-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, st2 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση Από λεξικά σε ελληνικα τι παίζει με τα ereader ?? Δύσκολα τα πράγματα. Με sideload μόνο. Στα Kobo είναι ένα copy paste. Δηλαδή πολύ εύκολη διαδικασία. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από -WISE-
Conan2046 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, perpetas είπε Ναι, σωστό. Απλά δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Kindle και διαβάζω ότι είναι πολύ καλή να αλλάζεις fonts, background, έχει dictionary, πράγματα που δεν ξέρω σε ποια άλλη εφαρμογή μπορώ να τα βρω. Το κατέβασα στο android μου, έστειλα ένα βιβλίο με μέιλ και εμφανίστηκε κανονικά στην βιβλιοθήκη και το ανοίγει. Οπότε αφού δουλεύει για την android εφαρμογή προφανώς θα δουλεύει και για την apple. 1
perpetas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ψάχνω να δω τι γκάμα υπάρχει από πχ. ποδοσφαιρικά βιβλία στο amazon για το kindle και σε κανένα δεν έχω βρει. Αυτό που αναφέρει ως audiobook μήπως περιλαμβάνει και ebook? πρέπει να βάλω κάποιο φίλτρο που θα μου εμφανίσει αυτά για το kindle? EDIT: ΟΚ, τα βρήκα όλα στο amazon.com! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από perpetas
perpetas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Στις 22/8/2022 στις 5:42 ΜΜ, random_dude είπε Συνήθως προς τα Χριστούγεννα έχει πολύ καλές προσφορές. Αν δεν καίγεσαι να το πάρεις, καλύτερα να περίμενεις μέχρι τότε. Δεν άντεξα και το πήρα χθες από το γαλλικό Amazon. Τελική τιμή 119€ με μεταφορικά.
toutsos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Παρήγγειλα και εγώ το Kobo Libra 2, θα είναι το πρωτο μου e-reader, και έχω κάποιες απορίες όσον αφορά τις δυνατότητες που έχει. Κυρίως το πήρα για να περάσω τα διάφορα epub που έχω στο pc μου, αλλα επίσης έχω και διάφορα εκπαιδευτικά βιβλία σε μορφή pdf. Για τα pdf θα περάσω το koreader, αλλα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συχρονίσω τα highlights που θα κάνω στα pdf αυτα μεσω του ereader σε κάποιο cloud που θα τα έχω αποθηκευμένα (google drive, dropbox etc). Επίσης εκτός του koreader προτείνετε τη χρησιμοποίηση κάποιου αλλου third party plugin που να βελτιώνει τη ποιότητα χρήσης; Ευχαριστώ.
Luciddream Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 On 03/09/2022 at 15:51, toutsos said: Κυρίως το πήρα για να περάσω τα διάφορα epub που έχω στο pc μου, αλλα επίσης έχω και διάφορα εκπαιδευτικά βιβλία σε μορφή pdf. Για τα pdf θα περάσω το koreader, αλλα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συχρονίσω τα highlights που θα κάνω στα pdf αυτα μεσω του ereader σε κάποιο cloud που θα τα έχω αποθηκευμένα (google drive, dropbox etc). Ναι μπορείς να συγχρονίζεις μέσω dropbox αφου βάλεις το koreader, θέλει να το ενεργοποιήσεις απλά απο το menu. 1
stelakis1914 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή τα μάτια μου είναι στο όριο burnout από την έκθεση σε οθόνες, σκέφτομαι την αγορά κάποιου e-ink tablet με android. Για διάβασμα RSS στο inoreader, ανάγνωση forums και λίγο browsing. Πιστεύετε θα με καλύψει για τέτοια χρήση; Αν ναι ποια διάσταση οθόνης θα είναι προτιμότερη; Ευχαριστώ.
perpetas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Έφτασε το Kindle Paperwhite. Για πείτε συμφορουμιτες. Θέλω να ξεκινήσω με ελληνικά βιβλία. Αν αγοράσω κάποιο ebook η μόνη λύση είναι το calibre όπως έχω διαβάσει σε άλλες σελίδες πιο πίσω; Υπάρχει άλλος τρόπος; (Έχω Linux)
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Γενικά θα χρειαστεί Calibre και DeDRM plugin, αλλά έχει σημασία από που θα αγοράσεις το βιβλίο. Τα περισσότερα site πουλάνε βιβλία που διαβάζονται μέσω Adobe Digital Editions, το οποίο δεν παίζει στο Linux και θα χρειαστεί Wine κλπ. 3
perpetas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Σε windows δηλαδή κατεβάσω calibre και με το plugin που λες θα είμαι κομπλέ για να αγοράσω από εκδοτικούς οίκους τα ebooks? Ψυχογιό, διόπτρα κλπ?
Ashaman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, perpetas είπε Σε windows δηλαδή κατεβάσω calibre και με το plugin που λες θα είμαι κομπλέ για να αγοράσω από εκδοτικούς οίκους τα ebooks? Ψυχογιό, διόπτρα κλπ? Θα πρεπει ισως να τα ανοιξεις με το Adobe digital editions για να κατεβουν locally στο pc και μετα να παρεις το αρχειο απο εκει που το σωζει και να το ανοιξεις με το calibre για να παιξει το DeDRM. 2
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Ashaman είπε Θα πρεπει ισως να τα ανοιξεις με το Adobe digital editions για να κατεβουν locally στο pc και μετα να παρεις το αρχειο απο εκει που το σωζει και να το ανοιξεις με το calibre για να παιξει το DeDRM. Αυτό. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο Google για το πως γίνεται η αφαίρεση του DRM μέσω του συνδυασμού Calibre, DeDRM και Digital Editions για βιβλία που έχουμε αγοράσει. Θέλει λίγη ώρα τό αρχικό στήσιμο αλλά μετά είναι υπόθεση δύο κλικ (drag το βιβλίο στο Calibre και η αφαίρεση γίνεται αυτόματα). Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από nzeppos 2
stelakis1914 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 7/9/2022 στις 1:57 ΜΜ, stelakis1914 είπε Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή τα μάτια μου είναι στο όριο burnout από την έκθεση σε οθόνες, σκέφτομαι την αγορά κάποιου e-ink tablet με android. Για διάβασμα RSS στο inoreader, ανάγνωση forums και λίγο browsing. Πιστεύετε θα με καλύψει για τέτοια χρήση; Αν ναι ποια διάσταση οθόνης θα είναι προτιμότερη; Ευχαριστώ. Για να μην έλαβα κάποια απάντηση, μάλλον δεν προορίζεται για τέτοια χρήση 😛
Luciddream Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 16 hours ago, stelakis1914 said: Για να μην έλαβα κάποια απάντηση, μάλλον δεν προορίζεται για τέτοια χρήση 😛 Το Kobo Libra σιγουρα όχι, είναι πολύ αργό για forums, browsing (και δεν είναι και Android). Για τα άλλα δεν ξέρω να σου πω.
stelakis1914 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Luciddream είπε Το Kobo Libra σιγουρα όχι, είναι πολύ αργό για forums, browsing (και δεν είναι και Android). Για τα άλλα δεν ξέρω να σου πω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τα μοντέλα της Onyx κοιτούσα που έχουν καλό όνομα. Δεν ξέρω όμως πόσες ίντσες να τσεκάρω και αν θα με καλύψει στην χρήση που θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα