Konos93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 γτ δε ρωτάς στα αρμόδια φορουμ; τι έχεις να χάσεις; ίσα ίσα που και αυτοί βελτιώνουν τα συστήματα και ικανοποιούνται εν τέλη και άλλοι αναγνώστες στον κόσμο. το λούκι με το ψάξιμο που τρώς εσύ ίσως να μη το φάει κάποιος εκει έξω. τέλος αυτά είναι τα αρμόδια φόρουμ που τα στηρίζουν και τα εξελίζουν. και τα θέμα τα που χες με το koreader πες τους τα από τα feedback βγαίνουν προγραμματάρες.
ilias12369 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Ετσι θα κανω,δεν ξερω καλα αγγλικα και γιαυτο προσπαθησα μεσω του insomnia,ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου.
Konos93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 οκ κατανοητό . google translate και έφυγες. να ξέρεις ως το μόνο που χρειάζονται τα φορουμ είναι ευγένεια . τα άλλα βρίσκονται. επίσης προσπάθησε να απαριθμείς τα ζητήματα που έχεις . θα ανταποκριθείς σε φόρουμ που τα τσεκάρει όλος ο πλανήτης και κάποιος εκει πέρα να ξες ότι θα σε βοηθήσει. καλή συνέχεια
accipio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, ilias12369 είπε ειναι ολοκληρο,βιβλιο,αλλα και κομικ χωρις εικονα,μικρος αρχηγος,εχω το pocketbook aqua2 αναλυσης 758 επι 1024,212 ppi.,δεν το εχει σαν επιλογη,βαζω το κοντινο kindle dx,η το pocketbook basic 167 ppi χαμηλοτερης αναλυσης,δεν βαζω reflow,επιλεγω fitpage,native pdf,smart line breaks,σε αλλα πιανει σε αλλα βιβλια οχι,στα κομικ τυπου γουεστερν που διαβαζω χωρις εικονες δεν μεγαλωνει καθολου την γραμματοσειρα ακομα και οταν αλλαζω το fixed output font size σε μεγαλυτερο νουμερο Σε μένα πάντως δουλεύει. Έκανα μια δοκιμή με δύο σκαναρισμένες σελίδες με τις εξής ρυθμίσεις: Width = 600, Height = 800, DPI = 167 (οι διαστάσεις για το e-reader μου), Conversion mode = default. Τσεκ στα Smart line breaks (0.200), Re-flow text, Erase vertical lines, Fast Preview, Fixed output font size (12.0). Μου βγάζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα πριν ξεκινήσει τη μετατροπή, αλλά το αγνοώ. Αποτέλεσμα: Μεγάλωσε τη γραμματοσειρά και κάλυψε όλο το πλάτος της σελίδας, αφαιρώντας τα περιθώρια. Επισυνάπτω και δύο εικόνες της 1ης σελίδας, όπως ήταν αρχικά και όπως την έφτιαξε το k2pdfopt. Ίσως το συγκεκριμένο pdf που σε ταλαιπωρεί να έχει κάποια ιδιαιτερότητα.
ilias12369 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ,δειχνει οτι πιανει αυτη η ρυθμιση στα περισσοτερα βιβλια
Konos93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ψάξε ένα πρόγραμα λέγεται greenshot είναι για printscreen αλλά βγαίνουν παναλαφρες οι φωτογραφίες. ανέβαζε στο imgur και κανε copy paste για forum την φωτογραφία με το πρόγραμμα. σου δίνει λινκ το imgur αν πατήσεις δεξί κλικ πάνω σε μια ανεβασμένη φωτογραφία get shared links και Share Link BBCode (Forums) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Konos93
Konos93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οι ρυθμίσεις που σου προτείναν insomnia ή ο τύπος που φτιαξε ο k2pdfopt στο mobileread ? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Konos93
ilias12369 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Οι ρυθμισεις του insomnia,δουλευει πιο καλα τα βιβλια με τις ρυθμισεις του φιλου accipio προσαρμοσμενο στην αναλυση του δικου μου reader,με τα γουεστερν κομικ,μικρος αρχηγος δεν εχω βρει ακρη με βοηθαει ο φιλος Conan2046 Παιδια μετατρεπω pdf βιβλια στο calibre σε epub και καποια βιβλια τα βγαζει με μαυρες σελιδες,ξερει κανεις κατι πως τις κανουμε λευκες σαν το pdf αρχειο?
despina_83 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα! To kobo glo με άφησε στα κρύα του λουτρού μετά από αρκετά χρόνια ευτυχούς συμβίωσης!!! Επειδή δεν παρακολουθώ την αγορά e-readers, ποιο έχετε να μου προτείνετε ως την επόμενη αγορά μου;;; Θα ήθελα πάλι kobo γιατί με είχε βολέψει αρκετά.
nikolinux Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπέρα! ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ενος ebook reader διαβάζοντας τα ποσταρίσματα κατέληξα σε kindle συγκεριμένα για το kindle oasis αλλά ούτε το αγγλικό ούτε το γερμανικό amazon το στέλνει ελλάδα δεν βγάζει πεδίο without special offers όπως στο Kindle Paperwhite γνωρίζει κανείς κάτι?
splanis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα μου δωσαν ενα Amazon kindle. Καταρχας που βλεπω ποιο ακριβως μοντελο ειναι; Δευτον, όταν πατας καπου στιγμιαία τα χρώματα αλλα΄ζουν από άσπρα σε μαύρα και τα γράμματα σε απο μαυρα σε ασπρα, έχει κάποιο θεμα η ετσι ειναι;
De@th L0rd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά τελικα εχω καταλήξει στο kobo aura 1 7.8'' , αλλά αυτό που μεπροβληματίζει ειναι η ποικιλία ελληνικών τίτλων. Στο store τους δε βλεπω κατι. Υπάρχει κατι σε ελληνικό store να κατεβάζω τους τίτλους και να τους στέλνω από απομακρυσμένα στο email που θα έχω βάλει στη συσκευή; Ξέρουμε κάποιο ελληνικό φόρουμ να ξεστραβωθουμε; Μην την πατήσουμε κ δωσουμε 240 € + τα βιβλία κ δε μπορούμε να το γυρίσουμε πισω μετα...
ilias12369 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδια πουλαω μια θηκη για ebook reader 6",αν καποιον τον ενδιαφερει ασ μου στειλει pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα