iokasti21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. LongTom έλεγα να το πάρω από Ελλάδα γιατί μου φάνηκε συμπαθητική η τιμή.Εχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο;Η αλήθεια είναι ότι γλυκοκοίταζα και το μοντέλο που έχεις εσύ γιατί μου άρεσε η ιδέα της μεγαλύτερης οθόνης ασχέτως αν διαβάζω μόνο epub. *Στο ebay το βρίσκω στην ίδια τιμή ίσως και ακριβότερα με τα μεταφορικά. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από iokasti21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλησπερα παιδια. Σκέφτομαι για ενα ebook reader και εγω. Ομως θα διαβάζω φουλ pdf και μάλιστα βαρια. Αρκετά με σκαναρισμενες εικόνες. Υπάρχει κανένα που να μη μασάει; ή καλυτερα να παω σε ταμπλετ; έχετε να προτείνετε κάποιο καλο που να διαβάζει πιντιεφ, να έχει φωτισμο και απο εκει και περα άμα εχει και wifi USB κτλ, ολα ευπροσδεκτα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλησπερα παιδια. Σκέφτομαι για ενα ebook reader και εγω. Ομως θα διαβάζω φουλ pdf και μάλιστα βαρια. Αρκετά με σκαναρισμενες εικόνες. Υπάρχει κανένα που να μη μασάει; ή καλυτερα να παω σε ταμπλετ; έχετε να προτείνετε κάποιο καλο που να διαβάζει πιντιεφ, να έχει φωτισμο και απο εκει και περα άμα εχει και wifi USB κτλ, ολα ευπροσδεκτα. Ευχαριστω Αφού θα είναι με εικόνες θα σου πρότεινα για το καλό της ψυχικής σου ηρεμίας να αγοράσεις ένα τάμπλετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. LongTom έλεγα να το πάρω από Ελλάδα γιατί μου φάνηκε συμπαθητική η τιμή.Εχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο;Η αλήθεια είναι ότι γλυκοκοίταζα και το μοντέλο που έχεις εσύ γιατί μου άρεσε η ιδέα της μεγαλύτερης οθόνης ασχέτως αν διαβάζω μόνο epub. *Στο ebay το βρίσκω στην ίδια τιμή ίσως και ακριβότερα με τα μεταφορικά. Κοίτα,με όριο τα 150€,την microSD και την Ελλάδα ως επιλογή, θα έλεγα ότι το pockebook touch HD είναι καλύτερη λύση σε σχέση με το touch lux 3. Τα 40€ διαφορά σου προσφέρουν πολύ καλύτερη οθόνη,διπλάσια RAM μνήμη(μεγάλη διαφορά στα μεγάλα αρχεία),διπλάσιος αποθηκευτικός χώρος και έξοδος audio.Προσωπικά πιστεύω ότι η διαφορά τιμής δικαιολογείται και με το παραπάνω. Το inkpad 2 που έχω είναι πολύ καλό, εκτός από την οθόνη που είναι κάπως μικρής ανάλυσης και τον φωτισμό που είναι απλά ικανοποιητικός. Το αγόρασα ως συμπληρωματική συσκευή για αρχεία που είχαν σχετικά μεγάλες εικόνες και διαγράμματα και όχι ως κύρια για epub. Εάν δεν την κουβαλάς μαζί σου είναι πολύ καλή επιλογή(αν και ακριβή), λόγω κυρίως οθόνης που προσφέρει άπλετο χώρο και λογισμικού που χειρίζεται πολύ καλά όλων των ειδών τα αρχεία. Καλησπερα παιδια. Σκέφτομαι για ενα ebook reader και εγω. Ομως θα διαβάζω φουλ pdf και μάλιστα βαρια. Αρκετά με σκαναρισμενες εικόνες. Υπάρχει κανένα που να μη μασάει; ή καλυτερα να παω σε ταμπλετ; έχετε να προτείνετε κάποιο καλο που να διαβάζει πιντιεφ, να έχει φωτισμο και απο εκει και περα άμα εχει και wifi USB κτλ, ολα ευπροσδεκτα. Ευχαριστω Σκαναρισμένα δεν είναι ιδανικά για e book reader,μεγάλα αρχεία είναι ανάλογα την περίπτωση. Μπορείς να το κάνεις με αξιοπρεπή αποτελέσματα(τις περισσότερες φορές), αλλά είναι γενικά λύση για όταν δεν μπορείς τις LCD και θέλεις "ξεκούραστη" οθόνη. Οι περισσότεροι θα σου έλεγαν,σωστά, να πας σε tablet διότι είναι η απλούστερη λύση(και φθηνότερη, μη γελιόμαστε) για την πλειονότητα των περιπτώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iokasti21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.Σ' ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια,θα κοιτάξω το μοντέλο που μου προτείνεις και λογικά εκεί θα καταλήξω γιατί η δική μου εμπειρία βασίζεται σε ένα ταπεινό nook.Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.Σ' ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια,θα κοιτάξω το μοντέλο που μου προτείνεις και λογικά εκεί θα καταλήξω γιατί η δική μου εμπειρία βασίζεται σε ένα ταπεινό nook.Καλή συνέχεια! Εάν το πάρεις τελικά, κάνε έναν κόπο να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου.Για τους πιθανούς φίλους/ες που ίσως θέλουν να αγοράσουν την ίδια συσκευή. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iokasti21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εννοείται ότι αν το πάρω θα έχετε νέα μου και εντυπώσεις.Τον Αύγουστο λογικά θα το αγοράσω για να το έχω μαζί μου στις διακοπές, οπότε από Σεπτέμβριο τα σχόλια. Και πάλι καλημέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saul32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παίδες.εχετε να προτείνετε κάποιο site για αγορά βιβλίων; Κατά προτίμηση ελληνικά .βλέπω σε μερικά site οι τιμές δεν διαφέρουν από ένα κανονικό βιβλίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παίδες.εχετε να προτείνετε κάποιο site για αγορά βιβλίων; Κατά προτίμηση ελληνικά .βλέπω σε μερικά site οι τιμές δεν διαφέρουν από ένα κανονικό βιβλίο Δεν ξέρω σάιτ, επειδή ο θείος τα φέρνει όλα(σχεδόν). Για το δεύτερο, να μην περιμένεις τιμές που να έχουν τεράστια διαφορά με τα κλασσικά βιβλία. Οι εκδοτικοί οίκοι και η apple(μαζί με άλλους του χώρου των μύδια) είχαν καρτέλ και ανέβαζαν τις τιμές, μέχρι που τους έπιασαν. Βέβαια οι τιμές έμειναν στα ύψη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saul32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 καταρχην να σε ευχαριστησω πολυ για την απαντηση ..ναι απο τον θειο ξερω αλλα αυτα που με ενδιαφερουν ειναι σε pdf μορφη που ειναι λιγο δυσκολο στην αναγνωση . σε καποια ελλξηνικα site που κοιταξα υπηρχαν ebook που ηταν ακριβοτερα απο το κανονικα . βεβαια υπαρχει ο τροπος να κανω μετατροπη απο Pdf σε epub αλλα θελει χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας! Δεν εχω ξανα ασχοληθεί με e book reading και θα ήθελα να δω αν με βολεύει αγοράζοντας ενα e book reader! Μπορω να κανω την δουλεια μου με ενα των 50-60 ευρω απο αυτα που εχει το Σκρουτζ η θα ειναι χαμένα λεφτα και να παω κατευθείαν σε kindle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν θα πρότεινα ένα φτηνό e-book reader. Αν η εμπειρία δεν είναι καλή και αυτά τα 50 ευρώ χαμένα θα πάνε. Το ίδιο που συμβαίνει και με τα φτηνά τάμπλετ, δεν είναι λειτουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας! Δεν εχω ξανα ασχοληθεί με e book reading και θα ήθελα να δω αν με βολεύει αγοράζοντας ενα e book reader! Μπορω να κανω την δουλεια μου με ενα των 50-60 ευρω απο αυτα που εχει το Σκρουτζ η θα ειναι χαμένα λεφτα και να παω κατευθείαν σε kindle Α)Το πρώτο που πρέπει να κάμεις είναι να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες.Δες εκεί τι προτείνουμε πριν συνεχίσουμε. Β)Πες μας τι αρχεία έχεις και τι διαβάζεις συνήθως.Εάν αξίζει δηλαδή να πάρεις ένα e book reader ή είναι καλύτερο να πας σε tablet. Γ)Ότι και να επιλέξεις, προσοχή στα φθηνά. Εάν έχουν LCD(δηλαδή έγχρωμη οθόνη), τότε δεν είναι e book reader,ότι και να λένε οι διαφημιστές και οι ετικέτες των συσκευών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaz19 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Α)Το πρώτο που πρέπει να κάμεις είναι να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες.Δες εκεί τι προτείνουμε πριν συνεχίσουμε. Β)Πες μας τι αρχεία έχεις και τι διαβάζεις συνήθως.Εάν αξίζει δηλαδή να πάρεις ένα e book reader ή είναι καλύτερο να πας σε tablet. Γ)Ότι και να επιλέξεις, προσοχή στα φθηνά. Εάν έχουν LCD(δηλαδή έγχρωμη οθόνη), τότε δεν είναι e book reader,ότι και να λένε οι διαφημιστές και οι ετικέτες των συσκευών. θελω να διαβαζω βιβλια για χαλάρωση αλλα και άρθρα σε pdf! Επειδη είδα οτι γενικά εχουν θεμα με pdf σκέφτηκα αν γινεται να τα μετατρέπω σε μορφή που διαβάζεται και μετα να τα περνάω στο kindle! Δεν ξερω αν γινεται απλα σκεφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 θελω να διαβαζω βιβλια για χαλάρωση αλλα και άρθρα σε pdf! Επειδη είδα οτι γενικά εχουν θεμα με pdf σκέφτηκα αν γινεται να τα μετατρέπω σε μορφή που διαβάζεται και μετα να τα περνάω στο kindle! Δεν ξερω αν γινεται απλα σκεφτομαι Αυτό που ρωτάω είναι τι αρχεία είναι τα περισσότερα που διαβάζεις.Εάν όλη η βιβλιοθήκη σου είναι σκαναρισμένα PDF, τότε είναι πιο φτηνό και βολικό να πας σε απλό tablet.Αν και φυσικά γίνεται να βρεις λύση με ebook reader, δεν είναι κάτι που θα προτιμήσουν οι περισσότεροι λόγω κόστους. Γίνεται να τα μετατρέψεις mobi/ezw3, αλλά δεν ξέρω πόσο ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα. Άλλοι συμφορουμήτες έχουν περισσότερη εμπειρία στο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα