Ashaman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Τελωνειο απο ευρωπαικη ενωση οχι. Αν στελνει το προιον Ελλαδα (το γερμανικο δε στελνει ολα τα προιοντα) τοτε θα σου βγαλει ποσα ειναι τα μεταφορικα και αυτο ειναι ολο. Απο Ιταλια και Γαλλια τα ιδια. Δε θυμαμαι σιγουρα ποιος τα ειχε φερει αλλα νομιζω ηταν DHL.
ilias12369 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Λειτουργει οπως acs και αλλες?Courier στο σπιτι η αλλιως απο το καταστημα?
Ashaman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, ilias12369 είπε Λειτουργει οπως acs και αλλες?Courier στο σπιτι η αλλιως απο το καταστημα? Κανονικα οπως ολες οι courier. https://www.dhl.com/gr-en/home.html Ξαναλεω, δε θυμαμαι σιγουρα αν το εχει φερει η DHL οντως. Ας επιβεβαιωσει ή διορθωσει οποιος εχει παραγγειλει προσφατα με Standard delivery
ilias12369 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Σκεφτομαι να αγορασω ενα kobo απο amazon και ελπιζω να μην πληρωσω τιποτα εξοδα τυπου Bangood που για ενα προιον 2,5 ευρω εδωσα και 2.8 ευρω τελωνειο. Παιδια εαν πουλαει καποιος κανενα kobo libra θα με ενδιεφερε.
Luciddream Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, ilias12369 said: Eιδα review του kobo libra 2 vs libra h2o και ειχε ελαχιστες διαφορες,καποιος που να πηρε το libra 2 να πει καποια αποψη αν αξιζει η αγορα του? Εγώ έχω το Libra 2 και είμαι ευχαριστημένος, αλλά προς το παρόν παίζω μόνο με epubs δεν έχω ασχοληθεί με PDF. Ειδικά στα 160-170 ευρώ που έχει απο Amazon νομίζω είναι αρκετά καλά. 6 hours ago, ilias12369 said: Σκεφτομαι να αγορασω ενα kobo απο amazon και ελπιζω να μην πληρωσω τιποτα εξοδα τυπου Bangood που για ενα προιον 2,5 ευρω εδωσα και 2.8 ευρω τελωνειο. Banggood δεν έχει τελωνείο για τέτοια ποσά (160+ ευρώ). Εγώ τουλάχιστον που πήρα κινητό απο εκεί δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από Luciddream
Luciddream Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 4 hours ago, ilias12369 said: Καλημερα,εσυ απο amazon το πηρες η banggood? Εγώ το πήρα από ένα Γαλλικό μαγαζί γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχουν και άλλα amazon που φέρνουν Ελλάδα και δεν το είχε διαθέσιμο όταν το πήρα. Αλλά δεν έχει καμια σημασία νομίζω απο όπου και να το πάρεις η ίδια συσκευή είναι.
ilias12369 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Οχι δεν μιλαω για την συσκευη αλλα για το πως θα ερθει Ελλαδα,πως θα το παραλαβω και αν θα εχει εδω εξτρα εξοδα. Σκεφτομαι να το αγορασω απο το amazon.de εχει καποιος εμπειρια με το συγκεκριμενο amazon?
shodan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, Εφόσον πωλητής είναι το ίδιο το amazon (Dispatched from and sold by Amazon) ότι δεις στο τελευταίο βήμα πριν πατήσεις επιβεβαίωση για πληρωμή αυτό είναι και το τελικό ποσό. Τώρα για το πως θα το παραλάβεις... Εγώ που είμαι επαρχία πχ τα οικονομικά πακέτα έρχονται συνήθως με Elta courier (έχουν συνεργασία πλέον) ενώ πιο ακριβά μου έρχονται με συνεργαζόμενη courier αναλόγως και από ποιο amazon έχουν φύγει. Πχ το iphone 13 το παρέλαβα από γενική ταχυδρομική.
ilias12369 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση,απολυτα κατανοητος.
billpao Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Αρχές Φλεβάρη που πήρα το kobo libra 2 από amazon.it ήρθε με dhl σε Αθήνα. Οι χρεώσεις είναι ότι γράφει στο τελικό βήμα.
ilias12369 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Σε ειδοποιησε η hdl να το παρεις απο καταστημα της,η στο εφερε currier?
ilias12369 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια,παραγγειλα kindle 6.8.Βγηκε με τα μεταφορικα 120 ευρω. 2
billpao Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, ilias12369 είπε Σε ειδοποιησε η hdl να το παρεις απο καταστημα της,η στο εφερε currier? Το φέρνει η κουριερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα