Gianis1996 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεκτο. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2017 από Gianis1996
Konos93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 κοίτα giannis1996 ούτε το ψωμί από το χέρι του πεινασμένου πάμε να αρπάξουμε ,ούτε συνωμοτούμε για να βρεθεί κάπου ένα παλικάρι νεκρό. καλό θα ήτανε να έθετες με άλλο ύφος και ευγένεια τους προβληματισμούς σου όχι μόνο γιατί χαλάς τη κουβέντα. αλλά και γιατί μες τον αχταρμά σκέψεων και απόψεων πετάς ένα λινκ χρησιμοποιώντας τη μνήμη ενός θανόντα με τρόπο που μόνο εσύ χαμπαριάζεις και πάνω απ όλα προσβάλλοντας τον.
Conan2046 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 k h lexi vlaxos se pirakse k oxi h vlaxia pou les h oti pame ne klepsoume...ilikrina torα??? Βασικά εμένα θα με είχε πειράξει ο τρόπος που χρησιμοποιείς τον όρο βλάχο και βλαχιά αν ήμουν βλάχος, οι βλάχοι είναι περήφανοι για την καταγωγή τους όπως αντίστοιχα είναι ας πούμε οι κρητικοί. Για την παρανομία τώρα, είναι σαφώς παράνομο αλλά πραγματικά γιατί σε έχει πειράξει τόσο το να αγοράζουν και να ανταλλάζουν κάποιοι αγορασμένα βιβλία μεταξύ τους και δεν σε πειράζει ας πούμε όλη αυτή η τρομερή ποσότητα βιβλίων που κυκλοφορεί σε τορρεντάδικα;
Gianis1996 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) το link ηταν εκ παραδρομής κ διορθωθηκε. Βασικά εμένα θα με είχε πειράξει ο τρόπος που χρησιμοποιείς τον όρο βλάχο και βλαχιά αν ήμουν βλάχος, οι βλάχοι είναι περήφανοι για την καταγωγή τους όπως αντίστοιχα είναι ας πούμε οι κρητικοί. Για την παρανομία τώρα, είναι σαφώς παράνομο αλλά πραγματικά γιατί σε έχει πειράξει τόσο το να αγοράζουν και να ανταλλάζουν κάποιοι αγορασμένα βιβλία μεταξύ τους και δεν σε πειράζει ας πούμε όλη αυτή η τρομερή ποσότητα βιβλίων που κυκλοφορεί σε τορρεντάδικα; κ εγω βλαχος ειμαι....αλλα βιβλια δεν -ανταλλάσσω ετσι- Βλάχος =κουτοπόνηρος ...ενταξει τωρα θα πρεπει να αναλύουμε κ αυτα .. .κάποιοι μπορει να μην παρεξηγηθούν απο την κλεψιά αλλα απο αυτά εεε? ...ας ειναι ,Ελλάδα ζουμε ,αλίμονο . .δεν με πειραζει καθολου, αλλα εινα παρανομο... ενταξει δεν θα απανταω στην φιλοφια του καθενός για ενα πράγμα που ειναι εκτος νόμου.... ας παρέμβει η αστυνομια η οι εκδοτικοι οικοι κ ας αναπτύξει ο καθενας εκει την φιλοσοφία . να εισε καλα φιλε μου... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2017 από Gianis1996
Havik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 το link ηταν εκ παραδρομής κ διορθωθηκε. κ εγω βλαχος ειμαι....αλλα βιβλια δεν -ανταλλάσσω ετσι- Βλάχος =κουτοπόνηρος ...ενταξει τωρα θα πρεπει να αναλύουμε κ αυτα .. .κάποιοι μπορει να μην παρεξηγηθούν απο την κλεψιά αλλα απο αυτά εεε? ...ας ειναι ,Ελλάδα ζουμε ,αλίμονο . .δεν με πειραζει καθολου, αλλα εινα παρανομο... ενταξει δεν θα απανταω στην φιλοφια του καθενός για ενα πράγμα που ειναι εκτος νόμου.... ας παρέμβει η αστυνομια η οι εκδοτικοι οικοι κ ας αναπτύξει ο καθενας εκει την φιλοσοφία . να εισε καλα φιλε μου... Δεν νομίζω ότι ο δανεισμός είναι παράνομος.... δλδ αν ήταν λέσχη βιβλίου με 5, 10 μέλη και αγόραζαν βιβλία (hard copies) και τα αντάλλαζαν μεταξύ τους και αυτοί παράνομοι? Οι εθνική βιβλιοθήκη και γενικά οι βιβλιοθήκες είναι παράνομες; Επίσης είτε αν μου δανείσουν ένα βιβλίο είτε αν το κατεβάσω αν είναι αξιόλογο τότε θα το αγοράσω για συλλογή και για να μπορώ να το δανείσω και εγώ με την σειρά μου, αυτοί που θίγονται είναι (είτε βιβλία είτε ταινίες) είναι αυτοί που το έργο τους είναι κάτω του μετρίου (με το κιλό που λέμε) και πάνε για την αρπαχτή, με την ίδια λογική να καταργήσουμε και τα review, αν ο άλλος είναι ανυποψίαστος θα έχεις περισσότερες πωλήσεις, αν δλδ αυτό που πουλάς είναι μλκια και δεν το ξέρει ο άλλος το προμοτάρεις και λίγο και όλα μια χαρά! Επίσης κάποιος μπορεί να μην έχει τα χρήματα να αγοράσει 10 βιβλία, το ότι θα διαβάσει 3 που αγόρασε και άλλα 7 που δανείστηκε δεν είναι διαφυγόντα κέρδη… τα άλλα ούτος ή άλλος δεν θα τα αγόραζε. Τέλος να μην πω τπτ που πολλές φορές το ebook έχει ίδια τιμή με το hard copy…. 1
Conan2046 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι ο δανεισμός είναι παράνομος.... δλδ αν ήταν λέσχη βιβλίου με 5, 10 μέλη και αγόραζαν βιβλία (hard copies) και τα αντάλλαζαν μεταξύ τους και αυτοί παράνομοι? Οι εθνική βιβλιοθήκη και γενικά οι βιβλιοθήκες είναι παράνομες; Επίσης είτε αν μου δανείσουν ένα βιβλίο είτε αν το κατεβάσω αν είναι αξιόλογο τότε θα το αγοράσω για συλλογή και για να μπορώ να το δανείσω και εγώ με την σειρά μου, Είναι ένα θέμα αυτό με τα ψηφιακά βιβλία. Ως τώρα τα βιβλία σε χαρτί τα ανταλλάσσαμε, τα δανείζαμε, πήγαιναν σε παλαιοβιβλιοπωλεία και πουλιόνταν ξανά. Και νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς το κάναμε με χαρά και φυσικά εμπλουτίζαμε την δική μας συλλογή με όσα βιβλία αντέχαμε. Ξαφνικά τα ψηφιακά μπορούμε να τα έχουμε σε μερικές συσκευές μόνο αν θέλουμε να είμαστε νόμιμοι.
bilisios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Είναι ένα θέμα αυτό με τα ψηφιακά βιβλία. Ως τώρα τα βιβλία σε χαρτί τα ανταλλάσσαμε, τα δανείζαμε, πήγαιναν σε παλαιοβιβλιοπωλεία και πουλιόνταν ξανά. Και νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς το κάναμε με χαρά και φυσικά εμπλουτίζαμε την δική μας συλλογή με όσα βιβλία αντέχαμε. Ξαφνικά τα ψηφιακά μπορούμε να τα έχουμε σε μερικές συσκευές μόνο αν θέλουμε να είμαστε νόμιμοι. Κάτι παρόμοιο είχε επιχειρήσει να κάνει η Microsoft πριν βγει το xbox one αλλά έφαγε την κατακραυγή του κοινού και το απέσυρε. Προφανώς το να μην σου επιτρέπει να δανείζεις το βιβλίο που αγόρασες δεν είναι παράνομο (γιατί έχεις συμφωνήσει με αυτό πριν το πληρώσεις) αλλά είναι ανήθικο.
SilverCloak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μ' αρέσει που τσιμπάτε όλοι με τα trolls - CJW (Corporate Justice Warriors). Report και έξω από την πόρτα. 1
visualizer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν ενδιαφέρεται κάποιος για ebook reader μπορεί να ρίξει μια ματιά στο pocketbook inkpad 8 " που δίνω http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/varioustablets/1051961-pocketbook-inkpad-2-8/
capiros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παίδες, ειναι παράνομο να μοιράζεται βιβλία τα οποία προηγουμένως έχετε ξεκλειδώσει. Γεγονός. Υπάρχει η δυνατότητα να φορτωθεί ενα e-book σε διαφορετικές συσκευες και αυτο θεωρείται αντίστοιχο με το να δανείζεις ενα βιβλίο. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ειμαι παθών, αν δεν θέλετε να ξημερώσει η δίωξη στο σπίτι σας με εισαγγελείς και όλο το πακέτο, ξεχάστε τα φόρα παρτίδα μηνύματα. Να σας ενημερώσω ότι ακόμα και να σκαναρεται ενα βιβλίο μόνο για προσωπική χρήση και δεν το δώσετε πουθενα, ειναι παράνομο. Να ξεκλειδώσετε ενα προστατευμενο ειναι παράνομο. Αν γινει ο έλεγχος που προανεφερα, κατασχονται όλα. Οτι συνδεεται με φυσικο η δυκτιακό τρόπο με το pc που εχετε τα αρχεια, κατασχεται. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι και γιατί σας το λέω. Μην βρεθείτε στο δρόμο για ψύλλου πήδημα. Μετρήστε το ρίσκο, τις πιθανότητες να στραβώσει και κάντε ότι σας φωτίσει. Για επιδόρπιο σας λέω ότι 100% σε ότι κάνετε, θα μπει και αυτος που θα σας καρφώσει. Το νού σας στους Εφιάλτες. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2017 από capiros
Conan2046 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Να ξεκλειδώσετε ενα προστατευμενο ειναι παράνομο. Α Για το συγκεκριμένο δεν είμαι σίγουρος, Είναι η δίκαιη χρήση. Έχω δικαίωμα για 4 συσκευές, η πρώτη είναι ο υπολογιστής που το κατεβάζω και η δεύτερη η συσκευή που το φορτώνω, μένουν 2 συσκευές, μόνο που δεν είναι διόλου απίθανο να αλλάξω reader να έχω αλλάξει και υπολογιστή πάνε και οι 4 φορές. Τι γίνεται; Πρέπει να κρατήσω την δεύτερη συσκευή για πάντα; Δεν έχω δικαίωμα να διαβάζω όποτε θέλω τα βιβλία που έχω για όσα χρόνια θέλω; Δεν νομίζω κανένα δικαστήριο να δικάσει κάποιον επειδή έχει κρατήσει αντίγραφα των βιβλίων που έχει αγοράσει.
capiros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλέ μου άνθρωπε, αν κάνεις κάτι τέτοιο δεν θα το ξέρει κανενας εφόσον δεν το δεί και δεν ενδιαφερθεί να το ψάξει, και στο τέλος δεν τους ενδιαφέρει, όχι γιατί ειναι καλοί αλλα γιατί δεν ειναι δυνατόν να ελεγξουν τι κάνει ο καθενας στο σπίτι του. Αν όμως υπάρξει υποψία ότι γινεται ανταλλαγή "σπασμένων" σε ευρος που πιστευουν ότι εχουν ζημιά ή έστω δημιουργείται η εντύπωση ότι ευκολα κάποιοι μπορουν να κάνουν αυτο που συζητάμε, τότε να εισαι σίγουρος ότι θα μπουν στο σπίτι κάποιου από την λεγάμενη κοινότητα. Τοτε,στην καλύτερη θα χασεις ότι ηλεκτρονικό σχετίζεται με το υπολογιστή και θα τρεχεις 2-3 χρόνια στα δικαστήρια για να φας ενα καλό πρόστιμο 10-15 χιλιαδων και μια αναστολή φυλάκισης. Το χειρότερο ειναι να μεινεις στο δρόμο χωρις να καταλάβεις από που σου ήρθε. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου αυτα. Δεν θα επανέλθω, να βοηθήσω προσπαθω.
ripper386 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε, μια ιδέα ήταν, αφού υπάρχουν τόσες ενστάσεις μην επιδιδόμαστε σε υποθετικές τρομοκαταστάσεις. Ας αγοράζει κι ας κατεβάζει ο καθένας ότι θέλει παίρνοντας το ρίσκο που του αναλογεί.Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
visualizer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλέ μου άνθρωπε, αν κάνεις κάτι τέτοιο δεν θα το ξέρει κανενας εφόσον δεν το δεί και δεν ενδιαφερθεί να το ψάξει, και στο τέλος δεν τους ενδιαφέρει, όχι γιατί ειναι καλοί αλλα γιατί δεν ειναι δυνατόν να ελεγξουν τι κάνει ο καθενας στο σπίτι του. Αν όμως υπάρξει υποψία ότι γινεται ανταλλαγή "σπασμένων" σε ευρος που πιστευουν ότι εχουν ζημιά ή έστω δημιουργείται η εντύπωση ότι ευκολα κάποιοι μπορουν να κάνουν αυτο που συζητάμε, τότε να εισαι σίγουρος ότι θα μπουν στο σπίτι κάποιου από την λεγάμενη κοινότητα. Τοτε,στην καλύτερη θα χασεις ότι ηλεκτρονικό σχετίζεται με το υπολογιστή και θα τρεχεις 2-3 χρόνια στα δικαστήρια για να φας ενα καλό πρόστιμο 10-15 χιλιαδων και μια αναστολή φυλάκισης. Το χειρότερο ειναι να μεινεις στο δρόμο χωρις να καταλάβεις από που σου ήρθε. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου αυτα. Δεν θα επανέλθω, να βοηθήσω προσπαθω. Oλα αυτα στο Ελλαδισταν ; το αλλο με τον τοτο το ξερεις ;
c23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Στις 17/12/2017 στις 5:46 ΜΜ, LongTom είπε Λοιπόν, επειδή μετά από πέσιμο το Energi(y; δεν ξέρω τι είναι εδώ λόγω εταιρικών τρικ) pro hd μου έκανε νερά και έχει σπάσει η οθόνη στην άκρη, το έδωσα δρόμο και πήρα το νέο pocketbook touch hd 2. Μέχρι τώρα(2 κάτι μέρες) δεν το έχω μετανιώσει. Τουλάχιστον από άποψη συσκευής, διότι έκανα βλακεία και δεν είδα καλά μεταφορικά/φόρους και πλήρωσα καπέλο >35€(από ~150 στα 190€).... Σίγουρα δεν είναι συσκευή για 190 ευρώ, αλλά στα 140-150 που θα την βρει κάποιος στην Γερμανία αξίζει. Το λογισμικό είναι λίγο ανανεωμένο του Inkpad 2 που έχω, δεν έχει κανένα πρόβλημα και τα μενού είναι καλά μεταφρασμένα στα Ελληνικά. Η αίσθηση είναι πολύ καλή και είναι πολύ ελαφρύ.Έχει 4 διαφορετικά κουμπιά, με μπρος-πίσω, μενού και home. Όλα λειτουργούν άψογα, αν και θα προτιμούσα να είχε και πλάγια κουμπιά. Τώρα είναι περίεργο να το συνηθίσεις, αλλά επειδή είναι πολύ ελαφρύ κάθεται καλά στο χέρι. Πέρασα βιβλία στο άψε σβήσε, μάλιστα απλά "πέταξα" την microSD μέσα για να δω τι θα γίνει και δούλεψε με τους φακέλους που είχαν μέσα από το energy pro. Τώρα έχει καμία 5GB στην κάρτα και ~1 στην μνήμη, δουλεύει μια χαρά και όσο γρήγορα όσο ήταν άδειο. Τα PDF πετάνε και έχει όλα τα "εργαλεία" του inkpad 2. Το δοκίμασα σε σκαναρισμένο(δεν το πρόσεξα ότι ήταν PDF) και δούλεψε πολύ καλά, με δεδομένους τους περιορισμούς τέτοιων αρχείων. Η οθόνη έχει επιλογή για soft φωτισμό, είναι όντως καλύτερο την νύκτα με λιγότερο μπλε. Έχει και "αυτόματο" φωτισμό, βασισμένο στο εσωτερικό ρολόι. Δεν το δοκίμασα. Η οθόνη δεν έχει κάποιο ορατό πρόβλημα και ο φωτισμός είναι 90% απόλυτα ομοιογενής, εκτός από το κάτω μέρος που είναι τα LED και έχει τις συνηθισμένες διαφορές. Στα κακά τώρα, είναι ότι εάν επιλέξεις πληροφορίες ώρας-μπαταρίας όταν διαβάζεις, σου "κρατάει" μια μπαμπάτσκια μπάρα στο πάνω μέρος, έξτρα με αυτήν που έχει κάτω για την σελίδα. Είναι 100% σπατάλη χώρου. Στην αρχή είχε κάποια glitch στην μπαταρία και στο άνοιγμα στην σελίδα, αλλά δεν τα ξαναείδα. Το μόνο bug μέχρι τώρα είναι στο screensaver, που δεν παρουσιάζει αυτό που επιλέγεις. Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται στο epub που έχω. Συμπερασματικά οι πρώτες εντυπώσεις από χρήση λίγων ημερών είναι εξαιρετικές. Δεν έχω σοβαρό πρόβλημα σε κάτι μέχρι τώρα. Καλησπέρα και καλή χρονιά αρχικά! Μιας και μαζεύτηκαν τα λεφτά και περίμενα να δω τι θα βγάζαν οι εταιρείες, κατέληξα και εγώ σε αυτή τη συσκευή (στο γερμανικό store της Pocketbook βγαίνει στα 155ε). Οπότε μιας και πέρασαν 2 βδομάδες από αυτό το post, και φαντάζομαι την έχεις λειτουργήσει πιο πολύ, τι έχεις να πεις; Κάποιο θέμα με τη συσκευή; Διάρκεια μπαταρίας; Bugs;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα