SilverCloak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Όταν έρθει θα σου πω και τη δική μου άποψη. Εν αναμονή λοιπόν για τα καλούδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Έχει ακούσει κανείς κάτι για το reader/ταμπλετακι στο meetearl.com Πολύ prepper/survivalist καταστάσεις. Δυστυχώς το onyx μόνο παρατράγουδα εχει στην υποστήριξη android.179€ το είδα στο πολωνικο σάιτ,πεταμένα λεφτά. 18 Ιουνίου η Αμαζον βγάζει το 3d κινητό της.Λογικά το νέο kindle Αύγουστο μαζί με τα νέα ταμπλετ της.Θα εχει Carta eink οθόνη σαν το ακριβό Σονυ των 1000$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Να δούμε όμως πότε θα γίνει διαθέσιμο για Ελλάδα. Αυτό περιμένω πριν αποφασίσω οτιδήποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Έχει ακούσει κανείς κάτι για το reader/ταμπλετακι στο meetearl.com Πολύ prepper/survivalist καταστάσεις. Δυστυχώς το onyx μόνο παρατράγουδα εχει στην υποστήριξη android.179€ το είδα στο πολωνικο σάιτ,πεταμένα λεφτά. 18 Ιουνίου η Αμαζον βγάζει το 3d κινητό της.Λογικά το νέο kindle Αύγουστο μαζί με τα νέα ταμπλετ της.Θα εχει Carta eink οθόνη σαν το ακριβό Σονυ των 1000$. Με μια σημείωση. Η onyx δεν βγάζει μόνη τις συσκευές,η Πολωνικές είναι με ξεχωριστό firmware και προέρχονται από διαφορετική εταιρεία παροχής λογισμικού. Έτσι πρέπει να ξέρει κάποιος τι αγοράζει. Το θέμα ξεκαθαρίζει εάν διαβάσει κάποιος το mobileread.com στην υποκατηγορία για τα onyx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν με αφορμή την παρουσίαση της Amazon και την ανάγκη σε λιγότερο από μια εβδομάδα να φορτίσω το kindle PW2 θα γράψω ένα 6 month+ review για το pw2 και την εμπειρία αυτού. Η συσκευή κράτησε πολύ καλά στους 6 μήνες σκληρής χρήσης,εξωτερικά και από άποψη firmware. Δεν εμφάνισε πρόβλημα παρά 2 μόνο φορές που την είχα λιώσει, σε 36 ώρες διάβασα στο kindle τις 24 τουλάχιστον(αρρώστια+φάρμακα που έχουν την παρενέργεια να προκαλούν αϋπνία). Εκεί ήταν τα δύσκολα γιατί πήρε αρκετές προσπάθειες να την επανεκκινήσω και να έρθει στα ίσια της.Το βιβλίο σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα και η μπαταρία ήταν >50%. Μάλλον ο επεξεργαστής-μνήμη τα έπαιξε από την συνεχόμενη χρήση. Η συσκευή μπορώ να πω ότι κρατάει και αυτή αρκετά τις δακτυλιές,ιδίως σε κάποια σημεία στο bezel. Επίσης είναι το θέμα ότι το βάρος είναι αρκετό και γίνεται αντιληπτό σε σχέση με το glo(να μην πω με το Aura που είναι πίπουλο),ακόμη και μετά από ένα εξάμηνο συνήθειας. Από την άλλη άντεξε αρκετά πεσίματα και συνεχή και καθημερινή χρήση δίχως θήκη χωρίς κανένα πρόβλημα ή γρατζουνιά. Βέβαια αυτή η σταθερότητα οφείλεται στο ότι το λογισμικό χωλαίνει,λόγω τραγικού dumb down. Δεν το είχα προσέξει στην αρχή,με τα καλώς δομημένα βιβλία και τις νουβέλες,αλλά όταν ήρθε η ώρα να διαβάσω βιβλία που έγιναν mobi από άλλα φορμάτ τότε φάνηκε γιατί πάρα πολλοί προτιμούν reader με πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Δηλαδή όταν χρειάστηκε να αλλάξω την μορφή που είχε το κείμενο στο reader δεν έκανε τίποτα το λογισμικό.Επίσης οι προεπιλεγμένες γραμματοσειρές δεν μου άρεσαν ποτέ και από ότι είδα δεν γίνονται και πολλά επ' αυτού. Ακόμη είναι και το θέμα ότι η αλλαγή μεγέθους της γραμματοσειράς είναι πάρα πολύ απότομη για τα γούστα μου,δεν έχει το εξαιρετικό εργαλείο της kobo που αλλάζεις την γραμματοσειρά σε μέγεθος και bolding ώστε να έρθει στα μέτρα σου. Αυτά είναι μειονεκτήματα που γίνονται πολύ ενοχλητικά μετά από κάποιον καιρό.Πραγματικά μου έχει λείψει να αλλάζω κατά το δοκούν το κείμενο ώστε η μορφή να φαίνεται ωραία στην συσκευή μου. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι εξ' αρχής η μπαταρία κρατούσε 20-30% λιγότερο από το kobo.Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το θέμα του φωτός και ότι αυτό δεν κλείνει ποτές.Με ίδια χρήση το kobo κρατούσε μέρες παραπάνω.Ιδίως τον τελευταίο μήνα έχει γίνει βραχνάς η επαναφόρτιση(λόγω έντονης νυχτερινής χρήσης). Βέβαια μπορεί να είναι και ότι η μνήμη είναι γεμάτη και σε κάθε αφύπνιση κάνει check και ξοδεύει πολύ ενέργεια. Δεν ξέρω,αλλά με χτυπάει πολύ άσχημα,ίσως το χειρότερο μειονέκτημα μετά από την μικρή μνήμη που θα αναλύσω παρακάτω. Πάμε τώρα και στο κύριο πρόβλημα μου με το kindle.Την μνήμη. Τα 1,φεύγα giga δεν φτάνουν ούτε για το ζήτω. Υπάρχουν πάρα πολλοί που θα πουν:"Μεγάλε χωράει 2000 βιβλία μέσου μεγέθους".Ναι,και εγώ μαζί σας,αλλά το θέμα είναι ότι εάν διαβάζεις επιστημονικά mobi βιβλία αυτά εύκολα ξεπερνάν τα 20Mb(μέχρι βιβλία mobi των 70+Mb έχω στην συσκευή),λόγω διαγραμμάτων,φωτογραφιών και χαρτών. Από τον πρώτο μήνα αναγκάστηκα να διαγράφω αβέρτα βιβλία που σε ιδανική περίπτωση τα ήθελα σίγουρα πάντα μαζί μου. Μεγάλο πρόβλημα το γράψε-σβήσε,ιδίως όταν έχεις να αλλάξεις πολλά βιβλία και είσαι και λίγο τσαπατσούλης σαν και εμένα(έχω βιβλία σε κάθε εξωτερικό σκληρό και ψιλοχάνομαι :S ). Φυσικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ το cloud,ούτε έχω σκοπό να το κάνω στο μέλλον. Θα έλεγα ότι είναι ιδανική συσκευή για όσους θέλουν απλά να ανοίξουν το reader και να διαβάσουν,δίχως πολλά πολλά.Αυτό όμως σημαίνει ότι θα δεχτούν την amazon να τους καθορίζει πως πρέπει να διαβάσουν το βιβλίο(εφόσον δεν αλλάζει η μορφή του βιβλίου)και να αρκεστούν σε λίγα,σχετικά,βιβλία μέσα στην συσκευή. Για τους άλλους,σαν και εμένα,που θέλω να προσαρμόζω την συσκευή στις ανάγκες μου και όχι το αντίθετο θα έλεγα ότι το kindle δεν είναι η ιδανική λύση. Προσωπικά θα το δώσω μέσα στους επόμενους μήνες και θα κοιτάξω pocketbook-onyx-cybook για κάποια πολύ ποιο ολοκληρωμένη πρόταση. Μέχρι τούδε δυστυχώς όλα τα reader από "μεγάλες" εταιρείες που είχα δεν κάλυψαν τα βασικά σημεία που ήθελα από ένα reader(σταθερότητα-φως-επιλογές μορφοποίησης κειμένου-μεγάλη μνήμη-καλή μπαταρία). Όλα κάπου χώλεναν και η ειρωνεία είναι ότι όλα αυτά βρίσκονται εύκολα σε πάρα πολλά tablet.... edit:Διόρθωση ορθογραφικών λαθών. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από LongTom 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για μένα κορυφαίο το Kindle. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για μένα κορυφαίο το Kindle. Όπως είπα, είναι ανάλογα τι θέλεις. Εάν είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που σου "δίνει" η amazon το βιβλίο και δεν έχεις μεγάλη συλλογή βιβλίων(ή δεν την θέλεις μαζί σου)είναι εξαιρετική επιλογή. Για περισσότερα όμως δεν κάνει. Αυτό έγραψα ποιο πάνω,είναι για συγκεκριμένες ανάγκες συγκεκριμένων αγοραστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό και περιεκτικό το σχόλιο του LongTom. Συνηθίζουμε να διαβάζουμε ολοκληρωμένες κριτικές με την κυκλοφορία (ή έστω αγορά) ενός προϊόντος, αλλά πολύ σπάνια για τις τελικές εντυπώσεις μετά από μήνες ή χρόνια χρήσης. Και πιστεύω πως οι τελευταίες είναι πολύ πιο σημαντικές, αν το προϊόν είναι ακόμα επίκαιρο. Το δικό μου PW το αγόρασα πριν 15 μήνες και αντί να παραθέσω τα θετικά και αρνητικά του σημεία, θα τα αντιπαραβάλλω απλώς με αυτά του LongTom. Πρόβλημα κανένα, όλα δουλεύουν ακριβώς όπως την πρώτη μέρα αν και είναι αλήθεια πως ορισμένες φορές η συσκευή ζορίζεται λίγο. Για παράδειγμα μπορεί να αργήσει 1-2" παραπάνω να ανοίξει τη μετάφραση μιας λέξης στο μαμήσιο λεξικό του Kindle. Δεν το κάνει πάντα και δεν έχω εντοπίσει κάποιο pattern, πέραν των περιπτώσεων που έχω περάσει νέα βιβλία και ξέρω ήδη πως στο background θα γίνεται indexing για κάποια λεπτά. Ενδεχομένως να φταίει ο ελεύθερος χώρος, που βρίσκεται μόνιμα στα 200 ή λιγότερα MB. Ένα bug που με εκνεύριζε (μάλλον το σοβαρότερο) ήταν το popup παράθυρο του λεξικού όταν βρισκόμουν ήδη μέσα στο λεξικό (και έψαχνα κάποια άλλη λέξη). Το παράθυρο αναδυόταν για δέκατα του δευτερολέπτου και αμέσως έκλεινε. Είχα βρει workaround αλλά όχι μόνιμη λύση. Μετά από κάποιο update, το bug φαίνεται να έχει διορθωθεί. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των Kindle σε σχέση με άλλα ereaders, είναι η σταθερότητά τους και το ότι η Amazon τα υποστηρίζει για αρκετό καιρό με updates. Φυσικά το bug-free περιβάλλον είναι και συνέπεια του κλειστού λογισμικού και των περιορισμένων δυνατοτήτων του. Η μπαταρία κρατάει ελάχιστα λιγότερο σε σχέση με τις πρώτες μέρες. Διαβάζω κυρίως τις βραδινές ώρες αλλά, ούτως ή άλλως, το φως δεν το σβήνω ποτέ. Παραμένει σταθερά στη στάθμη 7-8 μέρα και νύχτα. Το δε wifi το ανάβω μόνο όταν θέλω να κατεβάσω νέα βιβλία (που έχω αγοράσει ή -συνήθως- στείλει στη συσκευή μέσω email). Άρα στην πράξη μιλάμε για ελάχιστα λεπτά κάθε μήνα. Η συσκευή χρειάζεται φόρτιση μια φορά κάθε 30 περίπου μέρες σε περιόδους που δεν την πολυχρησιμοποιώ και κάθε 20 μέρες όταν διαβάζω αρκετές ώρες τη μέρα (πχ. σε περίοδο διακοπών). Ενδεχομένως άλλες συσκευές να έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά νομίζω πως η διαφορά στο να φορτίζεις μια φορά στις 25 μέρες ή μια φορά στις 35 δεν είναι σημαντική. Όσο για reset, κάνω ένα κάθε 2-3 μήνες και αν. Με δαχτυλιές κλπ δεν έχω πρόβλημα. Η οθόνη γενικά δεν λερώνεται εύκολα και το bezel δεν το αγγίζω, αφού η συσκευή είναι μόνιμα μέσα σε θήκη. Η τελευταία προσθέτει μεν επιπλέον βάρος στο όλο... πακέτο, αλλά με κάνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αφού προστατεύει τη συσκευή ό,τι και να γίνει (σκόνη, πέσιμο, βότσαλα σε παραλίες κλπ). Οι γραμματοσειρές είναι όντως ένα θέμα, αφού προσωπικά θα ήθελα να υπήρχε ένα ενδιάμεσο μέγεθος ανάμεσα στα μεγέθη 3 και 4. Το ίδιο το font δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, τόσο στο Kindle 3 όσο και στο PW χρησιμοποιούσα πάντα το default και για μένα κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Θα ήθελα βέβαια να υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης αλλά δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο. Προσωπικά θεωρώ πως η καλύτερη λειτουργία είναι η δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης της κάτω μπάρας (με τα ποσοστά ανάγνωσης κλπ), ώστε να μην γνωρίζω πόσο ακόμα έχει το βιβλίο για να τελειώσει. Ναι, είναι μια παραξενιά μου (το έχω και με τις ταινίες)... Βιβλία επιστημονικά δεν έχω στη συσκευή, αφού έχω πλέον πειστεί ότι αυτά θέλουν οπωσδήποτε 10άρι tablet ή έστω laptop. Όμως έχω αρκετές βιογραφίες κλπ που λόγω των πολλών φωτογραφιών φτάνουν άνετα τα 8-10 ΜΒ, συνεπώς θα συμφωνήσω απόλυτα με τον LongTom. Στο Kindle3 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αφού ακόμα κι έτσι τα 3-4GB ήταν υπεραρκετά. Αλλά τα 1,φεύγα του PW σίγουρα δεν φτάνουν. Τι διάολο σκέφτονταν εκεί στην Amazon όταν έβγαζαν τη συσκευή; Μπορεί να δίνουν 5GB cloud storage αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο πράγμα, αφήστε δε που πολλά (εχμ) βιβλία του μπάρμπα που έχω στη συλλογή μου, δεν συγχρονίζονται με το cloud και άρα δεν μπορούν να γίνουν backup εκεί. Btw έχω γύρω στα 500-600 βιβλία μέσα και είναι μόνο αυτά που έχω σκοπό να διαβάσω (δεν βάζω δηλαδή ebooks που δεν πρόκειται να με απασχολήσουν μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια). Και ερχόμαστε στο μεγαλύτερο πρόβλημα του PW κατ' εμέ. Τη δημιουργία και συντήρηση συλλογών. Το πρόβλημα θα λυνόταν αν η συσκευή συνεργαζόταν με το Calibre. Αλλά αφού αυτό δεν γίνεται πλέον (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι), τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Κάθε φορά που είναι να περάσω πολλά βιβλία στις συλλογές μου, πρέπει να κάνω δεκάδες κλικ σιχτιρίζοντας. Αν από την άλλη θέλω να ανοίξω πρώτα τη συλλογή και μετά να προσθέσω βιβλία σε αυτή, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη αφού αναγκάζομαι να ψάχνω μέσα σε εκατοντάδες ebooks για να επιλέξω αυτά που θέλω. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, αφού ξαφνικά εμφανίζονται και οι συλλογές του παλιού μου Kindle3 που προσπαθούν να συγχρονιστούν με το PW. Φυσικά στο τέλος της ημέρας εννοείται πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και εξακολουθώ να θεωρώ την αγορά του ereader, ως μία από τις καλύτερες της ζωής μου. Κάποτε θα κάτσω να υπολογίσω πόσες εκατοντάδες (μάλλον χιλιάδες...) ευρώ έχω γλυτώσει χάρη σε αυτήν (εννοείται λόγω του μπάρμπα και όχι λόγω της τιμολόγησης των ebooks). Αν ήταν να αγοράσω σήμερα ereader για πρώτη φορά, δεν ξέρω ποιο θα επέλεγα. Αν είχα ήδη ένα Kindle (όπως και γίνεται), τότε μάλλον θα πήγαινα ξανά στο PW μόνο και μόνο λόγω του οικοσυστήματος της Amazon. Όσο για τη μελλοντική μου συσκευή, θα περιμένω τις καλοκαιρινές παρουσιάσεις πριν αποφασίσω. Ίσως αυτή τη φορά δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, αν κρίνω πως το επερχόμενο Kindle δεν με καλύπτει. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από nzeppos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ή άλλως, το φως δεν το σβήνω ποτέ. Παραμένει σταθερά στη στάθμη 7-8 μέρα και νύχτα. Το δε wifi το ανάβω μόνο όταν θέλω να κατεβάσω νέα βιβλία (που έχω αγοράσει ή -συνήθως- στείλει στη συσκευή μέσω email). Άρα στην πράξη μιλάμε για ελάχιστα λεπτά κάθε μήνα. Η συσκευή χρειάζεται φόρτιση μια φορά κάθε 30 περίπου μέρες σε περιόδους που δεν την πολυχρησιμοποιώ και κάθε 20 μέρες όταν διαβάζω αρκετές ώρες τη μέρα (πχ. σε περίοδο διακοπών). Ενδεχομένως άλλες συσκευές να έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά νομίζω πως η διαφορά στο να φορτίζεις μια φορά στις 25 μέρες ή μια φορά στις 35 δεν είναι σημαντική. Όσο για reset, κάνω ένα κάθε 2-3 μήνες και αν. 25 μέρες δεν μου έχει κρατήσει καμία συσκευή με δική μου κανονική χρήση(διάβασμα σε ΜΜΜ,όταν περιμένω κάπου και πολύ το βράδυ). Το Glo και το PRS-T1 κρατούσαν 14-16(με +1 με 2 μέρες παραπάνω για το Sony) μέρες και το PW2 περίπου μια εβδομάδα με 10 μέρες. Χειρότερα ήταν το Orizon που καινούργιο(και πριν 1 χρόνο που το δοκίμασα πάλι)κρατούσε μόλις 5-7 μέρες. Μιλάμε για όλα κλειστά και φως μόνο την νύκτα. Το Glo πιστεύω κάνει καλύτερη διαχείριση της ενέργειας,ακόμη και με φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ε μα βρε παιδί μου, εσύ του δίνεις και καταλαβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ε μα βρε παιδί μου, εσύ του δίνεις και καταλαβαίνει Τον χρόνο πάνω από 100(περίπου 110-120 από υπολογίζω χοντρικά). Πριν το 2010,όταν πήρα το Orizon,διάβαζα 5-6 βιβλία τον χρόνο(και αν,συνήθως λιγότερα) λόγω χρηματικής στενότητας(δεν ήταν δυνατόν να δίνω 10-20€ για κάθε βιβλίο,το αξίζει δεν το αξίζει) και LCD οθονών που δεν παλευόταν(1 ώρα το πολύ διάβασμα). Πολύ χρήμα γλίτωσα και πολύ χρόνο αξιοποίησα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός ebook reader για διάβασμα κυρίως τεχνικών βιβλίων και με αρκετές εικόνες πιθανόν...Δεν διαβάζω πολλές ώρες την ημέρα, ας πούμε 1-2 max .Σαν budget δεν θέλω να ξεπεράσω τα 150€.Το λέω κυρίως γιατί διαβάζοντας προηγούμενα σας σχόλια είδα ότι για βιβλία με εικόνες προτείνεται συνήθως μεγαλύτερα των 7" αλλά αυτά ξεφεύγουν χρηματικά, δυστυχώς... (Αν αξιοποιήσω τις γνώσεις που θα αποκομίσω διαβάζοντας θα την κάνω την επένδυση αργότερα... )Αλλά και σαν μέγεθος μετά νομίζω ότι δεν είναι και τόσο βολικά...Δεν έχω ιδέα ποιον reader να διαλέξω... Έχοντας σαν μπούσουλα το Kindle ξεκίνησα να βλέπω video review στο youtube και μου τράβηξε το μάτι το Kobo Aura... Διαβάζοντάς σας είδα και τα pocketbook, nook, onyx κ.ά.Είδα ότι κάποια έχουν Android, και google play, γίνεται δηλαδή μέσω του google play τους να κατεβάζω περιοδικά στα οποία έχω συνδρομή..? Θα παίζουν σωστά...?Επίσης, παρότι το android έχει βελτιωθεί αρκετά, τα hardware speccs των reader θυμίζουν κινητά των 80€.Δεν θα έχουν προβλήματα - κολλήματα με το android?Προφανώς και δεν είναι το android που έχουμε στα κινητά αλλά μια πολύ πιο Lite έκδοση αλλά και πάλι...Συνοψίζοντας, με ενδιαφέρει να είναι εύκολο στην χρήση, να έχω την δυνατότητα για αρκετές ρυθμίσεις (το λέω γιατί τα Kindle όπως λέτε μάλλον με περιορίζουν αρκετά) και μετά όσο το δυνατόν πιο ελαφριά-λεπτά γίνεται..Εσείς τι μου προτείνεται? (Και κατάστημα αν μπορείτε να μου πείτε... θα με κάνετε ακόμη πιο χαρούμενο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εφόσον σε ενδιαφέρουν πρωτίστως τεχνικά βιβλία με εικόνες, δεν νομίζω πως υπάρχει ebook reader που θα σε καλύψει πραγματικά (τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή, αλλά μέσα στο χρόνο θα κυκλοφορήσουν κάποια καινούρια 10ιντσα, σε τιμές αρκετά υψηλότερες των 150 ευρώ). Οι 6-7 ίντσες γενικά κρίνονται ανεπαρκείς για τέτοιου είδους βιβλία, ενώ επειδή η μορφή τους είναι συνήθως pdf αρκετών ΜΒ, βαραίνουν αρκετά τη συσκευή (και όπως είπες τα specs των περισσοτέρων ereaders είναι μέτρια). Μάλλον θα πρέπει να πας απευθείας σε 10" tablet, το οποίο όμως θα είναι σαφώς ακριβότερο. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) XPHSTOS_ κάτι σαν Site: αυτό ίσως θες αλλά πρέπει να είναι πανάκριβο Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από st2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπράβο, αυτό είχα στο νου μου χθες το βράδυ αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Το είχαμε αναφέρει στο παρόν θέμα πριν λίγες μέρες. Προφανώς μια τέτοια συσκευή (όοοταν κυκλοφορήσει) θα απευθύνεται κυρίως σ επαγγελματίες και η τιμή της θα είναι πολύ πάνω από τα 150 ευρώ που έθεσε ως όριο ο φίλος Χρήστος. Πληροφοριακά πάντως νομίζω πως αναμένεται γύρω στον Αύγουστο. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα