Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνεται έναν οικονομικό e-book reader κάτω από 100 € ο οποίος να διαβάζει pdf?

Όλα τα ebook readers "διαβάζουν" pdf.

Το θέμα είναι ποιες είναι οι απαιτήσεις του αδελφού σου, από άποψη επιδόσεων και ποιότητας ανάγνωσης, και γιατί δεν επιλέγει κάποιο φτηνό tablet. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες τα πολλαπλά ποστ στις προηγούμενες σελίδες που το εν λόγω θέμα έχει συζητηθεί αναλυτικότατα.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα νεότερο, διότι οι συσκευές τούτες είναι niche και δεν αλλάζουν ιδιαίτερα σε ένα ή δύο χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα ebook readers "διαβάζουν" pdf.

Το θέμα είναι ποιες είναι οι απαιτήσεις του αδελφού σου, από άποψη επιδόσεων και ποιότητας ανάγνωσης, και γιατί δεν επιλέγει κάποιο φτηνό tablet. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες τα πολλαπλά ποστ στις προηγούμενες σελίδες που το εν λόγω θέμα έχει συζητηθεί αναλυτικότατα.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα νεότερο, διότι οι συσκευές τούτες είναι niche και δεν αλλάζουν ιδιαίτερα σε ένα ή δύο χρόνια.

Για μένα το θέλω δεν ανέφερα κάποιον αδελφό.

Αυτό που μου ενδιαφέρει είναι να μην καίγονται τα μάτια μου.

Άλλο οθόνη άλλο e-book reader.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να διαβάσεις pdf σε e-book reader των 100 ευρώ, η οθόνη θα είναι μικρή, οι σελίδες δεν θα φορτώνουν και όταν το κάνουν δεν θα είναι βολική η ανάγνωση. Αποτέλεσμα θα είναι να σου μείνει το reader σε καμία γωνιά ξεχασμένο. 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να διαβάσεις pdf σε e-book reader των 100 ευρώ, η οθόνη θα είναι μικρή, οι σελίδες δεν θα φορτώνουν και όταν το κάνουν δεν θα είναι βολική η ανάγνωση. Αποτέλεσμα θα είναι να σου μείνει το reader σε καμία γωνιά ξεχασμένο. 

ok, τι έχεις να προτείνεις και γιατί δεν είναι ευρέως διαδεδομένα τα readers π.χ. στο ebay όπου όλοι οι πωλητές βρίσκονται στην Αγγλία και στο USA και σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι με δασμούς και μεταφορικά το reader....

Δημοσ.

Για μένα το θέλω δεν ανέφερα κάποιον αδελφό.

Αυτό που μου ενδιαφέρει είναι να μην καίγονται τα μάτια μου.

Άλλο οθόνη άλλο e-book reader.

Lol, συγνώμη!

Το έγραψα μετά την δουλειά και ήμουν καμμένος. :lol:  :P

Δεν θα βρεις κάτι για PDF του θείου(σκαναρισμένα). Τουλάχιστον κάτι που να είναι ικανοποιητικό σε εικόνες. Εκεί θέλεις μεγάλη οθόνη >8" και αρκετή μνήμη RAM.

Φτηνό βέβαια δεν θα είναι.Περίμενε κανένα 170€ στο νερό.

Δημοσ.

Lol, συγνώμη!

Το έγραψα μετά την δουλειά και ήμουν καμμένος. :lol:  :P

Δεν θα βρεις κάτι για PDF του θείου(σκαναρισμένα). Τουλάχιστον κάτι που να είναι ικανοποιητικό σε εικόνες. Εκεί θέλεις μεγάλη οθόνη >8" και αρκετή μνήμη RAM.

Φτηνό βέβαια δεν θα είναι.Περίμενε κανένα 170€ στο νερό.

Φαντάσου ότι έχω και σε fotos βιβλία τα οποία είναι μορφής jpeg....

Δημοσ.

Φαντάσου ότι έχω και σε fotos βιβλία τα οποία είναι μορφής jpeg....

Υπάρχει και εκεί λύση, έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Αν πάρεις το Pocketbook μπορείς να εγκαταστήσεις μια τρίτη εφαρμογή, να μετατρέψεις τις εικόνες σε ένα αρχείο cbr και να τις διαβάζει με ικανοποιητική ταχύτητα. Αν υποθέσουμε ότι οι εικόνες είναι ασπρόμαυρες δεν θα έχεις θέμα. 

Δημοσ.

Υπάρχει και εκεί λύση, έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Αν πάρεις το Pocketbook μπορείς να εγκαταστήσεις μια τρίτη εφαρμογή, να μετατρέψεις τις εικόνες σε ένα αρχείο cbr και να τις διαβάζει με ικανοποιητική ταχύτητα. Αν υποθέσουμε ότι οι εικόνες είναι ασπρόμαυρες δεν θα έχεις θέμα. 

Δώσε και μία πρόταση σε link...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok, τι έχεις να προτείνεις και γιατί δεν είναι ευρέως διαδεδομένα τα readers π.χ. στο ebay όπου όλοι οι πωλητές βρίσκονται στην Αγγλία και στο USA και σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι με δασμούς και μεταφορικά το reader....

Παίρνεις 1 kobo ή kindle ή pocketbook βάζεις και το koreader και boom, μπορείς να διαβάζεις pdf όπως και όσο θέλεις!!

Επεξ/σία από bilisios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνεις 1 kobo ή kindle ή pocketbook βάζεις και το koreader και boom, μπορείς να διαβάζεις pdf όπως και όσο θέλεις!!

OK το πιασα

Επεξ/σία από jeanthira7
Δημοσ.

Το kindle δε διαβαζει καλα pdf θα επαιρνα ταμπλετα για αυτη τη δουλεια. Τα γραμαμτα ειναι μικρα δε μποερις να τα αυξησεις και στο τελος του κειμενου εμφανιζονται προβληματακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...