DownUNDERground Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πάντως αμφότερα τα ebook readers που χρησιμοποιώ καθημερινά(energy sistem pro & inkpad 2) δεν έχουν κανένα πρόβλημα με βιβλιοθήκες δεκάδων Gb(με 32-64Gb SD κάρτες), από PDF και epub. Το energy το πήρες από amazon; Δεν το βλέπω να πωλείται πουθενά αλλού. PDF διαβάζεις από αυτό; Έχεις βάλει κανένα koreader; Γενικά, για να δώσω μια ιδέα, ψάχνομαι εδώ και χρόνια να πάρω κάποιο ebook reader. Η βιβλιοθήκη μου όμως είναι κυρίως pdf. Όχι τόσα τεχνικά (οκ και κάποια από αυτά), αλλά είναι κάμποσα με κείμενο αλλά σκαναρισμένες σελίδες. Και πάντα κατέληγα στο ότι η αγορά δεν είναι ακόμα ώριμη για να βρεις ένα μέτριας τιμής μηχάνημα που να μπορεί να διαχειριστεί καλά τα περισσότερα pdf σου και να μη σου τρώνε χρόνο τα θέματα συμβατότητας. Ούτε ήθελα να πάρω κάτι και να καταλήξω να μην μπορώ να το χρησιμοποιώ για τα μισά μου pdf πχ. και να το βάλω στην άκρη απογοητευμένος. Έτσι η αγορά του μονίμως αναβάλλεται μέχρι σήμερα. Μετά από αρκετό καιρό, αποφάσισα να κάνω ένα catch up με το τι παίζει τώρα στην αγορά: Μπήκα εδώ, είδα το inkpad 2 και την καταπληκτική διαχείρηση που κάνει και ψιλοψήθηκα. Προχωρώντας όμως τις σελίδες του τόπικ ανακάλυψα και τη λύση του koreader και διχάστηκα. Σκέφτηκα ότι ίσως μπορώ να πάω και σε κάτι οικονομικότερο (πχ. κάποιο 6ρι της kobo) που να με καλύψει εξίσου καλά. Ακόμα παραπέρα στο τόπικ και ανακαλύπτω και για τα android readers (που δεν τα ήξερα!) και έχω... τριχαστεί πλέον! Οπότε είπα να απευθυνθώ και στην κοινότητα για μια γνώμη.
nzeppos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν φταίει η (ανώριμη) αγορά όμως αν η αστυνομία των κομπιούτερς επιτρέπει ακόμα να υπάρχουν σκαναρισμένα PDF. Για τα συγκεκριμένα θεωρώ πως δεν θα δοθεί σύντομα συνολική λύση, εκτός κι αν δούμε επιτέλους 10άρια ebook readers με σημαντική επεξεργαστική ισχύ και σε προσιτές τιμές. Κάτι που αμφιβάλλω αν θα γίνει, μιας και οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές πάνε κυρίως να πιάσουν αυτούς που διαβάζουν τα πραγματικά ebooks (epub, mobi και σία, άντε και κανα format για κόμικ). Εγώ συνήθως αυτό που προτείνω είναι το εξής: για τα σκαναρισμένα PDF πάρτε ένα σχετικό φτηνό (ή/και μεταχειρισμένο) tablet που να κάνει τη δουλειά και για τα υπόλοιπα ένα σωστό ebook reader σαν τα προαναφερθέντα. Σε βάθος χρόνου αποταχθείτε όχι μόνο τα σκαναρισμένα, αλλά γενικά όλα τα PDF εκτός κι αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική (πχ. ενδιαφέρεστε κυρίως για τεχνικά κείμενα και όχι για μυθιστορήματα). Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2017 από nzeppos
LongTom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το energy το πήρες από amazon; Δεν το βλέπω να πωλείται πουθενά αλλού. PDF διαβάζεις από αυτό; Έχεις βάλει κανένα koreader; Γενικά, για να δώσω μια ιδέα, ψάχνομαι εδώ και χρόνια να πάρω κάποιο ebook reader. Η βιβλιοθήκη μου όμως είναι κυρίως pdf. Όχι τόσα τεχνικά (οκ και κάποια από αυτά), αλλά είναι κάμποσα με κείμενο αλλά σκαναρισμένες σελίδες. Και πάντα κατέληγα στο ότι η αγορά δεν είναι ακόμα ώριμη για να βρεις ένα μέτριας τιμής μηχάνημα που να μπορεί να διαχειριστεί καλά τα περισσότερα pdf σου και να μη σου τρώνε χρόνο τα θέματα συμβατότητας. Ούτε ήθελα να πάρω κάτι και να καταλήξω να μην μπορώ να το χρησιμοποιώ για τα μισά μου pdf πχ. και να το βάλω στην άκρη απογοητευμένος. Έτσι η αγορά του μονίμως αναβάλλεται μέχρι σήμερα. Μετά από αρκετό καιρό, αποφάσισα να κάνω ένα catch up με το τι παίζει τώρα στην αγορά: Μπήκα εδώ, είδα το inkpad 2 και την καταπληκτική διαχείρηση που κάνει και ψιλοψήθηκα. Προχωρώντας όμως τις σελίδες του τόπικ ανακάλυψα και τη λύση του koreader και διχάστηκα. Σκέφτηκα ότι ίσως μπορώ να πάω και σε κάτι οικονομικότερο (πχ. κάποιο 6ρι της kobo) που να με καλύψει εξίσου καλά. Ακόμα παραπέρα στο τόπικ και ανακαλύπτω και για τα android readers (που δεν τα ήξερα!) και έχω... τριχαστεί πλέον! Οπότε είπα να απευθυνθώ και στην κοινότητα για μια γνώμη. Το energy το πήρα από το amazon.de,που στην Δανία δεν έχει μεταφορικά για αγορές άνω των 40€. Έχω διαβάσει PDF σε αυτό, αλλά όχι πολλά σκαναρισμένα. Δουλεύουν, αλλά όπως καταλαβαίνεις 6" και ebook reader σε σκαναρισμένο δεν θα πρέπει να περιμένεις ιδιαίτερα άνετη ανάγνωση. Επίσης έχει προβλήματα με το λεξικό και τον φωτισμό. Γενικά δεν θα το πρότεινα τώρα σε κανέναν, διότι προσφέρει περισσότερα προβλήματα από λύσεις.Ικανοποιητικό, αλλά ουχί ιδανικό. Όταν ανανεώσω το 6αρι θα πάω σε άλλη εταιρεία και μάλλον είτε σε pocketbook είτε απευθείας σε κινέζο.Γενικά το "καθαρό" android δεν είναι καλή επιλογή για ebook reader,χρειάζεται καλή παραμετροποίηση ή/και μεγάλη RAM(~1Gb) για να μην έχεις "σκαλώματα" με την εκκίνηση(με >15Gb και microSD παίρνει ~1.5min) και με τις δευτερεύουσες εφαρμογές(αργή απόκριση). Στην περίπτωση σου είναι δύο οι vfm λύσεις. Είτε πας σε tablet, είτε σε "μεγάλο" reader(>8"). Ετούτα τα μηχανήματα,τα ebook readers, σχεδιάστηκαν ως αναγνώστες αρχείων κυρίως των epub/mobi φορμάτ,με δεύτερη επιλογή τα true-pdf, όχι για σκαναρισμένα PDF που ουσιαστικά είναι ένα συνονθύλευμα εικόνων. Το inkpad 2 που έχω είναι πολύ καλό στα PDF,αλλά προαπετεί καλή ποιότητα PDF και γενικά χάνεις πάρα πολλά στα σκαναρισμένα. Αυτό θα το παρατηρήσεις σε όλες καθολικά τις συσκευές. Ακόμη και τα τάμπλετ απλά κάνουν προβολή εικόνων, όχι ανάγνωση αρχείων βιβλίων στο θέμα σκανάρισμα. Δεν έχω koreader,δεν το χρειάζομαι να πω την αλήθεια και δεν θέλω να πειράξω το firmware μιας απολύτως λειτουργικής συσκευής που έχει το 80+% των ικανοτήτων των third-party εφαρμογών. Πάντως πολλοί το δοκίμασαν και τους άρεσε, απλά προσωπικά δεν έχω τέτοια εμπειρία για το επιβεβαιώσω ή να το απορρίψω. Όπως έγραψα πριν, το 6αρι να το θεωρείς βιώσιμη επιλογή μόνον εάν είσαι διατεθειμένος να μειώσεις τις απαιτήσεις σου πολύ, είτε να ανανεώσεις την βιβλιοθήκη σου σε φορμάτ περισσότερο φιλικό με τις συσκευές αυτές.Σε διαφορετική περίπτωση θα απογοητευτείς. Στα του bugdet τώρα. Οι επιλογές σου για καλά ebook PDF readers είναι σε τιμές άνω των 190€ μέχρι 500αρια€ (για Sony PDF reader των 12+").Εάν έχεις μικρότερο ποσό να διαθέσεις, τότε θα έλεγα να δεις σε τάμπλετ. Ποιο οικονομική επιλογή και καλύτερη εμπειρία με βάση την βιβλιοθήκη σου.
DownUNDERground Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και στους 2. nzeppos κοίτα έχεις τα δίκια σου, δε φταίει η αγορά η ίδια, αλλά όταν μιλάω για ωριμότητα, εννοούσα ακριβώς αυτό που είπες εσύ ο ίδιος παρακάτω: Κάποια στιγμή θα φτάσει η επεξεργαστική ισχύ -ελπίζω!- σε τέτοιο σημείο που θα μπορεί να διαχειριστεί κάπως ανεκτά ΚΑΙ τα σκαναρισμένα pdf. Δε λέω τέλεια. Παίδες τα βιβλία μου είναι όλα είτε δωρεάν, είτε από το θείο. Έχω αρκετά ιστορικά που είναι σκαναρισμένα, που εκεί δεν έχεις εναλλακτικές να τα βρεις σε κάτι άλλο. Εκεί είναι το βασικό θέμα που έχω. Tablet διαθέτω, αλλά δεν είναι η ιδανική λύση για τους χιλιοειπωμένους λόγους. Όπως τα βλέπω, θεωρώ ότι μόνο το Inkpad 2 θα μπορούσε να σταθεί κάπως στα θέλω μου για τα λεφτά που θα έδινα (μέχρι 200€). Αν και πάλι δε με βλέπω να το αποφασίζω ούτε τώρα... LongTom αναφέρθηκες για Κινέζικα που θα κοίταζες. Ποιά πχ.; Θέλω να τα τσεκάρω γενικά, όχι σα λύση για τα σκαναρισμένα pdf. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2017 από DownUNDERground
LongTom Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα και στους 2. nzeppos κοίτα έχεις τα δίκια σου, δε φταίει η αγορά η ίδια, αλλά όταν μιλάω για ωριμότητα, εννοούσα ακριβώς αυτό που είπες εσύ ο ίδιος παρακάτω: Κάποια στιγμή θα φτάσει η επεξεργαστική ισχύ -ελπίζω!- σε τέτοιο σημείο που θα μπορεί να διαχειριστεί κάπως ανεκτά ΚΑΙ τα σκαναρισμένα pdf. Δε λέω τέλεια. Παίδες τα βιβλία μου είναι όλα είτε δωρεάν, είτε από το θείο. Έχω αρκετά ιστορικά που είναι σκαναρισμένα, που εκεί δεν έχεις εναλλακτικές να τα βρεις σε κάτι άλλο. Εκεί είναι το βασικό θέμα που έχω. Tablet διαθέτω, αλλά δεν είναι η ιδανική λύση για τους χιλιοειπωμένους λόγους. Όπως τα βλέπω, θεωρώ ότι μόνο το Inkpad 2 θα μπορούσε να σταθεί κάπως στα θέλω μου για τα λεφτά που θα έδινα (μέχρι 200€). Αν και πάλι δε με βλέπω να το αποφασίζω ούτε τώρα... LongTom αναφέρθηκες για Κινέζικα που θα κοίταζες. Ποιά πχ.; Θέλω να τα τσεκάρω γενικά, όχι σα λύση για τα σκαναρισμένα pdf. Κοίτα να δεις, το εάν αξίζει εσύ θα το κρίνεις. Από την άλλη εάν διαθέτεις 200€ μπορείς άνετα να πάρεις το inkpad 2 ή κάποιο ανάλογο >8". Από καθαρά προσωπικής εμπειρίας θα έλεγα ότι είναι εξαιρετική επένδυση μια τέτοια μεγάλη συσκευή, βέβαια για την δική μου βιβλιοθήκη των epub-truePDFs. Δεν ξέρω πως θα το "λάβεις" από άποψη εμπειρίας λόγω σκαναρισμένων. Από την άλλη θα είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την βιβλιοθήκη σου. Όσον αφορά το κινέζικο, δύσκολα θα αγοράσω τίποτα λιγότερο ικανό από ONYX BOOX Kepler Pro. Γενικά,μετά από 7+ χρόνια και άλλες τόσες συσκευές, είμαι πολύ επιλεκτικός σε αυτά που θέλω για 6αρι(aka "φορητή" συσκευή) και δεν διαθέτω "σκληρό" άνω όριο χρημάτων(ας πούμε το "όριο" θα είναι το 200αρι). Δεν ξέρω τι τελικά θα επιλέξω να πω την αλήθεια, ακόμη εικάζω.
saul32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 καλημερα σε ολους . σχετικα με την αναγνωση των pdf υπαρχει λυση που αναφερθηκε και παλλιοτερα και ειναι το k2pdfopt οπου μπορεις να διαβασεις σχετικα ανετα ακομα και σκαναρισμενα pdf.. θελω να ρωτησω τωρα επειδη στην μετατροπη το αρχειο το βγαζει αρκετα μεγαλο σαν μεγεθος αν θα υπαρχει προβλημα με το reader ; 1
accipio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Στο δικό μου, παλιό πλέον Cybook Odyssey, κανένα πρόβλημα, μια χαρά ανοίγει τα φτιαγμένα με το k2pdfopt παρά το μεγάλο μέγεθός τους. Απ' ό,τι θυμάμαι, έχω ανοίξει αρχείο γύρω στα 60 MB, μπορεί και παραπάνω - και, φυσικά, πολλά με μικρότερο μέγεθος. Για άλλα μοντέλα δεν ξέρω.
saul32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 μεχρι στιγμης και εγω στο δικο μου kobo touch δεν εχω κανενα παραπονο.. σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το προγραμμα , υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις για να προσαρμοσεις της γραμματοσειρες; γιατι βλεπω οτι στης επικεφαλιδες της δημιουργει με τεραστια γραμματα και σε μερικες περιπτωσεις μετατρεπη μια σελιδα σε διπλη
Conan2046 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 καλημερα σε ολους . σχετικα με την αναγνωση των pdf υπαρχει λυση που αναφερθηκε και παλλιοτερα και ειναι το k2pdfopt οπου μπορεις να διαβασεις σχετικα ανετα ακομα και σκαναρισμενα pdf.. θελω να ρωτησω τωρα επειδη στην μετατροπη το αρχειο το βγαζει αρκετα μεγαλο σαν μεγεθος αν θα υπαρχει προβλημα με το reader ; Κανένα πρόβλημα, μπορεί να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος το νέο αρχείο αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να διαβάζεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. 1
Havik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Icarus Illumina XL HD Αύγουστος pre-order 1.8GHz processor. 1gb ram 7.8″ E-Ink Carta HD1872 x 1404 resolution (300 ppi)16GB internal memory (no memory card slot)Capacitive touchscreenFrontlightUSB 2.0WiFi 802.11 B/G/NSupported formats: PDF, FB2, EPUB, RTF, MOBI, TXT, HTM, MP3, JPG, BMP, GIF, PNG2800mAh batteryAndroid 4.2 OS with Google PlaySize: 145 x 200x 9mm, 275 gramsPrice: €199 https://www.youtube.com/watch?v=e28kv-dEaRc Shut up and take my money or? Πούλησα το Αura πριν λίγους μήνες για να αναβαθμίσω σε H20 ver2 ή το ONE αλλά κάτι με χάλαγε και με τα δυο και δεν προχώρησα ακόμα σε αγορά, σήμερα είδα το παραπάνω, αν δεν έχει bug και έχει ελληνικό λεξικό έστω και «ghetto» όπως το κοβο τότε νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή, χαίρομαι που δεν πήρα το h2O ακόμα! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2017 από Havik 2
tsifsta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε ολους,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω για οποιον γνωριζει. Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα kindle paperwhite και θα ηθελα να μαθω αμ υπαρχει καποιο site που να μπορω να κατεβασω e books(με πληρωμη εννοειται) συμβατα με το kindle ή αν υπαρχει τροπος να διαβσω e book σε μορφη epub drm protected.Ευχαριστω!
LongTom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Icarus Illumina XL HD Αύγουστος pre-order 1.8GHz processor. 1gb ram 7.8″ E-Ink Carta HD 1872 x 1404 resolution (300 ppi) 16GB internal memory (no memory card slot) Capacitive touchscreen Frontlight USB 2.0 WiFi 802.11 B/G/N Supported formats: PDF, FB2, EPUB, RTF, MOBI, TXT, HTM, MP3, JPG, BMP, GIF, PNG 2800mAh battery Android 4.2 OS with Google Play Size: 145 x 200x 9mm, 275 grams Price: €199 Shut up and take my money or? Πούλησα το Αura πριν λίγους μήνες για να αναβαθμίσω σε H20 ver2 ή το ONE αλλά κάτι με χάλαγε και με τα δυο και δεν προχώρησα ακόμα σε αγορά, σήμερα είδα το παραπάνω, αν δεν έχει bug και έχει ελληνικό λεξικό έστω και «ghetto» όπως το κοβο τότε νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή, χαίρομαι που δεν πήρα το h2O ακόμα! Α)Μόνο πρωτότυπο επίδειξης τεχνολογίας, όχι τελική συσκευή. Β)Το firmware δεν είναι το τελικό,αλλά ένα generic. Γ)Μιλάμε για συσκευή της Icarus, η οποία έχει κακό ιστορικό στο θέμα ποιότητα HW/SW και updates. Θα έλεγα να κρατήσεις αρχικά μικρό καλάθι και να δεις τι εστί. Πέραν τούτου, φαίνεται ότι επιτέλους άρχισαν να βάζουν 1Gb RAM στις συσκευές. Καλησπερα σε ολους,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω για οποιον γνωριζει. Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα kindle paperwhite και θα ηθελα να μαθω αμ υπαρχει καποιο site που να μπορω να κατεβασω e books(με πληρωμη εννοειται) συμβατα με το kindle ή αν υπαρχει τροπος να διαβσω e book σε μορφη epub drm protected.Ευχαριστω! https://www.gutenberg.org/ Ξεκινά από εδώ για βιβλία. Εάν ψάξεις έχει και αρκετά στα ελληνικά. Είναι ελεύθερο και απολύτως νόμιμο. Εάν θέλεις να πληρώσεις τότε πας στο....amazon.com. Εκεί θα βρεις επί πληρωμή(και μερικές φορές ελεύθερα) βιβλία για το kindle σου. Στην amazon μπορείς να έχεις πρόσβαση και απευθείας από την συσκευή σου. Με τον λογαριασμό σου πάντα και όχι τρίτων,εφόσον αναφέρεις ότι δεν αγόρασες την συσκευή καινούργια. https://calibre-ebook.com/ Από εδώ θα κατεβάσεις το ελεύθερο λογισμικό(το οποίο είναι το καλύτερο για το είδος του).Θα βγάλεις το DRM και θα τα μετατρέψεις σε .mobi/ezw3. Αμφότερα εξηγούνται απολύτως και κατανοητά από το εγχειρίδιο χρήσης του λογισμικού αυτού ή από το FAQ.
Havik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Α)Μόνο πρωτότυπο επίδειξης τεχνολογίας, όχι τελική συσκευή. Β)Το firmware δεν είναι το τελικό,αλλά ένα generic. Γ)Μιλάμε για συσκευή της Icarus, η οποία έχει κακό ιστορικό στο θέμα ποιότητα HW/SW και updates. Θα έλεγα να κρατήσεις αρχικά μικρό καλάθι και να δεις τι εστί. Πέραν τούτου, φαίνεται ότι επιτέλους άρχισαν να βάζουν 1Gb RAM στις συσκευές. 1.Το ξέρω ότι είναι pre-order και πρωτότυπο, το συγκεκριμένο στο video σίγουρα “handpicked” αλλά από spec είναι το ιδανικότερο για pdf με μεγάλη οθόνη carta. 2.Ειναι android οπότε φαντάζομαι ότι θα έχει άλλες εφαρμογές για να διαβάσεις πέρα από την «μαμα», τώρα ναι αν έχει κανα βασικό Bug δεν ξέρω. 3.όντως ενθουσιάστηκα και περιμένω τα πρώτα review από τις συσκευές τον Αύγουστο, για την icarus πριν δω αυτό δεν την ήξερα καν…. τεσπα, μακάρι να είναι καλό.
LongTom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 1.Το ξέρω ότι είναι pre-order και πρωτότυπο, το συγκεκριμένο στο video σίγουρα “handpicked” αλλά από spec είναι το ιδανικότερο για pdf με μεγάλη οθόνη carta. 2.Ειναι android οπότε φαντάζομαι ότι θα έχει άλλες εφαρμογές για να διαβάσεις πέρα από την «μαμα», τώρα ναι αν έχει κανα βασικό Bug δεν ξέρω. 3.όντως ενθουσιάστηκα και περιμένω τα πρώτα review από τις συσκευές τον Αύγουστο, για την icarus πριν δω αυτό δεν την ήξερα καν…. τεσπα, μακάρι να είναι καλό. Δεν είναι απλά pre-order,το αναφέρουν ότι είναι hand-made,δηλαδή έφτιαξαν μια συσκευή με μοναδικό σκοπό είχε την παρουσίαση στο συγκεκριμένο σάιτ. Λόγω εμπειρίας σε android συσκευές,και σχετικά clean(EnergyPro)και λοιπές(Pocketbook),θα έλεγα ότι δεν είναι διόλου σίγουρο ότι θα τρέχουν ομαλά εφαρμογές τρίτων ή/και το εταιρικό firmware θα επιτρέπει άλλες "ελευθερίες" στο χρήστη. Δυστυχώς έτσι είναι, επειδή αναφέρει android,δεν εννοούν ότι θα είναι όλα προσβάσιμα ή συμβατά. Είναι σχετικά νέα εταιρεία, αλλά έχει αρκετά κακό ιστορικό. Πάντως δες στο mobileread.com πριν το αγοράσεις.Εκεί πιθανότατα θα βρεις κάποια reviews από χρήστες, και όχι από "επαγγελματίες" reviewers. 2
tsifsta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλησπερα και παλι,γνωριζει κανεις καποιο site για φθηνα ebooks στα ελληνικα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα