salazar1991 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πιστεύετε θα παίξει πιο κάτω ή να το πάρουμε τώρα?
aposporis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, salazar1991 είπε Πιστεύετε θα παίξει πιο κάτω ή να το πάρουμε τώρα? Μπααααα.... 2-3 φορές το χρόνο το κατεβάζει στα ~80 το πολύ. Πιο κάτω (~70) έχω δει μόνο μεταχειρισμένα από επιστροφές. Στα 80 είναι άψογη επιλογή. 1
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει θέμα με τις τοποθεσίες. Έχω αγοράσει Kindle από ΗΠΑ, Αγγλία, Ιταλία και όλα λειτουργούν μια χαρά στην Ελλάδα, μπορώ να αγοράζω κανονικά βιβλία από τα αντίστοιχα stores κλπ. Διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο στις κεντρικές οθόνες (και ίσως στο screensaver) ως λεζάντα με προτεινόμενα βιβλία. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό, τουναντίον είναι ιδιαίτερα διακριτικός αυτός ο τρόπος. Όταν διαβάζετε ένα βιβλίο δεν βλέπετε διαφημίσεις. Ιστορικό τιμών μπορείτε να δείτε αν βάλετε το URL του προϊόντος στο camelcamelcamel.com, όμως στην περίπτωση του καινούριου Paperwhite δεν έχει και πολύ νόημα μιας και ούτως ή άλλως η συσκευή υπάρχει στην αγορά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει περίπτωση να διατεθεί φθηνότερα στο κοντινό μέλλον. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από nzeppos 1
Konos93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο distance between glass -smartphone lens is 180 mm, that inspired me to set this kind of unwooden scanner . calibrate plexi glass -camera lens ankle with a mirror . have liveview with vysor app on laptop. capture with audio trigger selfie stick . selfies stick holder on silicon-pad to be stable. smarphone with screen face the bottom . a smartphone case cover the screen not to get scratched . table is there so i don't have in my view light source. i will test it as soon as i can but i think that it will be workable and it is possible to use 2 smartphones one for each page so it will be like a flat scanner but with smarphones 12 euro the plexiglass 400*300*10 mm no holes needed
salazar1991 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πήρα τελικά το Kindle 8GB με διαφημίσεις από Γερμανία. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθώ 1
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλοδιάβαστο. Όπως πάντα περιμένουμε εντυπώσεις. 1
salazar1991 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά για εντυπώσεις θα αργήσω να ποστάρω. Μου το παρήγγειλε η συγκάτοικος που είναι από Γερμανία και θα το φέρει μόοοοολις πάει (μπορεί και Πρωτοχρονιά)
splanis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να γίνεται deregister ένα amazon kindle αν δεν Υπάρχει πρόσβαση στον λογαριασμό ώστε να Μπει καινούργιος; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από splanis
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Γενικά μπορείς να κάνεις deregister είτε από την ίδια τη συσκευή (ψάξε τις ρυθμίσεις της), είτε από το λογαριασμό στο Amazon. Εφόσον δεν έχεις πρόσβαση στον τελευταίο, τότε μόνο από τη συσκευή.
splanis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, nzeppos είπε Γενικά μπορείς να κάνεις deregister είτε από την ίδια τη συσκευή (ψάξε τις ρυθμίσεις της), είτε από το λογαριασμό στο Amazon. Εφόσον δεν έχεις πρόσβαση στον τελευταίο, τότε μόνο από τη συσκευή. Γνωρίζεις πως γίνεται μέσα απ την συσκευή;
splanis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Το kindle που εχω στα χέρια μου είχε ξεχαστεί το καλοκαίρι σε ξενοδοχείο που δούλευε συγγενικο μου πρόσωπο από τουρίστες και δεν ζητήθηκε ποτέ. Είναι κλειδωμένο γιατί το δήλωσαν ως χαμένο. Μίλησα με το Amazon μήπως μπορεί να Με φέρει σε επαφή με ιδιοκτήτη και μου είπε ότι δεν γίνεται να κάνει κάτι και να το πάω στην αστυνομία (μου φαίνεται λίγο άσκοπο). Υπάρχει κάποια λύση;
dimos15 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, splanis είπε Το kindle που εχω στα χέρια μου είχε ξεχαστεί το καλοκαίρι σε ξενοδοχείο που δούλευε συγγενικο μου πρόσωπο από τουρίστες και δεν ζητήθηκε ποτέ. Είναι κλειδωμένο γιατί το δήλωσαν ως χαμένο. Μίλησα με το Amazon μήπως μπορεί να Με φέρει σε επαφή με ιδιοκτήτη και μου είπε ότι δεν γίνεται να κάνει κάτι και να το πάω στην αστυνομία (μου φαίνεται λίγο άσκοπο). Υπάρχει κάποια λύση; μπορεις λογικα να ξαναπερασεις το firmware απο την αρχη.Ψαξε στο mobile read
splanis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimos15 είπε μπορεις λογικα να ξαναπερασεις το firmware απο την αρχη.Ψαξε στο mobile read λογικα θα εχει lock στο serial number φανταζομαι 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα