juliahna12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θενξ Πραγματικά! Και είδα ότι τα Mediamarkt στη Γερμανια έχουν το Aura στα 99!!! Πήγα να κάνω αγορά αλλά δεν με άφηνε να επιλέξω την Ελλάδα (και γενικά κάποια άλλη χωρα εκτος από Γερμανια) για αποστολή! Ξέρει κανεις μήπως τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θενξ Πραγματικά! Και είδα ότι τα Mediamarkt στη Γερμανια έχουν το Aura στα 99!!! Πήγα να κάνω αγορά αλλά δεν με άφηνε να επιλέξω την Ελλάδα (και γενικά κάποια άλλη χωρα εκτος από Γερμανια) για αποστολή! Ξέρει κανεις μήπως τι παίζει; Ναι,δυστυχώς δεν στέλνουν εκτός D.A.CH. Απλά το είπα εάν έχεις γνωστό ή φίλο εκεί να στο φέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juliahna12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τελικά το έκανα παραγγελία από Γερμανία μέσω Άμαζον. Πήγε στο σύνολο 129 ευρώ περίπου. Το μόνο που ελπίζω είναι να έρθει πριν φύγω διακοπές (περίπου 2 εβδομάδες) γιατί τα γερμανικά ταχυδρομεία δεν είναι και πολύ γρήγορα... Επίσης, λόγω της αγοράς έχω βγάλει για πώληση όλες τις θήκες Glo που είχα! Αν ενδιαφέρει κανέναν ας ρίξει μια ματιά: http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/variousgadgets/298848-θήκες-για-το-e-reader-kobo-glo/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τελικά το έκανα παραγγελία από Γερμανία μέσω Άμαζον. Πήγε στο σύνολο 129 ευρώ περίπου. Δεν κοιταξες απο ελλάδα; http://www.katerelos.gr/product/27996/kobo-aura-black.html?ref=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juliahna12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κοίταξα και μάλιστα έκανα και παραγγελία! Αλλα ειχε τελειώσει στον προμηθευτή και απο μου είπε θα καθυστερούσε 10+ εργάσιμες χωρίς να ειναι και σίγουρος. Οπότε απλα το ακύρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τελικά το έκανα παραγγελία από Γερμανία μέσω Άμαζον. Πήγε στο σύνολο 129 ευρώ περίπου. Το μόνο που ελπίζω είναι να έρθει πριν φύγω διακοπές (περίπου 2 εβδομάδες) γιατί τα γερμανικά ταχυδρομεία δεν είναι και πολύ γρήγορα... Επίσης, λόγω της αγοράς έχω βγάλει για πώληση όλες τις θήκες Glo που είχα! Αν ενδιαφέρει κανέναν ας ρίξει μια ματιά: http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/variousgadgets/298848-θήκες-για-το-e-reader-kobo-glo/ Με 'γεια και πολλές θήκες ρε παιδί μου. Πρέπει να σου έπεφτε πολύ το glo,χέλι. Από εκεί και πέρα η kobo έβγαλε ένα μεγάλο update: http://blog.the-ebook-reader.com/2014/07/14/kobo-glo-aura-and-aura-hd-updated-to-firmware-3-5-0/ Στο δικό μου δεν ήρθε ακόμη,αλλά το κατέβασα από το λινκ και μέσα στην μέρα θα το δοκιμάσω να το περάσω με sideload. Πάντως στο mobileread γράφουν ότι κάποια προβλήματα συνεχίζουν και έχουν εμφανιστεί μερικά νέα bugs.Κλασσική kobo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν το περάσεις πες εντυπώσεις, αν και μιας και ειμαι ενταξει με την 3.3 στο Aura δεν ξερω αν θελω να ρισκαρω upgrade με βαση αυτα που εχεις πει κατα καιρους Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από bnvdarklord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν το περάσεις πες εντυπώσεις, αν και μιας και ειμαι ενταξει με την 3.3 στο Aura δεν ξερω αν θελω να ρισκαρω upgrade με βαση αυτα που εχεις πει κατα καιρους Το λογισμικό δεν είναι ακριβώς το ίδιο να ξέρεις. Κάθε μια συσκευή έχει ελαφρώς διαφορετικό λογισμικό και το Aura HD έχει αρκετά διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juliahna12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Χαχαχα ευχαριστω! Βασικά νομιζω οτι μακράν για κάποιον που διαβάζει βιβλία ειναι η καλύτερη αγορά ενα ηλεκτρονικο βιβλιο. Εγω έκανα απόσβεση σε ενα εξάμηνο χαλαρά για αυτο είπα να αλλάξω τωρα. :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν το περάσεις πες εντυπώσεις, αν και μιας και ειμαι ενταξει με την 3.3 στο Aura δεν ξερω αν θελω να ρισκαρω upgrade με βαση αυτα που εχεις πει κατα καιρους Εάν λειτουργεί μην διανοηθείς να το αλλάξεις. Μετά το sideloading είδα μια αρκετά ορατή μείωση του χρόνου ανταπόκρισης στην αλλαγή σελίδων(ενδέχεται να αλλάξει με άλλο βιβλίο γιατί είπαν στο φόρουμ ότι έχει γενικά πρόβλημα με τα μεγάλα βιβλία) και το ότι για κάποιο λόγο πετάει μόνο του "bootmarks" σε άσχετα σημεία όταν κλείνω το βιβλίο. Είναι από τα κλασσικά παρατράγουδα που έχει κάθε έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το απλό Aura έχω, και τα μονα προβληματα που εχω δει είναι οτι καμια φορά(2 φορες σε 500 σελιδες βασικα) δεν μπορω να επιλέξω με τίποτα καποια λέξη, και μια άλλη φορα ήταν σαν να έχει κολλήσει αλλα το εκλεισα(sleep) και το ανοιξα και εφτιαξε. Ολα αυτα σε 2 βδομαδες που το εχω καθημερινης χρησης. Τίποτα σοβαρο δηλαδή, οπότε δεν κανω upgrade εκτος αν δω κατι σοβαροτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το απλό Aura έχω, και τα μονα προβληματα που εχω δει είναι οτι καμια φορά(2 φορες σε 500 σελιδες βασικα) δεν μπορω να επιλέξω με τίποτα καποια λέξη, και μια άλλη φορα ήταν σαν να έχει κολλήσει αλλα το εκλεισα(sleep) και το ανοιξα και εφτιαξε. Ολα αυτα σε 2 βδομαδες που το εχω καθημερινης χρησης. Τίποτα σοβαρο δηλαδή, οπότε δεν κανω upgrade εκτος αν δω κατι σοβαροτερο. Τότε μην το αλλάξεις ποτέ ή τουλάχιστον μέχρι να ξέρεις ότι τα θετικά θα είναι τόσα που να αξίζουν το ρίσκο. Προσωπικά πριν κάνω το πρώτο update, περίπου 6 μήνες μετά την αγορά, η συσκευή ήταν εξαιρετικά σταθερή. Μετά το update άρχισαν τα παρατράγουδα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από LongTom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiorpan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το απλό Aura έχω, και τα μονα προβληματα που εχω δει είναι οτι καμια φορά(2 φορες σε 500 σελιδες βασικα) δεν μπορω να επιλέξω με τίποτα καποια λέξη, και μια άλλη φορα ήταν σαν να έχει κολλήσει αλλα το εκλεισα(sleep) και το ανοιξα και εφτιαξε. Ολα αυτα σε 2 βδομαδες που το εχω καθημερινης χρησης. Τίποτα σοβαρο δηλαδή, οπότε δεν κανω upgrade εκτος αν δω κατι σοβαροτερο. συμφωνώ κι εγώ. Αν η συσκευή δουλεύει ικανοποιητικά το upgrade ενέχει ρίσκο! Θα το έκανα μόνο αν παρουσίαζε σημαντικά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ρε 'σεις, πλάκα μου κάνει η Amazon. Πήρα ένα paperwhite, είχε 2 καμμένα pixel. Το είπα, μου έστειλαν άλλο. Με ένα καμμένο pixel. Αυτή τη δουλειά θα κάνω; Κάνει και 2 βδομάδες να βγει από το κωλότελωνείο μας. 1 μέρα καλιφόρνια-ελ.βελ. και 10-13 μέρες ελ. βελ. σπίτι μου. Έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ρε 'σεις, πλάκα μου κάνει η Amazon. Πήρα ένα paperwhite, είχε 2 καμμένα pixel. Το είπα, μου έστειλαν άλλο. Με ένα καμμένο pixel. Αυτή τη δουλειά θα κάνω; Κάνει και 2 βδομάδες να βγει από το κωλότελωνείο μας. 1 μέρα καλιφόρνια-ελ.βελ. και 10-13 μέρες ελ. βελ. σπίτι μου. Έλεος. Αυτό που επέστρεψες εσύ πήγε σε άλλον και αυτό που επέστρεψε άλλος το πήρες εσύ. Πολύ απλά πράματα γιατί ανακυκλώνουν τις επιστροφές. Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα τι θεωρούν άξιο επισκευής.Μάλλον το καμμένο πίξελ δεν το θεωρούν(ή ο Α τοπικός τεχνικός-υπεύθυνος). Μπορείς να πας μόνος σου για τον εκτελωνισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα