Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω πολυ ,πλεον ομως βλεπω οτι δεν αποστελει στην ελλαδα ενω χτες  κανονικα μπορουσα να κανω  παραγγελια .ξερει καποιος τι γινεται;

Επεξ/σία από saul32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι σίγουρος ότι παραγγέλνεις το σωστό μοντέλο; Έτσι ακριβώς μπερδεύτηκε φίλος μου σήμερα και νόμιζε ότι το Paperwhite δεν το στέλνουν Ελλάδα λόγω... μπαταρίας εντός της συσκευής (είναι γνωστό πως εδώ και 1-2 χρόνια η Amazon δεν στέλνει μπαταρίες στην Ελλάδα , νομίζω λόγω αεροπορικών περιορισμών). Τελικά το "πρόβλημα" ήταν ακριβώς πως επέλεγε την συσκευή με τις προσφορές, η οποία δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα.

Πρέπει να πας εδώ και να επιλέξεις το "Without special offers".

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Τελικά έχεις δίκιο , επέλεγα την προσφορά . από ότι διάβασα για το συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει θέμα με τα pdf και τα epub .για το δεύτερο θα πρέπει να τα μετατρέπω σε mobi .. με κάνει λίγο διστακτικό γιατί τα περισσότερα αρχεία είναι σε epub μορφή και κάποια pdf.δεν ξέρω αν αξίζει .. υπάρχει κάποια εναλλακτική σε αυτή την τιμή και με εσωτερικό φωτισμό; Σκεφτόμουν δεύτερη επιλογή το kobo aura από Ελλάδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kindle και PDF είναι κακός συνδυασμός, δεν πάνε μαζί αυτά για πολλούς και διάφορους λόγους. Τα epub είναι το ελάχιστο κακό, καθώς μετατρέπονται σε mobi με ακρίβεια 100% μέσα σε δευτερόλεπτα με ένα κλικ (μέσω Calibre). Έχω Kindle εδώ και πάνω από 6 χρόνια και ποτέ δεν με προβλημάτισε το θέμα των epub. Αν όμως θέλεις οπωσδήποτε PDF, τότε καλύτερα να κοιτάξεις τις επιλογές που αναφέρει κατά καιρούς ο LongTom.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μήπως υπάρχει κάποιος ereader -simulator;

Έχω κάποια αρχεία που θέλω να δω πως θα φαίνονται σε ereader για να με βοηθήσει να καταλήξω στο αν θα πάρω τελικά κάτι ή όχι.

Επεξ/σία από sakura22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις απλώς να δεις πως μορφοποιείται το κείμενο ενός epub/mobi ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, νομίζω ότι το calibre θα σε καλύψει. Αρκεί να φορτώσεις το αρχείο στην εφαρμογή και να το ανοίξεις με ένα σκέτο διπλό κλικ.

Αν πάλι θέλεις να δεις πως φαίνεται μια οθόνη e-ink (και πόσο ανυπερθέτως ανώτερη είναι για τέτοιες δουλειές σε σχέση με αυτήν ενός tablet/laptop), τότε πρέπει να κοιτάξεις κάποιο ereader από κοντά. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους ! Καταρχήν είμαι φοβερα ευγνωμων σε όλους σας που συνεισφερατε σ'αυτο το θέμα και έτσι πήρα και γω μια γεύση. Σκοπέυω να πάρω ένα ereader καθότι το κινητο πια με έχει κουράσει και έχουν αρχισει να πονάνε τα μάτια μου. Αφού ερευνησα και ερευνησα, ξένα φόρουμ και αυτό και είδα και  βιντεακια απο έναν τύπο που παρουσιάζει ereaders  βρίσκομαι μπροστα στο εξης δίλημμα:
-paperwhite με 100 ευρω, που θα ειναι κατα πάσα πιθανότητα του αγίου βαλεντινου απο γερμανια(θα επιστρεψει φιλος οποτε θα μου το φερει)

Διορθωση: το paperwhite  εχει 80 ευρω σto saturn.de απο σημερα για οσους εχετε φιλους και συγγενεις στη Γερμανια. Ελλαδα νομιζω δε στελνουν

ή

-pocketbook hd 2 στα 150 ευρω, συν οσο ειναι τα μεταφορικά.

Με ενδιαφερουν τα pdf , τα epub τα μετατρεπω αν χρειαστεί.  Η αληθεια είναι ότι το budget μου είναι περιορισμενο, απλά με ενδιαφέρει μια μακροπροθεσμα καλή αγορά και γιαυτό δεν έχω αποκλεισει ακόμα το touch hd 2 , απ'τα βίντεο είδα ότι και το paperwhite κάτι κανει με τα pdf, λίγο [ιο ζόρι αλλα κάτι κανει.

Τέλοσπαντων, όσον αφορα την τιμή αξιζει τα 50 ευρω παραπανω το pocketbook  γιαυτά που προσφέρει σον τομεα pdf;

Ξέρω ότι ειναι θέμα προτεραιοτητων αλλα θα θελα να ακουσω τη γνωμη σας.  

Επεξ/σία από juggernaught
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα 6αρια ειναι ξεκουραστα στο διαβασμα? δεν μου φαινονται και τοσο μεγαλα...

στο Tolino μπορω να πεταξω μεσα αρχεια απο υπολογιστη ετσι?Μαλλον για κει με βλεπω, καλο deal φαινεται στα 57 με μεταφορικα 

Δημοσ.

Αν μιλάμε για απλό βιβλίο, τότε το 6άρι είναι το ιδανικό μέγεθος για μένα. Κάποιοι προτιμούν τις 7-8 ίντσες, αλλά έχοντας διαβάσει εκατοντάδες βιβλία σε Kindle από το 2011 νομίζω πως οι 6 είναι αρκετές (και φυσικά υπερέχουν σε φορητότητα).

Δημοσ.

Εφόσον διαβάζεις epub και κυρίως μυθιστορήματα το 6αρι είναι ταμάμ. Αν θες pdf και γενικά εικόνες-γραφήματα κτλ κτλ  τότε πας σε μεγαλύτερες διαστάσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω χαθεί λίγο στα προηγούμενα μηνύματα, πού μπορώ να αγοράσω το Pocketbook Touch HD 2; Μόνο ebay; Θήκη; Τι συν και πλην έχει με το kindle paperwhite εκτός των pdf; 

Επεξ/σία από Mr.Deo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...