XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δυνατό αλλά νομίζω ότι είναι κατα πολύ overkill...Πολύ μου αρέσουν αυτά τα speccs!!! Βασικά τώρα που βλέπω διάφορα reviews στο youtube νομίζω ότι για τα βιβλία που διαβάζω μου αρκεί το 6"-7".Διαβάζω κυρίως βιβλία για προγραμματισμό ή graphic/web design (αυτά που έχουν και εικόνες...)Απ'ότι βλέπω μια χαρά τα πάνε με τις εικόνες ακόμη και αν πρόκεται για manga/comics οπότε δεν νομίζω να έχω ιδιαίτερο θέμα...
LongTom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κοίτα μπορείς να δεις και για κανένα στις 6.8"-9.7" από onyx-pocketbook. Πιστεύω ότι θα σε βολέψουν αρκετά για αυτό που θέλεις.
Havik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 όσοι έχουν κάποιο γνωστό στη γερμανία το KPW έχει -20€, στα 109€.
SilverCloak Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πήρα το παλιό paperwhite. Πέρα ότι έκανε 2 μέρες από Αμερική στο Ελ. Βελ. και 8 μέρες από εκεί σπίτι μου(grats ups), είχε και δυο καμένα pixels (bright spots). Ευτυχώς η Amazon είναι καλή. Ταξιδεύει ήδη το replacement. Χωρίς πολλά πολλά. Αν εξαιρέσεις ότι δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα με την καταπληκτική σύνδεση με το call center, ήταν όλοι πολύ εξυπηρετικοί. Άλλη μια ψήφος για το after sales του Amazon. 1
Havik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο πήρες το παλιό και πόσο πήγε αν επιτρέπετε? Το νέο θυμάμαι έβγαινε 145€ (μεταφορικά και τελωνείο μαζί). Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2014 από Havik
SilverCloak Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μου το δώσανε 79$, γιατί πέθανε το παλιό μου kindle keyboard και είναι καλοί. Και άλλα 58$ μεταφορικά και δασμοί. ~=100€
pipis92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 καλημέρα παιδιά θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας ,έχω κατεβάσει στο τάμπλετ μου το comicrack ενώ η εγκατάσταση έγινε κανονικά δεν μου διαβάζει κανένα κόμιξ που είναι σε pdf ..θα πρέπει να τα κάνω άπο μόνος μου κάποιο format;
Purple84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!!Μόλις χτες ήρθε κι εμένα στα χέρια μου το καινουριο μου Kobo glo και είμαι κατενθουσιασμένη,όμως ο ενθουσιασμος μου δεν κρατησε πολύ.....Σήμερα εκατσα να διαβάσω στη βεράντα απευθείας κάτω από τον ήλιο και ενώ έβλεπα πολύ καλά και καθαρά μετά από περίπου 10-15 λεπτά η οθόνη πάγωσε και μαζί της πάγωσα κι εγώ!Ευτυχώς όλα καλά έκανα reset στη συσκευή κι επανήρθε,αλλά εμένα με έχουν ζώσει τα φίδια,είναι φυσιολογικό αυτο που έγινε?τα ereader δεν ενδεικνονται για απευθειας διαβασμα στον ήλιο ή το δικό μου είναι προβληματικό? Να σημειώσω ότι η συσκευη όταν δεν χρησιμοποιειται μπαίνει στο sleeping mode ή την κλείνω εντελώς,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
vasiorpan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 μάλλον δεν πρέπει ν'ανησυχείς! Εχω το Glo απο τον Απρίλη του 2013.Χρειάστηκε μόνο μια φορά απλό reset στην αρχ'η γιατι είχε ενα μικροπρόβλημα(εσβυνε μόνο του λίγα λεπτά μετά απο κανονική έναρξη λειτουργίας) Εκτοτε δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και το χρησιμοποιώ πολύ και καθημερινά. Ακόμη όμως κι έτσι εγώ θα έστελνα ένα μήνυμα στην cobo περιγράφοντας το πρόβλημα εστω και μόνο για να υπάρχει η καταγραφή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί . καλ'ο διάβασμα
LongTom Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!!Μόλις χτες ήρθε κι εμένα στα χέρια μου το καινουριο μου Kobo glo και είμαι κατενθουσιασμένη,όμως ο ενθουσιασμος μου δεν κρατησε πολύ.....Σήμερα εκατσα να διαβάσω στη βεράντα απευθείας κάτω από τον ήλιο και ενώ έβλεπα πολύ καλά και καθαρά μετά από περίπου 10-15 λεπτά η οθόνη πάγωσε και μαζί της πάγωσα κι εγώ!Ευτυχώς όλα καλά έκανα reset στη συσκευή κι επανήρθε,αλλά εμένα με έχουν ζώσει τα φίδια,είναι φυσιολογικό αυτο που έγινε?τα ereader δεν ενδεικνονται για απευθειας διαβασμα στον ήλιο ή το δικό μου είναι προβληματικό? Να σημειώσω ότι η συσκευη όταν δεν χρησιμοποιειται μπαίνει στο sleeping mode ή την κλείνω εντελώς,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις Όχι δεν έχει σχέση ο ήλιος και πως την κλείνεις. Εάν φυσικά δεν την αφήνεις με τις ώρες κάτω από τον ήλιο όταν δεν την χρησιμοποιείς εννοώ,όπως όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Δυστυχώς είναι χαρακτηριστικό των Kobo. Το firmware είναι εξαιρετικά ασταθές και "σκαλώνει" πολλές φορές προκαλώντας αυτά τα κρασαρίσματα. Άστο τώρα,μην κάνεις τίποτα και εάν συνεχίσουν τα σκαλώματα τότε δοκίμασε να αλλάξεις βιβλίο(ώστε να δεις εάν το προκαλεί κάποιο προβληματικό φορμάτ) πρώτα και έπειτα δοκίμασε άλλη έκδοση firmware(εάν έχεις την πιο καινούργια κάνε downgrade). Καλή συνέχεια.
Purple84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!Χαίρομαι που δεν είναι κάτι σοβαρό και δε γίνεται μόνο στο δικό μου kobo,θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας Επειδή είμαι λίγο άσχετη,πώς αλλάζω έκδοση firmware?
vasiorpan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 LongTom μην την τρομάζεις. Ξέρω οτι είχες δυσάρεστες εμπειρίες απο το δικό σου Glo αλλά κι έγώ και δυο ακόμη φίλοι που τους το σύστησα και το αγόρασαν δεν εχουμε σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο με τις συμβουλές σου για αλλαγή βιβλίων και firmware συμφωνώ κι εγώ γιατί πράγματι μπορεί να είναι αιτία κολλημάτων πώς αλλάζω έκδοση firmware? Δυστυχώς σ'αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω.Ειμαι κι εγώ το ίδιο άσχετος. Ισως ο LongTom ή ο nzeppos που φαίνεται το κατέχουν πιο καλά απο τον μέσο χρήστη και πάντα το helpdesk της cobo. Οταν το είχα πρωτοαγοράσει τους "ενόχλησα" μερικές φορές και απαντούσαν το πολύ σε 24 ώρες με λύσεις. Το Forum είναι πολύ καλό και χρωστάω χάρες σε πολλούς και ειδικά στον LongTom και τον nzeppos αλλά όταν αγοράζουμε ηλεκτρονικά θεωρώ ότι πρέπει να "απαιτούμε" απο τους κατασκευαστές-πωλητές να μας λύνουν απορίες και προβλήματα.
LongTom Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!Χαίρομαι που δεν είναι κάτι σοβαρό και δε γίνεται μόνο στο δικό μου kobo,θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας Επειδή είμαι λίγο άσχετη,πώς αλλάζω έκδοση firmware? Μην αρχίζεις με τα δύσκολα. Δες πρώτα τι θα γίνει με τα κρασαρίσματα,εάν συνεχιστούν ή όχι και έπειτα δες το βιβλίο.Εάν δηλαδή φταίει εκείνο. Το firmware αλλάζει με update(που το κατεβάζεις από την συσκευή όταν είναι συνδεδεμένη με το ασύρματο σου),όταν δεν είναι ήδη στην τελευταία έκδοση και εάν όχι θα πρέπει να πέσεις σε βαθιά νερά στο downgrade. Αλλά πρώτα δες τι κάνει,εάν με τα απλά πράγματα διορθωθεί. LongTom μην την τρομάζεις. Ξέρω οτι είχες δυσάρεστες εμπειρίες απο το δικό σου Glo αλλά κι έγώ και δυο ακόμη φίλοι που τους το σύστησα και το αγόρασαν δεν εχουμε σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο με τις συμβουλές σου για αλλαγή βιβλίων και firmware συμφωνώ κι εγώ γιατί πράγματι μπορεί να είναι αιτία κολλημάτων Δυστυχώς σ'αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω.Ειμαι κι εγώ το ίδιο άσχετος. Ισως ο LongTom ή ο nzeppos που φαίνεται το κατέχουν πιο καλά απο τον μέσο χρήστη και πάντα το helpdesk της cobo. Οταν το είχα πρωτοαγοράσει τους "ενόχλησα" μερικές φορές και απαντούσαν το πολύ σε 24 ώρες με λύσεις. Το Forum είναι πολύ καλό και χρωστάω χάρες σε πολλούς και ειδικά στον LongTom και τον nzeppos αλλά όταν αγοράζουμε ηλεκτρονικά θεωρώ ότι πρέπει να "απαιτούμε" απο τους κατασκευαστές-πωλητές να μας λύνουν απορίες και προβλήματα. Δεν την τρομάζω,την αλήθεια λέω. Είναι εκατοντάδες οι περιπτώσεις στα φόρουμ με προβλήματα στο kobo και σχεδόν όλα αφοράν το λογισμικό και τα άθλια updates. Δεν είναι κάτι που συνέβη σε εμένα μόνο ή έβγαλα από το μυαλό μου,η εταιρεία πολύ απλά δεν ξέρει να κάνει debugging και καλό testing του λογισμικού της. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιμονής ή όχι του προβλήματος για να δούμε εάν χρειαστεί κάτι δραστικό. 1
Purple84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Ναι εννοείται ότι ούτε κι εγώ θέλω να μπλεκτώ με ιστορίες firmware,οπότε ελπίζω να ήταν θέμα της στιγμής ή του βιβλίου(αν και συνεχίζω να διαβάζω το ίδιο βιβλίο και δεν το εχει ξανακάνει) κι ευχομαι να μην επαναλαμβανεται αυτο η όποιο αλλο προβλημα.....Αληθεια στις πόσες φορές "κολλήματος" και σε πόσο χρονικο διάστημα θεωρείται ότι το προβλημα επιμένει?Φαντάζομαι οτι μια στο τόσο θεωρειται φυσιολογικο, ή όχι?
Havik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Έχει αγοράσει κανένας φορτιστή για το ereader του? Εάν ναι ποιον? Παρατήρησα ότι το kobo aura έχει προδιαγραφές πάνω στη συσκευή 5v 0.8 A, στα faq έλεγαν για 500mA δλδ όσο και οι usb 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα