Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kindle Paperwhite eReader, 15 cm (6 Zoll) hochauflösendes Display (300 ppi) mit integrierter Beleuchtung, WLAN (Schwarz) - mit Spezialangeboten

Στο amazon.de στα 80 ευρώ για όποιον έχει άκρες.

Με περιορισμό στα 2 ανά πελάτη.

Τελικά το τσίμπησα απο το amazon.de , την ακριβότερη version που στέλνουν ελλάδα, σύνολο όοοολα μαζί στα 112,8€. Αγόρασα προχτές, οπότε άντε να δούμε ποτε θα έρθει

Εμπειρικά, γνωρίζει κανείς πόσες μέρες κάνει να αποσταλεί + να φτάσει ??

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το τσίμπησα απο το amazon.de , την ακριβότερη version που στέλνουν ελλάδα, σύνολο όοοολα μαζί στα 112,8€. Αγόρασα προχτές, οπότε άντε να δούμε ποτε θα έρθει

LoL για τις ευρωπαϊκές τιμές!

Εγώ πλήρωσα σύνολο 127 ευρώ αγοράζοντας το PW3, την αυθεντική θήκη των 39 δολλαρίων του amazon συν 8% φόρο (κάποιες αμερικάνικες πολιτείες πληρώνουν φόρο για αγορές στο amazon), αποστολή (στην αμερικάνικη διεύθυνση) πρωί της Πέμπτης ενώ η αγορά έγινε βράδυ Τρίτης)...

Ακόμα και μέσα στην ίδια την Ευρώπη βλέποντας τα ποσταρίσματα τα χθεσινά, 80 ευρώ το γερμανικό, 90 το γαλλικό, 100 το ιταλικό, ενώ το αγγλικό 80 λίρες την ώρα που το αμερικάνικο το δίνει στα 89 δολλάρια, δηλαδή από φθηνότερη σε ακριβότερη χώρα πάμε ΗΠΑ < Γερμανία < Γαλλία < Αγγλία < Ιταλία (αν και το δολλάριο έχει ψιλοανέβει οπότε ίσως το γερμανικό να βγαίνει φθηνότερα τώρα δεν ξέρω)...

Δεν είχες κανέναν συγγενή/φίλο στην Γερμανία να σου έβγαινε πιο φθηνό;

Κρίμα τα 33 έξτρα ευρώ που πλήρωσες...

Καλορίζικο όμως, ακόμα και σε αυτήν την τιμή δεν θα το μετανιώσεις.

Επεξ/σία από zianna

Σου στέλνει tracking number το Amazon που φαίνεται ακριβώς πότε θα έρθει. Λογικά μέχρι Δευτέρα-Τρίτη το πολύ θα το έχεις, αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το έπαιρνες και την Παρασκευή. Εξαρτάται πότε θα φύγει από τις εγκαταστάσεις του Amazon.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες στο amazon.de (με login) και πάνε στο my orders, πάτα στην αγορά του kindle και σου δείχνει tracking του πακέτου.

Εγώ όσες αγορές έχω κάνει από το γερμανικό amazon warehouse έχουν έρθει σε 2-3 εργάσιμες (συμπεριλαμβανομένου και του Σάββατου). Είμαι Βέλγιο όμως δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει θετικά.

Αν το αγόρασες Δευτέρα, λογικά αύριο θα σου έρθει σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία. Στην πόρτα θα σου έρθει, αν έχεις γραμματοκιβώτιο μεγάλο θα το αφήσουν μέσα. Εμένα δεν μου ερχόταν με τα βελγικά ταχυδρομεία, αλλά με κάποιο συνεργαζόμενο courier με το amazon.

Επεξ/σία από zianna

LoL για τις ευρωπαϊκές τιμές!

Εγώ πλήρωσα σύνολο 127 ευρώ αγοράζοντας το PW3, την αυθεντική θήκη των 39 δολλαρίων του amazon συν 8% φόρο (κάποιες αμερικάνικες πολιτείες πληρώνουν φόρο για αγορές στο amazon), αποστολή (στην αμερικάνικη διεύθυνση) πρωί της Πέμπτης ενώ η αγορά έγινε βράδυ Τρίτης)...

Ακόμα και μέσα στην ίδια την Ευρώπη βλέποντας τα ποσταρίσματα τα χθεσινά, 80 ευρώ το γερμανικό, 90 το γαλλικό, 100 το ιταλικό, ενώ το αγγλικό 80 λίρες την ώρα που το αμερικάνικο το δίνει στα 89 δολλάρια, δηλαδή από φθηνότερη σε ακριβότερη χώρα πάμε ΗΠΑ < Γερμανία < Γαλλία < Αγγλία < Ιταλία (αν και το δολλάριο έχει ψιλοανέβει οπότε ίσως το γερμανικό να βγαίνει φθηνότερα τώρα δεν ξέρω)...

Δεν είχες κανέναν συγγενή/φίλο στην Γερμανία να σου έβγαινε πιο φθηνό;

Κρίμα τα 33 έξτρα ευρώ που πλήρωσες...

Καλορίζικο όμως, ακόμα και σε αυτήν την τιμή δεν θα το μετανιώσεις.

καλά, ναι σίγουρα είναι πολύ πιο φθηνό ή στην Αμερική ή σε κάποια απο τις ευρωπαϊκες χώρες με άμαζον, αλλα για τα δεδομένα μας, καλά είναι και έτσι. Δυστυχώς, δεν έχω κάποιον γνωστό ή συγγενή εξω.

Οχι - οχι , δεν έχω tracking γιατί δεν κάνανε ακόμα dispatch ! Είναι απο την δευτέρα και δεν το στείλανε ακόμα !!! :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά, ναι σίγουρα είναι πολύ πιο φθηνό ή στην Αμερική ή σε κάποια απο τις ευρωπαϊκες χώρες με άμαζον, αλλα για τα δεδομένα μας, καλά είναι και έτσι. Δυστυχώς, δεν έχω κάποιον γνωστό ή συγγενή εξω.

Οχι - οχι , δεν έχω tracking γιατί δεν κάνανε ακόμα dispatch ! Είναι απο την δευτέρα και δεν το στείλανε ακόμα !!! :(

Ωχ, λες να έπεσες στο glitch;

Μου το έκανε κι εμένα μια φορά not yet dispatched, περίμενα 4-5 μέρες και από ψάξιμο στο γούγλη κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε καλά, ακύρωσα την παραγγελία και μετά ξαναπαράγγειλα και την επόμενη μέρα ήταν dispatched η 2η παραγγελία.

Αν δεν γίνει dispatched ως αύριο, εγώ θα την ακύρωνα και θα έκανα καινούργια.

Επεξ/σία από zianna

Ωχ, λες να έπεσες στο glitch;

Μου το έκανε κι εμένα μια φορά not yet dispatched, περίμενα 4-5 μέρες και από ψάξιμο στο γούγλη κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε καλά, ακύρωσα την παραγγελία και μετά ξαναπαράγγειλα και την επόμενη μέρα ήταν dispatched η 2η παραγγελία.

Αν δεν γίνει dispatched ως αύριο, εγώ θα την ακύρωνα και θα έκανα καινούργια.

Εχει και τέτοια ? Δηλαδή αν αργεί 3 ημέρες τότε μιλάμε για glitch? Σαν status μου λέει πάντως, ''preparing for dispatch''. Mε λιγο search τελευταία πάντως αρκετοι λένε οτι τους κάνει κανα 4ημερο, κολπάκια και καλά για να το γυρίσει ο κόσμος σε prime. Πφφφφ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει και τέτοια ? Δηλαδή αν αργεί 3 ημέρες τότε μιλάμε για glitch? Σαν status μου λέει πάντως, ''preparing for dispatch''. Mε λιγο search τελευταία πάντως αρκετοι λένε οτι τους κάνει κανα 4ημερο, κολπάκια και καλά για να το γυρίσει ο κόσμος σε prime. Πφφφφ.

Δεν είμαι prime στο γερμανικό αλλά στο αμερικάνικο, και ναι μου το έχει κάνει.

Έλεγξα τα email, 29 Σεπτέμβρη είχα κάνει την παραγγελία, την ακύρωσα 4 Οκτώβρη και καπάκι έκανα ξανά παραγγελία, το email που ήρθε την 2η φορά έλεγε και πιθανή ημερομηνία παραλαβής, ενώ την 1η φορά δεν έλεγε. Αντιστοίχως, όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες που έχουν γίνει χωρίς πρόβλημα, πάντα έδιναν πιθανή ημερομηνία παραλαβής. Δεν είναι αν αργεί 3 μέρες, είναι από την αρχή πρέπει να δίνει πιθανή ημερομηνία παραλαβής.

1ον από amazon warehouse θα σου έρθει και 2ον δεν ζεις στην Τανζανία, είναι αυτοποιημένες οι πιθανές ημερομηνίες γιατί γνωρίζουν. Πιθανότατα να το κάνουν και για τον λόγο που είπες, αλλά εσύ το "επείγεσαι" γιατί η προσφορά θα λήξει δεν ξέρω πότε, το γαλλικό άμαζον την έχει ως τις 29 του μήνα, οπότε δεν έχεις την πολυτέλεια της αναμονής και τεσταρίσματος.

Δες το δικό σου email προφανώς δεν θα λέει ημερομηνία γιατί αλλιώς θα το έλεγε και στο προφίλ σου στο my orders, και ακύρωσε την παραγγελία και ξανακάν'την καπάκι, δεν θυμάμαι αν έλεγε στο προφίλ μου not yet dispatched ή preparing for dispatched....

Επεξ/σία από zianna

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι prime στο γερμανικό αλλά στο αμερικάνικο, και ναι μου το έχει κάνει.

Έλεγξα τα email, 29 Σεπτέμβρη είχα κάνει την παραγγελία, την ακύρωσα 4 Οκτώβρη και καπάκι έκανα ξανά παραγγελία, το email που ήρθε την 2η φορά έλεγε και πιθανή ημερομηνία παραλαβής, ενώ την 1η φορά δεν έλεγε. Αντιστοίχως, όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες που έχουν γίνει χωρίς πρόβλημα, πάντα έδιναν πιθανή ημερομηνία παραλαβής. Δεν είναι αν αργεί 3 μέρες, είναι από την αρχή πρέπει να δίνει πιθανή ημερομηνία παραλαβής.

1ον από amazon warehouse θα σου έρθει και 2ον δεν ζεις στην Τανζανία, είναι αυτοποιημένες οι πιθανές ημερομηνίες γιατί γνωρίζουν. Πιθανότατα να το κάνουν και για τον λόγο που είπες, αλλά εσύ το "επείγεσαι" γιατί η προσφορά θα λήξει δεν ξέρω πότε, το γαλλικό άμαζον την έχει ως τις 29 του μήνα, οπότε δεν έχεις την πολυτέλεια της αναμονής και τεσταρίσματος.

Δες το δικό σου email προφανώς δεν θα λέει ημερομηνία γιατί αλλιώς θα το έλεγε και στο προφίλ σου στο my orders, και ακύρωσε την παραγγελία και ξανακάν'την καπάκι, δεν θυμάμαι αν έλεγε στο προφίλ μου not yet dispatched ή preparing for dispatched....

Μου λέει βασικά ημερομηνίες παραλαβής. Απλώς είναι ακόμα στο prepare. Γράφει τα παρακάτω :

Arriving 29 Nov - 3 Dec
Preparing for Dispatch

Ισως απλώς έχουν φόρτο λόγω black Friday και Cyber Monday ?

Δεν είναι οτι το θέλω εδώ και τώρα, αλλα το θέλω την εβδομάδα 5-9 Δεκ, όπωσδήποτε γιατί θα ταξιδέψω

--- edit ---

Πριν απο λίγο το status έβγαλε : Shipping today

Για να δούμε.
Επεξ/σία από bloubloum

Μου λέει βασικά ημερομηνίες παραλαβής. Απλώς είναι ακόμα στο prepare. Γράφει τα παρακάτω :

Arriving 29 Nov - 3 Dec

Preparing for Dispatch

Ισως απλώς έχουν φόρτο λόγω black Friday και Cyber Monday ?

Δεν είναι οτι το θέλω εδώ και τώρα, αλλα το θέλω την εβδομάδα 5-9 Δεκ, όπωσδήποτε γιατί θα ταξιδέψω

--- edit ---

Πριν απο λίγο το status έβγαλε : Shipping today

Για να δούμε.

Εντάξει, όλα καλά τότε!

Ναι έφυγε σήμερα ! Βέβαια, λέει μέσω UPS - Italy , χαχαχα.(πήρα απο το Γερμανικό)

Σε αυτό,ότι το έστειλαν από άλλη χώρα, να μην σε ανησυχεί. 

Εδώ,στην Δανιμαρκία, όταν παραγγέλνω από amazon.co.uk/de συνήθως το στέλνουν από τα στοκ στην Ισπανία και το χαρτόκουτο συνήθως γράφει amazon.es.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...