Conan2046 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, akefaloskavalaris είπε Όσον αφορά το 3. : Η ανάγνωση δεν είναι απλώς πιο ξεκούραστη, είναι σαν να διαβάζεις χάρτινο βιβλίο. Τέτοια είναι η διαφορά. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. (και λογικό, για όποιον γνωρίζει την τεχνολογία πίσω από τα ebooks. Στην ουσία βλέπεις πραγματικό μελάνι με απλά λίγο φυσικό φως πάνω του, αν έχεις ανοιχτή την φωτεινότητα. Δεν είναι οθόνη όπως σε laptops και tablets) Δεν θα συμφωνήσω ως προς το μέγεθος της διαφοράς. Σίγουρα σε εξωτερικά μέρη με μεγάλη φωτεινότητα η διαφορά είναι τεράστια. Αλλά σε εσωτερικούς χώρους μια καλή οθόνη τάμπλετ σωστά ρυθμισμένη κουράζει ελάχιστα και δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα.
ilias12369 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Παιδια καλησπερα εχει δουλεψει κανενας το k2pdfopt,θελω να μεγαλωσω λιγο την γραμματοσειρα σε pdf αρχειο,να γραψει καποια ρυθμιση?
ilias12369 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Παιδια για σκαναρισμενα pdf με τι προγραμμα θα μεγαλωσω λιγο τα γραμματα να τα περασω στον reader ?
magnam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στις 27/8/2018 στις 11:30 ΜΜ, ilias12369 είπε Παιδια για σκαναρισμενα pdf με τι προγραμμα θα μεγαλωσω λιγο τα γραμματα να τα περασω στον reader ? Μπορείς με Abbyy Finereader να τους κάνεις αναγνώριση κειμένου, και ύστερα να τα κάνεις epub. 1
ilias12369 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αυτο κανω,αλλα κανει πολλα ορθογραφικα λαθη,και μερικες φορες δεν αναγνωριζει τα γραμματα
Conan2046 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Στις 27/8/2018 στις 8:47 ΜΜ, ilias12369 είπε Παιδια καλησπερα εχει δουλεψει κανενας το k2pdfopt,θελω να μεγαλωσω λιγο την γραμματοσειρα σε pdf αρχειο,να γραψει καποια ρυθμιση? Διάλεξε το μοντέλο που έχεις και απλώς αύξησε το DPI από κάτω μέχρι να σε ικανοποιεί το μέγεθος.
ilias12369 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αλλα μου τα βγαζει με μικρα γραμματα και στο ιδιο κεφαλαιο αλλα μου τα βγαζει κανονικα,εχω βαλει 300 ppi,μηπως μπορεις να βοηθησεις?
accipio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Με το k2pdfopt και τα σκαναρισμένα pdf, αυτό που συνήθως κάνω είναι η ρύθμιση fitpage στο Conversion Mode (όχι Re-flow text), και μου τα βγάζει μια χαρά για ανάγνωση σε εξάρι e-reader (σε 167 dpi που υποστηρίζει η συσκευή μου). 1
ilias12369 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Κανω αυτο που λες αλλα δεν μεγαλωνει την γραμματοσειρα,μηπως υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση?
Konos93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 μπορεις να ανεβάσεις το pdf; βάλτο στο wetranfer και στειλε το
ilias12369 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 ειναι ολοκληρο,βιβλιο,αλλα και κομικ χωρις εικονα,μικρος αρχηγος,εχω το pocketbook aqua2 αναλυσης 758 επι 1024,212 ppi.,δεν το εχει σαν επιλογη,βαζω το κοντινο kindle dx,η το pocketbook basic 167 ppi χαμηλοτερης αναλυσης,δεν βαζω reflow,επιλεγω fitpage,native pdf,smart line breaks,σε αλλα πιανει σε αλλα βιβλια οχι,στα κομικ τυπου γουεστερν που διαβαζω χωρις εικονες δεν μεγαλωνει καθολου την γραμματοσειρα ακομα και οταν αλλαζω το fixed output font size σε μεγαλυτερο νουμερο
Konos93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) νομίζω κατάλαβα το πρόβλημα σου μάλλον επειδή έχεις καινούργιο μοντέλο το k2pdfopt δεν έχει ενημερωθεί με τις διαστάσεις για το μοντέλο σου .Καλύτερα μίλα σε αυτό το φόρουμ με το δημιουργό του (ωραίος και φιλικός τύπος).https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=144711&page=105 αν βάλεις τις διαστάσεις πάνω δεξιά στο πρόγραμμα δεν σ κάνει δουλειά; κάτω από το device εγώ πάλι επιμένω για Koreader αν και επειδή έχεις καινούργιο μοντέλο μάλλον ζορίζεσαι στην εγκατάσταση. ρώτα τους στο github απαντάνε αμέσως. https://github.com/koreader/koreader/wiki/Installation-on-PocketBook-devices Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Konos93
ilias12369 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ευχαριστω για τις απαντησεις,οτι και αν εχω δοκιμασει δεν δουλευει,ειδικα για τα κομικς που τα θελω πολυ,το koreader μου διμιουργησε προβλημα δεν μου ανοιγε κανενα βιβλιο με κανενα ουτε με το stock player ουτε με το koreader και αναγκαστηκα σε εργοστασιακες ρυθμισεις.Θα προσπαθησω με abbyy finereader μπας και βρω καμια ακρη,παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια.😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα