ripper386 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 19 λεπτά πριν, c23 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά αρχικά! Μιας και μαζεύτηκαν τα λεφτά και περίμενα να δω τι θα βγάζαν οι εταιρείες, κατέληξα και εγώ σε αυτή τη συσκευή (στο γερμανικό store της Pocketbook βγαίνει στα 155ε). Οπότε μιας και πέρασαν 2 βδομάδες από αυτό το post, και φαντάζομαι την έχεις λειτουργήσει πιο πολύ, τι έχεις να πεις; Κάποιο θέμα με τη συσκευή; Διάρκεια μπαταρίας; Bugs; Φίλε στο Γερμανικό Store εννοείς του Amzon; Ποιο Pocketbook βγαίνει 155;
c23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 3 ώρες πριν, ripper386 είπε Φίλε στο Γερμανικό Store εννοείς του Amzon; Ποιο Pocketbook βγαίνει 155; όχι καλέ, στο official store: https://www.pocketbook-readers.de/detail/index/sArticle/179 Είναι το Touch HD 2 στα 149, και είχα κάνει λάθος, είναι +10 τα μεταφορικά για Ελλάδα. Άρα 159ε.
LongTom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, c23 είπε Καλησπέρα, Δεν είδα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι τώρα. Το μόνο που παραμένει συνεχώς και "ενοχλητικό" είναι το μικρό bug για την αρχική οθόνη/wallpaper όταν η συσκευή κλείνει. Δεν μπορώ να περάσω το εξώφυλλο του βιβλίου και έχω το στάνταρτ. Λειτουργεί κανονικά αυτό με την προεπιλογή πάντως. Κατά τα άλλα είναι όλα καλά. Πέρασα άλλα 190 βιβλία τις προάλλες και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γρήγορο και εύκολο UI, ακόμη και με τα ελληνικά υπομενού. Όλα σωστά μεταφρασμένα και όχι google translation. Γενικά στα 160 είναι πολύ καλή τιμή, όχι τιμή ευκαιρίας, αλλά σίγουρα πιστεύω παίρνεις αυτό που πληρώνεις. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, λειτουργούν όλα καλά. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα περίεργο ακόμη εκτός από PDF-epub. Θα δοκιμάσω προσεχώς και πολυτονικό Ελληνικό βιβλίο epub από το gutenberg για να δω πως τα πάει και εκεί. 1
c23 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, LongTom είπε Καλησπέρα, Δεν είδα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι τώρα. Το μόνο που παραμένει συνεχώς και "ενοχλητικό" είναι το μικρό bug για την αρχική οθόνη/wallpaper όταν η συσκευή κλείνει. Δεν μπορώ να περάσω το εξώφυλλο του βιβλίου και έχω το στάνταρτ. Λειτουργεί κανονικά αυτό με την προεπιλογή πάντως. Κατά τα άλλα είναι όλα καλά. Πέρασα άλλα 190 βιβλία τις προάλλες και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γρήγορο και εύκολο UI, ακόμη και με τα ελληνικά υπομενού. Όλα σωστά μεταφρασμένα και όχι google translation. Γενικά στα 160 είναι πολύ καλή τιμή, όχι τιμή ευκαιρίας, αλλά σίγουρα πιστεύω παίρνεις αυτό που πληρώνεις. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, λειτουργούν όλα καλά. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα περίεργο ακόμη εκτός από PDF-epub. Θα δοκιμάσω προσεχώς και πολυτονικό Ελληνικό βιβλίο epub από το gutenberg για να δω πως τα πάει και εκεί. Καλημέρα, Δε νομίζω πως είναι κάτι που ενοχλεί αυτό, αν και φαντάζομαι θα διορθωθεί με update. Αφού όλα τα άλλα λειτουργικά είναι μια χαρά.. Φαντάζομαι οι Γερμανοί δεν έχουν στα κοντινά κάποια μέρα που να κάνουν μειώσεις τιμών έτσι; Δύο τελευταίες ερωτήσεις: 1. Λειτουργείς καθόλου το RSS Reader του; Καθώς πιστεύω θα με βολέψει αρκετά με μερικά blog/site που διαβάζω. 2. Η διάρκεια της μπαταρίας του; Πόσο σε βγάζει περίπου; Αυτά, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
LongTom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, c23 είπε Καλημέρα, Δε νομίζω πως είναι κάτι που ενοχλεί αυτό, αν και φαντάζομαι θα διορθωθεί με update. Αφού όλα τα άλλα λειτουργικά είναι μια χαρά.. Φαντάζομαι οι Γερμανοί δεν έχουν στα κοντινά κάποια μέρα που να κάνουν μειώσεις τιμών έτσι; Δύο τελευταίες ερωτήσεις: 1. Λειτουργείς καθόλου το RSS Reader του; Καθώς πιστεύω θα με βολέψει αρκετά με μερικά blog/site που διαβάζω. 2. Η διάρκεια της μπαταρίας του; Πόσο σε βγάζει περίπου; Αυτά, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Καλησπέρα, Δεν ξέρω για τιμές και προσφορές στην Γερμανία, δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα όταν δεν κοιτάω να αγοράσω. Πάντως προσοχή στα έξοδα αποστολής-φορολογία, διότι με ήρθε μεγάλο καπέλο.... Δεν ξέρω για το RSS, έχω να το δω ως λειτουργία από το cybook orizon(ή ήταν το kobo glo...). Όπως και να έχει δεν ξέρω, ίσως να δεις στο mobileread εάν υπάρχει κάτι ανάλογο για τα pocketbook. Η μπαταρία είναι ανάλογη με κάθε άλλο e book reader που είχα πάρει καινούργιο, μέχρι τώρα είναι ~10% ανά κάμποσες ημέρες 2-3ωρου διαβάσματος δίχως wifi και μερικό φωτισμό(ανάλογα με την ώρα). 'Η ~15% για 17ωρους μαραθώνιους διαβάσματος στο αεροπλάνο-τρένο της επιστροφής Πάντως είναι αισθητά καλύτερο από το android energy pro που είχα πριν, διότι το firmware είναι καλύτερο και αποτελεσματικότερο.
sgiak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μπήκα μετά από καιρό στο νήμα γιατί ξέμεινα από ρίντερ και είπα να δω τα νέα. (ας περιμένει αυτό λίγο) Κι έπεσα πάνω στη συζήτηση για τις ανταλλαγές και τον δανεισμό. Για μένα τα σχόλια του χρήστη Gianis1996 εδώ κι εδώ είναι προφανώς εκφοβιστικά. Είναι σίγουρο ότι το νήμα το παρακολουθούν εταιρείες και τέτοια σχόλια θα τα έγραφαν άνετα εκπρόσωποί τους (διευκρινίζω ότι δεν γνωρίζω αν ο Gianis1996 είναι εκπρόσωπος εταιρείας). Κινδυνολογικό (προφανώς όχι κακοπροαίρετα) είναι και το σχόλιο του capiros εδώ. Αλλά φυσικά τέτοια σχόλια δεν πρέπει να φοβίζουν κανέναν. Για παρά πολλούς λόγους. Με σημαντικότερο το ότι κανείς δεν επιδιώκει προσωπικό οικονομικό όφελος από αυτή την ιστορία. Και τέλος πάντων αν με συλλάβουν για κλοπή βιβλίου θα είμαι ίσως ο πρώτος άνθρωπος στην παγκόσμια ιστορία κι αν καταδικαστώ γι αυτό το λες και τίτλο τιμής. Επειδή όμως όλες αυτές οι απειλές είναι τελικά κουτοπονηριές (γιατί αυτά είναι κουτοπονηριές κι όχι όσα χαρακτηρίζει ο Gianis1996) επιμένω στην ιδέα και προτείνω: 1) Αν διαβάσετε ένα ωραίο βιβλίο μη διστάσετε στιγμή να το δανείσετε, να το χαρίσετε ή να το προωθήσετε με κάθε τρόπο. Μαζέψτε τους γείτονες κάτω από το μπαλκόνι σας και αρχίστε την απαγγελία με ντουτούκα. Ούτε Gianis1996 ούτε κανένας άλλος δεν θα σας ενοχλήσει 2) Είμαι μέσα στη δημιουργία ομάδας βιβλιόφιλων αναγνωστών του insomnia.gr. Νομίζω ότι μπορούμε κάλλιστα να προγραμματίσουμε ακόμη και συναντήσεις σε μία παρουσίαση κάποιου βιβλίου. Μπορούμε να αρχίσουμε να ανταλλάσουμε φυσικά βιβλία, να τα συζητάμε, να τα παρουσιάζουμε με κάποιο κείμενο, να τα σχολιάζουμε κλπ Για οτιδήποτε είμαι διαθέσιμο για επικοινωνία (για το θέμα του ρίντερ, θα διαβάσω πρώτα κάποια πράγματα κι αν χρειαστεί θα επανέλθω) 5
roxthos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Βλέπω ότι είναι διαθέσιμο το Icarus illumina xl hd. Το έχει κανείς ή μήπως γνωρίζει αν αξίζει σε σχέση με το Kobo aura one?
sgiak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Επανέρχομαι στο θέμα της επιλογής ρίντερ, μετά από αρκετό ψάξιμο. Σκεφτόμουν Kobo aura H2O επειδή εμπιστεύομαι την Kobo κι επειδή απ’ όσα διάβασα το συγκεκριμένο είναι η εξέλιξη του θρυλικού Kobo aura HD. Μετά διάβασα εδώ τα σχόλια για το PocketBook Touch HD 2, το οποίο έχει καλύτερη ανάλυση. Η μόνη διαφορά που έχει η νέα έκδοση (με 2 στο τέλος) από την παλιότερη (PocketBook Touch HD σκέτο, χωρίς 2 στο τέλος) είναι η επιλογή για «ζεστό φως» που υποτίθεται είναι καλύτερο το βράδυ. Στο μεταξύ το παλιότερο μοντέλο υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα, τελική τιμή 150 ευρώ, ενώ την έκδοση 2 με το ζεστό φως, τη βρήκα 163 ευρώ με μεταφορικά από Γερμανία. Τελικά πήρα το 2, από περιέργεια για τον φωτισμό και ήδη το μετάνιωσα. Όχι για τα 13 ευρώ, αλλά για τον χρόνο που θα περιμένω μέχρι να φτάσει. Για να πω την αλήθεια άφησα την Kobo για την PocketBook επειδή επέλεξε την ίδια συσκευή ο LongTom (που όσα χρόνια παρακολουθώ το νήμα νομίζω έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία στις συσκευές και δεν γράφει μαρκετίστικες μπούρδες σαν τα αγγλόφωνα ριβιούς που διαβάζω εδώ κι εκεί). Και με την ευκαιρία, στο ψάξιμο που έκανα έπεσα πάνω σε ένα ωραίο ρώσικο σάιτ: https://e-ink-reader.ru/index_en.php
Giorgos241 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sgiak είπε Επανέρχομαι στο θέμα της επιλογής ρίντερ, μετά από αρκετό ψάξιμο. Σκεφτόμουν Kobo aura H2O επειδή εμπιστεύομαι την Kobo κι επειδή απ’ όσα διάβασα το συγκεκριμένο είναι η εξέλιξη του θρυλικού Kobo aura HD. Μετά διάβασα εδώ τα σχόλια για το PocketBook Touch HD 2, το οποίο έχει καλύτερη ανάλυση. Η μόνη διαφορά που έχει η νέα έκδοση (με 2 στο τέλος) από την παλιότερη (PocketBook Touch HD σκέτο, χωρίς 2 στο τέλος) είναι η επιλογή για «ζεστό φως» που υποτίθεται είναι καλύτερο το βράδυ. Στο μεταξύ το παλιότερο μοντέλο υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα, τελική τιμή 150 ευρώ, ενώ την έκδοση 2 με το ζεστό φως, τη βρήκα 163 ευρώ με μεταφορικά από Γερμανία. Τελικά πήρα το 2, από περιέργεια για τον φωτισμό και ήδη το μετάνιωσα. Όχι για τα 13 ευρώ, αλλά για τον χρόνο που θα περιμένω μέχρι να φτάσει. Για να πω την αλήθεια άφησα την Kobo για την PocketBook επειδή επέλεξε την ίδια συσκευή ο LongTom (που όσα χρόνια παρακολουθώ το νήμα νομίζω έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία στις συσκευές και δεν γράφει μαρκετίστικες μπούρδες σαν τα αγγλόφωνα ριβιούς που διαβάζω εδώ κι εκεί). Και με την ευκαιρία, στο ψάξιμο που έκανα έπεσα πάνω σε ένα ωραίο ρώσικο σάιτ: https://e-ink-reader.ru/index_en.php Πριν καποια χρονια ειχα παρει το Kobo mini. Καποια μερα το εβγαλα απο την τσαντα και μου ειχε σπασει η οθονη του (παρολο που το ειχα στην θηκουλα του κανονικα κλπ). Καθως μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ η συσκευη και δεν ηθελα να την αλλαξω ή να μπω στον κοπο να παρω αλλη (που δεν υπηρχε κιολας αντιστοιχη στην Ελληνικη αγορα) αποφασισα να στειλω ενα mail στην εταιρια για να μου πουν αν μπορω να επισκευασω καπως ο ιδιος την συσκευη ή να μου πουν αν υπαρχει καπου ενα service (και εξωτερικο) για να στειλω την συσκευη για επισκευη. Η εταιρια μου απαντησε οτι δεν μπορει να μου δωσει καποιο ανταλακτικο ή να μου προτείνει καποιο επισκευαστικο κεντρο. Τυχαινει να εχω μια εικονα απο την συσκευη ακομα. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω καποιον αναλογο reader σε καποια τιμη κοντα στα 50 Ευρω? Ειδα οτι παλια υπηρχε το TXTR Beagle με 15$ αλλα δεν μπορω να το βρω καπου. Το Kindle Touch δεν το βρηκα καπου. Το Nook μετ/μενο απο Αμερικη δεν αξιζει γιατι τα μεταφορικα κοστιζουν οσο η συσκευη. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Giorgos241
oykas2001 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Προσανατολίζομαι στο kobo aura 2, έχω πολλά pdf βιβλία, φαντάζομαι θα είναι οκ για αυτά. Έχω όμως και πολλά περιοδικά, κόμιξ κλπ, με αυτά τι παίζει; Θα φαίνονται ικανοποιητικά ή θα βλαστημώ; Σε λογικά πλαίσια πάντα μιλάω. Από την άλλη έβλεπα και το pocketbook touch hd, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα δω κάπου live και αυτό με προβληματίζει. Κάτι τέτοιο εναλλακτικό; Αγορά από Ελλάδα.
LongTom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2018 στις 10:21 ΜΜ, sgiak είπε Επανέρχομαι στο θέμα της επιλογής ρίντερ, μετά από αρκετό ψάξιμο. Σκεφτόμουν Kobo aura H2O επειδή εμπιστεύομαι την Kobo κι επειδή απ’ όσα διάβασα το συγκεκριμένο είναι η εξέλιξη του θρυλικού Kobo aura HD. Μετά διάβασα εδώ τα σχόλια για το PocketBook Touch HD 2, το οποίο έχει καλύτερη ανάλυση. Η μόνη διαφορά που έχει η νέα έκδοση (με 2 στο τέλος) από την παλιότερη (PocketBook Touch HD σκέτο, χωρίς 2 στο τέλος) είναι η επιλογή για «ζεστό φως» που υποτίθεται είναι καλύτερο το βράδυ. Στο μεταξύ το παλιότερο μοντέλο υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα, τελική τιμή 150 ευρώ, ενώ την έκδοση 2 με το ζεστό φως, τη βρήκα 163 ευρώ με μεταφορικά από Γερμανία. Τελικά πήρα το 2, από περιέργεια για τον φωτισμό και ήδη το μετάνιωσα. Όχι για τα 13 ευρώ, αλλά για τον χρόνο που θα περιμένω μέχρι να φτάσει. Για να πω την αλήθεια άφησα την Kobo για την PocketBook επειδή επέλεξε την ίδια συσκευή ο LongTom (που όσα χρόνια παρακολουθώ το νήμα νομίζω έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία στις συσκευές και δεν γράφει μαρκετίστικες μπούρδες σαν τα αγγλόφωνα ριβιούς που διαβάζω εδώ κι εκεί). Και με την ευκαιρία, στο ψάξιμο που έκανα έπεσα πάνω σε ένα ωραίο ρώσικο σάιτ: https://e-ink-reader.ru/index_en.php Καλό τύχη με το pocketbook. Προσωπικά το επέλεξα διότι καλύπτει τις δικές μου ανάγκες και θέλω να αλλάζω μάρκες για να δω εάν την δεδομένη στιγμή προσφέρουν κάτι που με ταιριάζει, ιδίως όταν η προηγούμενη συσκευή με απογοήτευσε. Έτσι δεν ισχύει ότι επειδή έχω εμπειρία και το διάλεξα == το καλύτερο. Παράδειγμα το kobo glo, με το οποίο βλαστήμησα μέχρι να βρω σταθερό update και το energi pro hd το οποίο είχε και μεγάλα μειονεκτήματα στο QC/ποιότητα κατασκευής και στο firmware. Απλά για να ξεκαθαρίσω τον λόγο τον οποίο αγοράζω και αναφέρω τις εντυπώσεις μου. Πάντως το pocketbook touch hd 2 μέχρι τώρα βγήκε πολύ καλό, δίχως προβλήματα. Επίσης μετά από αρκετό καιρό(2 χρόνια; ) το inkpad 2 δουλεύει όπως την πρώτη μέρα. Έτσι θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από την μακροβιότητα και ποιότητα των συσκευών της εταιρείας. Θεωρώ ότι την δεδομένη στιγμή προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό firmware-hardware-τιμής στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 6-8", ιδίως για αγοραστές που δεν θέλουν να πάρουν, το κατά τα άλλα πολύ καλό αν και "περιορισμένο", paperwhite (ή kobo aura hd 2). 21 ώρες πριν, Giorgos241 είπε Πριν καποια χρονια ειχα παρει το Kobo mini. Καποια μερα το εβγαλα απο την τσαντα και μου ειχε σπασει η οθονη του (παρολο που το ειχα στην θηκουλα του κανονικα κλπ). Καθως μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ η συσκευη και δεν ηθελα να την αλλαξω ή να μπω στον κοπο να παρω αλλη (που δεν υπηρχε κιολας αντιστοιχη στην Ελληνικη αγορα) αποφασισα να στειλω ενα mail στην εταιρια για να μου πουν αν μπορω να επισκευασω καπως ο ιδιος την συσκευη ή να μου πουν αν υπαρχει καπου ενα service (και εξωτερικο) για να στειλω την συσκευη για επισκευη. Η εταιρια μου απαντησε οτι δεν μπορει να μου δωσει καποιο ανταλακτικο ή να μου προτείνει καποιο επισκευαστικο κεντρο. Τυχαινει να εχω μια εικονα απο την συσκευη ακομα. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω καποιον αναλογο reader σε καποια τιμη κοντα στα 50 Ευρω? Ειδα οτι παλια υπηρχε το TXTR Beagle με 15$ αλλα δεν μπορω να το βρω καπου. Το Kindle Touch δεν το βρηκα καπου. Το Nook μετ/μενο απο Αμερικη δεν αξιζει γιατι τα μεταφορικα κοστιζουν οσο η συσκευη. Σε αυτά τα λεφτά δες είτε το tolino page, είτε κανένα kindle(απλό). Κάτω από 50 ευρώ δεν θα βρεις τίποτα να αξίζει, ακόμη και αυτά τα λεφτά, σε καινούργιο και οι μεταχειρισμένες συσκευές είναι ρίσκο. Επίσης οι συσκευές προ του 2016 σίγουρα θα έχουν χειρότερη μπαταρία. Από την άλλη, εάν αποφασίσεις να πας σε μεταχειρισμένο είναι καλό να δεις, εάν γίνεται, refurbished συσκευές από επίσημους κατασκευαστές. Τέλος το txtr beagle και να το βρεις, που είναι σχεδόν αδύνατο, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτό, καλύτερα να τα πιεις τα 15 ντάλαρς σε μπύρες που λέει ο λόγος.... 19 ώρες πριν, oykas2001 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Προσανατολίζομαι στο kobo aura 2, έχω πολλά pdf βιβλία, φαντάζομαι θα είναι οκ για αυτά. Έχω όμως και πολλά περιοδικά, κόμιξ κλπ, με αυτά τι παίζει; Θα φαίνονται ικανοποιητικά ή θα βλαστημώ; Σε λογικά πλαίσια πάντα μιλάω. Από την άλλη έβλεπα και το pocketbook touch hd, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα δω κάπου live και αυτό με προβληματίζει. Κάτι τέτοιο εναλλακτικό; Αγορά από Ελλάδα. Το pocketbook touch hd 2/inkpad 2 που κατέχω, έχουν εξαιρετική απόκριση σε σκαναρισμένα PDF και ακόμη καλύτερο σε truePDF. Δεν ξέρω για το μοδέλο που αναφέρεις. Οι εικόνες και τα κόμικ είναι γενικά καλύτερα στις 8+". Έτσι κοιτάς τέτοιες συσκευές εάν δεν θέλεις να βγάζεις τα μάτια σου. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από LongTom 2
oykas2001 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, LongTom είπε Το pocketbook touch hd 2/inkpad 2 που κατέχω, έχουν εξαιρετική απόκριση σε σκαναρισμένα PDF και ακόμη καλύτερο σε truePDF. Δεν ξέρω για το μοδέλο που αναφέρεις. Οι εικόνες και τα κόμικ είναι γενικά καλύτερα στις 8+". Έτσι κοιτάς τέτοιες συσκευές εάν δεν θέλεις να βγάζεις τα μάτια σου. Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αγορά από που όμως;;;
LongTom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, oykas2001 είπε Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αγορά από που όμως;;; Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι φίλοι που μένουν Ελλάδα. Εγώ αγόρασα το inkpad 2 από Γερμανία-Amazon.de που είχε τζάμπα μεταφορικά Δανία(που μένω). Πάντως τελευταία βγήκαν πολλές και καλές συσκευές στις ~8", από kobo έως kindle oasis, δεν πιστεύω ότι δεν θα βρεις κάτι που να καλύπτει τις απαιτήσεις/τιμή που θέλεις.
oykas2001 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, LongTom είπε Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι φίλοι που μένουν Ελλάδα. Εγώ αγόρασα το inkpad 2 από Γερμανία-Amazon.de που είχε τζάμπα μεταφορικά Δανία(που μένω). Πάντως τελευταία βγήκαν πολλές και καλές συσκευές στις ~8", από kobo έως kindle oasis, δεν πιστεύω ότι δεν θα βρεις κάτι που να καλύπτει τις απαιτήσεις/τιμή που θέλεις. Δυστυχώς Ελλάδα δεν βλέπω μεγαλύτερα των 6 ιντσών. Αν κάποιος πήρε το μάτι του κάποιο, ας πει. Παράξενο όμως...
sgiak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για Ελλάδα, εδώ μια λίστα με τους περισσότερους ρίντερς που κυκλοφορούν Εδώ μόνο οι Pocketbook Κι εδώ ο Pocketbook Touch HD (Βέβαια, αν προσέξεις στην Ελλάδα πουλάνε μόνο το Pocketbook Touch HD ruby red, το οποίο έχει μοβ χρώμα και δεν ξέρω αν σε πειράζει κάτι τέτοιο). Όπως έγραψα νωρίτερα το μόνο παραπάνω που έχει ο Touch HD 2 είναι η επιλογή να μετατρέπει το άσπρο «ψυχρό» φως σε κίτρινο «ζεστό» το οποίο υποτίθεται βοηθάει όταν διαβάζεις στο σκοτάδι.Δες το σχετικό βίντεο εδώ. Η δυνατότητα αυτή μου φαίνεται τελείως περιττή. Έτσι κι αλλιώς το φως το θες για το σκοτάδι. Αν ήταν καλύτερο το κίτρινο θα έβαζαν μόνο κίτρινο. Επιπλέον, βγαίνει λίγο φθηνότερο το 1 και καλύτερα να πάρεις από ελληνικό κατάστημα, ώστε αν κάτι πάει στραβά να μπορείς να εξυπηρετηθείς άμεσα. Τώρα αν επιμένεις να αγοράσεις Touch HD 2, δες στο ebay εδώ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από sgiak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα