eAnagnostis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Το Nook Color είναι tablet PC (με τους αρχικούς περιορισμούς που ανέφερε ο vagreek) και με την LCD οθόνη σίγουρα δεν είναι ξεκούραστο όσο ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης. Αλλά πολλούς ενδιαφέρει βασικά το internet και τα βίντεο και δε διαβάζουν συστηματικά βιβλία ή διαβάζουν βιβλία και περιοδικά που έχουν χρώμα και φωτογραφίες (το κλασικό παράδειγμα που δείχνει η Barnes & Noble είναι το National Geographic, αλλά ισχύει και για βιβλία μαγειρικής, παιδικά, βιβλία ιατρικής κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deschri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εγω για παραδειγμα σκεφτομουν να παρω εναν ebook reader με e-ink καθαρα για διαβασμα βιβλιων και να περιμενω την ελευση του ipad2 για να αποκτησω και ταμπλετα για περιοδικα ιντερνετ κλπ. Νομιζω οτι αυτη είναι κι η σωστοτερη επιλογη αν και οχι η πιο φθηνη. Απλα πιστευω οτι σε οθονη τυπου lcd θα είναι κουραστικο το διαβασμα , κρινοντας κι απο το iphone 3gs που έχω ,στο οποιο βεβαια μπορεις να διαβασεις αλλα όχι για πολλη ωρα. Οσο για το nook color για την τιμη του είναι μια καλη προταση για οποιον θελει να συνδυασει ebook reader και ταμπλετα κι είναι κριμα που δεν το φερνει καποιο καταστημα να μπορουσαμε να το δοκιμασουμε εστω για λιγο προτου το αγορασουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια οτιδηποτε συσκευη και να παρουμε κρυβεται απο πισω ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης πλεον! Αμα ειναι ετσι διαβαζουμε και στα κινητα/νετμποοκ ηλεκτρονικα αρχεια, δεν χρειαζεται να παρουμε μια ακομα τετοια συσκευη. Απο τις καθαρα e-ink, ποια πιστευεται ειναι η μεχρι στιγμης καλυτερη? Στον τομεα της εννοειται, οχι σε τριτα ασχετα χαρακτηριστικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deep Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 vagreek, μερσι για την απαντηση, με λιγα λογια κατορθωσες οτι δεν κατορθωσαν τα πολυλογα και παμφαγα, αν επιτρεπεται, στο byserv σου εχουν προτεινει καποια τιμη για παραγγελια nook color ;; γιατι οπως λεει ο eAnagnostis επιβαρυνεσαι με δασμους 50%, με τωρινα δεδομενα δεν βρισκω αλλη λυση παρα συνδυασμο δυο ανεξαρτητων συσκευων, 1)e-ink reader για διαβασμα βιβλιων, 2)ταμπλετα LCD για ιντερνετ, δηλ. και τα δυο σε ενα απ' οσο ξερω δεν υπαρχουν σε καμμια συσκευη εκτος απο το νεοτευκτο νορτον αδαμ, ομως 724 γραμμαρια βαρος της συσκευης ειναι τελειως αποτρεπτικα, και η τιμη βεβαιως, κι εγω προς αυτη τη λυση προσανατολιζομαι, ενα archos 101 με usb host και διπλα ενα ερηδερ eink, νομιζω ειναι η πιο ικανοποιητικη λυση, therock, μεχρι στιγμης απο τα καθαρα καλυτερα θεωρουνται τα sony και το kindle το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη με 140 δολαρια ομως δεν υποστηριζει epub, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 vagreek, μερσι για την απαντηση, με λιγα λογια κατορθωσες οτι δεν κατορθωσαν τα πολυλογα και παμφαγα, αν επιτρεπεται, στο byserv σου εχουν προτεινει καποια τιμη για παραγγελια nook color ;; γιατι οπως λεει ο eAnagnostis επιβαρυνεσαι με δασμους 50%, με τωρινα δεδομενα δεν βρισκω αλλη λυση παρα συνδυασμο δυο ανεξαρτητων συσκευων, 1)e-ink reader για διαβασμα βιβλιων, 2)ταμπλετα LCD για ιντερνετ, δηλ. και τα δυο σε ενα απ' οσο ξερω δεν υπαρχουν σε καμμια συσκευη εκτος απο το νεοτευκτο νορτον αδαμ, ομως 724 γραμμαρια βαρος της συσκευης ειναι τελειως αποτρεπτικα, και η τιμη βεβαιως, κι εγω προς αυτη τη λυση προσανατολιζομαι, ενα archos 101 με usb host και διπλα ενα ερηδερ eink, νομιζω ειναι η πιο ικανοποιητικη λυση, therock, μεχρι στιγμης απο τα καθαρα καλυτερα θεωρουνται τα sony και το kindle το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη με 140 δολαρια ομως δεν υποστηριζει epub, 259 τελικη τιμη (μεταφορικα+τελωνειο, τα παντα δηλαδη - πολυ καλη τιμη) ειναι η προσφορα του byserv και ηδη την αποδεχτηκα και προχωρησα. Θα σας ενημερωσω αμεσως μολις παραλαβω με το καλο και με ενα αναλυτικο review. Κατα τα αλλα η λυση που προτεινεις ειναι πολυ καλη, αλλα προσεχε μη βρεθεις προ εκπληξεων με το 101. Εχει αρκετα bugs, που εντοπιζονται στο λογισμικο, αλλα και μπολικες δυσλειτουργιες που παρουσιαζονται με θαυμαστη ποικιλια απο κομματι σε κομματι. Το Notion Ink πολυ καλο, ΑΛΛΑ θα ειναι πολυ ακριβο και θεωρω οτι θα αργησει αρκετα ακομα για να πουμε οτι κυκλοφορει κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deschri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 259 τελικη τιμη (μεταφορικα+τελωνειο, τα παντα δηλαδη - πολυ καλη τιμη) ειναι η προσφορα του byserv και ηδη την αποδεχτηκα και προχωρησα. Θα σας ενημερωσω αμεσως μολις παραλαβω με το καλο και με ενα αναλυτικο review. Κατα τα αλλα η λυση που προτεινεις ειναι πολυ καλη, αλλα προσεχε μη βρεθεις προ εκπληξεων με το 101. Εχει αρκετα bugs, που εντοπιζονται στο λογισμικο, αλλα και μπολικες δυσλειτουργιες που παρουσιαζονται με θαυμαστη ποικιλια απο κομματι σε κομματι. Το Notion Ink πολυ καλο, ΑΛΛΑ θα ειναι πολυ ακριβο και θεωρω οτι θα αργησει αρκετα ακομα για να πουμε οτι κυκλοφορει κανονικα... H πληρωμη με ποιον τροπο γινεται ,πιστωτικη ,καταθεση σε τραπεζα ή υπαρχει και δυνατοτητα αντικαταβολης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deep Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 vagreek, καλη ειναι η τιμη, θα το σκεφτω κι εγω γιατι οντως τα περισσοτερα αν οχι ολα τα reviews μιλαν για πολυ καλη οθονη, αντε με το καλο να ερθει, αγλαισμα οφθαλμων, αυτο που λες για το archos 101 με τις γωνιες θεασης το ειδα κι εγω, ειναι στα μειονεκτηματα της συσκευης, ειδομεν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 να πω κατι ως χρηστης kindle που διαβαζει αρκετα? αν θελετε την συσκευη σας για διαβασμα τοτε μην κοιτατε τα εξτραδακια οπως browsers,mp3,εφαρμογες,non ink χρωματα κλπ λιγα πραγματα και ουσιας e ink με καλο κοντραστ οσο το δυνατον ποιο μεγαλη οθονη wifi μικρο βαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 να πω κατι ως χρηστης kindle που διαβαζει αρκετα? αν θελετε την συσκευη σας για διαβασμα τοτε μην κοιτατε τα εξτραδακια οπως browsers,mp3,εφαρμογες,non ink χρωματα κλπ λιγα πραγματα και ουσιας e ink με καλο κοντραστ οσο το δυνατον ποιο μεγαλη οθονη wifi μικρο βαρος Και εγω αυτα θελω, και καλη υποοστηριξη φορματ. Ολα τα παραπανω τα προσφερει το kindle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 vagreek, καλη ειναι η τιμη, θα το σκεφτω κι εγω γιατι οντως τα περισσοτερα αν οχι ολα τα reviews μιλαν για πολυ καλη οθονη, αντε με το καλο να ερθει, αγλαισμα οφθαλμων, αυτο που λες για το archos 101 με τις γωνιες θεασης το ειδα κι εγω, ειναι στα μειονεκτηματα της συσκευης, ειδομεν, Λοιπον ειδα το 101 για ακριβως δεκα λεπτα. Για τα δικα μου δεδομενα, ΔΕΝ αξιζε την αναμονη. Με 2 λογια, καμια σχεση οσα γραφονται για την ποιοτητα κατασκευης του. Ειναι μια χαρα, με το ιδανικο widescreen form factor, πολυ καλο βαρος και γενικα στιβαρη κατασκευη. Ομως, θα το πω χωρις περιστροφες, οπως κανω αλλωστε για καθε συσκευη που πιανω στα χερια μου. Η οθονη ειναι της πλακας, απαραδεκτο TN panel, με τραγικες γωνιες θεασης, ξεπλυμενα χρωματα και αρκετο πιξελιασμα (αυτο υπαρχει και στο ipad, π.χ. αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα μεταξυ των δυο οθονων σε χρωματικη αποδοση, ευκρινεια, γωνιες θεασης κλπ κλπ). Δεν καταλαβαινω τι σκεφτονται οι reviewers ανα τον κοσμο που δοκιμαζουν τη συσκευη. Το engadget ειχε απολυτο δικιο για τα σχολια του για την οθονη. Μου θυμισε την απαραδεκτη οθονη του ZTE V9 (εκει βεβαια ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα, γιατι ειναι resistive). H δικαιολογια για αυτη την οθονη, οταν εχεις διπλα την εξαιρετικη οθονη του nook color (που κοστιζει λιγοτερα χρηματα) δεν ευσταθει κατ'εμε. Κατα τα αλλα γρηγορο, καλο touch - κατι αλλο δε δοκιμασα. Προσωπικα με απογοητευσε εντελως η οθονη του και δεν προκειται να αγορασω ενα για αναλυτικο τεσταρισμα @deschri: 50 ευρω προκαταβολη με καταθεση η paypal και τα υπολοιπα με αντικαταβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 να πω κατι ως χρηστης kindle που διαβαζει αρκετα? αν θελετε την συσκευη σας για διαβασμα τοτε μην κοιτατε τα εξτραδακια οπως browsers,mp3,εφαρμογες,non ink χρωματα κλπ λιγα πραγματα και ουσιας e ink με καλο κοντραστ οσο το δυνατον ποιο μεγαλη οθονη wifi μικρο βαρος Συμφωνώ απόλυτα (ας προσθέσουμε και μπαταρία, πάντως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Και εγω αυτα θελω, και καλη υποοστηριξη φορματ. Ολα τα παραπανω τα προσφερει το kindle? ναι + την μεγαλη διαρκεια μπαταριας που σωστα προσθεσε ο eanagnostis πολυ σοφες και ζυγισμενες οι σχεδιαστικες επιλογες της amazon ποιοτικη κατασκευη,ωριμο software,πολυ καλη οθονη,γρηγορο,εχει οτι χρειαζεσαι για να διαβαζεις + το κατι παραπανω για οταν το χρειαστεις (internet + mp3) και σε σωστη τιμη για τα δεδομενα της αγορας αν επαιζε epub και drm pdf θα ηταν τελειο για τον λογο που προοριζεται ps και καποιο slot επεκτασης χωρητικοτητας δεν θα ηταν ασχημο αν και τα 3gb ειναι υπεραρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 ναι + την μεγαλη διαρκεια μπαταριας που σωστα προσθεσε ο eanagnostis πολυ σοφες και ζυγισμενες οι σχεδιαστικες επιλογες της amazon ποιοτικη κατασκευη,ωριμο software,πολυ καλη οθονη,γρηγορο,εχει οτι χρειαζεσαι για να διαβαζεις + το κατι παραπανω για οταν το χρειαστεις (internet + mp3) και σε σωστη τιμη για τα δεδομενα της αγορας αν επαιζε epub και drm pdf θα ηταν τελειο για τον λογο που προοριζεται ps και καποιο slot επεκτασης χωρητικοτητας δεν θα ηταν ασχημο αν και τα 3gb ειναι υπεραρκετα Ποια ειναι η τελευταια και καλυτερη εκδοση του, και που το βρισκουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 kindle 3 απο ebay η απο amazon.com μεσω εταιρειας που αναλαμβανει να εισαγει και εκτελωνισει πχ byserv.com, εγω ετσι αγορασα το kindle 3 wifi στα 160€ τελικη με τα μεταφορικα μεχρι το σπιτι μου υποθετω οτι εχεις ξεκλειδωτα pdf γιατι το amazon δεν εχει ελληνικα βιβλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ναι pdf απο τον υπολογιστη μου θελω να του περασω. Ξεκλειδωτα πως τα εννοεις? Τι permissions πρεπει να εχει ακριβως? Επισης το καλυτερο φορματ ποιο ειναι, που να προσαρμοζει σωστα το μεγεθος κειμενου, χωρις να χρειαζεται να σκρολαρεις αριστερα-δεξια? Το epub που λες πως δεν υποστηριζει τι το καλο εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα