Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το paperwhite από amazon.de χωρίς διαφημίσεις, για παράδοση Γερμανία (για όσους έχουν γνωστούς εκεί)

είναι στα 80 ευρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανεις άποψη για το tolino epos; Τα 6αρια μου φαίνονται μικρά. Ή να προτείνει κάτι αντίστοιχο; Απο Ελλάδα αγορά...ή κάτι απο uk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι ανάμεσα σε Illumina XL HD και Boyue T80s, 7.8 Inch, 300ppi 1gb ram, A9 quad-core cpu και η δυο συσκευές είναι ίδιες η μια είναι κινέζικη και την άλλη την υιοθέτησε η Icarus, το epos το μόνο καλό σε σχέση με αυτές είναι το φως που αλλάζει χρώμα κατά άλλα από specs είναι πίσω, από software δεν ξέρω.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Το πρώτο το έχω δει αλλά είναι προπαραγγελια και δεν ξέρω μεταφορικά. Το δεύτερο αν είναι μόνο άπο Κίνα δεν θα ασχοληθώ

Δημοσ.

Τα μεταφορικά είναι 15€, το άλλο μάλλον είναι μόνο από κίνα, φυσικά υπάρχει και περίπτωση τελωνείου από εκεί, δεν το έχω δει κάπου σε EU, τώρα αν απορρίπτεις αυτά τα δυο δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω, έχω απορρίψει όλες τις άλλες συσκευές και δεν ασχολούμαι… αρχικά περίμενα το kobo και πάει και μου βγάζει νέο σαπακι με «θερμά» ledakia… παλιά κράζαμε τις οθόνες γιατί κιτρινίζουν και τι ωραία που είναι ή νέα carta (vs pearl) που είναι τόσο άσπρη .. και τώρα τις κιτρινίζουμε ηθελημένα, φυσικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό μιας και φαίνετε όντως να είναι πιο ξεκούραστη η οθόνη, το πρόβλημα είναι ότι τα pdf θα είναι πάλι εφιάλτης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιαφέρουν τα pdf καθώς έχω πάρα πολλά βιβλία και περιοδικά σε αυτή τη μορφή. Θα περιμένω το πρώτο να γίνει διαθέσιμο ευρέως... Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αν κάποιος έχει κάτι ακόμα, ευπρόσδεκτος φυσικά.

Επεξ/σία από oykas2001
Δημοσ.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο έχουν μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου έκπτωση 50% σε όλα τα Ebooks...προσωπικά αγόρασα κάμποσα!!
https://www.metaixmio.gr/el/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1

Δημοσ.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο έχουν μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου έκπτωση 50% σε όλα τα Ebooks...προσωπικά αγόρασα κάμποσα!!

https://www.metaixmio.gr/el/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1

Πολύ καλή είδηση για μένα που σκόπευα να αγοράσω  το "Ο Καλός Λύκος", κρίμα που το Μεταίχμιο δεν έχει περισσότερα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 3€ το "21 ιστορίες και Το κοράκι" με χαρακτηριστικές ιστορίες του Πόε από όλα τα ήδη. Για αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου μαζί του ή δεν έχουν διαβάσει όλες τις ιστορίες που περιέχει η έκδοση ένα έχω να πω, αγοράστε το...ΧΘΕΣ. Νομίζω είναι αδύνατο να τονίσω το πόσο πολύ συμφέρει. Δίνεις 3€ και παίρνεις 22 διαμάντια!

Επεξ/σία από bilisios
Δημοσ.

Εχει 754 σε Ebook!!! δεν τα λες και λίγα!!!

https://www.metaixmio.gr/el/catalog/ebook

Όντως, καλά πως γίνεται;

Πήγα ψηλά στις κατηγορίες και φαίνονται καμιά 100ή εκ των οποίων 35 λογοτεχνικά.

Πηγαίνοντας πιο κάτω  τώρα που το είπες φαίνονται τα 754 που λες και στο εύρος τιμών.

Τι γίνεται υπάρχουν βιβλία φαντάσματα που είναι αταξινόμητα;

Δημοσ.

Όντως, καλά πως γίνεται;

Πήγα ψηλά στις κατηγορίες και φαίνονται καμιά 100ή εκ των οποίων 35 λογοτεχνικά.

Πηγαίνοντας πιο κάτω  τώρα που το είπες φαίνονται τα 754 που λες και στο εύρος τιμών.

Τι γίνεται υπάρχουν βιβλία φαντάσματα που είναι αταξινόμητα;

Ναι και εγώ έτσι την πάτησα στην αρχή!!! Δεν τα έχουν βάλει σε κατηγορίες πρέπει να τα δεις όλα μαζί για να στα βγάλει όλα!!! Έχει πάρα πολλά ''διαμάντια''...προσωπικά έχω αγοράσει καμιά δεκαριά βιβλία μέχρι τώρα και μάλλον θα πάρω μερικά ακόμα μέχρι μεθαύριο..!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και εγώ έτσι την πάτησα στην αρχή!!! Δεν τα έχουν βάλει σε κατηγορίες πρέπει να τα δεις όλα μαζί για να στα βγάλει όλα!!! Έχει πάρα πολλά ''διαμάντια''...προσωπικά έχω αγοράσει καμιά δεκαριά βιβλία μέχρι τώρα και μάλλον θα πάρω μερικά ακόμα μέχρι μεθαύριο..!!!

Πες και σε εμάς κανένα καλό (εκτός των αστυνομικών, που βγαίνουν με το κιλό)!

Επεξ/σία από bilisios
Δημοσ.

Πες και σε εμάς κανένα καλό (εκτός των αστυνομικών, που βγαίνουν με το κιλό)!

Tώρα το λες βέβαια για το Μεταίχμιο που ειδικεύεται στα αστυνομικά. 

Αν σε ενδιαφέρει το είδος έχει 2 βιβλία του Marc Ferro ο οποίος είναι ιστορικός, 4,5 και 5 ευρώ και είναι πολύ καλά.

Η Ρουθ επίσης είναι πολύ καλό αν και παλιό αν δεν το έχεις διαβάσει. 

Δημοσ.

Καλημέρα. 

Ορμώμενη από την προσφορά παρήγγειλα από Μεταιχμιο, αλλά τα βιβλία ΔΕΝ ειναι drm free   :mad: . Yπάρχει κάποιο plugin για το calible ή κάποια εύκολη σε διαδικασία εφαρμογή για να το περάσω στο kindle?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...