Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bilisios είπε

Ε αφού έχεις tablet κάνε και μια συνδρομή στο Marvel Unlimited (που έχουν και το guided view) και είσαι μια χαρά!!

Αρα και εσύ είσαι υπέρ του tablet. Απλά ήθελα κάτι πιο εξειδικευμένο αλλά δεν έχει να μου προσφέρει κάτι περισσότερο ένα reader απο, τι βλέπω.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.
Μόλις τώρα, -WISE- είπε

Αρα και εσύ είσαι υπέρ του tablet. Απλά ήθελα κάτι ποιό εξειδικευμένο αλλά δενε έχει να μου προσφέρει κάτι περισσότερο ένα reader απο, τι βλέπω.

Αν το θες αποκλειστικά ή κατά κύριο λόγο για comics τότε μάλλον έχει να σου αφαιρέσει, όχι να σου προσθέσει!

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι ακόμα. Αν η συλλογή που έχεις είναι σε CBx υπάρχει δυνατότητα να μετατραπεί εύκολα σε κάτι από τα format που βλέπω ότι παίζουν τα περισσότερα readers; ( EPUB, PDF, TXT, FB2, PDB, HTML, RTF, MOBI, ADOBE DRM κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες επειδή ψάχνομαι για kindle , και το amazon δεν στέλνει , εδώ είναι ποιο ακριβά , απο πού μπορώ να το βρώ σε φυσιολογική τιμή? 

Βασικά γύρω στα 100 παίζουν και άλλες επιλογές? Βιβλία προγραμματισμού περισσότερο θα διαβάζω , οπότε με απασχολεί και η αγορά.

Από τιμές τι παιζει σε αμαζον και Kobo? Παίζει ρόλο η τιμή ανάλογα με τη χώρα? Ελληνικά βιβλία ( εκτός προγραμματισμού αυτά μόνο αγγλικά ) υπάρχουν?

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο, απλά με μια γρήγορη ματιά δεν είδα και τρελές διαφορές σε σχέση με τυπωμένα βιβλία

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Όταν πηγαίνεις να επιλέξεις το μοντέλο που θέλεις έχει συνήθως την επιλογής "with special offers" και "without special offers", η πρώτη επειδή στην ουσία σου δείχνει διαφημίσεις δεν μπορεί να σταλεί εδώ, η δεύτερη όμως ναι, απλώς είναι λίγο πιο ακριβή η συσκευή

• Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι περί Kindle. Για την πλοήγηση browser έχει μόνο το fire?

Γιατί υπάρχουν πολλά άρθρα που θέλω να διαβάζω.

Δημοσ.

ολα εχουν browser αλλα ειναι πολυ αργος..

ολα το ιδιο ξεκουραστα ειναι αλλα θα σου προτεινα να μην παρεις kindle

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dimos15 είπε

ολα εχουν browser αλλα ειναι πολυ αργος..

ολα το ιδιο ξεκουραστα ειναι αλλα θα σου προτεινα να μην παρεις kindle

Γιατί να μην πάρει kindle?

Δημοσ.

Γιατί όχι το Kindle Paperwhite? Άψογη οθόνη για ανάγνωση, μπαταρία που διαρκεί εβδομάδες... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει κάνα word.

Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το kindle δεν αναγνωρίζει το δημοφιλέστερο format για ebooks το epub για να αφήσουμε στην άκρη το pdf. 

Αν θέλεις να αγοράζεις ελληνικά βιβλία ή βιβλία από οπουδήποτε εκτός το amazon αυτό είναι πρόβλημα, και εντάξει μπορεί να βγει η drm προστασία εύκολα και να μετατραπεί το αρχείο από το έναν τύπο στον άλλο αλλά γιατί να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία;

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πολύ σωστά όλα αυτά. Δεν ισχύουν όμως για τον κάθε χρήστη. Παίζουν ρόλο οι ανάγκες του καθενός.

Εγώ πχ έχω αποτάξει τα PDF γιατί τα θεωρώ χαμένη υπόθεση στα μικρά ereaders, έχω σταματήσει να διαβάζω ελληνικά ebooks εδώ και πολύ καιρό (μιας και, μεταξύ μας, δεν υπάρχει και καμια τεράστια ποικιλία...), το DRM όντως είναι 2 κλικ υπόθεση να το αφαιρέσεις και 7 χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ Kindle δεν με προβλημάτισε ποτέ η μη υποστήριξη epub (αφού η μετατροπή epub σε mobi/azw είναι ένα κλικ, 10 δευτερόλεπτα και πρακτικά με απόλυτη ακρίβεια).

Αυτά δεν σημαίνουν ότι το Kindle είναι η καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί ή ταιριάζει στον κάθε χρήστη. Ειδικά σε επίπεδο hardware κυκλοφορούν καλύτερα ereaders και ευτυχώς υπάρχουν πάμπολλες επιλογές για τον καθένα. Τα βάζουμε κάτω, τα ζυγίζουμε και αποφασίζουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...