Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεος, ανακύκλωση συσκευών που επιστρέφονται; Ειναι δυνατόν; Εγω απλα θα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω και θα πήγαινα σε αλλη λύση αν ειναι αλήθεια αυτο.

Άσχετο, παιδιά εσείς που έχετε το Aura στα χέρια σας.

Ειναι αλήθεια αυτά που λενε για τη συσκευή (σημάδια στην οθόνη που φαίνονται σε δυνατό φως, λευκά σημεία σαν καμένα πιξελ και πιο σκοτεινή οθόνη σε σχεση με το glo)?

Το δέμα χτες ήταν Βουδαπέστη. Έλα να πλησιάζει λεμε :)

• Like 1
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν εχθές το βράδυ στο kindle PW2 έκλεισε ένα από τα τέσσερα LED.

Το έκλεισα και το άνοιξα και δεν έγινε τίποτα,ευτυχώς όταν αύξησα την φωτεινότητα ξανά-άναψε.

Έγινε δύο φορές σε περίπου 2 ώρες διαβάσματος.

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;Γιατί από ότι κατάλαβα είναι θέμα software.

Δημοσ.

Στο PW1 έχω δει (και συνεχίζω να βλέπω) παρόμοιες περιπτώσεις που δεν ανάβει κανένα LED όταν ανοίγω τη θήκη με το μαγνήτη στην πρόσοψη. Γίνεται πολύ σπάνια όμως και για να φτιάξει χρειάζεται είτε να πειράξω τη φωτεινότητα, είτε να κλειδώσω/ξεκλειδώσω τη συσκευή από το κουμπί της. Αλλά περίπτωση με ένα LED δεν έχω δει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!! Τελικά σήμερα παρέλαβα το Kobo Aura μου και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Στα θετικά, το όλο το Design,  η χροιά του φωτισμού, η ταχύτητα στην επεξεργασία βιβλίων κλπ

Όοοοομως........  Η ευκρίνεια της οθόνης είναι αρκετά χαμηλότερη από το Kobo Glo (το οποιο έχει πολύ πιο έντονα μαυρα)!

Είναι λογικό αυτό; η απλά μου έκατσε  το μοντέλο οπότε να επικοινωνήσω για αντικατάσταση?  

Θα παραθέσω σύντομα και εικόνες!!

Δημοσ.

Στο PW1 έχω δει (και συνεχίζω να βλέπω) παρόμοιες περιπτώσεις που δεν ανάβει κανένα LED όταν ανοίγω τη θήκη με το μαγνήτη στην πρόσοψη. Γίνεται πολύ σπάνια όμως και για να φτιάξει χρειάζεται είτε να πειράξω τη φωτεινότητα, είτε να κλειδώσω/ξεκλειδώσω τη συσκευή από το κουμπί της. Αλλά περίπτωση με ένα LED δεν έχω δει ποτέ.

Μάλιστα.Εχθές και σήμερα που το δοκίμασα δεν έβγαλε τίποτα.

Μάλλον περαστικό glitch θα ήταν.

Καλησπέρα παιδιά!!! Τελικά σήμερα παρέλαβα το Kobo Aura μου και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Στα θετικά, το όλο το Design,  η χροιά του φωτισμού, η ταχύτητα στην επεξεργασία βιβλίων κλπ

Όοοοομως........  Η ευκρίνεια της οθόνης είναι αρκετά χαμηλότερη από το Kobo Glo (το οποιο έχει πολύ πιο έντονα μαυρα)!

Είναι λογικό αυτό; η απλά μου έκατσε  το μοντέλο οπότε να επικοινωνήσω για αντικατάσταση?  

Θα παραθέσω σύντομα και εικόνες!!

Εάν έβλεπες το σύντομη κριτική που είχα κάνει όταν το έπιασα στα χέρια μου θα έβλεπες ότι το Aura έχει χειρότερη οθόνη λόγω της επίστρωσης αφής που έχει.Το glo δουλεύει με IR αισθητήρες από τα πλάγια.

Προσωπικά το βρήκα ότι δεν ήταν τόσο τρομερό όσο σου φαίνεται,ίσως γιατί δεν είχες πολλές συσκευές ή απλά γιατί σου έτυχε κακό κομμάτι;

Με τις εικόνες ίσως βγάλουμε άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το μαύρο είναι πιο ξεθωριασμένο νομίζω! Πως μπορώ να βάλω εικόνα; Μάλλον το κατάφερα 

Επίσης, σε γενικές γραμμές μοιάζει περισσότερο ¨θολό¨...!
Επεξ/σία από juliahna12
Δημοσ.

Βασικά το μαύρο είναι πιο ξεθωριασμένο νομίζω! Πως μπορώ να βάλω εικόνα; Μάλλον το κατάφερα 

Λυπάμαι,αλλά με την ποιότητα της κάμερας προσωπικά δεν βλέπω διαφορά(και λεπτομέρειες)και έτσι δεν νομίζω ότι μπορώ να κρίνω εξ'αυτών.

Το θολό είναι πιστεύω από την έξτρα επίστρωση πάνω από την επίστρωση των LED. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, εγώ βλέπω τρελή διαφορά. Δεν ξέρω που οφείλεται ή τι μπορείς να κάνεις, αλλά ξέρω τι θα λέω σε συστάσεις εφεξής για αυτά τα δύο.

Επίσης, να πω τον πόνο μου, η Amazon νίκησε. Θα μείνω με το καμένο pixel, δεν διακινδυνεύω να έρθει το καινούργιο kindle αφού φύγω για διακοπές. Μήπως να πάρω να τους κράξω λίγο; Βασικά, όσο είναι μέσα στην εγγύηση δεν μπορώ να το αλλάξω; Το παίρνω διακοπές και το γυρνάω μετά. Ουάου πρώτη φορά σκέφτομαι γράφοντας. Sorry about that, carry on. :-)

Επεξ/σία από SilverCloak
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, εγώ βλέπω τρελή διαφορά. Δεν ξέρω που οφείλεται ή τι μπορείς να κάνεις, αλλά ξέρω τι θα λέω σε συστάσεις εφεξής για αυτά τα δύο.

Επίσης, να πω τον πόνο μου, η Amazon νίκησε. Θα μείνω με το καμένο pixel, δεν διακινδυνεύω να έρθει το καινούργιο kindle αφού φύγω για διακοπές. Μήπως να πάρω να τους κράξω λίγο; Βασικά, όσο είναι μέσα στην εγγύηση δεν μπορώ να το αλλάξω; Το παίρνω διακοπές και το γυρνάω μετά. Ουάου πρώτη φορά σκέφτομαι γράφοντας. Sorry about that, carry on. :-)

Μην αγχωνεσαι, το amazon εχει εξαιρετικο service.

Δηλωσε βλαβη και ζητα να σου ερθει το καινουριο kindle και δεν εισαι αναγκασμενος να επιστρεψεις το τωρινο/προβληματικο μεχρι να ερθει το καινουριο.

Οποτε δεν προκειται να μεινεις χωρις kindle.

• Like 1
Δημοσ.
Software Update for Kindle Paperwhite 2 – Version 5.4.5

The software update includes general improvements and the following feature enhancements:

Any books you are reading on your Kindle Paperwhite will now sync to the most recent page read across all Kindle devices and/or reading apps registered to your Amazon account. You can still manually sync your Kindle Paperwhite to go to the furthest page read.

• Sync to the Most Recent Page Read
  • Preview a PDF in Pan-and-Zoom Mode

When viewing a PDF in pan-and-zoom mode, you will now see a small preview window in the margin of the screen.

• Read a Sample While Your Physical Book Ships

While you are waiting for select physical books to arrive at your doorstep, you can start reading the book right away by adding a sample of the book to your Kindle library. With this release, these samples will be now available for download in the Cloud tab of your Kindle Paperwhite in addition to your other supported Kindle devices and apps. Any previous samples you have claimed through a physical book purchase will also be available in the Cloud to download.

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_ac?ie=UTF8&nodeId=201307450

Κανένα δεν με αφορά ιδιαίτερα,αν και το πέρασα ήδη με manual.

Από εκεί και πέρα ακόμη μια φορά σιχτίρισα την έλλειψη χώρου γιατί τα 170+MB του update με έκαναν να διαγράψω καμία 30/40+ βιβλία για να χωρέσει...

Δημοσ.

Μετα απο κάποιες ημέρες χρήσης του Aura καταλήγω στα εξής:

Θετικά:

- πολυ όμορφο, λεπτό, ελαφρύ και γενικά design.

- πολυ καλή απόκριση σε αλλαγές σελίδας και γενικά επεξεργασία δεδομένων.

- χρήση PDF πολυ πιο άνετη λόγω τεχνολογίας οθόνης.

- 4 GB μνήμης. Εννοείται αν θες βάζεις και microSD καρτούλα

- μπαταρία πολυ καλύτερη απο Glo.

- πολυ καλος φωτισμός οθόνης.

Αρνητικά:

- λόγω της επίστρωσης για multitouch κλπ η οθόνη εχει κάποια πολυ μικρά τετραγωνακια παντού. Ειναι διακριτά αλλα δεν με ενοχλούν παρα πολυ εμένα.

- η οθόνη ειναι πιο "σκούρα" και το μαύρο χρώμα πιο ξεθωριασμένο. (Σε σχέση με Glo).

- τα γράμματα λόγω της επίστρωσης λογικά, πιξελιάζουν και φαίνονται πιο "θολά".

- σε συνθήκες έντονου φωτισμού που πέφτει στην οθόνη (πχ. σε παραλία, μπαλκόνι κλπ) στην οθόνη παίζουν κατι γραμμές, σαν γρατζουνιές. Δεν ειναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα.

Bottom line: Για την δική μου χρήση που ειναι καθημερινό διάβασμα βιβλίων epub και manga το θεωρώ πολυ μέτριο. Το Glo με καλύπτει περισσότερο με την καθαρότητα της οθόνης, γραμματοσειρά κλπ.

Ενα 7/10 απο μένα. Εχω ηδη παραγγείλει το Aura HD.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους! Ως ασχετη εντελως,θα ηθελα την βοηθεια σας,θελω να κανω δωρο ενα ereader απλα θα ηθελα να  μην ξεφευγει πολυ η τιμη του..τι να παρω? τι να προσεξω? εχω καταλαβει οτι καποια υποστηριζουν μορφες για βιντεο,καποια ειναι εγχρωμα κτλ και νομιζω πως θα ηθελα κατι τετοιο..Σας ευχαριστω εκ των προτερων κ ελπιζω να μην σας κουρασα..

Επεξ/σία από natasaaaki
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Βασικά, θέλεις Tablet η eBook (e-ink τεχνολογια).;

Βίντεο και χρωμα μόνο ταμπλετ υποστηρίζουν αλλα δεν εχει καμία σχεση με το ebook.

Για τι χρήση προορίζεται;

Δημοσ.

Γεια σου! λοιπον,οχι δεν θελω ταμπλετ, θελω ebook..προοριζεται για διαβασμα βιβλιων καθαρα,απλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι που να υποστηριζει κ βιντεο κτλ,να μπορεις να δεις κανενα τετοιο αρχειο δηλαδη. ειναι για την αδερφη μου που αυτο τον καιρο στραβωνεται να διαβαζει βιβλια απο το κινιτο κ ελεγα να της παρω ebook. κ βασικα κ κατι αλλο,απο που κατεβαζεις βιβλια για διαβασμα? εχει πχ η κοσμοτε απο οσο ξερω κ διαβαζει απο εκει. ενα ebook ουσιαστικα πως "δουλευει"?

Δημοσ.

Ε τοτε να πας ξεκάθαρα σε eBook με e-ink.

Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο που παίζει βίντεο κλπ. Με αυτη την τεχνολογια το θεωρώ αδύνατο.

Βιβλία μπορείς να βρεις σε πολλά site, μια έρευνα στο google θα σου ανοίξει πολλά παράθυρα. :)

Σε γενικές γραμμές τα αγγλικά ειναι περιςςοτερα (άπειρα) και πιο εύκολο να τα βρεις, ακομα ναι δωρεάν.

Περιπου ποσα χρήματα θες να διαθέσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...