hispanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κάποιες έξτρα πληροφορίες για το Boyue. http://blog.the-ebook-reader.com/2014/09/22/boyue-t62-e-ink-ereader-with-android-4-2-now-available-on-amazon/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+feedburner%2FcmWU+%28The+eBook+Reader+Blog%29
shelma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα ! Πριν 2 χρόνια περίπου είχα αγοράσει ένα KINDLE, το οποίο δυστυχώς το έχω σε ένα συρτάρι , γιατί δεν μπορώ να βρω βιβλία εκτός του AMAZON SHOP που να μπορω να τα διαβάσω στην οθόνη του χωρίς να κάνω ζουμ και να ζαλίζομαι με την οθόνη που την πάω δεξιά / αριστερά / πάνω / κάτω για να διαβάσω τα κομμάτια του κειμένου. Ξέρετε πως μπορώ να μετατρέψω αρχεία PDF για παράδειγμα, σε μορφή αναγνώσιμη από KINDLE? Ή αν έχετε κάποια άλλη ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 1) Το Kindle διαβάζει όλα τα βιβλία σε mobi ή azw format, αρκεί να μην είναι κλειδωμένα. Με λίγα λόγια ό,τι τέτοιο βιβλίο κατεβάσεις από το piratebay δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα (το ξέρω αφού έχω αρκετές εκατοντάδες από δαύτα ). Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι βιβλία στα αγγλικά, οπότε μην περιμένεις πολλά πράγματα από ελληνικά ebooks. 2) Ακόμα κι έτσι όμως, μπορείς μια χαρά να αγοράσεις βιβλίο από τρίτο site και να το ξεκλειδώσεις μόνος/μόνη σου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα calibre. Είναι υπόθεση ενός λεπτού αν μάθεις πως να το κάνεις, περισσότερα εδώ: http://www.howtogeek.com/162994/how-to-strip-the-drm-from-your-kindle-ebooks-for-cross-device-enjoyment-and-archiving/ 3) Αν αγόρασες Kindle (και γενικό 6ιντσο ereader) για να διαβάζεις PDF, τότε μάλλον έκανες λάθος αγορά Παρ' ολ' αυτά αν τα PDF σου είναι κειμένου (βλ. όχι σκαναρισμένα), τότε μπορείς να τα μετατρέψεις σε mobi με δύο τρόπους. Είτε να χρησιμοποιήσεις το calibre (ένα κλικ υπόθεση), είτε να στείλεις το αρχείο στην διεύθυνση email που έχει το Kindle σου (πχ. [email protected]) βάζοντας τη λέξη "Convert" στον τίτλο του email. Η μετατροπή θα γίνει αυτόματα (και εννοείται δωρεάν) από την Amazon και το βιβλίο θα σταλεί ασύρματα στο Kindle σου εντός λίγων λεπτών. Περισσότερα εδώ. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2014 από nzeppos 1
shelma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Θα τα κοιτάξω 3) Αν αγόρασες Kindle (και γενικό 6ιντσο ereader) για να διαβάζεις PDF, τότε μάλλον έκανες λάθος αγορά Τι εννοείς ?
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ότι οι συσκευές αυτών των διαστάσεων δεν ενδείκνυνται για ανάγνωση pdf αρχείων. Όσοι θέλουν να διαβάζουν pdf θα πρέπει να προτιμούν είτε 10ιντσα tablet, είτε ereaders μεγαλύτερα των 6 ιντσών (είτε τα τελευταία να υποστηρίζουν έστω pdf reflow).
shelma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ότι οι συσκευές αυτών των διαστάσεων δεν ενδείκνυνται για ανάγνωση pdf αρχείων. Όσοι θέλουν να διαβάζουν pdf θα πρέπει να προτιμούν είτε 10ιντσα tablet, είτε ereaders μεγαλύτερα των 6 ιντσών (είτε τα τελευταία να υποστηρίζουν έστω pdf reflow). Α, κατάλαβα
st2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει φίλος θα πάει σε συγγενή του στην γερμανία τον νοέμβριο και ενδιαφέρομαι για αγορα καποιου ebook υπάρχει κάτι που να συμφέρει για αγορα ;; ή καποια προταση για το που να ψαξω;;;
LongTom Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει φίλος θα πάει σε συγγενή του στην γερμανία τον νοέμβριο και ενδιαφέρομαι για αγορα καποιου ebook υπάρχει κάτι που να συμφέρει για αγορα ;; ή καποια προταση για το που να ψαξω;;; Πρώτα δες αυτά.Είναι τα μεγαλύτερα μαγαζιά και κατά πάσα πιθανότητα να το πάρει από κάποιο από αυτά. http://www.conrad.de/ce/de/category/SHOP_AREA_40347/eBook-Reader http://www.saturn.de/mcs/productlist/eBook-Reader,48352,497554.html?langId=-3&et_cid=46&et_lid=148&et_sub=flyout_ereader http://www.mediamarkt.de/mcs/productlist/eBook-Reader,48353,462903.html?langId=-3 Αυτήν την εποχή θα έλεγα να πάρει kindle PW2 που το έχουν στα 110 ευρώ κι το έχουν αναβαθμίσει με 4giga μνήμη. Από εκεί και πέρα δυστυχώς δεν ξέρω καμία ιδιαίτερη προσφορά αυτήν την εποχή. Κάποτε έδιναν κοψοχρονιά το Sony PRS-T2 στα 45 ευρώ.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) PW2/4GB στα 110 τρελό τεφαρίκι, αξίζει με τα χίλια. Δυστυχώς στα μέρη μας το σενάριο να πουλάνε τα mediamarkt τέτοιες συσκευές (και μάλιστα σε τέτοιες τιμές) αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2014 από nzeppos
irini88 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Pocketbook InkPad840. Βασικά με ενδιαφέρει ένας reader στις 8 inch. Έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο με budget <200euro. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη βοήθεια.
LongTom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Pocketbook InkPad840. Βασικά με ενδιαφέρει ένας reader στις 8 inch. Έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο με budget <200euro. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη βοήθεια. Στις 8" προσωπικά δεν ξέρω τίποτα άλλο. Μόνο στις 6.8" υπάρχει κάτι στα <200 ευρώ. Επίσης καλό είναι να δεις από που θα το πάρεις γιατί τα pocketbook/onyx κ.ο.κ πολλές φορές έχουν 2 κατασκευαστές με διαφορετική ποιότητα firmware.Για να αποφύγεις τα παρατράγουδα,όχι τίποτα άλλο. Αλλά θεωρητικά φαίνεται ως η μόνη συσκευή που πληρεί τις προϋποθέσεις σου.
st2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτήν την εποχή θα έλεγα να πάρει kindle PW2 που το έχουν στα 110 ευρώ κι το έχουν αναβαθμίσει με 4giga μνήμη. για παραγγελία κατευθείαν από το αμαζον εννοείς ;
bill1987 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εκτός από το Pocketbook InkPad 840, στις 8 ίντσες πρόκειται να κυκλοφορήσουν (πιστεύω σύντομα, μιας και έχουν ανακοινωθεί εδώ και πολλούς μήνες) το Cybook Ocean (http://www.bookeen.com/en/cybook-ocean) και το Onyx Boox i86 (allesebook.de/ebook-reader/onyx/onyx-boox-i86/). Από άποψη τιμής λογικά θα κυμανθούν λίγο κάτω από τα 200 ευρώ, όπως το Inkpad. Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι στις 8 ίντσες, προσωπικά θα περιμένω λίγους μήνες να κυκλοφορήσουν και τα 3 λίγο καιρό στην αγορά, ώστε να φανούν τυχόν προβλήματα και η υποστήριξη που θα παρέχει κάθε εταιρία στη συσκευή της.
hispanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το Ocean πιστεύω ότι το έχουν κάψει και ότι δε θα βγει ποτέ. Το έχουν ανακοινώσει ένα χρόνο τώρα και αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη του 13. Το Inkpad ήταν να βγει πριν τρεις εβδομάδες αλλά το καθυστέρησαν γιατί παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα. Για μια πρώτη παρτίδα που είχε κυκλοφορήσει στη Ρωσία, αναφέρθηκε ότι έχει πρόβλημα με το contrast της οθόνης. Για περισσότερα νέα εδώ: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=239779&page=5 Το Onyx Boox i86 αναμένεται τέλη Οκτώβρη. Θα πάρει λίγο καιρό ακόμα μέχρι να έχουμε αξιόπιστο feedback για 8άρα συσκευή. 2
christos1145 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το ξέρω ότι έχει γίνει αυτή η ερώτηση άπειρες φορές αλλά προσπαθώντας να διαβασω τοσες συνομιλίες πιο πολύ μπερδεύτηκα..Δεν ξέρω γενικά από e reader και θέλω να πάρω κατι μεχρι 100 ευρο αποκλειστικά για αγγλική λογοτεχνία. Τι μου προτίνετε? Και επίσης τι ισχύει για την εύρεση βιβλίων? υπάρχουν τα περισσότερα(στα αγγλικα πάντα) και που τα βρίσκω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα