spysif Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος, αλλά η Amazon πουλάει το Kindle DX International Edition [το μεγάλο (9,7''), για όσους δεν ξέρουν...] Site: στα 199 dollars... Η τελική τιμή σε ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και με μετατροπή δολλαρίου-ευρώ από το Amazon) είναι στα 206,38 (και το παραλαμβάνετε σε 4 ημέρες...)
LongTom Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος, αλλά η Amazon πουλάει το Kindle DX International Edition [το μεγάλο (9,7''), για όσους δεν ξέρουν...] Site: στα 199 dollars... Η τελική τιμή σε ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και με μετατροπή δολλαρίου-ευρώ από το Amazon) είναι στα 206,38 (και το παραλαμβάνετε σε 4 ημέρες...) Δεν αξίζει ούτε για αστείο. Συσκευή και firmware του 2009(δίχως υπερβολή)και έχει σταματήσει να παράγεται τουλάχιστον από το '10,όπως δηλαδή και το τελευταίο update... Πιθανότατα μαζεύουν τις επιστροφές από τα μαγαζά και όταν φτάσουν σε ένα κρίσιμο αριθμό το ξαναβγάζουν για πούλημα.Ήδη το έχουν κάνει δύο φορές. Με ~200€ μπορείς να πάρεις κάποιο από τα ολοκαίνουργια Pocketbook Inkpad 840 που βγαίνει στις 8" και στα ίδια λεφτά. 2
zizu10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά.. Πριν κάτι μήνες έψαχνα για e-reader και τελικά πήρα ένα φθηνό tablet (γιατί διαβάζει και pdf και cbr αρχεία) και δεν προχώρησα με την αγορά του kobo touch που το είχα βρει τότε στα ~50 ευρώ. Το tablet για κόμικς και κανένα pdf τα πήγε καλά μέχρι που άρχισα να διαβάζω βιβλία (epub) και εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να είχα πάρει και το kobo. To πρόβλημα είναι ότι πλέον το kobo δεν το βρίσκω σε αυτά τα χρήματα πουθενά, επομένως, λέω να πάω προς το nook (όχι το glowing) που παίζει κάπου εκεί. Επειδή είναι το πρώτο μου e-book reader δεν σκοπεύω να διαθέσω πάνω από 50-60 ευρώ (αν με βολέψει τότε ίσως πάω αργότερα στο kindle pw3). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν αξίζει σε αυτά τα χρήματα το nook, αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική σε αυτό το price range και τελευταίο και κυριότερο κατά πόσο είναι stable η λειτουργία του..?
vasiorpan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.change.org/en-GB/petitions/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7# μπορείτε να υποστηρίξετε την δημιουργία ηλεκτρονικων δημόσιων βιβλιοθηκών Δώστε στους χρήστες το δικαίωμα στην η-ανάγνωση θεσμοθετώντας το δανεισμό η-βιβλίων από τις βιβλιοθήκες Σε μια εποχή που οι τεχνολογικές εξελίξεις θα έπρεπε να επεκτείνουν την πρόσβαση στον πλούτο της ανθρώπινης γνώσης, οι βιβλιοθήκες υπόκεινται σε περιορισμούς για την αγορά ή το δανεισμό η-βιβλίων. Αυτό υπονομεύει τη δυνατότητα να παρέχουν στους σχεδόν 100 εκατομμύρια χρήστες τους στην Ευρώπη ελεύθερη πρόσβαση στην ανθρώπινη γνώση. Επίσης, εγείρει σημαντικά ερωτήματα για τη δημοκρατία, τη μάθηση και την έρευνα, καθώς επίσης και την αποτελεσματική εμπλοκή όλων των πολιτών σε μια κοινωνία γνώσης. Ως εκ τούτου, 65.000 βιβλιοθήκες και τα 100 εκατομμύρια χρήστες τους καλούν την ΕΕ να αναπτύξει ένα σαφή νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων που να δίνει στις βιβλιοθήκες τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τη διαρκή αποστολή τους στον 21ο αιώνα, της παροχής, δηλαδή, σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες πρόσβασης στον πλούτο της ανθρώπινης γνώσης είτε στο χώρο της βιβλιοθήκης, είτε εκτός αυτού ή στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα θέλουμε: • να παρέχουμε στους χρήστες των βιβλιοθηκών μας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις ηλεκτρονικών βιβλίων όπως κάνουμε με τα έντυπα βιβλία, • να αγοράζουμε η-βιβλία σε δίκαιες τιμές και με λογικούς όρους, • όλοι οι πολίτες - όχι μόνο όσοι μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά - να επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε η-βιβλία στις βιβλιοθήκες, • οι συγγραφείς να λαμβάνουν δίκαιη αμοιβή για το δανεισμό των ηλεκτρονικών βιβλίων στο κοινό. Χρειαζόμαστε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο πνευματικών δικαιωμάτων που αρμόζει σε αυτό το σκοπό και δίνει στις βιβλιοθήκες τη δυνατότητα να αγοράζουν και να δανείζουν η-βιβλία. Γι’ αυτούς τους λόγους καλούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ένα σαφές πλαίσιο πνευματικών δικαιωμάτων που να επιτρέπει στις βιβλιοθήκες να προσκτούν και να δανείζουν η-βιβλία με μια δίκαιη αμοιβή προς τους συγγραφείς και άλλους δικαιούχους δικαιωμάτων. Όπως με τα έντυπα βιβλία, ένα επικαιροποιημένο πλαίσιο δικαιωμάτων θα έπρεπε να επιτρέπει στις βιβλιοθήκες να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος όλων των Ευρωπαίων πολιτών! Γι’ αυτό καλούμε όλες τις κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών κρατών να διασφαλίσουν την ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία για όλους τους πολίτες και να εξασφαλίσουν το δικαίωμα για όλους τους πολίτες και να εγγυηθούν το Δικαίωμα στην Η-ανάγνωση μέσω των βιβλιοθηκών! ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να ορθώσουν το ανάστημά τους και να υπερασπιστούν αυτό το δικαίωμα! 3
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 @mathsrule το Paperwhite είναι ξανά άμεσο διαθέσιμο: http://www.amazon.com/dp/B00CTUKFNQ
LongTom Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 http://blog.the-ebook-reader.com/2014/06/02/video-review-of-onyx-boox-t68-italian/ Ανέβηκε ένα μικρό βίντεο για το T68n onyx boox. Η οθόνη,ακόμη και στο βίντεο,φαίνεται εξαιρετική. Το μέγεθος πολύ καλό για τις 6.8" και είδα ότι έχει και google.play! Επίσης τα πολλαπλά hardware buttons και ότι έχει και mini-phonejack με άφησαν άναυδο.Μπράβο πραγματικά,εξαιρετικά σπάνιο για την σημερινή αγορά. Αδημονώ να την δω από κοντά. Εάν ισχύει και το 158€ με κάλυμμα είναι πραγματικά προσφορά(εάν αναλογιστεί ότι η kobo δεν έχει ρίξει ευρώ την τιμή στο Aura HD εδώ και έναν χρόνο). Η επίθεση των μικρών πραγματικά,τα kindle-kobo και B&N πρέπει να βγάλουν κάτι πραγματικά πολλλύ καλό για να χτυπήσουν τέτοια συσκευή και όχι να ξαναβγάζουν αρχαία κομμάτια(βλέπε kindle DX). Επίσης ανέβηκε ένα βίντεο για το pocketbook ultra: http://blog.the-ebook-reader.com/2014/05/29/video-showing-pocketbook-ultra-in-action/ Δεν φαίνονται πολλά και είναι και στα Πολωνικά. Ίδωμεν και για αυτό.
LongTom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Προσοχή σε όσους παράγγειλαν kindle PW2 πρόσφατα,η amazon ανακοινώνει τις νέες συσκευές στις 18 Ιούνη. Έτσι όσοι μπορούν ας περιμένουν να δουν τι θα βγάλει η amazon και μετά ας αποφασίσουν. http://blog.the-ebook-reader.com/2014/06/04/amazon-is-unveiling-a-new-device-on-june-18th/ Επίσης ένα(τεράστιο σε διάρκεια) βίντεο με το onyx boox i63 http://blog.the-ebook-reader.com/2014/06/03/video-review-of-onyx-boox-i63ml-newton/ 4
SilverCloak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπράβο ρε Long Tom. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω ένα PW2, γιατί το kindle keyboard μου ψόφησε. Κρίμα γιατί το αγαπούσα πολύ. Έχει κολλήσει πάνω από τη μισή οθόνη σε ένα screensaver και δεν ξεκολάει ούτε με reset ούτε με charge&reset. Αν ξέρετε κάτι που μπορώ να κάνω, πείτε το. Στις 18 θα ανακοινώσουν καινούργια ebooks ή κάνα κινητό; Επίσης άντε και τα ανακοίνωσαν. Παραγγέλνω άμεσα; Δεν υπάρχει να βγάλω το καλοκαίρι χωρίς ebook. Any help welcome is.
LongTom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μπράβο ρε Long Tom. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω ένα PW2, γιατί το kindle keyboard μου ψόφησε. Κρίμα γιατί το αγαπούσα πολύ. Έχει κολλήσει πάνω από τη μισή οθόνη σε ένα screensaver και δεν ξεκολάει ούτε με reset ούτε με charge&reset. Αν ξέρετε κάτι που μπορώ να κάνω, πείτε το. Στις 18 θα ανακοινώσουν καινούργια ebooks ή κάνα κινητό; Επίσης άντε και τα ανακοίνωσαν. Παραγγέλνω άμεσα; Δεν υπάρχει να βγάλω το καλοκαίρι χωρίς ebook. Any help welcome is. Δεν ξέρει κανείς σίγουρα(καλά όχι κανείς,αλλά εμείς το πόπολο). Από εκεί και πέρα πιστεύω,με καλά ποσοστά,ότι θα ανακοινώσουν ένα τουλάχιστον e reader. Τώρα τι θα έχει και πόσο θα έχει δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να προπαραγγείλεις και να περιμένεις στην ουρά για αρκετές εβδομάδες-μήνα για να το πάρεις στα χέρια σου.Το PW είχε καθυστερήσει μήνες μέχρι να βγει σε νορμάλ αριθμούς. Οι αμερικάνοι τα αγοράζουν-προπαραγγέλνουν την στιγμή που βγαίνουν. Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μέχρι τις 18 και να δεις τι βγάζουν.Εάν αξίζει δες πότε θα μπορείς να το παραλάβεις. Εάν πρέπει να περάσεις το καλοκαίρι δίχως reader μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο και να το ξαναπουλήσεις όταν αγοράσεις κάτι που αξίζει. Δηλαδή κάποιο παλιό Sony-Kindle,που βγαίνουν σκυλιά και δεν χαλάν με τα χρόνια. 1
Nate Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Έκανα αυτή την ερώτηση παλιότερα, αλλά δεν απαντήθηκε, γι' αυτό ξαναρωτάω. Επειδή το μαγαζί από όπου αγόρασα το kobo mini (το οποίο χάλασε) μάλλον έκλεισε, υπάρχει τρόπος να το στείλω κατευθείαν στην kobo ώστε να μου το αντικαταστήσουν; Ευχαριστώ.
SilverCloak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρει κανείς σίγουρα(καλά όχι κανείς,αλλά εμείς το πόπολο). Από εκεί και πέρα πιστεύω,με καλά ποσοστά,ότι θα ανακοινώσουν ένα τουλάχιστον e reader. Τώρα τι θα έχει και πόσο θα έχει δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να προπαραγγείλεις και να περιμένεις στην ουρά για αρκετές εβδομάδες-μήνα για να το πάρεις στα χέρια σου.Το PW είχε καθυστερήσει μήνες μέχρι να βγει σε νορμάλ αριθμούς. Οι αμερικάνοι τα αγοράζουν-προπαραγγέλνουν την στιγμή που βγαίνουν. Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μέχρι τις 18 και να δεις τι βγάζουν.Εάν αξίζει δες πότε θα μπορείς να το παραλάβεις. Εάν πρέπει να περάσεις το καλοκαίρι δίχως reader μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο και να το ξαναπουλήσεις όταν αγοράσεις κάτι που αξίζει. Δηλαδή κάποιο παλιό Sony-Kindle,που βγαίνουν σκυλιά και δεν χαλάν με τα χρόνια. Δεν άντεξα. Επικοινώνησα με amazon (chat) και μου είπαν ότι αυτό δεν φτιάχνεται και αν θέλω ένα paperwhite με $79.20. Και είπα ναι. βέβαια μετά ήρθε το email της παραγγελίας και έλεγε άλλα $56 postage και customs. Δε βαριέσαι. Θα το έχω την πέμπτη. 100 Ευρώ για paperwhite 1 με full εγγύηση. Θήκες; Κοίταζα στο amazon uk και όλοι βγάζουν θεική την Anker. Την έχει κανείς; Να την πάρω; 1
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για ποια θήκη μιλάς (νομίζω η Anker βγάζει κάμποσες). Πάντως οποιαδήποτε θήκη κάτω των 10-15 ευρώ και να πάρεις, θεωρώ πως δεν θα το μετανιώσεις. Εγώ προτιμώ αυτές του 5ευρου στο ebay. 2
SilverCloak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για ποια θήκη μιλάς (νομίζω η Anker βγάζει κάμποσες). Πάντως οποιαδήποτε θήκη κάτω των 10-15 ευρώ και να πάρεις, θεωρώ πως δεν θα το μετανιώσεις. Εγώ προτιμώ αυτές του 5ευρου στο ebay. Αυτή. Θέλω να είναι ελαφριά, να έχει προφανώς το μαγνήτη για auto-on και να μην ανοίγει χύμα (κοινώς να είναι δυνατός ο μαγνήτης). Αν κρατήσει και 2 χρόνια θα είναι το καλύτερο. Στο ebay γίνεται πανικός από Hong Kong. Ντεν τέλει.
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Για να έχει τόσα θετικά reviews, σίγουρα θα είναι καλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα