Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό μιας και η βιβλιοθήκη παρέχει μόνο DRM'ed PDF ή epub (νομίζω όχι και τα δύο μαζί). Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να μετατρέψω ένα epub σε mobi για να το διαβάσω στο Kindle.

Θα ήθελα να υπάρχει και χειροκίνητη αναζήτηση τίτλων αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερα να βρω κάτι τέτοιο, μάλλον δεν υπάρχει.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθώ να γραφτώ στην βιβλιοθήκη αλλά όταν φτάνω στο βήμα 3 είτε σαν απλός χρήστης είτε σαν πιστοποιημένος μου βγάζει general error. Κάποια βοήθεια;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dmxgr7 είπε

Στην συγκεκριμένη βιβλιοθήκη δεν υποστηρίζει KINDLE. Σημείωση: Τόσο η συσκευή όσο και η εφαρμογή της Kindle της Amazon ΔΕΝ είναι συμβατές με τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου της ΕΒΕ.

Και δεν νομίζω νομικά να μπορούσαν να βγάλουν τα βιβλία και στο πρότυπο της Amazon.

Δημοσ.

Η μη υποστήριξη Kindle δεν είναι αποτρεπτικός λόγος πάντως. Εγώ ήδη έστειλα τα δύο πρώτα βιβλία στη συσκευή. Άπαξ και έχεις στήσει Digital Editions, Calibre κλπ η αποστολή στο Kindle είναι τρία κλικ υπόθεση. 

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ είσοδο, φαίνεται να δουλεύει πλέον, κατέβασα και το πρώτο βιβλίο, δουλεύει και αυτό, αν κάνεις είσοδο έχει κανονικά και αναζήτηση.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας. Θέλω να αγοράσω το καινούργιο kindle paperwhite. Θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε από ποιο amazon ( uk ή κάποιο άλλο) μπορώ να το παραγγείλω; Δεν θέλω να μπλέξω με τελωνεία, γι αυτό σας ρωτάω. Από ότι είδα κάποια δεν στέλνουν στην Ελλάδα και αυτό με έχει μπερδέψει λιγο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Βρε θηρίο έβαλες το κινητό για username; Πόσο yolo; Respect :)

Μπορείς να το αγοράσεις από Amazon.co.uk ή γενικά από οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό μαγαζί της Amazon έχει καλύτερη τιμή (εγώ πχ το δικό μου το πήρα από το ιταλικό site γιατί είχε προσφορά). Κανένα από αυτά δεν έχει τελωνείο. Η έκδοση που δεν έρχεται Ελλάδα είναι αυτή που έχει διαφημίσεις ("With Special Offers"). Εσύ θέλεις να επιλέξεις το "Without Special Offers", δηλαδή αυτό εδώ: https://www.amazon.co.uk/All-new-Kindle-Paperwhite-waterproof-storage/dp/B07741S7Y8/ (έκδοση 8GB, υπάρχει και η 32GB προφανώς).

Επεξ/σία από nzeppos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει eReader που να διαβάζει απευθείας ελληνικά pdf; 

Κι αν υπάρχει κανένα που να μπορείς να σερφάρεις. 

Δημοσ.

Αν πας σε e-book reader με τεχνολογία e-ink πραγματικά θα ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου αν θελήσεις να μπαίνεις στο ίντερνετ μ' αυτό. 

Πρώτον είναι ασπρόμαυρα, δεύτερον από την φύση τους έχουν χαμηλό ρυθμό ανανέωσης της εικόνας.  Μετά μπορούμε πλέον να συνδεθούμε από κινητά, τάμπλετ, τηλεοράσεις, υπολογιστές, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρήσεις τον reader και να ταλαιπωρηθείς κι εσύ.

Για τα ελληνικά pdf μπορώ να μιλήσω μόνο για το Pocketbook inkpad που έχω και τα διαβάζει μια χαρά, υποθέτω όλα της Pocketbook λοιπόν.

• Like 2
Δημοσ.

Το νέο kindle paperwhite σε προσφορά από το amazon.de.

80 χωρίς διαφημίσεις αλλά δε στέλνει Ελλάδα

100 με διαφημίσεις και αποστολή Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aposporis είπε

Το νέο kindle paperwhite σε προσφορά από το amazon.de.

80 χωρίς διαφημίσεις αλλά δε στέλνει Ελλάδα

100 με διαφημίσεις και αποστολή Ελλάδα

Τι σημαίνει 80 χωρίς διαφημίσεις και 100 με; Που είναι οι διαφημίσεις; Θα προβάλλονται δηλαδή στην συσκευή;

• Like 1
Δημοσ.

Είναι το 2ο που παίρνω απο Γερμανία χωρίς διαφημίσεις στα 80. Το πρώτο ήταν το προηγούμενο μοντέλο.

Πρόβλημα με το τοποθεσία δεν έχεις σίγουρα. Όσο αφορά για τις διαφημίσεις δεν είμαι σίγουρος. Έχοντάς το ενεργοποιήσει στην Ελλάδα με το amazon account, το μόνο που δείχνει είναι προτεινόμενα βιβλία από το οικοσύστημα της amazon, στην οθοόνη όταν είναι κλειστό. Πριν βάλω το account είχα κλειστό το wifi και φόρτωνα τα βιβλία από τη usb οπότε δεν μου έδειχνε τίποτα.

Για σιγουριά  για τις διαφημίσεις κάντε μια αναζήτησ στο google.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...