Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ευχαριστώ πρώτα απ' όλα. Έκανα το basic reset που λέει στο link, αλλά δεν άλλαξε κάτι, παρά μόνο το ότι αναβοσβήνει και άλλο ένα κομμάτι της οθόνης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας δοκιμασουμε κατι αλλο αν δεν εχεις βρει ηδη τη λυση .

Βαλτο  να φορτιζει για καποιες ωρες ,αλλα καλυτερα σε πριζα .

Αν ειναι  ευκολο ανεβασε και μια φωτο .

Επεξ/σία από telegamesvg

Ας δοκιμασουμε κατι αλλο αν δεν εχεις βρει ηδη τη λυση .

Βαλτο  να φορτιζει για καποιες ωρες ,αλλα καλυτερα σε πριζα .

Αν ειναι  ευκολο ανεβασε και μια φωτο .

Δεν μπορώ να το φορτίσω σε πρίζα προς το παρόν.

Φωτογραφία:

i24j91.jpg

γεια σας παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για να αγοράσω ένα e-reader (το πρώτο μου)...θέλω απλά να μπορώ να του περάσω λογοτεχνικά βιβλία e-pub αγγλικά ή ελληνικά από το pc μου και να διαθέτει ελληνοαγγλικό λεξικό. Για νυχτερινό φωτισμό δεν καίγομαι αλλά ούτε και τεράστια μνήμη..ποιό προτείνετε; (φυσικά μετράει η τιμή..) Ευχαριστώ!!

ουπς ...αυτο δυστυχως ειναι προβλημα hardware .

Οπότε θα επικοινωνήσω με το μαγαζί που το αγόρασα για να γίνει αντικατάσταση ή επισκευή. Ευχαριστώ.

γεια σας παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για να αγοράσω ένα e-reader (το πρώτο μου)...θέλω απλά να μπορώ να του περάσω λογοτεχνικά βιβλία e-pub αγγλικά ή ελληνικά από το pc μου και να διαθέτει ελληνοαγγλικό λεξικό. Για νυχτερινό φωτισμό δεν καίγομαι αλλά ούτε και τεράστια μνήμη..ποιό προτείνετε; (φυσικά μετράει η τιμή..) Ευχαριστώ!!

Να ξέρεις ότι ελληνικό λεξικό δεν έχει κανένα μανίσιο.Υπάρχει ένα για το kindle,αλλά δεν είναι επίσημο και δεν ξέρω το κατά πόσο είναι αξιόπιστο.

Το format δεν είναι μεγάλο ζόρι,εφόσον έχεις το calibre.

Από εκεί και πέρα δες τα kobo touch,kindle PW1 ή ίσως τα cybook odyssey 2013 edition.Όλα τα βρίσκεις λιγότερο από 100€(το kindle στην Γερμανία έχει 90€)και όλα πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσες.

Από εκεί και πέρα πρέπει να δεις τι σε ταιριάζει και τι όχι.

Αν έχει κάποιος/κάποια το kobo aura HD ή άλλο e reader με infrared οθόνη, τι αίσθηση δίνει στη χρήση της σε σχέση με μια capacitive;

Είδα μια ταμπλέτα με e-ink οθόνη και android, άλλα infrared.

Να ξέρεις ότι ελληνικό λεξικό δεν έχει κανένα μανίσιο.Υπάρχει ένα για το kindle,αλλά δεν είναι επίσημο και δεν ξέρω το κατά πόσο είναι αξιόπιστο.

Το format δεν είναι μεγάλο ζόρι,εφόσον έχεις το calibre.

Από εκεί και πέρα δες τα kobo touch,kindle PW1 ή ίσως τα cybook odyssey 2013 edition.Όλα τα βρίσκεις λιγότερο από 100€(το kindle στην Γερμανία έχει 90€)και όλα πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσες.

Από εκεί και πέρα πρέπει να δεις τι σε ταιριάζει και τι όχι.

αυτό με το ελληνοαγγλικο το διαπίστωσα και απογοητεύτηκα λίγο δε σου κρύβω..αλλά και το αγγλοαγγλικό θα κάνει τη δουλειά του...έχω παραγγείλει το kobo touch στα 125E .. :-)

Αν έχει κάποιος/κάποια το kobo aura HD ή άλλο e reader με infrared οθόνη, τι αίσθηση δίνει στη χρήση της σε σχέση με μια capacitive;

Είδα μια ταμπλέτα με e-ink οθόνη και android, άλλα infrared.

Eπειδη εχω δοκιμασει και τo Aura HD (infrared) και το  Kindle PW (capacitive)  , δεν ενοιωσα καμια διαφορα πουθενα .

• Like 1

αυτό με το ελληνοαγγλικο το διαπίστωσα και απογοητεύτηκα λίγο δε σου κρύβω..αλλά και το αγγλοαγγλικό θα κάνει τη δουλειά του...έχω παραγγείλει το kobo touch στα 125E .. :-)

Από ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται?

125€; 

Συγνώμη κιόλας,αλλά είναι πάρα πολλά για το Touch.Στο εξωτερικό πωλείται για τα μισά λεφτά και λιγότερο.

Μπορείς να αγοράσεις το kobo glo.που είναι πολύ ανώτερο,στα ίδια λεφτά από Ελλάδα:

https://www.skroutz.gr/s/2738699/Kobo-Glo.html

Ή το kobo Aura στα 140€:

https://www.skroutz.gr/s/3958074/Kobo-Aura.html

Αμφότερα πολύ καλύτερο VfM. 

• Like 1

Τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά του πρώτου μου ebook reader. Σκέφτομαι κάτι οικονομικό και μη φωτιζόμενο. Θα πήγαινα για το Kindle, αλλά το touch που προσφέρουν οι ανταγωνιστές με βάζει σε σκέψεις.

Τι θα προτείνατε ανάμεσα στο απλό Kindle, το Kobo touch και το Nook simple touch;

Το kindle πόσο βγαίνει για να σου έρθει από Αμερική; Γιατί καλά τα 49€ του γερμανικού, αλλά δεν μου αφήνει να προχωρήσω στην αγορά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...