Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό είδα κι εγώ και είπα να τρενάρω την αγορά μου.

Ακόμα πιο όμορφο όμως είναι το Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=U_YOXFlytnE">Boyue T103 που έχει και flex οθόνη.Λενε οτι μπορεί να βγεί μέσα στο '17.

Τους ρώτησα με ημέιλ θα παρουσιάσετε κάτι στην CES το Γενάρη; Αν δεν παρουσιάσετε έστω μία συσκευή επίδειξης θα ακυρώσω.Γυρισαν τα λεφτά σε μία εβδομάδα. Αν κυκλοφορείς τον Αύγουστο πρέπει στην CES του τρέχοντος έτους να μπορείς να παρουσιάσεις κάτι.Ειναι μουφα σαν το meetearl.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά, θέλω να αγοράσω e-reader και θέλω να πάρω κάτι καλό. Σκέφτομαι για το Kobo Aura One από έξω ή το Kobo Aura H2O από Ελλάδα. Ξέρετε κάποιο πιο φθηνό-αξιόπιστο μέρος για την αγορά του One; Καταρχήν έχουν μεγάλη διαφορά το One με το H2O, πέρα από το μέγεθος της οθόνης; Τι πιστεύετε;

Άκουσα για το Kobo Aura H2Ο v.2 αλλά δεν νομίζω να περιμένω εκτός και αν γίνει άμεσα διαθέσιμο (που δεν φαίνεται).

Επεξ/σία από BaNcU

χτες δίαβαζα ότι το one έχει θεματάκι με την μπαταρία, έλεγαν ότι είναι 1200mah και σε συνδιασμό με την οθόνη/ αριθμό led τελειώνει σχετικά γρήγορα η μπαταρία, φυσικά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το διάβασα και εγώ για τη μπαταρία. Επίσης, ειπώθηκε κάπου ότι με τα τελευταία firmware έχει διορθωθεί το πρόβλημα σε κάποιο βαθμό.

Επεξ/σία από BaNcU

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Items: EUR 104,20 Postage & Packing: EUR 8,46 Order Total: EUR 112,66

All-New Kindle Paperwhite, 15 cm (6") High Resolution Display (300 ppi) with Built-in Light, Wi-Fi

σ αυτα τα λεφτα αξιζει; απο amazon.de

Επεξ/σία από JeZus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι. Πιο κάτω δεν πάει από Γερμανία. Είναι αυτές οι προσφορές που κρατάνε ελάχιστα.

post-47640-0-21483600-1491227898_thumb.png

Επεξ/σία από nzeppos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Items: EUR 104,20 Postage & Packing: EUR 8,46 Order Total: EUR 112,66

All-New Kindle Paperwhite, 15 cm (6") High Resolution Display (300 ppi) with Built-in Light, Wi-Fi

σ αυτα τα λεφτα αξιζει; απο amazon.de

Εάν δεν θέλεις να περιμένεις ώσπου να πετύχεις την προσφορά που έχει σε ελάχιστες περιπτώσεις στο κατοστάρι, είσαι στην τιμή ταμάμ.

Πάρτο και μην κοιτάξεις πίσω όπως λέει και ο κύριο αποπάνω.

Επεξ/σία από LongTom
  • Like 1

Έχει δοκιμάσει κανείς υπηρεσίες "εικονικής" διεύθυνσης ώστε να σου προωθήσουν τη αλληλογραφία από Γερμανία;

Σαν το mailboxde.com αναφέρομαι.

Μπορεί να είναι ακόμα πιο φτηνό έτσι.

Υπ' όψιν ότι η παραπάνω προσφορά λογικά θα κρατήσει 1-2 μέρες το πολύ, δεν είναι κάποιος να το λιβανίζει για καιρό. Ή παίρνει το Paperwhite άμεσα ή περιμένει μέχρι την επόμενη προσφορά, μιας και η τιμή θα ανέβει ξανά στα 140 ευρώ. Όσο για τα μεταφορικά, ένα βιβλίο να κατεβάσεις από το θείο (ένα, όχι εκατό), το ποσό το 8-9 ευρώ έχει αμέσως ρεφαριστεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ήθελα να πάρω kindle δεύτερη φορά άλλα πάλι χάλασε το 3αρι μου. :-( οπότε μαλλον θα τιμήσω την προσφορά του Γερμανικού Αμαζον.

ειδικές πρόσφορες τι εννοεί ?

αυτό είναι με φωτισμό =

https://www.amazon.de/Kobo-Aura-N236-KU-BK-K-EP-Liseuse-2-6-4-GB/dp/B01KWX0EL4/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1491346860&sr=1-1&keywords=kobo+aura

τι διαφορές έχει από το paperwhite?

Επεξ/σία από aristidis540

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τις κάνει, τότε δεν τις πιάνει το ιστορικό του camel γιατί κάτω από 100 ευρώ δεν το βλέπω. Εννοείται μιλάμε για την έκδοση χωρίς διαφημίσεις που έρχεται και Ελλάδα, γιατί στην άλλη έχω δει και 80 ευρώ, Τελοσπάντων, 5-10 ευρώ πάνω-κάτω δεν έχει σημασία. Δέκα βιβλία να διαβάζει κάποιος, τα έχει βγάλει τα λεφτά της η συσκευή.

Τον Νοέμβρη αγόρασα από το αμερικάνικο άμαζον στα 89 δολλάρια το paperwhite και μετά από μερικές βδομάδες το έβγαλε το γαλλικό στα 99 ευρώ και σχεδόν ταυτόχρονα (μία βδομάδα πριν ή μετά) το γερμανικό το είχε στα 89 ευρώ.

Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί σε νούμερο ήταν ίδιο με την αγορά μου, το νόμισμα είχε διαφορά που με την άνοδο του δολλαρίου έναντι του ευρώ ήταν πια ελάχιστη.

Μιλάω για την έκδοση με διαφημίσεις χωρίς το κόστος των μεταφορικών (που ούτως ή άλλως νομίζω τα μεταφορικά σε Γερμανία είναι δωρεάν).

Το χωρίς διαφημίσεις, συν 10 ευρώ συν μεταφορικά.

Επεξ/σία από zianna

Τον Νοέμβρη αγόρασα από το αμερικάνικο άμαζον στα 89 δολλάρια το paperwhite και μετά από μερικές βδομάδες το έβγαλε το γαλλικό στα 99 ευρώ και σχεδόν ταυτόχρονα (μία βδομάδα πριν ή μετά) το γερμανικό το είχε στα 89 ευρώ.

Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί σε νούμερο ήταν ίδιο με την αγορά μου, το νόμισμα είχε διαφορά που με την άνοδο του δολλαρίου έναντι του ευρώ ήταν πια ελάχιστη.

Μιλάω για την έκδοση με διαφημίσεις χωρίς το κόστος των μεταφορικών (που ούτως ή άλλως νομίζω τα μεταφορικά σε Γερμανία είναι δωρεάν).

Το χωρίς διαφημίσεις, συν 10 ευρώ συν μεταφορικά.

Το pw3, 80 ευρώ το πήρα το Νοέμβριο, από Γερμανία, με διαφημίσεις και δωρεάν μεταφορικά (έχω συγγενείς στη Γερμανία).

Από ότι φαίνεται το βάζει 2 φορές το χρόνο στα 80. Το είχα ξανα δει πέρισυ τέτοιο καιρο στα 80 πάλι. Και αν δε κάνω λάθος αφήνει μόνο 2 συσκευές ανά πελάτη στη τιμή αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλά τα λέτε, με γεια σας με χαρά σας τα Kindle που έχετε πάρει αλλά καταλαβαίνετε ότι τέτοιες προσφορές δεν απευθύνονται στο μέσο Έλληνα που δεν μένει σε Γερμανία/Αγγλία/Γαλλία/Δανία ή δεν έχει μπαρμπάδες εκεί. Μιλάμε τώρα για τιμές τουλάχιστον 20 ευρώ χαμηλότερες σε σχέση με κάποιον πελάτη από Ελλάδα.

Κι εγώ παραγγέλνω σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση από amazon.co.uk και αρκετά πακέτα μού τα φέρνουν συνάδελφοι που ταξιδεύουν διαρκώς Λονδίνο. Αλλά δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω αυτές τις τιμές ως παραδείγματα όταν γλυτώνω μεταφορικά 20-30 ευρώ (ή όταν τα μοιραζόμαστε 4-5 άτομα σε ομαδικές παραγγελίες), κάτι που σίγουρα δεν είναι η συνηθισμένη περίπτωση για τον περίγυρό μου.

Γι' αυτό εγώ πάντα αναφέρομαι σε τελική τιμή για Ελλάδα, προφανώς χωρίς διαφημίσεις και με 8-15 ευρώ μεταφορικά. Και λέω ότι τα 112 που έχει αυτή τη στιγμή είναι ευκαιρία (btw η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει).

Επεξ/σία από nzeppos

Παίδες καλά τα λέτε, με γεια σας με χαρά σας τα Kindle που έχετε πάρει αλλά καταλαβαίνετε ότι τέτοιες προσφορές δεν απευθύνονται στο μέσο Έλληνα που δεν μένει σε Γερμανία/Αγγλία/Γαλλία/Δανία ή δεν έχει μπαρμπάδες εκεί. Μιλάμε τώρα για τιμές τουλάχιστον 20 ευρώ σε σχέση με τις χαμηλότερες που μπορεί κάποιος από Ελλάδα να πάρει το Kindle .

Κι εγώ παραγγέλνω σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση από amazon.co.uk και αρκετά πακέτα μού τα φέρνουν συνάδελφοι που ταξιδεύουν διαρκώς Λονδίνο. Αλλά δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω αυτές τις τιμές ως παραδείγματα όταν γλυτώνω μεταφορικά 20-30 ευρώ (ή όταν τα μοιραζόμαστε 4-5 άτομα σε ομαδικές παραγγελίες), κάτι που σίγουρα δεν είναι η συνηθισμένη περίπτωση για τον περίγυρό μου.

Γι' αυτό εγώ πάντα αναφέρομαι σε τελική τιμή για Ελλάδα, προφανώς χωρίς διαφημίσεις και με 8-15 ευρώ μεταφορικά. Και λέω ότι τα 112 που έχει αυτή τη στιγμή είναι ευκαιρία (btw η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει).

Έχεις δίκιο, και από το λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει, 5-6 βιβλία μέχρι τώρα, μέχρι 120 ευρώ με τα μεταφορικά, από amazon είναι καλή περιπτωση!

Τώρα, αν κάποιος έχει άκρες τότε καλό είναι να ξέρει ότι ~2 φορές το χρόνο το βγάζει στα 80, και να κάνει υπομονή.

Αλλάζοντας θέμα αλλά μένοντας στο kindle, σκέφτομαι να το "σπάσω". Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν δείχνει το εξώφυλλο του βιβλίου που διαβαζεις όταν το κλείνεις. Συν κάτι άλλα καλούδια που είδα στο mobileread. Το έχει κάνει κανείς;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...