Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για 0,8" δεν νομίζω να αξίζει.... το ONE όμως με 7.8" μάλλον ναι αλλα πολλά τα €€€.

εκει είναι που το σκέπτομαι κι'εγω.να πάω σε 6" πάλι η να δώσω τα 50-60 ευρώ για να παω στο 6.8".

η αλήθεια ειναι πως με το kindle διάβαζα μια χαρά pdf με landscape βεβαία,άλλα έκανα την δουλειά μου.

το kindle3 που έχω κάνει ολη μέρα restart και δυστυχώς δεν μπαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν άντεχες να διαβάζεις PDF σε Kindle είσαι ήρωας, σου βγάζω το καπέλο.

ps: κατάρα σε αυτόν που επινόησε το PDF

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

εκει είναι που το σκέπτομαι κι'εγω.να πάω σε 6" πάλι η να δώσω τα 50-60 ευρώ για να παω στο 6.8".

η αλήθεια ειναι πως με το kindle διάβαζα μια χαρά pdf με landscape βεβαία,άλλα έκανα την δουλειά μου.

Μόλις είδα ότι σου κάνει νερά το παλιό οπότε θα αγοράσεις καινούριο, έτσι ναι και εγώ θα πήγαινα στο h2O έστω και για το 0,8”, για να αναβαθμίσεις δεν νομίζω ότι αξίζει αλλά από τη στιγμή που ούτως ή άλλως θα αγοράσεις καινούριο λέω ναι ότι αξίζει, προσωπικά έχω το kobo Aura που είναι 6” και είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχω περάσει πολλές ώρες μαζί του, αλλά αν το σκαναρισμένο pdf είναι μεγαλύτερο από pocket book τότε είναι κουραστικό έτσι το έχω βάλει αγγελία για να πάω στο kobo one που είναι 7,8”.

εννοείται βιβλία χωρίς εικόνες..σε landscape μεγαλώνουν ικανοποιητικά τα γράμματα μια χαρά.

Εντάξει, μπορεί να είναι εφικτό, αλλά είναι και ευχάριστο; Για μένα το διάβασμα είναι και απόλαυση, αν είναι να το έχω σε landscape να πηγαίνω συνεχώς προς τα κάτω για να μπορέσω να διαβάσω μια σελίδα νομίζω χάνει λίγο το νόημα του το ebook.

Εγώ θα σε έλεγα να δεις και για 8αρια, η διαφορά στα 6->6.8 είναι σημαντική, αλλά μεταξύ των 6" & των 8" είναι απλά χαοτική.Η αίσθηση είναι όλα τα λεφτά με τόση επιφάνεια.

Αυτό εάν έχεις τα 220+€ για κανένα pocketbook ή κάτι ανάλογο πάντα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς πότε βάζουν προσφορές τα amazon.de και amazon.co.uk για το Kindle Paperwhite;

Μάλον εκεί καταλήγω.Μπορώ να το πάρω και τώρα αλλά επειδή δεν το βιάζομαι αξίζει να περιμένω τις προσφορές;

Επεξ/σία από tarantules

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο τυχαίο μου φαίνεται:

https://uk.camelcamelcamel.com/Amazon-Kindle-Paperwhite-6-Inch-4GB-E-Reader/product/B00QJDU3KY

Για δε Γερμανία οι πραγματικές προσφορές είναι σπάνιες:

https://de.camelcamelcamel.com/Amazon-Kindle-Paperwhite-6-Zoll-4GB-eReader/product/B00QJDU3KY

Αυτή τη στιγμή πάντως έχει 110 ευρώ στην Ιταλία (βάλε και καμια 15αριά ευρώ τα μεταφορικά, μια χαρά είναι):

https://www.amazon.it/dp/B00QJDU3KY/ref=twister_B00U87JISU?_encoding=UTF8&psc=1

https://it.camelcamelcamel.com/Amazon-E-reader-Kindle-Paperwhite-6-Pollici-4GB/product/B00QJDU3KY

Από εκεί είχα πάρει το Voyage, αλλά η παρούσα προσφορά φαίνεται να ισχύει μόνο για το PW.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

Εδω και χρονια διαβαζω epub στο Nexus 7 με Aldiko.Αξιζει να δωσω χρηματα για ενα καλο e-reader?Θα ναι τοσο μεγαλη η διαφορα που να αξιζει τα χρηματα?

Εδω και χρονια διαβαζω epub στο Nexus 7 με Aldiko.Αξιζει να δωσω χρηματα για ενα καλο e-reader?Θα ναι τοσο μεγαλη η διαφορα που να αξιζει τα χρηματα?

Η οθόνη, εάν δεν έχεις δει, είναι χαρτί, ή τουλάχιστον το πιο κοντινό που υπάρχει σε χαρτί σε οθόνη. 

Από και πέρα, εάν διαβάζεις πολλά βιβλία/χρόνο αξίζει με τα χίλια. Εάν μιλάμε για κανά δύο βιβλία βαριά-βαριά το έτος τότε κάτσε εκεί που είσαι.

• Like 3

Τι το θέλω και βλέπω reviews στο youtube μου λέτε;

Τώρα έχω την εντύπωση οτι το Kobo Aura H2O είναι καλύτερο για τις ανάγκες μου...

Έλα όμως που διάβασα οτι αναμένετε μεσα στο 2017 η version 2 του Kobo Aura H2O....

Τελικά δεν το βλέπω να παίρνω e-reader έτσι όπως πάει η δουλειά.... :-(

Αυτό που είπε ο LongTom. Αν διαβάζεις συχνά θα πίνεις νερό στο όνομα του e-reader. Δεν αξίζει όμως να δώσεις 80-150 ευρώ για δυο-τρία βιβλία το χρόνο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβαζω γυρω στα 30 τον χρονο οποτε το.σκεφτομαι σοβαρα πλεον...

Εχω χιλιαδες epub απο οτι ειδα μεσω calibre μετατρεπονται σε mobi, θα υπαρχει και θεμα DRM?

Επεξ/σία από 4saken
  • Like 1

Αν διαβάζεις τόσα πολλά, τότε εύχομαι να λες ότι κι εγώ: το e-reader θα είναι από τις καλύτερες αγορές που έχεις κάνει στη ζωή σου (για μένα είναι η καλύτερη).

Εφόσον τα epub σου είναι αγορασμένα από κάπου πιθανότατα θα χρειαστείς το DeDRM plugin του Calibre. Διαφορετικά δεν υπάρχει θέμα. Εννοείται πως αν προσανατολίζεσαι για Kindle (που διαβάζει μόνο mobi, azw και τα συναφή) θα απαιτηθεί να μετατρέψεις τα epub. Το τελευταίο όμως format υποστηρίζεται από σχεδόν όλα τα υπόλοιπα σύγχρονα e-reader, οπότε εκεί δεν θα έχεις θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...