Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω συνηθίσει καιρό τώρα να διαβάζω βιβλία σε AMOLED στο σκοτάδι , γι αυτό έλεγα μήπως και τα e-reader μπορούν να δείχνουν λευκά γράμματα σε μαύρο background.

Το κακό είναι οτι δεν ξέρω κανένα κατάστημα να πουλάει e-reader για να πάω να τα δω από κοντά να αποφασίσω εαν μου κάνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό μπορείς να το κάνεις στις συσκευές που μπορείς να εγκατατήσεις το cool reader, είτε γιατί τρέχουν android (onyx), είτε με linux (pocketbook). To coolreader σου δίνει αυτήν την επιλογή, αν και δεν μπορώ να φανταστώ σε τι μπορεί να χρησιμεύει σε μια συσκευή ηλεκτρονικού χαρτιού.

1) Να έχει επιλογή να αλλάζω το χρώμα γραμματοσειράς από μαύρο σε άσπρο (να μπορώ να το dim-αρω , εαν γίνεται) και αντίστοιχα το background από λευκό σε μαύρο.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω συνηθίσει καιρό τώρα να διαβάζω βιβλία σε AMOLED στο σκοτάδι , γι αυτό έλεγα μήπως και τα e-reader μπορούν να δείχνουν λευκά γράμματα σε μαύρο background.

Το κακό είναι οτι δεν ξέρω κανένα κατάστημα να πουλάει e-reader για να πάω να τα δω από κοντά να αποφασίσω εαν μου κάνουν.

Σε media markt πρεπει να εχουν.

Αλλα το night mode οπως σωστα ειπε ο φιλος δεν χρειαζεται και δεν εχει νοημα σε e-ink οθονες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Night Mode υποστηρίζει το δικό μου, παλιό, Bookeen Odyssey, και λογικά το υποστηρίζουν και τα άλλα μοντέλα της Bookeen. Δες για παράδειγμα αυτό το βίντεο, στο 7ο λεπτό.

Επεξ/σία από accipio

καλησπέρα έχει καποιος αποψη για το tolino shine 2 hd βλεπω υψηλη ανάληση και τιμη κοντα στο 100αρικο.. στα ιδια χρήματα θα προτείνατε κάτι άλλο; ευχαριστω

καλησπέρα έχει καποιος αποψη για το tolino shine 2 hd βλεπω υψηλη ανάληση και τιμη κοντα στο 100αρικο.. στα ιδια χρήματα θα προτείνατε κάτι άλλο; ευχαριστω

Πολύ ενδιαφέρον.Που το έχεις βρει στα 100;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ενδιαφέρον.Που το έχεις βρει στα 100;

119 το εχω βρει στο skroutz

απλα έλεγα μήπως εχει κανεις να προτείνει κατι σε αυτη την τιμή

Επεξ/σία από panormou13
  • Like 1

Αν τυχόν το αγοράσεις γράψε και εντυπώσεις να ξέρουμε και τι γίνεται με  readers που δεν είναι τόσο γνωστοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το τελευταίο Paperwhite:

Riepilogo Ordine

Articoli:     EUR 111,80

Costi di spedizione:     EUR 8,46

Totale ordine:     EUR 120,26

(+5 ευρώ για express αποστολή, με παράδοση 14-16/6)

Από Αγγλία και Γερμανία βγαίνει 135 και 155 ευρώ αντίστοιχα. Το σκέφτομαι...

ps: το Voyage με έκπτωση και απλά μεταφορικά βγαίνει 171 ευρώ (περίπου 20 λιγότερα από Αγγλία)

Επεξ/σία από nzeppos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνομαι για το Voyage τελικά, κι ας δώσω τα +50 ευρώ. Θα τα βγάλει τα λεφτά του (ενδεχομένως να πουλήσω και το Paperwhite v1 για να ρεφάρω). Η απορία μου όμως είναι: εφόσον το αγοράσω από Ιταλία, η email διεύθυνση της συσκευής θα είναι τάδε@kindle.com ή .it;

Και κυρίως θα έχει άλλους περιορισμούς, πχ. θα πρέπει να αγοράζω μόνο από το ιταλικό site ή θα υποστηρίζει και το .com (όπως γίνεται με τα υπάρχοντα Kindle που έχω παραγγείλει απευθείας από Amazon.com, τότε που υπήρχε μόνο αυτή η επιλογή).

Φαντάζομαι ότι οι ερωτήσεις μου ισχύουν το ίδιο και για το αν έχει αγοράσει κάποιος από Γερμανία αλλά όλα τα στοιχεία του λογαριασμού (πιστωτικές, διευθύνσεις κλπ) είναι ελληνικά. Πιθανώς να έχει απαντηθεί ήδη αλλά δεν βρίσκω κάτι εύκαιρο τώρα.

Επεξ/σία από nzeppos

Διάβασα μερικά reviews για Voyage vs. Kobo Glo HD, είδα και κάμποσα συγκριτικά video στο Youtube και δεν βρήκα κάτι στο Kobo που να υπερτερεί σημαντικά έναντι του Kindle. Για κάποιον μαθημένο στο οικοσύστημα της Amazon εδώ και χρόνια (όπως εγώ) η σύγκριση ήταν ακόμα πιο άνιση, οπότε πήρα το Voyage από το ιταλικό site χωρίς δεύτερη σκέψη.

Με εξπρές μεταφορικά και συν 20 ευρώ για αυτές τις origami θήκες (έχω αρχίσει να βαριέμαι τις ογκώδεις δερμάτινες που έχω στα προηγούμενα Kindle), το όλον πήγε 196 ευρώ. Τελικά δεν ήθελα το Paperwhite γιατί είπα να πάω για το κάτι παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...