 32 minutes ago, fluter4life said: Το libra color που βγήκε πριν κάνα μήνα έχει χρώμα, αλλά κάνει 260 από amazon.de. Reviews που έχω δει λένε ότι 7 ιντσές είναι οκ για comics από μέγεθος αλλά τα χρώματα είναι λίγο washed out. Νομίζω η επικρατούσα άποψη είναι ότι για κομιξ καλύτερα να πάρεις ένα ταμπλετ, και καλύτερα θα τα βλέπεις και λιγότερα χρήματα θα δώσεις. Ισχυει. Πηρα ενα tablet (Teclast T40S) σε προσφορα στα 63 ευρα με τα μεταφορικα και μια χαρα ειναι για comics που το δοκιμασα. Οντως το καταλαβε και η φιλη και δε θα παει για εγχρωμο ebook. 1
nzeppos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Πωπωπω τι ευκαιρία ήταν αυτή, κρίμα που τελείωσε. Άνετα έπαιρνα δυο τέτοια, ένα για κόμικ (και άλλα έγχρωμα pdf) κι ένα για δεύτερη οθόνη για το MS Flight Sim. Υπομονή για την επόμενη φορά... 1
Ashaman Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 8 minutes ago, nzeppos said: Πωπωπω τι ευκαιρία ήταν αυτή, κρίμα που τελείωσε. Άνετα έπαιρνα δυο τέτοια, ένα για κόμικ (και άλλα έγχρωμα pdf) κι ένα για δεύτερη οθόνη για το MS Flight Sim. Υπομονή για την επόμενη φορά... Αυτο πηρα ναι Μια χαρα παει μεχρι τωρα. Δλδ ουτε 24 ωρες οκ
Ashaman Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Καλημερα και παλι παιδες. Εχω παρει το προαναφερθεν tablet και ειπα να ξεκινησω να διαβαζω κανα comic. Ξερετε κανενα καλο comic reader app σε android που να μη πεταει καθε λιγες σελιδες διαφημισεις? Εχω βαλει το CDisplayEx και κανει αυτο ακριβως με τις διαφημισεις που ειναι πραγματικα πολυ εκνευριστικο. Γενικα δεν το χρησιμοποιω συχνα.
Necrogenisis Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Στις 27/5/2024 στις 10:12 ΠΜ, Ashaman είπε Καλημερα και παλι παιδες. Εχω παρει το προαναφερθεν tablet και ειπα να ξεκινησω να διαβαζω κανα comic. Ξερετε κανενα καλο comic reader app σε android που να μη πεταει καθε λιγες σελιδες διαφημισεις? Εχω βαλει το CDisplayEx και κανει αυτο ακριβως με τις διαφημισεις που ειναι πραγματικα πολυ εκνευριστικο. Γενικα δεν το χρησιμοποιω συχνα. Για τσέκαρε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.seeneva.reader 1
seithan Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Παλιά (πριν μια 10ετια) χρησιμοποιούσαν το πολύ καλό FBreader. Το πρόβλημα είναι, όσο και να το έψαξα, δεν κάνει αναδίπλωση λέξεων (όταν αναγνώσκεις από κινητό και κάνεις μεγεθυνση). Αυτό που βρήκα κ με βόλεψε είναι το AIReader. 1
Conan2046 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 27/5/2024 στις 10:12 ΠΜ, Ashaman είπε Καλημερα και παλι παιδες. Εχω παρει το προαναφερθεν tablet και ειπα να ξεκινησω να διαβαζω κανα comic. Ξερετε κανενα καλο comic reader app σε android που να μη πεταει καθε λιγες σελιδες διαφημισεις? Εχω βαλει το CDisplayEx και κανει αυτο ακριβως με τις διαφημισεις που ειναι πραγματικα πολυ εκνευριστικο. Γενικα δεν το χρησιμοποιω συχνα. Εγώ το ComicScreen χρησιμοποιώ, απλό και εύχρηστο. 1
Ashaman Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου On 29/05/2024 at 21:59, Necrogenisis said: Για τσέκαρε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.seeneva.reader 57 minutes ago, seithan said: Παλιά (πριν μια 10ετια) χρησιμοποιούσαν το πολύ καλό FBreader. Το πρόβλημα είναι, όσο και να το έψαξα, δεν κάνει αναδίπλωση λέξεων (όταν αναγνώσκεις από κινητό και κάνεις μεγεθυνση). Αυτό που βρήκα κ με βόλεψε είναι το AIReader. 28 minutes ago, Conan2046 said: Εγώ το ComicScreen χρησιμοποιώ, απλό και εύχρηστο. Λιγο μετα που ειχα ζητησει τη βοηθεια κατεβασα και δοκιμασα το Perfect Viewer και παιζει μια χαρα για CBR κλπ. PDF δε μου διαβασε και αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το αλλο με τις διαφημισεις καθε 10 σελιδες. Θα κοιταξω και αυτα που λετε να δω μηπως καποιο παιζει καλυτερα . Ευχαριστω παιδες 1
Equi1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους , έχω πρόβλημα με το encode σε Kindle. Ενώ το βιβλίο περνάει κανονικα στο kindle μέσω του send to kindle , τα γράμματα παραμένουν ''κινέζικα''. Έχω δοκιμάσει τα πάντα είτε μέσω του calibre είτε μέσα απο το διαδύκτιο κ λύση δεν βρήκα . Έψαξα να δω αν έχει απαντηθεί το ίδιο πρόβλημα στο forum αλλα δεν βρήκα κάτι. Να τονίσω οτι είμαι καινούργιος στο άθλημα κ μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.
Ashaman Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 hours ago, Equi1966 said: Καλησπέρα σε όλους , έχω πρόβλημα με το encode σε Kindle. Ενώ το βιβλίο περνάει κανονικα στο kindle μέσω του send to kindle , τα γράμματα παραμένουν ''κινέζικα''. Έχω δοκιμάσει τα πάντα είτε μέσω του calibre είτε μέσα απο το διαδύκτιο κ λύση δεν βρήκα . Έψαξα να δω αν έχει απαντηθεί το ίδιο πρόβλημα στο forum αλλα δεν βρήκα κάτι. Να τονίσω οτι είμαι καινούργιος στο άθλημα κ μπορεί να μου διαφεύγει κάτι. To epub το ανοιγεις και το διαβαζεις κανονικα πριν το στειλεις στο kindle? Στο app του Calibre πχ
Equi1966 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις 18/6/2024 στις 2:45 ΜΜ, Ashaman είπε To epub το ανοιγεις και το διαβαζεις κανονικα πριν το στειλεις στο kindle? Στο app του Calibre πχ Οχι δυστυχως. Η γραμματοσειρα είναι σώστη μόνο Adobe Digital Edition
Conan2046 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Equi1966 είπε Οχι δυστυχως. Η γραμματοσειρα είναι σώστη μόνο Adobe Digital Edition Είναι κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο ή όλα τα βιβλία έχουν το θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα