nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η απορία μου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως γίνεται η αγορά βιβλίων σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί;; Με ποιο λογαριασμό; Στην περίπτωση της Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία επίσημα γίνεται μόνο από το .com, όλες οι αγορές ebooks θα γίνουν επίσης από εκεί (αναγκαστικά, δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα). Αν πχ. κάποιος με ελληνικό account έχει λογαριασμό Prime στο .co.uk, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία και να δανειστεί βιβλίο στο Kindle αφού αυτό κοιτάει μόνο το αμερικάνικο μαγαζί (που προφανώς χρειάζεται ξεχωριστό Prime). Άρα αν κάποιος παραγγείλει μέσω τρίτου Kindle από Αγγλία, Ιταλία κλπ. θα μπορεί να αγοράσει τα αντίστοιχα ebooks με account ελληνικών λοιπών στοιχείων (διεύθυνση, πιστωτική κλπ); Πάντα το είχα απορία αυτό, αλλά δεν δέησα ποτέ να κάτσω να το γκουγκλάρω διεξοδικά. Από μια γρήγορη ματιά που έχω ρίξει σε post πενταετίας, νομίζω πως κάτι τέτοιο ίσως δεν είναι δυνατόν Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η απορία μου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως γίνεται η αγορά βιβλίων; Με ποιο λογαριασμό; Στην περίπτωση της Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία γίνεται κανονικά μόνο από το .com, όλες οι αγορές ebooks θα γίνουν επίσης από εκεί (αναγκαστικά, δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα). Αν πχ. κάποιος έχει λογαριασμό Prime στο .co.uk, δεν μπορεί να δανειστεί βιβλίο στο Kindle αφού αυτό κοιτάει μόνο το αμερικάνικο μαγαζί (που προφανώς χρειάζεται ξεχωριστό Prime). Άρα αν κάποιος παραγγείλει μέσω τρίτου Kindle από Αγγλία, Ιταλία κλπ. θα μπορεί να αγοράσει τα αντίστοιχα ebooks με account ελληνικών λοιπών στοιχείων (διεύθυνση, πιστωτική κλπ); Πάντα το είχα απορία αυτό, αλλά δεν δέησα ποτέ να κάτσω να το γκουγκλάρω. Στο απαντητικό email απο το amazon.it από μόνοι τους μου επισήμαναν ότι αγορές βιβλίων θα μπορώ να κάνω απο το amazon.com: "Register the Kindle with the account you want. Please note that if you use to live in Greece, you may place ebook orders on Amazon.com once back at home" Άλλωστε πριν απο μερικές μέρες αγόρασα ένα e-βιβλίο που το έβγαλε προσφορά (1€) για την kindle εφαρμογή στο tablet από το amazon.com Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από mobile_32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Α ΟΚ, αυτό ήθελα να μάθω, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerania Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Με γεια, να ρωτήσω από που έγινε η αγορά, μια που τα Ευρωπαϊκά amazon δεν στέλνουν Ελλάδα? Ρωτάω γιατί ενώ έχω δυνατότητα άμεσα να μου το στείλουν από Αγγλία με κόστος όμως γύρω στα 189€ η έκδοση χωρίς διαφημίσεις (=157€ περίπου το kindle + 21€ τα μεταφορικά)....(όσο δηλαδή κοστίζει αν γίνει αγορά από το Αμερικάνικο amazon με τελωνείο και μεταφορικά). Από Ιταλία όμως, που επίσης έχω δυνατότητα (αλλά δεν θέλω να υποχρεωθώ) - και έχει και πολιτική επιστροφής για 30 Ημέρες αν δεν μείνεις ικανοποιημένος από το προϊόν - το κόστος ανέρχεται στα 139,99€ ( πάλι η έκδοση χωρίς διαφημίσεις) Δεν είναι τόσο για τα 49€, αλλά: Από Αμερική δεν δίνει διαθεσιμότητα, και Με τα 49€ μπορώ να αγοράσω αρκετά βιβλία ή Να βρω ένα αεροπορικό εισιτήριο για Ιταλία και να μου το παραδώσουν στο Ξενοδοχείο (ναι γίνεται, τούς έστειλα email και μου είπαν ότι αν κάνω την αγορά εγκαίρως μπορούν να το παραδώσουν στο ξενοδοχείο που θα διαμένω ή Να πάω αυθημερόν και να το αγοράσω από κατάστημα της mediaworld http://www.mediaworld.it/mw/kindle/kindle-paperwhite-wifi (mediamarkt σε εμάς)... (Άσχετο, αν γίνει αγορά με της διαφημίσεις, υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θα φαίνεται ip από Ελλάδα??) Thanks! Μου το έφερε συγγενικό πρόσωπο από το εξωτερικό και του έδωσα τα λεφτά όταν ήρθε στην Ελλάδα μαζί με το Kindle. Αν έχεις κάποιον γνωστό/συγγενή σε κάποια άλλη χώρα που θα έρθει πχ για Πάσχα, πες του να σου κάνει ένα ψυχικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Thanks! Μου το έφερε συγγενικό πρόσωπο από το εξωτερικό και του έδωσα τα λεφτά όταν ήρθε στην Ελλάδα μαζί με το Kindle. Αν έχεις κάποιον γνωστό/συγγενή σε κάποια άλλη χώρα που θα έρθει πχ για Πάσχα, πες του να σου κάνει ένα ψυχικό. καλά τα λές αλλά δεν θέλω να υποχρεωθώ.... (ποία έκδοση έχεις ? με ή χωρίς διαφημίσεις ??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να ξέρω αν σε παίρνει να ανεβάσεις κάμποσο το μπάτζετ, θεωρώ πάντως πως 200 ευρώ για ένα 8άρι ebook reader είναι μια πολύ καλή επένδυση. Εγώ με το Pocketbook Inkpad διαβάζω σχεδόν τα πάντα πολύ άνετα. Εκτός από pdf, διαβάζω μέχρι και κόμικς σε cbr και τα μάτια μου με ευγνωμονούν. Αν το θέλεις για μελέτη τεχνικών θεμάτων με σχεδιαγράμματα, χρώματα κλπ, έχε και το λαπτοπάκι σου δίπλα για να μπορείς να ανατρέχεις γρήγορα σε προηγούμενες σελίδες και θα είσαι κομπλέ. Κι εγώ δεν θα έδινα χρήματα για να πάρω ένα 6άρι reader, oi 8 ίντσες ωστόσο είναι μια χαρά. Μπορείς να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις; Το Pocketbook InkPad που λες μπορείς να μου πεις πως συμπεριφέρεται σε μεγάλα αρχεία πάνω από 20-30 ΜΒ; Και πως τα καταφέρνει με ένα έγχρωμο κείμενο με εικόνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να ξέρω αν σε παίρνει να ανεβάσεις κάμποσο το μπάτζετ, θεωρώ πάντως πως 200 ευρώ για ένα 8άρι ebook reader είναι μια πολύ καλή επένδυση. Εγώ με το Pocketbook Inkpad διαβάζω σχεδόν τα πάντα πολύ άνετα. Εκτός από pdf, διαβάζω μέχρι και κόμικς σε cbr και τα μάτια μου με ευγνωμονούν. Αν το θέλεις για μελέτη τεχνικών θεμάτων με σχεδιαγράμματα, χρώματα κλπ, έχε και το λαπτοπάκι σου δίπλα για να μπορείς να ανατρέχεις γρήγορα σε προηγούμενες σελίδες και θα είσαι κομπλέ. Κι εγώ δεν θα έδινα χρήματα για να πάρω ένα 6άρι reader, oi 8 ίντσες ωστόσο είναι μια χαρά. Μπορείς να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις; Το Pocketbook InkPad που λες μπορείς να μου πεις πως συμπεριφέρεται σε μεγάλα αρχεία πάνω από 20-30 ΜΒ; Και πως τα καταφέρνει με ένα έγχρωμο κείμενο με εικόνες; Υπάρχει απο μαγαζί ελληνικό στα 212€ http://www.katerelos.gr/product/34601/pocketbook-inkpad-dark-brown.html?ref=3Δεν είναι κακή ιδέα, απλά ανεβαίνει λίγο το budget..... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hispanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κι εγώ δεν θα έδινα χρήματα για να πάρω ένα 6άρι reader, oi 8 ίντσες ωστόσο είναι μια χαρά. Μπορείς να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις; Το Pocketbook InkPad που λες μπορείς να μου πεις πως συμπεριφέρεται σε μεγάλα αρχεία πάνω από 20-30 ΜΒ; Και πως τα καταφέρνει με ένα έγχρωμο κείμενο με εικόνες; Τα μεγαλύτερα αρχεία, απλά αργεί λίγο περισσότερο να τα ανοίξει. Μετά δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διαφορά στη συμπεριφορά του. Πιο αναλυτικά, τσεκάροντας μεγάλα αρχεία που τυχαίνει να έχω περασμένα αυτή τη στιγμή: Epub 45 MB με πολλές φωτογραφίες - άνοιγμα 4-5 sec - αλλάγή σελίδας περίπου 1 sec. Pdf 60MB με ελάχιστες φωτογραφίες - άνοιγμα 3-4 sec - αλλάγή σελίδας περίπου 1 sec. Cbr 45MB κόμιξ σκαναρισμένο,μόνο φωτογραφίες, με αυτήν την Site: εφαρμογή - άνοιγμα 3-4 sec - αλλάγή σελίδας σχεδόν ακαριαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει απο μαγαζί ελληνικό στα 212€ http://www.katerelos.gr/product/34601/pocketbook-inkpad-dark-brown.html?ref=3Δεν είναι κακή ιδέα, απλά ανεβαίνει λίγο το budget..... Sent from my iPad using Insomnia Λέει διαθέσιμο σε 4 - 10 μέρες δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λέει διαθέσιμο σε 4 - 10 μέρες δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. και άμεσα να το είχε διαθέσιμο, μου υπολείπονται τα άμεσα 212€....... :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerania Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 καλά τα λές αλλά δεν θέλω να υποχρεωθώ.... (ποία έκδοση έχεις ? με ή χωρίς διαφημίσεις ??) Χωρίς διαφημίσεις. Δεν έχεις κάποιον φίλο ή κάποιον με τον οποίο να έχετε καλή σχέση ώστε να μη το δεις/δει σαν υποχρέωση; Εμένα πχ ο αδερφός μου μου το έφερε που του στείλανε άλλη μέρα τη θήκη που είχα παραγγείλει και άλλη μέρα το ίδιο το Kindle. Αλλά δεν τον επηρέασε κάπως γιατί, well, είναι αδερφός μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 και άμεσα να το είχε διαθέσιμο, μου υπολείπονται τα άμεσα 212€....... :P Χαχα εγώ είμαι σε φάση που λέω πάρτε το καταραμένο 200ευρω και δώστε μου ένα e-book reader της προκοπής να τελειώνουμε , πραγματικά κουράστηκα με την αναζήτηση τόσο καιρό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λέει διαθέσιμο σε 4 - 10 μέρες δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Επικοινώνησα με το Κatarelo που το φέρνει, μου απάντησαν (έστειλα μέιλ και πήρα απάντηση προς τιμήν τους σχεδόν άμεσα) ότι όντως δεν το έχουν αλλά μπορεί να έρθει απ' ότι μου είπαν όντως γύρω στις 10 μέρες, Τα μεγαλύτερα αρχεία, απλά αργεί λίγο περισσότερο να τα ανοίξει. Μετά δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διαφορά στη συμπεριφορά του. Πιο αναλυτικά, τσεκάροντας μεγάλα αρχεία που τυχαίνει να έχω περασμένα αυτή τη στιγμή: Epub 45 MB με πολλές φωτογραφίες - άνοιγμα 4-5 sec - αλλάγή σελίδας περίπου 1 sec. Pdf 60MB με ελάχιστες φωτογραφίες - άνοιγμα 3-4 sec - αλλάγή σελίδας περίπου 1 sec. Cbr 45MB κόμιξ σκαναρισμένο,μόνο φωτογραφίες, με αυτήν την Site: εφαρμογή - άνοιγμα 3-4 sec - αλλάγή σελίδας σχεδόν ακαριαία. Μια χαρά, μου ακούγεται, δεν με νοιάζει αν αργεί λίγο να το φορτώσει αλλά ανησυχούσα λίγο για τις αλλαγές στις σελίδες μήπως καθυστερούσαν. Και τα κόμιξ όταν είναι έγχρωμα η ασπρόμαυρη αποτύπωση τους είναι ικανοποιητική; Σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω, το tablet με κουράζει αρκετά στο διάβασμα, και η μπαταρία βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hispanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Και τα κόμιξ όταν είναι έγχρωμα η ασπρόμαυρη αποτύπωση τους είναι ικανοποιητική; Εμένα προσωπικά, κόμιξ τύπου Αστερίξ και Λούκυ Λουκ δεν με χαλάνε χωρίς χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εμένα προσωπικά, κόμιξ τύπου Αστερίξ και Λούκυ Λουκ δεν με χαλάνε χωρίς χρώματα. Ούτε εμένα με χαλάνε, αρκεί να φαίνονται ικανοποιητικά και να μην βλέπω ένα γκριζόμαυρο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα