dompred Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Edit: Επικοινώνησα με amazon θα μου στείλουν replacement και μου έδωσαν ένα return label για να τους στείλω το παλιό μέσα σε 30 μέρες από όταν λάβω το καινούργιο. Οπότε δεν θα μείνω καθόλου χωρίς kindle Έχεις παραλάβει το καινούργιο; Υπάρχει πιθανότητα για τελωνείο ή σημειώνεται ως αντικατάσταση και δεν το σταματάνε καθόλου; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2014 από dompred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Έφθασε Ελλάδα χθες και σήμερα στο tracking βλέπω "Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό" Ελπίζω να μην παίξει εν τέλει πρόβλημα με το τελωνείο αφού θα το έχουν μαρκάρει είτε με μηδενικό κόστος είτε ως gift. Εγώ πάντως τελωνείο δεν πληρώνω, προτιμώ το θεματάκι με το data παρά να πληρώσω τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ανυσυχείς, δεν θα πληρώσεις ούτε σεντς. Το έκανα πρόσφατα. Απλά στο τελωνείο τον παίζουν άσχημα. Καθυστερεί πάρα πολύ, "λόγω φόρτου εργασίας". Πήρα 1, το έστειλα πίσω και μου έστειλαν άλλο. Και τις δύο φορές έκανε USA-Ελ.Βελ. 1 μέρα και 10 μέρες από εκεί σπίτι μου. Τραγικοί απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Για πειτε κανα καλο font και στυλ για να μετατρεπω αρχεια με Calibre. Πως μπορω να εχω αυτο το look and feel σαν τα αρχεια που παραγουν οι εταιριες που πουλανε ψηφιακα βιβλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ανυσυχείς, δεν θα πληρώσεις ούτε σεντς. Το έκανα πρόσφατα. Απλά στο τελωνείο τον παίζουν άσχημα. Καθυστερεί πάρα πολύ, "λόγω φόρτου εργασίας". Πήρα 1, το έστειλα πίσω και μου έστειλαν άλλο. Και τις δύο φορές έκανε USA-Ελ.Βελ. 1 μέρα και 10 μέρες από εκεί σπίτι μου. Τραγικοί απλά. Ακριβώς αυτό. Με πήραν από την DHL μου ζήτησαν ΑΦΜ και ΔΟΥ μου είπαν ότι είναι τα πάντα πληρωμένα και θα ειδοποιηθώ για το πότε θα το παραλάβω. Έχει κλείσει ήδη 7 μέρες στο Ελ.βενιζέλος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordPanag Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω 2 φορες που παρηγγειλα kindle απο amazon.com συμπληρωσα το εντυπο που λες και την επομενη ημερα ή μεθεπομενη η μερα ειχα το kindle σπιτι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astone Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ανυσυχείς, δεν θα πληρώσεις ούτε σεντς. Το έκανα πρόσφατα. Απλά στο τελωνείο τον παίζουν άσχημα. Καθυστερεί πάρα πολύ, "λόγω φόρτου εργασίας". Πήρα 1, το έστειλα πίσω και μου έστειλαν άλλο. Και τις δύο φορές έκανε USA-Ελ.Βελ. 1 μέρα και 10 μέρες από εκεί σπίτι μου. Τραγικοί απλά. Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Τώρα ποια είναι η διαδικασία για να στείλω το ελαττωματικό πίσω στην Amazon ? Στον ίδιο φάκελο που μου το έστειλαν έβαλα το παλιό κόλλησα/πρόσθεσα και ότι ετικέτες μου είχε στείλει η amazon. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο στα γραφεία της UPS ; ή υπάρχει κάτι λιγότερο χρονοβόρο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Απο οτι θυμαμαι: Το στελνεις με οποια ταχυδρομικη θελεις (και με ΕΛΤΑ), πληρωνεις κανονικα και σου δινει μετα η amazon το ποσο των μεταφορικων (ισως να πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους, πχ απο το live chat). Τουλαχιστον αυτο γινοταν για καποια πραγματα που εχω επιστρεψει στο amazon. Δεν ξερω αν υπαρχει διαφορετικη διαδικασια για το kindle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πέρασε το καλοκαίρι κι ακόμα τίποτα για νέο Kindle... Το μόνο νέο είναι πως τα Paperwhite του τελευταίου ένα-ενάμιση μήνα πωλούνται με 4 GB μνήμης αντί για 2. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2014 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Τώρα ποια είναι η διαδικασία για να στείλω το ελαττωματικό πίσω στην Amazon ? Στον ίδιο φάκελο που μου το έστειλαν έβαλα το παλιό κόλλησα/πρόσθεσα και ότι ετικέτες μου είχε στείλει η amazon. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο στα γραφεία της UPS ; ή υπάρχει κάτι λιγότερο χρονοβόρο ; Εγώ πήρα τηλέφωνο και ήρθαν και το πήραν. Εννοείται χωρίς χρέωση. Μάλιστα μου είπαν να μην το κλείσω για να ελένξουν τι θα βάλω μέσα (μη βάλω και καμιά μπόμπα) και να μην κολλήσω τίποτα επάνω, αφού θα το βάλουν σε άλλο φάκελο. Θέλεις τα 3 invoice και αυτό με το bar code που λέει που πάει. Μάλιστα με αποθάρρυναν από το να πάω εκεί. ( Αν έρθετε να έχετε valild id την οποία θα παραδώσετε κτλ...) Haha, μάλλον άλλαξαν λίγο τα πράγματα. Σου στέλνουν link με το τι πρέπει να τυπώσεις και να επισυνάψεις με το δέμα. Και σε κλειδώνουν με τι θα στείλεις. Έτσι εσύ δεν ασχολείσαι καθόλου με λεφτά. nzeppos, σε τρώει η τσέπη σου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα νέο ereader άνετα το αγόραζα! Αλλά έτσι όπως πάει το πράμα θα μείνω με το PW1 για κανα χρόνο ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hispanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα νέο ereader άνετα το αγόραζα! Αλλά έτσι όπως πάει το πράμα θα μείνω με το PW1 για κανα χρόνο ακόμα Αμάν πια με τα κιντλ.Τόσες ενδιαφέρουσες συσκευές έχουν κυκλοφορήσει τελευταία. Άσε που τον Σεπτέμβρη αναμένονται 8 ίντσες από Onyx και Pocketbook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 8 ίντσες είναι πολλές για ereader και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω αυτή τη στιγμή (βλ. θα με ενδιαφέρουν μόνο αν κάνουν μεγάλη διαφορά στην ανάγνωση pdf, σκαναρισμένου και μη). Το Kindle το χρησιμοποιώ ως παράδειγμα ή μάλλον ως μέτρο σύγκρισης για τα υπόλοιπα (ακόμα κι αν δεν είναι το καλύτερο από πλευράς specs). Περιμένω πρώτα να δω την πρόταση της Amazon και μετά θα αποφασίσω αν θα πάω σε άλλη μάρκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Τώρα ποια είναι η διαδικασία για να στείλω το ελαττωματικό πίσω στην Amazon ? Στον ίδιο φάκελο που μου το έστειλαν έβαλα το παλιό κόλλησα/πρόσθεσα και ότι ετικέτες μου είχε στείλει η amazon. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο στα γραφεία της UPS ; ή υπάρχει κάτι λιγότερο χρονοβόρο ; Με Ελτα και ζήτα να σου τυπώσουν την απόδειξη 2 φορες Την μια την βάζεις μεσα στο δεμα και σου επιστρέφουν τα έξοδα αποστολής στην κάρτα που έκανες την αγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astone Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα το κάνω όπως λέει ο φίλτατος SilverCloak, θα πω στην UPS να περάσει να το πάρει από εμένα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από astone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα