nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όχι δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερη αντανάκλαση από το γυαλί, περίπου το ίδιο πράγμα είναι σε σχέση με το Paperwhite. Απ' ότι έχω καταλάβει για το autobrightness υπάρχει συζήτηση εδώ και αρκετό καιρό ακόμα κι αν στο ενδιάμεσο έχουν κυκλοφορήσει πολλά updates. Πιθανώς να μην έχω καταλάβει εγώ κάτι σωστά ή απλά να μην το έχουν φτιάξει ακόμα. Screen protector δεν έχω βάλει και δεν νομίζω ότι χρειάζεται, πιθανολογώ ότι θα αλλοιώσει είτε την εμπειρία ανάγνωσης είτε τον touch χειρισμό. Νομίζω τέτοια προστασία δεν συνηθίζεται γενικά στα ereaders. Αν το Kindle είναι είτε σε θήκη με πρόσοψη είτε σε πουγκί μεταφοράς (πολλοί προτιμούν το δεύτερο) εν αντιθέσει με τα κινητά δεν έχει κίνδυνο να γρατζουνιστεί από τους συνήθεις υπόπτους (κλειδιά, αιχμηρά αντικείμενα κλπ) Επιπλέον αφού δεν το κρατάς συνέχεια στα χέρια σου (όπως πχ. το κινητό), δεν έχει τόσο μεγάλο κίνδυνο να σου πέσει. Εκτός πια κι αν σε πάρει ο ύπνος διαβάζοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 αντε περιμενω ως την Τριτη π θα παραλαβω.. εχω ενα πουγκι για 7αρι tablet οποτε θα ειμαι οκ πιστευω.ειχα διαβασει οτι αυτη η οθονη στο voyage ειναι απο γυαλι που εχει την αισθηση του χαρτιου και απορω τι το διαφορετικο εχει.. thx φιλε μου για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Από που μπορώ να παραγγείλω το τελευταίο pw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00QJDU3KY/ref=mhero_eink_mus?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=grid-1&pf_rd_r=G3MV6ZZ9M6XRCC8GFTWG&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=a3b4c0e9-8ab6-40cc-9bd6-e868d19f1817&pf_rd_i=mobile&th=1&psc=1 απο το amazon.fr ειναι η πιο καλη τιμη για το pw3 .. εγω το voyage το πηρα απο το γερμανικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 οσο προλαβαινεις γιατι και τα αλλα αμαζον το ειχαν σε προσφορα και τελειωσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikar6 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα και από μένα. Μετά από σχεδόν 5 χρόνια συμβίωσης με ένα Sony αποφάσισα πρόσφατα να μεταπηδίσω στο στρατόπεδο της Amazon αγοράζοντας ένα Voyage. Η αλήθεια είναι ότι το καινούριο Oasis είναι πανέμορφο (όπως και η θήκη του) αλλά τα λεφτά παραείναι πολλά έστω και αν ereaders αγοράζουμε μια φορά στο (πολύ) τόσο! Για την οικονομία της συζήτησης μερικά σημεία που ίσως βοηθήσουν άλλους χρήστες. 1. Γιατί Voyage και όχι PW? - αν το budget είναι περιορισμένο ή αν δοκιμάζεις για πρώτη φορά ένα ereader και δεν είσαι σίγουρος αν είναι αυτές οι συσκευές για σένα, τότε σαφώς και θα πας στην πιο οικονομική έδοση. Προσωπικά, μετά από χρόνια εμπειρίας με ηλεκτρονικούς αναγνώστες δυσανασχετώ με κανονικά βιβλία (λογοτεχνίας!) - για την πιο premium αίσθηση και το μειωμένο μέγεθος, βάρος - για την αίσθηση του γυαλιού στην οθόνη - για τη flat οθόνη, είχα βαρεθεί να βλέπω τη σκόνη να μαζεύτεται στις γωνίες στο παλιό μου reader 2. Τι μου αρέσει; - η πολύ καλή ποιότητα οθόνης, ο καλός φωτισμός, η premium αίσθηση στην αφή, το μικρό βάρος (και νόμιζα ότι το sony μου ήταν ελαφρύ!) - η καλή ανάλυση που κάνει την ανάγνωση pdf έστω και χωρίς μετατροπή, δυνατή (αν και δεν ενδείκνυται για παρατεταμένη τέτοιου ανάγνωση τέτοιου είδους αρχείων) - η διάρκεια της μπαταρίας - το οικοσύστημα της amazon, ο αυτόματος συγχρονισμός με άλλες συσκευές στις οποίες μπορεί να διαβάζω ένα βιβλίο (αυτό φυσικά δεν είναι ειδικό για τη συγκεκριμένη συσκευή) 3. Τι ΔΕΝ μου αρέσει; Θα συμφωνήσω σε πολλα από όσα έγραψε ο nzeppos - ο αυτόματος φωτισμός, απλά δε δουλεύει σωστά. Άλλες φορές, σε σκοτάδι, είναι πολύ έντονος, άλλες φορές εξαιρετικά χαμηλός. Δεν είναι χαλασμένο, το έχω τσεκάρει, απλά κάνει συχνά "του κεφαλιού του" - τα κουμπιά για αλλαγή σελίδας: είναι μάλλον ασαφή, αν προσπαθήσεις να τα δουλέψεις στο σκοτάδι απλά δεν τα βρίσκεις, hit and miss ιστορία. Φαίνεται ότι με το oasis το ξαναβρήκαν, αλλά είπαμε, η τιμή... - η απουσία εξωφύλλου του βιβλίου στην οθόνη standby: αυτό αφορά γενικά την Amazon και τα kindle και το θεωρώ το ΜΕΙΖΟΝ μειονέκτημα των συσκευών της. Μου τη δίνει αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω χωρίς jailbreak που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ψάξω να κάνω Και μια διαφωνία με τον nzeppos. Πήρα μια origami στυλ θήκη, αλλά όχι την κλασσική, από το άμαζον Γερμανίας. Πρόκειται για Site: αυτήν , σε μαύρο που από ότι βλέπω δεν είναι διαθέσιμο τώρα. Με μία κουβέντα, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Πολύ καλή ποιότητα, άριστη εφαρμογή, sleep wake function με μαγνήτες στο καπάκι, πολύ καλή προστασία της συσκευής, δυνατότητα να στήσεις τη συσκευή σε περισσότερες από μία θέσεις, κλείνει σα βιβλίο. Μία φίλη είχε πάρει την original origami της amazon, την έπιασα στα χέρια μου, απογοήτευση. Συν το ότι κλείνει σαν notepad (από πάνω και όχι από αριστερά όπως η δική μου) που με χαλάει σε ένα "βιβλίο". Ελπίζω να βοήθησα κάποιους! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως όλες οι παρατηρήσεις ήταν εξαιρετικά εύστοχες και σε πολλές από αυτές ήταν σαν να... διαβάζω τον εαυτό μου Πχ. η οθόνη που μαζεύει σκόνη στις γωνίες, η δυσανασχέτηση με τα κανονικά βιβλία κλπ. Για τη θήκη πάντως φαντάζομαι ότι υπάρχουν origami και origami. Η δική μου ναι μεν εφαρμόζει εξαιρετικά, αλλά με χαλάει λίγο το φινίρισμα του πλαστικού (δείτε φωτό) και κυρίως η πρόσοψη που λυγίζει όταν διαβάζω, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται τα δάχτυλά μου και να μην ξέρω πως να πιάσω τη συσκευή. Δεν θα την αλλάξω ακόμα, θα επιμείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εγω εκανα παραγγελια 15/6 και παραλαμβανω σημερα απο αμαζον γερμανιας με απλα μεταφορικα.. μια χαρα ο χρονος αποστολης..εντυπωσεις απο το voyage απο αυριο..παντως ενα kindle φιλου που το ειχε προχτες στην παραλια εχει γεμισει στις εσωχες αμμο και βρομια.. οποτε το γυαλι απο μονο του λογικο ειναι ενα μεγαααλο συν για εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 λοιπον παρελαβα χτες και εγω το voyage.. υπερτελειο!! ποιοτητα κατασκευης αριστη και πολυ ομορφο. τα πλαινα κουμπια λειτουργουν τελεια, με το που το πατας και κανει αυτη την μικρη δονηση αλλαζει σελιδα.. ο αυτοματος φωτισμος αποτι καταλαβα θυμαται.. δηλαδη με ενεργοποιημενο τον αυτοματο φωτισμο οποτε πας σε ενα μερος με χαμηλο φως το ρυθμιζεις χειροκινιτα και μετα οταν βρεθει σε αντιστοιχο φως ρυθμιζεται μονο του..εστειλα και καποια pdf στο μαιλ της συσκευης γραφωντας στο θεμα convert και τα εφτιαξε αρκετα καλα.. τι να πω εμενα μου φαινονται ολα να δουλευουν ρολοι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ο αυτοματος φωτισμος αποτι καταλαβα θυμαται.. δηλαδη με ενεργοποιημενο τον αυτοματο φωτισμο οποτε πας σε ενα μερος με χαμηλο φως το ρυθμιζεις χειροκινιτα και μετα οταν βρεθει σε αντιστοιχο φως ρυθμιζεται μονο του Αχά, αυτό εξηγεί πολλά πράματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 καλησπερα θελω να παρω το καινουριο boyue t62+ υπαρχει περιπτωση να το βρω απο ευρωπη η μονο απο bangood ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) τα pdf με το abby ocr για μετατροπη σε epub και μετα στο epubconverter online για μετατροπη σε .mobi .. το αποτελεσμα ειναι απιστευτο!!! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από panormou13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 στα pdf που εχω μετατρεψει σε mobi πισω απο το κειμενο στην οθονη αχνοφενονται λέξεις.. ασχετες.. ειναι φυσιολογικο; στα pdf που εχω μετατρεψει σε mobi πισω απο το κειμενο στην οθονη αχνοφενονται λέξεις.. ασχετες.. ειναι φυσιολογικο;οκ το βρηκα ειναι το refresh page.. αν το ενεργοποιησω δεν το κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 τα pdf με το abby ocr για μετατροπη σε epub και μετα στο epubconverter online για μετατροπη σε .mobi .. το αποτελεσμα ειναι απιστευτο!!! Ο συνδυασμός δουλεύει καλά και με ελληνικούς χαρακτήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ο συνδυασμός δουλεύει καλά και με ελληνικούς χαρακτήρες;τέλεια.. το διαβαζει λες και ειναι εργοστασιακο ebook 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα