bilisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το kindle δε διαβαζει καλα pdf θα επαιρνα ταμπλετα για αυτη τη δουλεια. Τα γραμαμτα ειναι μικρα δε μποερις να τα αυξησεις και στο τελος του κειμενου εμφανιζονται προβληματακια. Παιδιά επειδή το ακούω συχνά αυτό (όπως είπα και δύο πόστ παραπάνω) δεν χρειάζεται να σας απασχολεί το ότι δεν διαβάζει σωστά pdf από την στιγμή που υπάρχει το koreader. Και επιμένω σε αυτό, γιατί υπήρξαν πάρα πολλά άτομα που δεν αγόρασαν eReader εξαιτίας αυτού του επιχειρήματος!
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το οποίο koreader βέβαια θέλει jailbreak της συσκευής (αν υποθέσουμε ότι αυτή βρίσκεται στο κατάλληλο firmware, αλλιώς ίσως χρειαστεί downgrade), κάτι που πιθανώς ακυρώνει την εγγύηση, που πιθανώς δεν θα μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα και απλώς θέλει ένα e-reader κλπ. Φαίνεται καλή περίπτωση πάντως. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από nzeppos 1
bilisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το οποίο koreader βέβαια θέλει jailbreak της συσκευής (αν υποθέσουμε ότι αυτή βρίσκεται στο κατάλληλο firmware, αλλιώς ίσως χρειαστεί downgrade), κάτι που πιθανώς ακυρώνει την εγγύηση, που πιθανώς δεν θα μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα και απλώς θέλει ένα e-reader κλπ. Φαίνεται καλή περίπτωση πάντως. Installing instructions: - install "Files Monitor" (https://www.mobileread.com/forums/sho...d.php?t=218283) - Put the image included in the zip (called "koreader.png") in the main folder of your kobo and disconnect it from your computer. Open the image on the reader, go back to the home and then, just to be extra-safe, reboot it. - Extract the remaining content of the zip in the ".kobo" directory (both KoboRoot.tgz and the koreader folder) Δεν είναι και τόσο δύσκολο νομίζω. Επίσης δεν ακυρώνει το μαμίσιο software μπορείς όποτε θέλεις να ανοίξεις όποιο απ΄τα δύο θέλεις. Για το firmware που λες, κάθε δύο μήνες βγαίνει καινούργια stable έκδοση που υποστηρίζει κάθε καινούργιο firmware ( τουλάχιστον για τα pocketbook και kobo).Τέλος απ'τον τρόπο που γίνεται η εγκατάσταση δεν μου φαίνεται να επηρεάζει την εγγύηση χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος!
tarantules Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν ενδιαφέρετε κάποιος για το Inkbook Prime 6" στείλτε μου Pm.Το δίνω γιατί τελικά δεν με βόλεψε.Η αγγελία μου.
Konos93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) κάποια στιγμή θα ανεβάσω κι έναν οδηγό στα ελληνικά αλλα παίζει να το καθηστερήσω λόγω φανταριλικίου kobo aura του 2011 με Koreader να τα διαβάζω σε αρχεία μορής djvu μαζί me boomarks νομίζω πως δεν χρειάζεται να αγωράσω ξανά βιβλίο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από Konos93 2
Havik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κατάλαβα τι κάνεις με το μαραφέτι, πλέον με τις σύγχρονες κάμερες σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι αναγνώσιμο, αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πόσταρες δυο φορές το κείμενο?
Konos93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 η δευτερη έχει διπλάσιες ιντζες τσέκαρε καλύτερα αυτό https://forum.diybookscanner.org/viewtopic.php?f=14&t=3364&start=30 1
aristidis540 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 παιδια που εχει εναν οδηγό για εγκατάσταση koreader στο kindle...
bilisios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 παιδια που εχει εναν οδηγό για εγκατάσταση koreader στο kindle... https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=209276 1
Pansp32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα στους βιβλιοφάγους του insomnia. Είναι ένα thread που δεν είχα επισκεφτεί μέχρι πρόσφατα. Είχα το trekstor ebook reader 3 εδώ και πολλά χρόνια μέχρι που για κάποιο λόγο τα έπαιξε. Για να μην τα πολυλογώ έλεγα να πάρω ένα καινούργιο και είχα σχεδόν καταλήξει στο (γνωστό) Pocketbook Touch HD. Όμως με αρκετή ενασχόληση κατάφερα και επανέφερα το ereader της trekstor και με κάτι πατέντες το έκανα να δουλέψει. Οπότε έχω μπει σε δίλλημα αν αξίζει να πάρω καινούργιο. Εξηγούμαι: 1) Τότε δεν ήξερα ότι δεν έχει ink οθόνη αλλά lcd (της κακιάς ώρας). Άρα μάλλον το λες και "tablet" μόνο για βιβλία. Επομένως υποθέτω πως με μία τυχόν αναβάθμιση θα πάω σε πραγματική ink οθόνη και σε καλύτερη εμπειρία. 2) Αυτό που έχω είναι 7' και με είχε βολέψει ενώ τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά είναι 6'. Ούτε ένα μεγαλύτερο από 6' δεν υπάρχει π.χ στο skroutz. Να προχωρήσω σε αγορά νέου ή όχι; Δεν μπορώ να αποφασίσω. Καμιά γνώμη; Για να προλάβω τυχόν ερώτηση: α) Και εγώ θείο ψωνίζω. Official e-book δεν έχει νόημα με αυτές τις τιμές. Αν είναι παίρνω κανονικό βιβλίο σε σχεδόν ίδια τιμή(που έτσι κι αλλιώς παίρνω). Ξέρω ότι για pdf μάλλον tablet είναι καλύτερα αλλά ακόμα και στο κουτσουρεμένο ereader της trekstor είναι πιο ξεκούραστο από καθαρό tablet. Άσχετα αν κάνει κάποια δευτερόλεπτα να αλλάξει σελίδα και τα σχετικά. Εξάσκησα την υπομονή μου με δαύτο. β) Σε κάποια φάση είχα καταντήσει να διαβάζω 6-8 βιβλία το μήνα οπότε ναι το ereader τα παραέβγαλε τα λεφτά του.
bilisios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα στους βιβλιοφάγους του insomnia. Είναι ένα thread που δεν είχα επισκεφτεί μέχρι πρόσφατα. Είχα το trekstor ebook reader 3 εδώ και πολλά χρόνια μέχρι που για κάποιο λόγο τα έπαιξε. Για να μην τα πολυλογώ έλεγα να πάρω ένα καινούργιο και είχα σχεδόν καταλήξει στο (γνωστό) Pocketbook Touch HD. Όμως με αρκετή ενασχόληση κατάφερα και επανέφερα το ereader της trekstor και με κάτι πατέντες το έκανα να δουλέψει. Οπότε έχω μπει σε δίλλημα αν αξίζει να πάρω καινούργιο. Εξηγούμαι: 1) Τότε δεν ήξερα ότι δεν έχει ink οθόνη αλλά lcd (της κακιάς ώρας). Άρα μάλλον το λες και "tablet" μόνο για βιβλία. Επομένως υποθέτω πως με μία τυχόν αναβάθμιση θα πάω σε πραγματική ink οθόνη και σε καλύτερη εμπειρία. 2) Αυτό που έχω είναι 7' και με είχε βολέψει ενώ τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά είναι 6'. Ούτε ένα μεγαλύτερο από 6' δεν υπάρχει π.χ στο skroutz. Να προχωρήσω σε αγορά νέου ή όχι; Δεν μπορώ να αποφασίσω. Καμιά γνώμη; Για να προλάβω τυχόν ερώτηση: α) Και εγώ θείο ψωνίζω. Official e-book δεν έχει νόημα με αυτές τις τιμές. Αν είναι παίρνω κανονικό βιβλίο σε σχεδόν ίδια τιμή(που έτσι κι αλλιώς παίρνω). Ξέρω ότι για pdf μάλλον tablet είναι καλύτερα αλλά ακόμα και στο κουτσουρεμένο ereader της trekstor είναι πιο ξεκούραστο από καθαρό tablet. Άσχετα αν κάνει κάποια δευτερόλεπτα να αλλάξει σελίδα και τα σχετικά. Εξάσκησα την υπομονή μου με δαύτο. β) Σε κάποια φάση είχα καταντήσει να διαβάζω 6-8 βιβλία το μήνα οπότε ναι το ereader τα παραέβγαλε τα λεφτά του. Αν έχεις την δυνατότητα τώρα (που για να ρωτάς μάλλον θα την έχεις) τότε ναι, σίγουρα να πάρεις. Αξίζει να πάρεις ακόμα κι αν διαβάζεις 2-3 τον μήνα όχι 6-8 που λες εσύ. Για το μέγεθος της οθόνης χρειάζεται να ανησυχείς μόνο αν η πλειοψηφία των βιβλίων που διαβάζεις έχουν εικόνες ( comics, ιστορικά) ή είναι βιβλία θετικών επιστήμων που περιέχουν σύμβολα παραστάσεις κ.α. Με λίγα λόγια αν διαβάζεις βιβλία που έχουν αποκλειστικά κείμενο (λογοτεχνικά, ποίηση) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμα και 4άρα να είναι η οθόνη! 1
Havik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Έχει βγεί κανα review για το Icarus Illumina XL HD? Γενικά δεν βρίσκω πολλά αλλά από άποψη hardware αλλά και τιμής είναι πολύ μπροστά.
oykas2001 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 http://blog.the-ebook-reader.com/2017/06/18/icarus-illumina-xl-hd-with-7-8-300-ppi-screen-coming-soon/ Από πού το παίρνουμε όμως;
Havik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 http://blog.the-ebook-reader.com/2017/06/18/icarus-illumina-xl-hd-with-7-8-300-ppi-screen-coming-soon/ Από πού το παίρνουμε όμως; Από το κατάστημα μόλις έχει διαθεσιμότητα, το θέμα είναι να μην κολλάει και να δουλεύει. https://www.icarusreader.com/illumina-XL-HD/Icarus-Illumina-XL-E785BK
Konos93 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 αν κάποιος επιθυμεί να διαβάζει τα βιβλία σαν εικόνες προτιμότερο είναι σε μορφη djvu από pdf για τα ebook με koreader ειδικά αν είναι σχετικά παλιά https://forum.diybookscanner.org/viewtopic.php?f=20&t=3339&start=10#p20929
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα