29gk Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ένα κόλπο που κάνω με pdf που ειναι καλο σκαναρισμενα ειναι να κανω copy όλο το text απο αυτό να το επικολλώ στο word και να το στέλνω μετά μέσω email στο Kindle. Αρκετα καλά αποτελέσματα Ευχαριστω για το "κολπο". Θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Kαλησπέρα, θα ήθελα μερικές γνώμες αν γίνεται καθώς σκέφτομαι να αγοράσω ebook reader, μέχρι τώρα διάβαζα από το android tablet μου (8αρι), απλά νιώθω λίγο να κουράζονται τα μάτια ώρες ώρες από την οθόνη του, και όταν έχει ήλιο γυαλίζει υπερβολικά κάποιες φορές. Οπότε: - Σε γενικά πλαίσια διαβάζω αναλόγως χρόνου και όγκου, 10-15-20 βιβλία το χρόνο. - Σίγουρα θέλω να έχει οπίσθιο φωτισμό μιας και διαβάζω βράδια και να τα βγάζει πέρα στο φως του ηλίου. - Οθόνη γύρω στις 6-8'' που έχω συνηθίσει θα είναι μια χαρά πιστεύω. - Το κυριότερο είναι ότι πολλά βιβλία τα έχω από τον θείο, και είναι pdf σκαναρισμένα. Με το tablet δεν είχα πρόβλημα στο διάβασμά τους πάντως.. Κάτι σε 100-120ε δεν υπάρχει να φανταστώ εε; Πόσο θα πρέπει να πάω και τι επιλογές υπάρχουν (αν υπάρχουν) σε αυτό που ψάχνω; Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 εγώ παντός που πήρα το paperwhite 3 με τα pdf βιβλια στο κείμενο 8 στα 10 είχε θέμα. Το πρόβλημα λύθηκε με το k2pdfopt,απλά το περνάς από εκεί μέσα και γίνετε συμβατό. έχω μείνει ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από το kindle άλλα σε pdf διαβάζω μόνο βιβλια όχι εικόνες κομιξ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα πρώτα. Καταρχάς σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις 8αρι. Πας αναγκαστικά σε 6αρι. Έπειτα η εμπειρία σε 6αρι με PDF μπορεί να είναι καλή, μπορεί και όχι. Αφού λοιπόν τα είπαμε τα βασικά, σε αυτά τα λεφτά "παίζουν" όλες οι mainstream 6αρες συσκευές. Κλασσικά θα σε προτείνουν, και εγώ μαζί ως "σίγουρο" bet, το kindle PaperWhite 3,ως ασφαλέστερη επιλογή στον τομέα με καλή υποστήριξη. Προσωπικά θα έλεγα να σκεφτείς να δεις και κάτι άλλο εφόσον όλα σου τα βιβλία είναι σκαναρισμένα, όπως το Pocketbook Lux 3 που έχει πολύ καλό ενσωματωμένο PDF reader,αν και σε κάποια μη-αξιόπιστα σάιτ(όπως το goodereader)το βγάζουν sub-par.Ή κάτι σε kobo aura, που τώρα πια το βρίσκεις στο χρηματικό όριο που βάζεις. Από εκεί και πέρα καλή αρχή και τα 20 βιβλία το χρόνο μάλλον θα γίνουν 30+ με ένα καλό reader. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 First of all, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! εγώ παντός που πήρα το paperwhite 3 με τα pdf βιβλια στο κείμενο 8 στα 10 είχε θέμα. Το πρόβλημα λύθηκε με το k2pdfopt,απλά το περνάς από εκεί μέσα και γίνετε συμβατό. έχω μείνει ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από το kindle άλλα σε pdf διαβάζω μόνο βιβλια όχι εικόνες κομιξ κτλ. Καλά και εγώ για κείμενο το θέλω κατά 90%, απλά το κείμενο είναι scanned εικόνα και δε το έχουν περάσει από OCR ξέρω γω. Θα το τσεκάρω το πρόγραμμα (το είδα και πιο πάνω). Όταν λες πάντως ότι είχες θέμα τι εννοείς; Στο έδειχνε πολύ μικρό; Αργούσε πολύ να αλλάζει σελίδες; Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα πρώτα. Καταρχάς σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις 8αρι. Πας αναγκαστικά σε 6αρι. Έπειτα η εμπειρία σε 6αρι με PDF μπορεί να είναι καλή, μπορεί και όχι. Αφού λοιπόν τα είπαμε τα βασικά, σε αυτά τα λεφτά "παίζουν" όλες οι mainstream 6αρες συσκευές. Κλασσικά θα σε προτείνουν, και εγώ μαζί ως "σίγουρο" bet, το kindle PaperWhite 3,ως ασφαλέστερη επιλογή στον τομέα με καλή υποστήριξη. Προσωπικά θα έλεγα να σκεφτείς να δεις και κάτι άλλο εφόσον όλα σου τα βιβλία είναι σκαναρισμένα, όπως το Pocketbook Lux 3 που έχει πολύ καλό ενσωματωμένο PDF reader,αν και σε κάποια μη-αξιόπιστα σάιτ(όπως το goodereader)το βγάζουν sub-par.Ή κάτι σε kobo aura, που τώρα πια το βρίσκεις στο χρηματικό όριο που βάζεις. Από εκεί και πέρα καλή αρχή και τα 20 βιβλία το χρόνο μάλλον θα γίνουν 30+ με ένα καλό reader. Nτάξει, κοίτα σε Site: 7αριtablet διάβαζα τα pdf έως τώρα, οπότε πιστεύω δε θα είναι δύσκολη η προσαρμογή σε 6αρι.. Tώρα θα δείξει και στη χρήση.. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Κοιτάζοντάς τα και βλέποντας μερικά review έβγαλα τα εξής πορίσματα:- Πιο "μαζεμένο" είναι το kobo aura 2nd edition, καλή οθόνη (212ppi), μικρή χωρητικότητα σε σχέση με τα άλλα δε (δε με καίει και τόσο).- Το PaperWhite πρέπει να έχει την καλύτερη ποιότητα οθόνης (300ppi γαρ), και νομίζω είναι πιο smooth σε σχέση με τα άλλα 2. Αλλά δε τα πάει πολύ καλά με τα pdf από όσο βλέπω (το ίδιο και με τα .epub;). - Το PocketBook έχει τόσο καλό pdf reader σε σχέση με τα άλλα; Σε αυτό προσβλέπω και εγώ, μιας και ώρες ώρες έχω αρκετό χρόνο για να διαβάσω, αλλά δεν έχω πάντα κανα βιβλίο μαζί μου. Και διαβάζοντας εδώ βλέπω ότι πολλοί που έχουν πάρει ereader αυξήσανε τον αριθμό βιβλίων τους σε βάθος χρόνου. Το tablet αρχικά το πήρα για να διαβάσω τα βιβλία του ASOIAF, έκανε απόσβεση με τη μία -τα τελείωσα όλα στο μήνα- και τώρα χρησιμεύει ως GPS για τα ταξίδια, κανα παιχνίδι και YouTube. Οπότε δε φοβάμαι ότι, το ereader, θα μείνει σε μια γωνιά χωρίς να κάνει απόσβεση, και ήδη έχω πληθώρα τίτλων να διαβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) το πρόβλημα που είχα με το δικό μου,ήταν ότι μέσα στο κείμενο κατά ένα παράξενο τρόπο έλειπαν γράμματα από λέξεις. τα ίδια pdf ήταν μια χαρά στο παλιο μου kindle,μάλλον θα φταίει η ανάλυση. με ένα πέρασμα από το k2pdfopt ολα οκ και βάζεις το μέγεθος που θέλεις.(το μόνο αρνητικό είναι οτι μεγαλώνει το μέγεθος του αρχείου) Επεξ/σία 29 Μαΐου 2017 από aristidis540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 δες και αυτο https://www.banggood.com/ONYX-BOOX-C67ML-Carta2-300ppi-Ebook-Reader-8G-Wi-Fi-Android-HD-Touch-Screen-p-1065830.html?rmmds=category Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 First of all, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Καλά και εγώ για κείμενο το θέλω κατά 90%, απλά το κείμενο είναι scanned εικόνα και δε το έχουν περάσει από OCR ξέρω γω. Θα το τσεκάρω το πρόγραμμα (το είδα και πιο πάνω). Όταν λες πάντως ότι είχες θέμα τι εννοείς; Στο έδειχνε πολύ μικρό; Αργούσε πολύ να αλλάζει σελίδες; Nτάξει, κοίτα σε Site: 7αριtablet διάβαζα τα pdf έως τώρα, οπότε πιστεύω δε θα είναι δύσκολη η προσαρμογή σε 6αρι.. Tώρα θα δείξει και στη χρήση.. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Κοιτάζοντάς τα και βλέποντας μερικά review έβγαλα τα εξής πορίσματα: - Πιο "μαζεμένο" είναι το kobo aura 2nd edition, καλή οθόνη (212ppi), μικρή χωρητικότητα σε σχέση με τα άλλα δε (δε με καίει και τόσο). - Το PaperWhite πρέπει να έχει την καλύτερη ποιότητα οθόνης (300ppi γαρ), και νομίζω είναι πιο smooth σε σχέση με τα άλλα 2. Αλλά δε τα πάει πολύ καλά με τα pdf από όσο βλέπω (το ίδιο και με τα .epub;). - Το PocketBook έχει τόσο καλό pdf reader σε σχέση με τα άλλα; Σε αυτό προσβλέπω και εγώ, μιας και ώρες ώρες έχω αρκετό χρόνο για να διαβάσω, αλλά δεν έχω πάντα κανα βιβλίο μαζί μου. Και διαβάζοντας εδώ βλέπω ότι πολλοί που έχουν πάρει ereader αυξήσανε τον αριθμό βιβλίων τους σε βάθος χρόνου. Το tablet αρχικά το πήρα για να διαβάσω τα βιβλία του ASOIAF, έκανε απόσβεση με τη μία -τα τελείωσα όλα στο μήνα- και τώρα χρησιμεύει ως GPS για τα ταξίδια, κανα παιχνίδι και YouTube. Οπότε δε φοβάμαι ότι, το ereader, θα μείνει σε μια γωνιά χωρίς να κάνει απόσβεση, και ήδη έχω πληθώρα τίτλων να διαβάσω. Έχει το pocketbook το καλύτερο pdf reader που είδα σε ebook reader δίχως rooting/third party app. Τα kindle δεν τα πάνε, ούτε τα πήγαιναν ποτέ, καλά με τα pdf.Οι λόγοι γνωστοί και κατανοητοί, οι συσκευές της Amazon σχεδιάστηκαν ως το μέσο για την προώθηση και προβολή mobi-azw3 βιβλίων που αγόρασες από το μαγαζί τους.Επειδή δεν πουλάν γενικά pdf πολύ απλά χέστηκαν για το πόσο καλό είναι σε αυτόν τον τομέα. Συμπερασματικά δες τι απαιτήσεις έχεις και τι θεωρείς σημαντικό για τέτοια συσκευή.Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση όταν αναφερόμαστε στις καλύτερες συσκευές του χώρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stoni90 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 το πρόβλημα που είχα με το δικό μου,ήταν ότι μέσα στο κείμενο κατά ένα παράξενο τρόπο έλειπαν γράμματα από λέξεις. τα ίδια pdf ήταν μια χαρά στο παλιο μου kindle,μάλλον θα φταίει η ανάλυση. με ένα πέρασμα από το k2pdfopt ολα οκ και βάζεις το μέγεθος που θέλεις.(το μόνο αρνητικό είναι οτι μεγαλώνει το μέγεθος του αρχείου) δοκίμασες αυτό που λέω παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 δοκίμασες αυτό που λέω παραπάνω? όχι δεν το έχω δοκιμάσει,βρήκα λύση και το άφησα.όταν βρω λίγο χρόνο θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) μία ερώτηση μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ. Έχει στην κατοχή της η κυρά το paperwhite 2. Εγώ απλά αναλαμβάνω να το γεμίζω με βιβλία (το αδειάζει πολύ γρήγορα). Πρόσφατα βρήκα πως αρκετά απο τα pdf που περνάω απο τον θείο δεν τα αναγνωρίζει καν ώστε να τα βγάλει σαν επιλογές για διάβασμα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό΄? Επίσης είμαι σε σκέψη να πάρω ένα μηχάνημα και στην κόρη μου 12 ετών. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου υποδείξει αν υπάρχει βέβαια μέρος ώστε να βρω βιβλία ανάλογα με τις προτιμήσεις της ηλικίας? ΥΓ. Σε συνέχεια του 1ου ερωτήματος θυμήθηκα το calibre. Πέρασα τα βιβλία που είχα στο kindle τα οποία μου εμφανίζει ότι είναι 39 ενώ στην συσκευή 87. Οπότε ή έτσι ή αλλιώς κάτι χάνω συνέχεια. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2017 από gotthard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ώρες ώρες μου φαίνεται πως αν μπει κάποιος ξεκάρφωτος σε αυτή τη συζήτηση, θα νομίσει ότι τα e-reader επινοήθηκαν για να διαβάζει ο κόσμος pdf και μόνο... Είμαι ο μοναδικός που δεν έχει ασχοληθεί εδώ και πολλά χρόνια με τέτοιο format σε 6ίντση συσκευή; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 μία ερώτηση μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ. Έχει στην κατοχή της η κυρά το paperwhite 2. Εγώ απλά αναλαμβάνω να το γεμίζω με βιβλία (το αδειάζει πολύ γρήγορα). Πρόσφατα βρήκα πως αρκετά απο τα pdf που περνάω απο τον θείο δεν τα αναγνωρίζει καν ώστε να τα βγάλει σαν επιλογές για διάβασμα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό΄? Επίσης είμαι σε σκέψη να πάρω ένα μηχάνημα και στην κόρη μου 12 ετών. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου υποδείξει αν υπάρχει βέβαια μέρος ώστε να βρω βιβλία ανάλογα με τις προτιμήσεις της ηλικίας? ΥΓ. Σε συνέχεια του 1ου ερωτήματος θυμήθηκα το calibre. Πέρασα τα βιβλία που είχα στο kindle τα οποία μου εμφανίζει ότι είναι 39 ενώ στην συσκευή 87. Οπότε ή έτσι ή αλλιώς κάτι χάνω συνέχεια. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, τα e book reader δεν είναι ιδανικά για PDF,ιδίως τα kindle που είναι μάπα στο θέμα τούτο. Καλύτερη επιλογή είναι να τα μετατρέψεις σε mobi-azw3(με λογισμικό-τρόπους που θα βρεις σε προηγούμενα ποστ) και να τα περάσεις σε calibre-kindle. Αυτός είναι ο μόνος "σίγουρος" τρόπος ότι η συσκευή θα αναγνωρίζει όλα τα αρχεία που βάζεις.Διότι αλλιώς με τα σκαναρισμένα δεν βγάζεις άκρη λόγω τεράστιων διαφορών σε φορματ-ποιότητα και μέγεθος. Στο θέμα παιδικών βιβλίων απλά θα δεις σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία τι φεύγει για προ-εφήβους και έπειτα ξέρεις που θα τα "λάβεις". Δεν ξέρω άλλο τρόπο,εκτός φυσικά από το να ρωτήσεις το παιδί σου τι θέλει να διαβάσει. Ώρες ώρες μου φαίνεται πως αν μπει κάποιος ξεκάρφωτος σε αυτή τη συζήτηση, θα νομίσει ότι τα e-reader επινοήθηκαν για να διαβάζει ο κόσμος pdf και μόνο... Είμαι ο μοναδικός που δεν έχει ασχοληθεί εδώ και πολλά χρόνια με τέτοιο format σε 6ίντση συσκευή; Σε 6αρα ποτές!Είναι μαζοχισμός απλά. Ακόμη και στο 8αρι κάποιες φορές βλαστημάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maras00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Είμαι κάτοχος ενός SONY PRS 650 , το θεωρώ ενα απο τα κορυφαία που βγήκαν το εχω αγοράσει μεταχειρισμένο το 2009 και διαβάζω 1-2 βιβλία το μήνα των 400 περίπου σελίδων , μέσοι όροι η μπαταρία του διαρκεί τώρα περίπου 1 εβδομάδα. Oλα βιβλία μου τα εχω μετατρέψει σε pdf με ocr ABBY 11 ή το ABBY 3.0 Convert PDF Document διάρκεια μετατροπής 45 λεπτά ανα βιβλίο αυτόματα ομως , δηλ το βρίσκεις καλούτσικα σκαναρισμένο >150 dpi τέλεια στα 300 το εισάγεις και εχεις ενα αρχείο σε οτι μορφή ζητάς word ή pdf που στην συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί καλύτερα και απο epub στα οποία κολάει μερικές φορές αν τα εχω εγω μετατρέψει Σκέπτομαι αν αξίζει να βρώ μια μπαταρία σαν απόθεμα για να την αλλάξω οταν ο χρόνος ζωής της μειωθεί πολύ , φοβούμενος ομως καποια στιγμή λόγω μη παραγωγής reader απο την ΣΟΝΥ δεν θα βρίσκω τέτοια μπαταρία αργότερα αλλά και σε απόθεμα αν δεν μου εχει χαλάσει λογω αχρησίας για αρκετό χρόνο Απο ψάξιμο σε site η αλλαγή δεν ειναι και κάτι απλό οποιος εχει ή είχε αντίστοιχο reader ας μοιράσει την εμπειρία του Αν δεν αφορά πολλούς ας μου απαντίσει και με προσωπικό pm (mail) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Είμαι κάτοχος ενός SONY PRS 650 , το θεωρώ ενα απο τα κορυφαία που βγήκαν το εχω αγοράσει μεταχειρισμένο το 2009 και διαβάζω 1-2 βιβλία το μήνα των 400 περίπου σελίδων , μέσοι όροι η μπαταρία του διαρκεί τώρα περίπου 1 εβδομάδα. Oλα βιβλία μου τα εχω μετατρέψει σε pdf με ocr ABBY 11 ή το ABBY 3.0 Convert PDF Document διάρκεια μετατροπής 45 λεπτά ανα βιβλίο αυτόματα ομως , δηλ το βρίσκεις καλούτσικα σκαναρισμένο >150 dpi τέλεια στα 300 το εισάγεις και εχεις ενα αρχείο σε οτι μορφή ζητάς word ή pdf που στην συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί καλύτερα και απο epub στα οποία κολάει μερικές φορές αν τα εχω εγω μετατρέψει Σκέπτομαι αν αξίζει να βρώ μια μπαταρία σαν απόθεμα για να την αλλάξω οταν ο χρόνος ζωής της μειωθεί πολύ , φοβούμενος ομως καποια στιγμή λόγω μη παραγωγής reader απο την ΣΟΝΥ δεν θα βρίσκω τέτοια μπαταρία αργότερα αλλά και σε απόθεμα αν δεν μου εχει χαλάσει λογω αχρησίας για αρκετό χρόνο Απο ψάξιμο σε site η αλλαγή δεν ειναι και κάτι απλό οποιος εχει ή είχε αντίστοιχο reader ας μοιράσει την εμπειρία του Αν δεν αφορά πολλούς ας μου απαντίσει και με προσωπικό pm (mail) http://www.ebay.com/itm/1-853-016-11-Battery-For-SONY-PRS-350-PRS-350SC-PRS-650-PRS-650BC-PRS-650RC-/252060775195?hash=item3aaffe331b:g:uGsAAOSwUV9WnuEZ αυτή πρέπει να είναι οκ. και εδω videaκι απλά πράγματα.(εάν δεν το έχεις,παίρνεις την μπαταρία και το πας σε έναν ηλεκτρονικό) https://www.youtube.com/watch?v=feRYVQz2FMo όσο για το θέμα των pdf θα πω ξανά οτι διαβάζω εδώ και χρόνια κατά 95% pdf στα kindle και δεν έχω κάποιο θέμα,υπάρχουν προγράμματα να κάνεις δουλειά σου,εάν είναι μικρο το μέγεθος και δεν θέλεις να ασχοληθείς,απλά διαβάζεις σε landscape.(το θέμα είναι πόσο βολεύετε ο καθένας,εγώ μάλλον δεν είμαι πολύ απαιτητικός) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2017 από aristidis540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα