LongTom Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για χρήστη που δεν είχε ποτέ ebook reader αλλά διάβαζε από το κινητό, τι προτείνετε; επίσης μπορείτε να κατεβάζετε ολόκληρα βιβλία ή έχει μόνο δείγματα; Είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά; ευχαριστώ και συγγνώμη αν οι ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Προτείνω να δεις καμία φτηνή συσκευή με φως στις 6",αυτή είναι καλή αρχή δια εμέ. Κανένα kindle PW3 ή κάτι ανάλογο διότι είναι πολύ εύκολα στην χρήση και γενικά δεν βγάζουν προβλήματα. Μετά εάν θέλεις περισσότερα,ανάλογα με τις ανάγκες σου, δες μεγαλύτερα στις 8"+ ή/και android. Κατεβάζουμε ολόκληρα βιβλία φυσικά,στα ελληνικά και αγγλικά σε epub & mobi. Αγοράζουμε και βιβλία. Σε PDF έχει περισσότερα ελληνικά,αλλά θέλει πρόγραμμα μετατροπής σε epub/mobi ή θα χάσεις μέρος της λειτουργικότητας της συσκευής.Πέρνα από το project Gutenberg που έχει τζάμπα και νόμιμα βιβλία στα Ελληνικά και δοκίμασε πως είναι σε mobi/epub. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerania Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ειδάλλως εξασκείς τα αγγλικά σου μια χαρά (δεν έχω ψάξει τίτλο στα αγγλικά και να μην τον έχω βρει σε διάφορα τορεντοσάητ και όχι μόνο), το built-in λεξικό είναι μεγάλη δουλειά. Αλλά πολλά πολλά ελληνικά online βιβλιοπωλεία πουλάνε ebooks σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές των βιβλίων, πιστεύω αξίζει αν θες αποκλειστικά ελληνικούς τίτλους. Αλλιώς με την "άλλη οδό" σε ελληνικούς τίτλους υπάρχουν αρκετά pdf απ'ότι έχω πάρει πρέφα. Κλείνω πλέον ένα χρόνο με το PPW μου και είμαι υπερευχαριστημένη. Μόνο λίγο με pdf ζορίζει η κατάσταση αλλά ή βολεύομαι με calibre ή βρίσκω με ψαχτήρι σε mobi/epub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ειδάλλως εξασκείς τα αγγλικά σου μια χαρά (δεν έχω ψάξει τίτλο στα αγγλικά και να μην τον έχω βρει σε διάφορα τορεντοσάητ και όχι μόνο), το built-in λεξικό είναι μεγάλη δουλειά. Αλλά πολλά πολλά ελληνικά online βιβλιοπωλεία πουλάνε ebooks σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές των βιβλίων, πιστεύω αξίζει αν θες αποκλειστικά ελληνικούς τίτλους. Αλλιώς με την "άλλη οδό" σε ελληνικούς τίτλους υπάρχουν αρκετά pdf απ'ότι έχω πάρει πρέφα. Κλείνω πλέον ένα χρόνο με το PPW μου και είμαι υπερευχαριστημένη. Μόνο λίγο με pdf ζορίζει η κατάσταση αλλά ή βολεύομαι με calibre ή βρίσκω με ψαχτήρι σε mobi/epub. Εκεί πας σε μεγαλύτερες οθόνες,οι 8" είναι πολύ καλή επιλογή(έχω το inkpad 2) ή/και android που προσφέρουν καλύτερες ικανότητες διαχείρισης pdf. Ακόμη οι μεγαλύτερες οθόνες είναι ταμάμ για χάρτες και σχεδιαγράμματα σε κλασσικά epub/mobi.Εκεί που ήταν μια σταλιά πράγμα και δεν διακρίνεις τίποτα, γίνεται πολύ καθαρό και ευανάγνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Eγω παντως στο 10αρι tablet που εχω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και στα pdf βιβλια που διαβαζω αλλα και στα κομιξ. Σαν να εχω το κανονικο βιβλιο ειναι στα χερια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Στο amazon.co.uk σήμερα έχουν υπερπροσφορά...5%. Μην το χάσεις! Δεν ξέρω εάν στέλνουν Ελλάδα, αλλά συχνά πυκνά κάνει προσφορά το amazon.de/.co.uk στα kindle.Κανονικές προσφορές και όχι η κοροϊδία των 4-5 λιρών που έχει σήμερα. Από εκεί και πέρα, στα 150€ έχει πολλά καλά, αλλά εάν θέλεις απλά μια συσκευή που να δουλεύει δίχως πολλά-πολλά και φασαρίες πάνε στο kindle PW3,το καλύτερο VfM της amazon.Από εκεί και πέρα, εάν θέλεις περισσότερα δες στα android-based onyx/boye C63 που είναι εξαιρετικό για αυτά που προσφέρει. Βέβαια είναι περισσότερο μπελαλίδικο για να το σετάρεις έτσι όπως θέλεις,αλλά η τελική παραμετροποίηση είναι έτσι όπως την θέλεις εσύ και όχι η amazon. Προσωπικά έχω το energy pro HD 6" και το Pocketbook inkpad 2 8". Αμφότερα έχουν τα θετικά και αρνητικά τους. Περισσότερα στις προηγούμενες σελίδες που τα έκανα ανάλυση. Το pw3 που λες εννοείς το kindle voyage ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eγω παντως στο 10αρι tablet που εχω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και στα pdf βιβλια που διαβαζω αλλα και στα κομιξ. Σαν να εχω το κανονικο βιβλιο ειναι στα χερια μου! Καμία απολύτως σχέση η LCD οθόνη με την e-paper. Η e-paper είναι οθόνη που ουσιαστικά λειτουργεί με μελάνι, για αυτό είναι η καλύτερη της αγοράς για να διαβάζεις βιβλία... Το pw3 που λες εννοείς το kindle voyage ? Όχι, το Paperwhite 3 == PW3 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2016 από LongTom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ την Πέμπτη το πήρα το PW3 στα χέρια μου και είμαι υπέρευχαριστημένη! Εξήγησα στην προηγούμενη σελίδα τον τρόπο που βρήκα να διαβάζω τα (χιλιάδες ειλικρινα) pdf που έχω, δοκίμασα και ένα βιβλίο φίλου συγγραφέα από το facebook που είχα αγοράσει παλιά (αλλά δεν το είχα διαβάσει) και ένα από τα mobi που είχα στον σκληρό μου, τέλεια όλα! Φυσικά στο επεξεργασμένο pdf επιλογές των mobi δεν υπάρχουν αλλά δεν με νοιάζει, μου φτάνει να μην είναι ψείρες! Επειδή παρακολουθούσα τις τιμές των kindle, συνήθως βγάζουν προσφορά τα amazon στους prime χρήστες τους, δεν έχω δει προσφορά σε μη prime χρήστες. Το αμερικάνικο άμαζον αρχές με μέσα Οκτώβρη είχε βγάλει την προσφορά από 119 δολλάρια στα 89 όπου και αγόρασα το δικό μου, και μόλις έληξε η προσφορά του αμερικάνικου έβγαλε το γερμανικό στα 99 ευρώ αλλά 1)για τους χρήστες prime και 2) για γερμανική διεύθυνση αποστολής αφού είχε διαφημίσεις. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει kindle ας έχει υπόψιν του τις προσφορές αν είναι prime χρήστης ή αν έχει κάποιον γνωστό του prime, είναι σημαντικότατη διαφορά! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2016 από zianna 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Καμία απολύτως σχέση η LCD οθόνη με την e-paper. Η e-paper είναι οθόνη που ουσιαστικά λειτουργεί με μελάνι, για αυτό είναι η καλύτερη της αγοράς για να διαβάζεις βιβλία... Επειδή ο _linuslost_ λέει ότι την χρησιμοποιεί και για διάβασμα κόμικς εκεί να πούμε ότι τα κανονικά τάμπλετ κατά προτίμηση 10 ιντσών είναι μονόδρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maras00 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 τελευταία βλέπω μεγάλη κινητικότητα με ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτό εχω ενα αρκετα παλιο αλλα απο τα καλυτερα reader το SONY PR650 που η μπαταρια του κραταει τωρα περίπου 5 ημερες επειδη ειχα μια απωλεια δισκου εξωτερικου και εχασα τεραστια ποσοτητα βιβλιων μου ΓΙΑΤΙ ΤΑ διατηρουσα εκει σχεδον ολα θα ηθελα οποιος εχει την δυνατοτητα να μου στειλει απο δικα του βιβλια αποθηκευμενα ή σε pm dieyuynseis με ενδιαφερουν λογοτεχνια - εκλαικευμενη επιστημη - αστυνομικα -best ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Kindle Paperwhite eReader, 15 cm (6 Zoll) hochauflösendes Display (300 ppi) mit integrierter Beleuchtung, WLAN (Schwarz) - mit Spezialangeboten Στο amazon.de στα 80 ευρώ για όποιον έχει άκρες. Με περιορισμό στα 2 ανά πελάτη. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2016 από aposporis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloubloum Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Kindle Paperwhite eReader, 15 cm (6 Zoll) hochauflösendes Display (300 ppi) mit integrierter Beleuchtung, WLAN (Schwarz) - mit Spezialangeboten Στο amazon.de στα 80 ευρώ για όποιον έχει άκρες. Με περιορισμό στα 2 ανά πελάτη. Ωραία ! Αν και ακόμη και με το - χωρίς διαφημίσεις- είναι 30-40 κάτω απο ότι πριν, οπότε πάλι εξίσου καλά Σκέφτομαι να το τσιμπίσω. Φαντάζομαι δεν προκειται να κάνουν καλύτερη προσφορά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 amazon.co.uk: Στις 80 Λίρες απο το σήμερα (με διαφημίσεις, το οποίο και δεν έρχεται Ελλάδα) και χωρίς διαφημίσεις το οποίο έρχεται Ελλάδα στα 89,99 Λίρες https://www.amazon.co.uk/Amazon-Kindle-Paperwhite-6-Inch-4GB-E-Reader/dp/B00QJDU3KY?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelalerts-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00QJDO0QC&th=1 (+ Μεταφορικά + Προμήθεια που πλέον χρεώνουν όλες οι κάρτες) amazon.it: 99.99 Ευρώ (με διαφημίσεις, το οποίο και δεν έρχεται Ελλάδα) και χωρίς διαφημίσεις το οποίο έρχεται Ελλάδα στα 109,99 Ευρώ https://www.amazon.it/Amazon-E-reader-Kindle-Paperwhite-6-Pollici-4GB/dp/B00QJDU3KY?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelc0a-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00QJDO0QC&th=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Για τις μεταβολές στην τιμή του PW στο αγγλικό Amazon, περισσότερα εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το γαλλικό amazon έχει το PW3 στα 89 ευρώ, 99 με διαφημίσεις. Επειδή μένω Βέλγιο το στέλνουν εδώ με διαφημίσεις, έχει γίνει συμφωνία ανάμεσα στις δυο χώρες. Αν κάποιος έχει σκοπό να πεταχτεί Βέλγιο, μπορεί να "με χρησιμοποιήσει" (δυστυχώς μάλλον Ελλάδα καλοκαίρι θα κατέβω). Η προσφορά ισχύει μέχρι 29 Νοέμβρη 9 το πρωί, δύο kindle ανά πελάτη. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2016 από zianna 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pntzamilis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πριν μερικες εβδομαδες ημουν κι εγω στο ψαξιμο, οπως εισαι κι εσυ τωρα, και επισης ημουν (και ειμαι) ασχετος με το θεμα. Το tablet δεν εχει καμια σχεση με το e-reader. Πριν μια βδομαδα πηρα το Pocketbook Basic 2 στα €81.90 με παραδοση στο σπιτι μου και η διαφορα της "οθονης" ειναι τρελλη. Εβαλα την λεξη οθονη σε εισαγωγικα γιατι περισσοτερο μοιαζει με μια κολλα χαρτι παρα για οθονη. Οταν ανοιξα την συσκευασια θεωρησα πως η οθονη ειναι αυτοκολλητο και προσπαθουσα να το ξεκολλησω. Μετα απο μερικα δευτερολεπτα καταλαβα οτι ειναι η οθονη και απλα ειναι μονιμα "ανοιχτη" και γραφει το μοντελο. Εγω δεν ημουν διατεθιμενος να πληρωσω περισσοτερα για να διαβαζω βιβλια. Μετατρεπω τα PDF μου με το προγραμμα που μου ανεφερε λιγο πιο πανω ο dimand και τα περναω στο e-reader πανευκολα με συνδεση στον υπολογιστη. Το αποτελεσμα ειναι παλι αρχεια PDF αλλα σε μορφη που να εφαρμοζουν οι σελιδες στο Pocketbook Basic 2 με ευαναγνωστα γραμματα. Η εμπειρια διαβασματος ειναι πολυ καλυτερη παρα σε tablet. Η οθονη του tablet κουραζει, του e-reader οχι γιατι οπως σου ειπα η οθονη ειναι σαν σελιδα βιβλιου (τεχνολογια e-ink ονομαζεται). Με το Pocketbook Basic 2 που κανει €81.90 ειμαι ευχαριστημενος, ωστοσο εαν θελεις να το ψαξεις με πιο ακριβα μοντελα, με φωτισμους κ.τ.λ. τοτε θα σε βοηθησουν τα υπολοιπα μελη που ειναι πιο εμπειρα με το θεμα. από που το πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα