bloubloum Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Προς κατόχους Kοbo, μπορείτε να κατεβάσετε ebook από το dropbox σας? Πήγα χτες να κατεβάσω όπως κάνω πάντα και για κάποιο λόγο δεν κατέβαζε, update δεν έκανα, μπορεί να έκαναν κάτι από την μεριά του dropbox, συμβαίνει μόνο σε μένα ή είναι γενικό? Πόσα χρήματα διαθέτεις? Εγώ θα πήγαινα στο Kobo aura one που είναι 7.8” ώστε να μπορώ να διαβάσω και pdf, το μεγαλύτερο μέγεθος πέρα από το κόστος συνεπάγετε και πιο δύσκολη μεταφορά αν το χρησιμοποιείς και έξω, Δεν με ενδιαφέρει το pdf βασικά, ούτε και η μεγαλύτερη οθόνη. ΤΟ backlight με ενδιαφέρει. Τώρα για τα χρήματα, αν είναι να δώσω 150 για kindle καλώς, αλλα να δώσω για κάτι άλλο τόσα ή περισσότερα, όχι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 αυτό τι λέει παιδιά? http://www.banggood.com/ONYX-BOOX-C67ML-Carta2-300ppi-Ebook-Reader-8G-Wi-Fi-Android-HD-Touch-Screen-p-1065830.html το εχει προσφορά στα 130. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, πως μετατρέπουμε τα pdf για να διαβαστούν σε kindle; οεεο; Δοκίμασα calibre και είναι κολλημένο στο 1%, το mobipocket είναι γρήγορο αλλά ενώ στο pc βλέπω τις φωτό μια χαρά, στο kindle λείπουν γράμματα από λέξεις, όχι τα ίδια και όχι παντού, αλλά είναι σπάσιμο παρόλο που διαβάζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Kindle (γενικά 6ιντσο ereader) και pdf δεν είναι καλή ιδέα, ούτε καν σαν μετατροπή, ειδικά όταν το αρχείο έχει εικόνες και γενικά περίπλοκη μορφοποίηση. Δοκίμασες το conversion της Amazon που συνήθως είναι το καλύτερο απ' όλα; https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/email Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με email το pdf αρχείο στη διεύθυνση του Kindle, γράφοντας στο Subject τη λέξη "Convert". Θα πρέπει βέβαια να έχεις κάνει πρώτα whitelist το email του αποστολέα. Διαφορετικά μπορείς να πειραματιστείς με το k2pdfopt: http://www.willus.com/k2pdfopt/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Kindle (γενικά 6ιντσο ereader) και pdf δεν είναι καλή ιδέα, ούτε καν σαν μετατροπή, ειδικά όταν το αρχείο έχει εικόνες και γενικά περίπλοκη μορφοποίηση. Δοκίμασες το conversion της Amazon που συνήθως είναι το καλύτερο απ' όλα; https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/email Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με email το pdf αρχείο στη διεύθυνση του Kindle, γράφοντας στο Subject τη λέξη "Convert". Θα πρέπει βέβαια να έχεις κάνει πρώτα whitelist το email του αποστολέα. Διαφορετικά μπορείς να πειραματιστείς με το k2pdfopt: http://www.willus.com/k2pdfopt/ Το είχα δοκιμάσει αλλά κανείς δεν έλεγε να κάνω 5-6 refresh στο kindle για να εμφανιστεί και δεν μου το εμφάνιζε... Ένα κοριτσάκι σε ένα βίντεο τελικά μετά από ο.λα τα επαγγελματικά site και μη ανέφερε το refresh και μου εμφανίστηκε τελικά.. Δεν δοκίμασα με το ίδιο βιβλίο που δοκίμαζα πριν και μου έτρωγε γράμματα, θα δοκιμάσω και θα πω, αλλά χρειάζομαι γυαλιά πρεσβυωπίας γιατί δεν κάνει zoon in ... Εικόνες δεν είχε το βιβλίο, που και να είχε δηλαδή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν το calibre μετά από ώρα πολύ την κάνει την μετατροπή, αλλά δεν κάνει ζουμ και τα γράμματα είναι ψείρες. Αν το αλλάξω και πάω σε οριζόντια θέαση γίνονται ακόμα πιο μικρά αφού η σελίδα πάει στην αριστερή πλευρά ενώ η δεξιά μένει κενή.... Τέλεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloubloum Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δεν με ενδιαφέρει το pdf βασικά, ούτε και η μεγαλύτερη οθόνη. ΤΟ backlight με ενδιαφέρει. Τώρα για τα χρήματα, αν είναι να δώσω 150 για kindle καλώς, αλλα να δώσω για κάτι άλλο τόσα ή περισσότερα, όχι . Πάντως, πάνω στο kindle paperwhite, μήπως ξέρει κανείς απο που είναι καλύτερα να το αγοράσω, ή αν έχετε ακούσει καμία προσφορούλα λόγω black friday? Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πάντως, πάνω στο kindle paperwhite, μήπως ξέρει κανείς απο που είναι καλύτερα να το αγοράσω, ή αν έχετε ακούσει καμία προσφορούλα λόγω black friday? Ευχαριστώ ! Στο amazon.co.uk σήμερα έχουν υπερπροσφορά...5%. Μην το χάσεις! Δεν ξέρω εάν στέλνουν Ελλάδα, αλλά συχνά πυκνά κάνει προσφορά το amazon.de/.co.uk στα kindle.Κανονικές προσφορές και όχι η κοροϊδία των 4-5 λιρών που έχει σήμερα. Από εκεί και πέρα, στα 150€ έχει πολλά καλά, αλλά εάν θέλεις απλά μια συσκευή που να δουλεύει δίχως πολλά-πολλά και φασαρίες πάνε στο kindle PW3,το καλύτερο VfM της amazon.Από εκεί και πέρα, εάν θέλεις περισσότερα δες στα android-based onyx/boye C63 που είναι εξαιρετικό για αυτά που προσφέρει. Βέβαια είναι περισσότερο μπελαλίδικο για να το σετάρεις έτσι όπως θέλεις,αλλά η τελική παραμετροποίηση είναι έτσι όπως την θέλεις εσύ και όχι η amazon. Προσωπικά έχω το energy pro HD 6" και το Pocketbook inkpad 2 8". Αμφότερα έχουν τα θετικά και αρνητικά τους. Περισσότερα στις προηγούμενες σελίδες που τα έκανα ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως, πάνω στο kindle paperwhite, μήπως ξέρει κανείς απο που είναι καλύτερα να το αγοράσω, ή αν έχετε ακούσει καμία προσφορούλα λόγω black friday? Ευχαριστώ ! Εγώ το είχα πάρει από το amazon.it που στέλνει Ελλάδα αλλά προσωπική μου άποψη - δες και τις αναρτήσεις μου εδώ που είχα κάνει παλιότερα - δεν έμεινα ευχαριστημένος απο την οθόνη απο 2 kindle paperwhite τα οποία και έστειλα πίσω και μου έκανα και επιστροφή χρημάτων κανονικά (έτρεχε μια έξτρα προωθητική ενέργεια που αν δεν ήσουν ικανοποιημένος μπορούσες να κάνεις επιστροφή και τα χρήματα πίσω). Προτείνω να το δεις πρώτα απο κοντά σε κανένα φίλο/ γνωστό σου και μετά να αποφασίσεις.......... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2016 από mobile_32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloubloum Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Στο amazon.co.uk σήμερα έχουν υπερπροσφορά...5%. Μην το χάσεις! Δεν ξέρω εάν στέλνουν Ελλάδα, αλλά συχνά πυκνά κάνει προσφορά το amazon.de/.co.uk στα kindle.Κανονικές προσφορές και όχι η κοροϊδία των 4-5 λιρών που έχει σήμερα. Από εκεί και πέρα, στα 150€ έχει πολλά καλά, αλλά εάν θέλεις απλά μια συσκευή που να δουλεύει δίχως πολλά-πολλά και φασαρίες πάνε στο kindle PW3,το καλύτερο VfM της amazon.Από εκεί και πέρα, εάν θέλεις περισσότερα δες στα android-based onyx/boye C63 που είναι εξαιρετικό για αυτά που προσφέρει. Βέβαια είναι περισσότερο μπελαλίδικο για να το σετάρεις έτσι όπως θέλεις,αλλά η τελική παραμετροποίηση είναι έτσι όπως την θέλεις εσύ και όχι η amazon. Προσωπικά έχω το energy pro HD 6" και το Pocketbook inkpad 2 8". Αμφότερα έχουν τα θετικά και αρνητικά τους. Περισσότερα στις προηγούμενες σελίδες που τα έκανα ανάλυση. Θέλω πραγματικά χωρίς πολλά πολλά. Ούτε android (έχω dual boot ταμπλετ για όλες τις δουλειές), ούτε καν να διαβάζω pdf κτλ. Θέλω για καθαρά και μονο διαβασμα e-book , μόνο που θέλω φωτισμό. Το κανονικό kindl-άκι δηλαδή με είχε βολέψει πάρα πολύ αλλα οχι για νυχτερινό διάβασμα. Oπότε κάτι τέτοιο. Ψάχνω στα warehouse deals, ψάχνω μήπως θα κάνουν καμια εκπτωσούλα για blackfriday, τίποτα. Βλέπω και κάτι Paperwhite του 2013 στο e-bay απο αξιόλογους πωλητές, grade a-, και σκέφτομαι μήπως και .... (απο UK) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Θέλω πραγματικά χωρίς πολλά πολλά. Ούτε android (έχω dual boot ταμπλετ για όλες τις δουλειές), ούτε καν να διαβάζω pdf κτλ. Θέλω για καθαρά και μονο διαβασμα e-book , μόνο που θέλω φωτισμό. Το κανονικό kindl-άκι δηλαδή με είχε βολέψει πάρα πολύ αλλα οχι για νυχτερινό διάβασμα. Oπότε κάτι τέτοιο. Ψάχνω στα warehouse deals, ψάχνω μήπως θα κάνουν καμια εκπτωσούλα για blackfriday, τίποτα. Βλέπω και κάτι Paperwhite του 2013 στο e-bay απο αξιόλογους πωλητές, grade a-, και σκέφτομαι μήπως και .... (απο UK) Πρέπει να δεις τα PW3 διότι μέχρι τα PW2, το οποίο έχω από το 2013, έχουν προβλήματα με το QC και οι οθόνες εμφανίζουν σημάδια ή/και ο φωτισμός είναι πολύ ανομοιογενής.Το δικό μου δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά και σε εκθεσιακές συσκευές που είδα, αρκετές είχαν προβλήματα. Από ότι άκουσα και τα refurb εμφανίζουν τα ίδια προβλήματα. Πάντως προσωπικά θα αγόραζα καινούργιο σε PW3,εφόσον έχεις budget 150€ σε φτάνουν και περισσεύουν.Είναι πολύ καλή επιλογή για αυτά που βάζεις σαν στόχο και δεν έχεις προβλήματα με τους περιορισμούς της amazon.Σαν επένδυση αξίζει,ιδίως εφόσον έχεις εμπειρία στον τομέα,ξέρεις τις ανάγκες σου με ακρίβεια και δεν είναι το πρώτο σου reader. Ανέφερα το android διότι εκεί μπορείς να χρησιμοποιείς εφαρμογές της επιλογής σου και όχι αναγκαστικά αυτές που σε υποχρεώνει η εταιρεία.Το ίδιο με τα λεξικά. Επίσης εάν είχες κάποια στιγμή ανάγκη για cbr/cbz λειτουργούν καλά σε e-book reader android. Προσωπικά ήθελα και πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για την βιβλιοθήκη μου(>50Gb),κάτι που προσφέρουν μόνο τα android πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloubloum Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πρέπει να δεις τα PW3 διότι μέχρι τα PW2, το οποίο έχω από το 2013, έχουν προβλήματα με το QC και οι οθόνες εμφανίζουν σημάδια ή/και ο φωτισμός είναι πολύ ανομοιογενής.Το δικό μου δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά και σε εκθεσιακές συσκευές που είδα, αρκετές είχαν προβλήματα. Από ότι άκουσα και τα refurb εμφανίζουν τα ίδια προβλήματα. Πάντως προσωπικά θα αγόραζα καινούργιο σε PW3,εφόσον έχεις budget 150€ σε φτάνουν και περισσεύουν.Είναι πολύ καλή επιλογή για αυτά που βάζεις σαν στόχο και δεν έχεις προβλήματα με τους περιορισμούς της amazon.Σαν επένδυση αξίζει,ιδίως εφόσον έχεις εμπειρία στον τομέα,ξέρεις τις ανάγκες σου με ακρίβεια και δεν είναι το πρώτο σου reader. Ανέφερα το android διότι εκεί μπορείς να χρησιμοποιείς εφαρμογές της επιλογής σου και όχι αναγκαστικά αυτές που σε υποχρεώνει η εταιρεία.Το ίδιο με τα λεξικά. Επίσης εάν είχες κάποια στιγμή ανάγκη για cbr/cbz λειτουργούν καλά σε e-book reader android. Προσωπικά ήθελα και πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για την βιβλιοθήκη μου(>50Gb),κάτι που προσφέρουν μόνο τα android πια. Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση Long Tom ! Ναι τότε οπότε, θα πάω στο PW3! Είμαι μια χαρά σε αυτά τα επίπεδα μου φτάνει για τις ανάγκες μου και για πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το απλό το touch, και κανονικό τάμπλετ για βράδυ (καταστροφή η μπαταρία, καταστροφή). Οπότε λέω ίσως περιμένω λίγο να δω καμια προσφορούλα, γιατί οκ, βάζουμε 150€ αλλα τώρα που έχουμε Black Friday, αν κερδίσουμε και τίποτα, δεν μας χαλάει. Α, οχι ιδιαίτερα, μιας και δεν χρησιμοποιώ καθόλου λεξικό ! Ναι ο αποθηκευτικός χώρος είναι καλός, αλλα τνομίζω οτι την παλεύω και με λιγότερα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pouakaltsa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για χρήστη που δεν είχε ποτέ ebook reader αλλά διάβαζε από το κινητό, τι προτείνετε; επίσης μπορείτε να κατεβάζετε ολόκληρα βιβλία ή έχει μόνο δείγματα; Είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά; ευχαριστώ και συγγνώμη αν οι ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν έχετε γνωστό στην Αμερική να σας το στείλει, αγοράστε kindle από εκεί. Εγώ αυτό έκανα, αλλά είμαι και prime χρήστρια στο αμερικάνικο όμως. Οπότε το kindle το έβγαλαν προσφορά στους prime και πήρα το paperwhite με 89 δολλάρια, ενώ από γερμανία μου το χρέωναν 139 ευρώ και στη Γαλλία 129. Σχεδόν τα μισά λεφτά μου βγήκε Ακόμα και χωρίς την προσφορά prime βγαίνει πιο φθηνό εκεί με 119 δολλάρια (με προσφορές) ενώ από ευρώπη βγαίνει 129 ευρώ (με προσφορές) και 139 ευρώ χωρίς προσφορές. Για χρήστη που δεν είχε ποτέ ebook reader αλλά διάβαζε από το κινητό, τι προτείνετε; επίσης μπορείτε να κατεβάζετε ολόκληρα βιβλία ή έχει μόνο δείγματα; Είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά; ευχαριστώ και συγγνώμη αν οι ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Ελληνικά δεν έχει πολλά (για αγορά εννοείται) για παράνομο κατέβασμα θα βρεις πολλά pdf, εγώ έχω πάνω από 3.000.. Αλλά σε κινητό θα σου βγει το μάτι και σου σπάει τα νεύρα στα zoom in out και αλλαγές σελίδας.. Αν και υπάρχει το k2pdfopt για να προσαρμόσεις το pdf σε εικόνα κινητού, δεν ξέρω τι μέγεθος θα στο βγάλει βέβαια... Για μη παράνομα, υπάρχουν applications όπως το kindle app που προσαρμόζουν το βιβλίο που θα αγοράσεις στην εικόνα του κινητού σου. Μόνο σε ipad το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω πως φαίνεται στο κινητό. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2016 από zianna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Kindle (γενικά 6ιντσο ereader) και pdf δεν είναι καλή ιδέα, ούτε καν σαν μετατροπή, ειδικά όταν το αρχείο έχει εικόνες και γενικά περίπλοκη μορφοποίηση. Δοκίμασες το conversion της Amazon που συνήθως είναι το καλύτερο απ' όλα; https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/email Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με email το pdf αρχείο στη διεύθυνση του Kindle, γράφοντας στο Subject τη λέξη "Convert". Θα πρέπει βέβαια να έχεις κάνει πρώτα whitelist το email του αποστολέα. Διαφορετικά μπορείς να πειραματιστείς με το k2pdfopt: http://www.willus.com/k2pdfopt/ Λοιπόν, με αποστολή email μου έβγαινε ψείρες και χρειάζεται μεγενθυντικός φακός ή να βγάλεις τα μάτια σου για διάβασμα... Το mobipocket έτρωγε γράμματα δεν ξέρω γιατί και ήταν πάλι ψείρες... Τελικά δοκίμασα το K2pdfopt και μου έβγαλε pdf μεγέθους 150+ Mb, πράγμα απογορευτικό για αποστολή με email, και μου ήρθε φλασιά να πάρω αυτό το αρχείο για μετατροπή στο calibre και έγινε (ταυτόχρονα μείωσε και τον όγκο στο 1/3 δεν ξέρω γιατί). Βέβαια καμία σχέση με πραγματικό mobi αρχείο, αλλά επιτέλους διαβάζεται άνετα στην οθόνη του paperwhite. Οι μετατροπές παίρνουν ώρα, σε βιβλίο με 1000 σελίδες που δοκίμαζα θέλει καμιά ώρα το k2pdfopt και άλλη τόση το calibre (σε λάπτοπ δεκαετίας όμως, ίσως να πάει γρηγορότερα σε καλύτερο υπολογιστή), αλλά αν είναι να μην βγάζεις τα μάτια σου αξίζει η αναμονή. Το γράφω για κάθε ενδιαφερόμενο, και υπόψιν το βιβλίο με εξαίρεση τις πρώτες 10 σελίδες εικόνες δεν είχε (τις οποίες το k2pdfopt τις έκοψε κατά κρίση, αλλά δεν με νοιάζουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα