nihil Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Price cut $20 από σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με όριο μια συσκευή ανά πελάτη! $99 με διαφημίσεις, $119 χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Καλή τιμή αλλά μόνο για Αμερική. Η international έκδοση (που μπορούμε να παραγγείλουμε όσοι δεν έχουμε μπάρμπα στο Αμέρικα) κοστίζει ακόμα $139. Τουλάχιστον επανήλθε το στοκ, γιατί μέχρι πρότινος είχε εξαντληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Λοιπόν βρήκα εδώ το sony prs t3s στα 65€: http://www.tchibo.de/sony-ebook-reader-prs-t3s-p400047736.html Στο κατάστημα το έχουν στην τιμή που λέω,στο online έχουν άλλη.Αξίζει με τα χίλια όποιος έχει συγγενή στην Γερμανία να του το φέρει. Στην ίδια-παρόμοια τιμή δεν υπάρχει καλύτερο,είναι απλά ξεπούλημα γιατί όπως είπα και παλαιότερα η sony το κλείνει το μαγαζί στα reader σιγά-σιγά. Πάντως όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να ξέρει ότι η συσκευή είναι αρτιότατη από άποψη hardware(εκτός από φως,που ήταν και ο λόγος που πήγε άπατη όταν είχε 130+€)και έχει ένα σταθερό(ίσως καλύτερο και από kindle)firmware.Επίσης δέχεται πάρα πολύ εύκολα root. Το προτείνω ανεπυφύλακτα σε όσους έχουν την δυνατότητα να το αγοράσουν από το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 η συσκευή είναι αρτιότατη από άποψη hardware(εκτός από φως,που ήταν και ο λόγος που πήγε άπατη όταν είχε 130+€)και έχει ένα σταθερό(ίσως καλύτερο και από kindle)firmware.Επίσης δέχεται πάρα πολύ εύκολα root. επειδή ενδιαφέρομαι μπορεις να πεις δυο λογια παραπάνω για φως και ροοτ και ακομα απο λεξικα τι έχει; 6ιντσο ειναι σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 επειδή ενδιαφέρομαι μπορεις να πεις δυο λογια παραπάνω για φως και ροοτ και ακομα απο λεξικα τι έχει; 6ιντσο ειναι σωστά; Δεν έχει φως,αυτό έγραψα και το ροοτ είναι πανεύκολο. Η συσκευή,επειδή είναι ουσιαστικά η ίδια από το 2011 έχει πολύ καλό ροοτ. Έγραψε, εάν δεν απατώμαι, ένας φίλος εδώ για αυτό πριν λίγες σελίδες. Εγώ είχα το Τ1 και το είχα κάνει ροοτ πανεύκολα. Λεξικά έχει τα καλύτερα της αγοράς.Όλα είναι κορυφαία ποιότητα,με κύριο αυτό των αγγλικών που είναι της Οξφόρδης. Έχει επιλογές για όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες και μερικές ασιατικές.Από ότι είδα έχει και μεταφραστικά λεξικά,αλλά τώρα δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.Σίγουρα θα έχει Αγγλικό-Γερμανικό,γιατί αυτό το θυμάμαι που το είχα διαβάσει. Είναι στις 6",όπως έγραψες.Ακόμη είχε μόνο μαύρο στο μαγαζί,ίσως σε άλλα υποκαταστήματα έχει κι άλλα χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspalax.gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 καλησπερα σας παιδια, βρεθηκα να έχω στα χέρια μου ένα kindle touch μεταχειρισμενο. το μηχανακι δειχνει πολυ καλο, το συνδεσα στο amazon. και όλα τέλεια. Αλλα δυστυχώςδεν με ενδιαφερουν καθόλου τα βιβλία στα αγγλικα, και ο μόνος λόγος που το αγόρασα είναι γιατι ειμαι βιβλιοφάγος. Στις μερες της αφθονίας διαβαζα και 4 βιβλια την εβδομαδα. Τωρα με την ανεργία 30€ το βιβλιο δεν παιζει. Ηθελα λοιπόν να διαβάζω βιβλία απο τον Θειο στο μηχανακι. Αλλα δυστυχώς ούτε σε pdf ούτε απο το calibre μπορώ να τα διαβασω. Φαντάζομαι τα περισσοτερα είναι σκαναρισμένα. Υπάρχει τροπος να λυθεί το θέμα ή να το δώσω όσο όσο να πάρω κάτι πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δυστυχώς τα τζάμπα ελληνικά βιβλία σε mobi και epub καλύτερα να τα ξεχάσεις... Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Kindle το απλό $69, Kindle Fire HD 8GB from $154 το $134, Kindle Fire HD 16GB from $184 to $144, δυστυχώς όχι το paperwhite .... fu amazon! (+Μεταφορικά και τελωνείο) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2014 από Havik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ε φαίνεται κάνει ακόμα τις περισσότερες πωλήσεις, οπότε δεν βλέπουν γιατί να του ρίξουν την τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ηθελα λοιπόν να διαβάζω βιβλία απο τον Θειο στο μηχανακι. Αλλα δυστυχώς ούτε σε pdf ούτε απο το calibre μπορώ να τα διαβασω. Φαντάζομαι τα περισσοτερα είναι σκαναρισμένα. Υπάρχει τροπος να λυθεί το θέμα ή να το δώσω όσο όσο να πάρω κάτι πίσω? Καλημέρα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα, το Abbyy Finereader, το οποίο κάνει μια καλή μετατροπή pdf σε epub και mobi. Κάνει κάποια λάθη στη μετατροπή, πχ κάποια "ν" τα κάνει "υ" ή κάποια "π" τα κάνει "η" κλπ. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, μπορείς εύκολα να μετατρέπεις ότι pdf θέλεις και να το διαβάζεις. Αν θες βοήθεια, στείλε μου πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nihil Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλημέρα, αφού παρήγγειλα ή μάλλον μου παρήγγειλαν το Paperwhite από Αμερική τώρα με την προσφορά, ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιειτε cases ή κάτι συναφές στα readers. Σε smartphones βάζω πάντα, αλλά σε ταμπλέτα νιώθω ότι με βολεύει ένα pouch. εσείς τι έχετε / προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Eγω εχω παρει και στα 2 PW που εχω την παρακατω θηκη και ειμαι υπερευχαριστημενος , γιατι δινει μια αισθηση βιβλιου στην συσκευη . http://www.ebay.co.uk/itm/Ultra-Slim-Magnetic-Leather-Smart-Case-Cover-for-Amazon-Kindle-Paperwhite-WiFi-/151240883085?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2336a8bb8d Exει μαγνητικο κουμπωμα και auto on/off Επεξ/σία 1 Μαΐου 2014 από telegamesvg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εγώ έχω τούτη εδώ. Εννοείται πως χρειάζεται θήκη σε ereader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εγώ έχω τούτη εδώ. Εννοείται πως χρειάζεται θήκη σε ereader. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται θήκη.Αγοράζεις εάν σε αρέσει. Από το 2010 με 4 διαφορετικές συσκευές δεν είχα ποτέ πρόβλημα που τις είχα δίχως θήκη. Παραλίες,εκδρομές,ταξίδια,σπίτι και ΜΜΜ,όλα τα είδαν και τίποτα δεν έπαθαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι δεν χρειάζεται θήκη.Αγοράζεις εάν σε αρέσει. Από το 2010 με 4 διαφορετικές συσκευές δεν είχα ποτέ πρόβλημα που τις είχα δίχως θήκη. Παραλίες,εκδρομές,ταξίδια,σπίτι και ΜΜΜ,όλα τα είδαν και τίποτα δεν έπαθαν. Συμφωνω. Ειδικα σε e-reader που δεν ειναι τοσο ευαισθητα οπως τα tablet,smartphone δεν ειναι τοσο απαραιτητη η θηκη. Εγω εχω απλα ενα pouch-πουγγι για να πεταω το e-reader μεσα σε τσαντες με κλειδια, με αμμο κλπ. Για να το χρησιμοποιησω, το βγαζω και το απολαμβανω χωρις θηκη. Ειναι και πιο ελαφρυ και πιο λεπτο ετσι απο οτι με θηκη. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα