c23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Mr.Deo είπε Επειδή έχω χαθεί λίγο στα προηγούμενα μηνύματα, πού μπορώ να αγοράσω το Pocketbook Touch HD 2; Μόνο ebay; Θήκη; Τι συν και πλην έχει με το kindle paperwhite εκτός των pdf; Εγώ πριν μερικές βδομάδες από το official store το πήρα (https://www.pocketbook-readers.de/e-reader εδώ με παρέπεμψαν όταν μίλησα fb μαζί τους). Μέσα σε 4 μέρες με είχε έρθει αν θυμάμαι καλά, ακόμα βέβαια δε το έχω χρησιμοποιήσει καθώς με έχουν σκάσει πολλά.. Θήκη από ebay, Γερμανία.
elio_1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Στο Bookeen Cybook Odyssey HD Frontlight που είχα έσπασε η οθόνη. Σε περίπτωση που δεν αξίζει η επισκευή της οθόνης τι θα μου προτείνατε; Πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει προστατευτική θήκη!
Mr.Deo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, c23 είπε Εγώ πριν μερικές βδομάδες από το official store το πήρα (https://www.pocketbook-readers.de/e-reader εδώ με παρέπεμψαν όταν μίλησα fb μαζί τους). Μέσα σε 4 μέρες με είχε έρθει αν θυμάμαι καλά, ακόμα βέβαια δε το έχω χρησιμοποιήσει καθώς με έχουν σκάσει πολλά.. Θήκη από ebay, Γερμανία. Πώς το κάνω αγγλικά; Θα πάει φίλος στην ΗΠΑ την άλλη εβδομάδα, υπάρχει εκεί φθηνότερο να του πω να μου το φέρει; στο google δεν το βρίσκω Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Mr.Deo
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εφόσον 150 ευρώ έχει καινούριο (τελευταίο PW, άσπρο, χωρίς 3G, χωρίς διαφημίσεις, με μεταφορικά από Αγγλία και χωρίς να ληφθούν υπ' όψιν οι συχνές προσφορές του αγγλικού Amazon που ρίχνουν την τιμή τουλάχιστον 25 ευρώ), να φανταστώ ότι τα 130 είναι για συσκευή που έχει λειτουργήσει από ελάχιστα έως καθόλου.
oykas2001 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Όποιος ενδιαφέρεται για tolino vision 4 hd ολοκαίνουργιο, ας στείλει μήνυμα. Δε με βόλεψε, προτιμώ το χαρτί προς το παρόν.
Konos93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, nzeppos είπε Εφόσον 150 ευρώ έχει καινούριο (τελευταίο PW, άσπρο, χωρίς 3G, χωρίς διαφημίσεις, με μεταφορικά από Αγγλία και χωρίς να ληφθούν υπ' όψιν οι συχνές προσφορές του αγγλικού Amazon που ρίχνουν την τιμή τουλάχιστον 25 ευρώ), να φανταστώ ότι τα 130 είναι για συσκευή που έχει λειτουργήσει από ελάχιστα έως καθόλου. Ναι το πηρα στα 135 απο insomnia στο κουτι του. Δεν ειναι οτι δε κανει τη δουλεια που θελω. Απλα δε με.βολεψε οσο θα θελα .
Conan2046 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Βγήκε και η νέα έκδοση του Pocketbook Inkpad 3 για όποιον ενδιαφέρεται. 1
LongTom Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2018 στις 12:12 ΜΜ, Conan2046 είπε Βγήκε και η νέα έκδοση του Pocketbook Inkpad 3 για όποιον ενδιαφέρεται. ~230€ σε Γερμανία βλέπω. Τιμή που είναι πάνω-κάτω ίδια με αυτά που έδωσα για την προηγούμενη έκδοση. Βλέπω ότι το έχουν βελτιώσει ουσιαστικά (2διπλός επεξεργαστής, 1Gb RAM έναντι 256MB 512ΜΒ και καλύτερη οθόνη). Τα κουμπιά είναι κάπως περίεργα, επειδή βρήκα ότι στο πλάι είναι εξαιρετικά για τέτοιες μεγάλες συσκευές. Πάντως με βλέπω να το αγοράζω μέχρι το καλοκαίρι. Η διαφορά του inkpad 2 με το touch HD 2 σε ότι αφορά ποιότητα οθόνης είναι πολύ μεγάλη. Είναι εξαιρετικό που προσφέρουν τέτοια αναβάθμιση. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από LongTom
Conan2046 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 512 mb ram είχε το προηγούμενο για να είμαστε ακριβείς. Η αλήθεια είναι ότι αν και είμαι ευχαριστημένος με το iknpad 2 θα ψηνόμουν να το πουλήσω και να αγοράσω το καινούριο. Θέλω να δω όμως πρώτα από reviews αν όντως η οθόνη είναι καλύτερη και αν ο καλύτερος επεξεργαστής και μνήμη μεταφράζονται σε ταχύτερη εναλλαγή στις σελίδες. Στα συν ότι φαίνεται να έχει μικρότερα περιθώρια και συνεπώς μικρότερες διαστάσεις (το πλάτος βασικά είναι γύρω στα 2,5 εκατοστά μικρότερο) και είναι πολύ ελαφρύτερο, αν και στο πλάι είναι αλήθεια βόλευε που είχε τα κουμπιά. Πάντως θα προτιμούσα να πω την αλήθεια να είχε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις και λίγο μεγαλύτερη οθόνη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Έχω βάλει στο μάτι το Kobo Aura One Waterproof eReader 7.8'' μιας και έχω ξεμείνει ακόμη με το Kindle 3rd generation...
elio_1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Παρέλαβα το cybook muse HD. Η επιλογή έγινε μιας και αντικατέστησε το odyssey της ίδια εταιρείας. Έχω διαβάσει περίπου 140 - 150 σελίδες μέχρι στιγμής, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, το interface είναι ίδιο με το προηγούμενο. Το μόνο που με προβλημάτισε λίγο ήταν η εισαγωγή του λογαριασμού adobe για τα drm καθώς και το ότι δεν αναγνώρισε μια sd card που χρησιμοποιούσα στο παλιό ereader. (χρειάστηκε format). 1
LongTom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Παρέλαβα το cybook muse HD. Η επιλογή έγινε μιας και αντικατέστησε το odyssey της ίδια εταιρείας. Έχω διαβάσει περίπου 140 - 150 σελίδες μέχρι στιγμής, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, το interface είναι ίδιο με το προηγούμενο. Το μόνο που με προβλημάτισε λίγο ήταν η εισαγωγή του λογαριασμού adobe για τα drm καθώς και το ότι δεν αναγνώρισε μια sd card που χρησιμοποιούσα στο παλιό ereader. (χρειάστηκε format). Καλορίζικο. Μπορείς να γράψεις πέντε πράματα στο πως είναι π.χ. η οθόνη, πως βλέπεις το λογισμικό(κολλήματα κ.ο.κ.) και πως είναι η αίσθηση ποιότητας; Διότι φαίνεται αξιόλογη πρόταση και ίσως βοηθήσει τρίτους να επιλέξουν.
29gk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, billdanos είπε Έχω βάλει στο μάτι το Kobo Aura One Waterproof eReader 7.8'' μιας και έχω ξεμείνει ακόμη με το Kindle 3rd generation... Iδια φαση κι εγω. Για πες τιμη κι αν το βρηκες στην Ελλαδα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 hours ago, 29gk said: Iδια φαση κι εγω. Για πες τιμη κι αν το βρηκες στην Ελλαδα. Ελλάδα όχι το συγκεκριμένο. Στο ebay από ευρωπαϊκή χώρα, βγαίνει κάπου στα 250ευρώ.
29gk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, billdanos είπε Ελλάδα όχι το συγκεκριμένο. Στο ebay από ευρωπαϊκή χώρα, βγαίνει κάπου στα 250ευρώ. Καλως, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα