dimos15 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, philos είπε Παιδιά καλησπέρα! Αναζητώ να αγοράσω το Kindle Oasis το 7 ιντσο, ωστόσο δεν μπορώ να το βρω πουθενά σε αγγελίες (το ψάχνω μεταχειρισμένο για καλύτερη τιμή). Στο skroutz παίζουν κάτι τραγικές τιμές από στο amazone.de πέραν του ότι λέει ότι δεν κάνει παράδοση στη διεύθυνση μου (το έβαλα στο καλάθι απλά για δοκιμή), φοβάμαι για κερατιάτικα των ΕΛΤΑ. Καμιά ιδέα που μπορώ να το βρω; Μέχρι και στο facebook Marketplace έψαξα αλλά τίποτα. https://www.ebay.com/itm/Amazon-Kindle-Oasis-9th-Generation-8GB-Wi-Fi-7in-Graphite/143184075016?epid=239167297&hash=item21566f9908:g:Y1IAAOSwES1clisA
tdm900 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2019 στις 4:15 ΜΜ, tdm900 είπε Πριν λίγες ώρες πήρα το Likebook Mars έκανα όλα τα update με τελευταίο σημερινό και ημερομηνια 19 Μαρτίου. 1. Η notification bar κατεβαινει αλλα αμεσως κλεινει μονη της. Εκανα και reset αλλα τιποτα. 2. Δεν μπορω να φτιαξω android account. Παταω το +new account αλλα τιποτα. Έπεσα σε προβληματικό reader ή είναι το update κακό? Η αγορά έγινε από το gearbest. Ενημέρωσα άμεσα την Τρίτη το μεσημέρι για το προβληματικό ereader ανοίγοντας ticket, και αφού 4 μέρες μου ζητούν κάθε φορά και άλλο στοιχείο (την πρώτη serial, τη δεύτερη android έκδοση, την τρίτη μου λενε να περιμένω λίγο) πριν λίγο ήρθε η πρώτη βοήθεια από το tech team. Μου ζητάνε να κατεβάζω τη notification bar μέχρι το 1/3 της οθόνης. Κοινώς με δουλεύουν... Καλά να πάθω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από tdm900 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Όλα οκ και με τα Ελληνικά fonts στο Boox Nova pro ακόμη και μετά από μετατροπή με το calibre σε mobi χωρίς κλείδωμα, για να μπορώ να τα διαβάζω με τον native reader και όχι με το απαίσιο Adobe Digital Editions! Τις επόμενες ημέρες έρχεται και νέο update με επιπλέον χαρακτηριστικά, μεταξύ αυτών και η μετατροπή του χειρόγραφου κειμένου σε text. 3 2
LongTom Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Αν και το Mars μου δεν έκλεισε εξάμηνο, μέχρι τώρα έχει πάρει 2 μεγάλα updates και γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, μπορώ να πω ότι το Nova δείχνει καλύτερο. Βέβαια είναι και αρκετά ακριβότερο, αλλά εάν έκανα τώρα την επιλογή πιθανώς να πήγαινα σε αυτό.
dimos15 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενα video που εκανα με την οθονη της PixelQi (είναι ereader και οθόνη μαζι) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από dimos15
tutuyo Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Θέλω να αγοράσω ενα ebook απο Amazon.co.uk. Μου δίνει τις επιλογές που βλέπετε στην εικονα, δλδ να το στείλει κατευθείαν στο ταμπλετ μου (Δεν έχω Kindle.) η να το διαβάσω on any device που γράφει πιο κάτω. Αν επιλέξω να κατεβάσω το Android Kindle app στο κινητό μου θα μου έρθει στο κινητό ως mobi και θα μπορώ να το μεταφέρω οπού θέλω? Σίγουρα έχει ξαναερωτηθει στο παρελθόν άλλα ποια μαγαζιά υπάρχουν για epub ebooks? Στο Kobo που βρίσκω το ίδιο βιβλίο μου γράφει "Edition unavailable in Greece .This edition of this title can’t be bought in your region."
Manu Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει πάρει κανείς το Kindle 9 (All-new Kindle) που ανακοίνωσε πριν κάνα μήνα η amazon? Σκέφτομαι να το παραγγείλω για να αντικαταστήσω το Kindle 4 που έχω από το 2011 και έχει αποδειχτεί σκυλί (ακόμα κρατάει η μπαταρία του εβδομάδα+ με καθημερινό διάβασμα) αλλά δεν έχει built-in φωτισμό. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Manu
sakura22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Παίδες υπάρχει καμιά καλή λύση σε ereader με βάση τα παρακάτω: 1. ανάγνωση και pdf (με γραφήματα/πίνακες) 2. δυνατότητα μικροεπεξεργασίας κειμένων (πχ υπογράμμιση, βέλη κλπ) 3. φθηνό μιας και προορίζεται για δώρο σε φίλο που υπηρετεί τη θητεία του (κίνδυνος κλοπής) - ιδανικά 50-80ευρώ, ακόμα και μεταχειρισμένο είναι οκ. 4. (επιθυμητό) backlight Αν όχι υπάρχει κάποια αντίστοιχη επιλογή σε tablet χωρίς κάμερες και με σχετικα καλή οθόνη για διάβασμα;
LongTom Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 19/5/2019 στις 11:52 ΠΜ, sakura22 είπε Παίδες υπάρχει καμιά καλή λύση σε ereader με βάση τα παρακάτω: 1. ανάγνωση και pdf (με γραφήματα/πίνακες) 2. δυνατότητα μικροεπεξεργασίας κειμένων (πχ υπογράμμιση, βέλη κλπ) 3. φθηνό μιας και προορίζεται για δώρο σε φίλο που υπηρετεί τη θητεία του (κίνδυνος κλοπής) - ιδανικά 50-80ευρώ, ακόμα και μεταχειρισμένο είναι οκ. 4. (επιθυμητό) backlight Αν όχι υπάρχει κάποια αντίστοιχη επιλογή σε tablet χωρίς κάμερες και με σχετικα καλή οθόνη για διάβασμα; 1) Υπάρχει. 2)Ναι. 3) ΟΧΙ. Θέλεις τουλάχιστον 8-10 φορές πάνω από το μπατζετ που έβαλες. Μεταχειρισμένα πολύ σπάνια, αν και όχι αδύνατο με πολύ υπομονή και καλό μάτι για προσφορές. 4)Ναι. | Με 80€ μαξ, θα πάρεις ψιλομάπα ότι και να κάνεις. Κάμερες είναι σίγουρο ότι θα έχει κάθε τάμπλετ, ακόμη και τα σάπια. Εάν δεν θέλεις κάμερες, απλά μην τις χρησιμοποιείς ή βάψε τες με μαρκαδόρο εάν θέλεις 100% σιγουριά. Για προτάσεις συσκευών δες τις προηγούμενες σελίδες, οι ερωτήσεις σου έχουν - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - απαντηθεί πολλάκις. | Δες στο αντίστοιχο νήμα για tablet για περισσότερα εφόσον εκεί σε βλέπω.
Conan2046 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Οι κάμερες φαντάζομαι δεν επιτρέπονται εκεί που είναι. γι' αυτό και το λέει.
Dunyas Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το πρώτο μου ebook reader και σκεφτόμουν το Kindle Paperwhite αλλά έχω δύο απορίες... Τα βιβλία που διάβαζα μέχρι τώρα ήταν σε μορφή epub, τα kindle ανοίγουν τέτοια αρχεία; Αν τα αρχεία χρειάζονται κάποια μετατροπή είναι εύκολη διαδικασία; Επίσης, από που μπορώ να το αγοράσω; Κοίταξα τα ευρωπαικά καταστήματα του Amazon και κανένα δεν στέλνει στην Ελλάδα. Ευχαριστώ
nzeppos Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το Kindle δεν διαβάζει epub αλλά azw, azw3, mobi και κάποια άλλα λιγότερο δημοφιλή format. Ωστόσο η μετατροπή από epub στα υπόλοιπα είναι κυριολεκτικά 1 κλικ υπόθεση στην εφαρμογή Calibre με ακρίβεια που αγγίζει το 100%. Χρησιμοποιώ Kindle εδώ και 8+ χρόνια, μετατρέπω σχεδόν όλα τα βιβλία μου από epub σε mobi και ποτέ δεν με προβλημάτισε το συγκεκριμένο θέμα. 1 κλικ και δέκα δευτερόλεπτα για τη μετατροπή, άλλο ένα κλικ για να σταλεί το βιβλίο στη συσκευή από το Calibre ασύρματα μέσω email. Όλα τα ευρωπαϊκά Amazon στέλνουν Ελλάδα αλλά πρέπει να διαλέξεις την έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Αν κοιτάξεις προσεκτικά στο site θα διαπιστώσεις ότι πάντα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια με ads (είναι η default) και μια ακριβότερη χωρίς διαφημίσεις. Συνήθως συμφέρει από Αγγλία εκτός αν πετύχεις καμία καλή προσφορά σε Γερμανία ή Ιταλία. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από nzeppos 1
Dunyas Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, nzeppos είπε Το Kindle δεν διαβάζει epub αλλά azw, azw3, mobi και κάποια άλλα λιγότερο δημοφιλή format. Ωστόσο η μετατροπή από epub στα υπόλοιπα είναι κυριολεκτικά 1 κλικ υπόθεση στην εφαρμογή Calibre με ακρίβεια που αγγίζει το 100%. Χρησιμοποιώ Kindle εδώ και 8+ χρόνια, μετατρέπω σχεδόν όλα τα βιβλία μου από epub σε mobi και ποτέ δεν με προβλημάτισε το συγκεκριμένο θέμα. 1 κλικ και δέκα δευτερόλεπτα για τη μετατροπή, άλλο ένα κλικ για να σταλεί το βιβλίο στη συσκευή από το Calibre ασύρματα μέσω email. Όλα τα ευρωπαϊκά Amazon στέλνουν Ελλάδα αλλά πρέπει να διαλέξεις την έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Αν κοιτάξεις προσεκτικά στο site θα διαπιστώσεις ότι πάντα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια με ads (είναι η default) και μια ακριβότερη χωρίς διαφημίσεις. Συνήθως συμφέρει από Αγγλία εκτός αν πετύχεις καμία καλή προσφορά σε Γερμανία ή Ιταλία. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληρέστατη απάντηση σου, με κάλυψες 100%! Δεν το είχα προσέξει αυτό με τις διαφημίσεις... Να είσαι καλά!
sakura22 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2019 στις 2:45 ΜΜ, LongTom είπε 1) Υπάρχει. 2)Ναι. 3) ΟΧΙ. Θέλεις τουλάχιστον 8-10 φορές πάνω από το μπατζετ που έβαλες. Μεταχειρισμένα πολύ σπάνια, αν και όχι αδύνατο με πολύ υπομονή και καλό μάτι για προσφορές. 4)Ναι. | Με 80€ μαξ, θα πάρεις ψιλομάπα ότι και να κάνεις. Κάμερες είναι σίγουρο ότι θα έχει κάθε τάμπλετ, ακόμη και τα σάπια. Εάν δεν θέλεις κάμερες, απλά μην τις χρησιμοποιείς ή βάψε τες με μαρκαδόρο εάν θέλεις 100% σιγουριά. Για προτάσεις συσκευών δες τις προηγούμενες σελίδες, οι ερωτήσεις σου έχουν - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - απαντηθεί πολλάκις. | Δες στο αντίστοιχο νήμα για tablet για περισσότερα εφόσον εκεί σε βλέπω. Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζω πάνω κάτω τι e-reader κυλοφορούν τελευταία και το κόστος τους το θέμα είναι οτι ψάχνω κάτι σε παλιότερη γενιά που να μην είναι τελείως μάπα ώστε να κάνει την δουλειά του σε ένα έστω μέτριο επίπεδο και απο την άλλη να μην το κλαίει αν τυχόν του το βουτήξει κάποιος. Αν "αφαιρέσουμε" την (καλή-μέτρια) ανάγνωση pdf υπάρχει κάποια σχετική πρόταση; (Θα ξαναρίξω μια ματιά και σε παλιότερες αναρτήσεις) Για το τάμπλετ το ανέφερα ως έσχατη λύση μιας και ίσως να έχει θέμα και με την συχνή φόρτιση. Οι κάμερες δεν επιτρέπονται ούτε σπασμένες (ξέρω πως πλέον είναι πολύ πιο χαλάρα και ολοι τριγυρνάνε με smartphone στη τσέπη στο στρατό αλλά μιλάω για την περίπτωση που θα πέσεις στον στρατόκαυλο...) Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από sakura22
Conan2046 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα pdf ακόμα και τα φθηνά reader θα σε καλύψουν στην ανάγνωση epub κλπ. μόνο σε συνθήκες καλού φωτισμού ακόμα και χωρίς να έχουν την τρομερή ανάλυση η ευκρίνεια. Εγώ θεωρώ το baklight όχι απλώς επιθυμητό αλλά αναγκαίο σε κάθε reader και δεν βλέπω κάποιο μέχρι 80 ευρώ να έχει. Σε δεύτερο επίπεδο η ανάγνωση είναι και απόλαυση οπότε το πιθανότερο είναι αν η εμπειρία χρήσης δεν είναι καλή να παραμείνει στο βάθος του φοριαμού και να έχεις δώσει τζάμπα αυτά τα 60-80 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα